|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.4.2008 11:19:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dašabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3676
   RE: Sončki januarčic 2oo8
8.4.2008 11:29:10   
Lusa
Sem si prej oči zatiskala ,ko sem pošiljala sporočilo .Sem se bala ,da mi bo spet napisalo error...

Vsem slavljenčkom vse naj naj ,posebaj pa MAŠI.

mml-me veseli ,da je Manca ok

katee-pol ko bodo zbrisane svinjarije iz računalnika ,pa pazi ,da ne bo prehiter računalnikuser posted image ,ker že zdaj komaj utegnem brat.

dašabina-jaz samo slišim besedo uši ,pa me že vse srbi.Se spomnim ,ko sem jih v OŠ dobila ,lase pa skoraj do riti.Mi pa je HB šampon takoj pomagal.

Danes ne rabim kuhat ,ker mi prinese kosilo moja mama.Je prav fajn ,ko kdaj pa kdaj ne rabiš kuhat in lahko visiš na RR in ne posmodiš krompirjauser posted image .

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
8.4.2008 11:29:37   
TRIŠ
A nismo vse zasvojene? Jaz tud gror skočim, čim imam 5 sekund časa.

KAKO MI JE TALE STAVEK ZNAN

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
8.4.2008 11:31:30   
TRIŠ
Danes ne rabim kuhat ,ker mi prinese kosilo moja mama.Je prav fajn ,ko kdaj pa kdaj ne rabiš kuhat in lahko visiš na RR in ne posmodiš krompirja .

Kaj boste pa druge kuhale?Lusa tebi je oproščeno ker si brez dragega in sama z otroci.user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
8.4.2008 11:39:48   
ursalara
Urssyy drzimo pesti za vaju!!!!user posted image
Ajda vse najboljse! user posted image
Maša vse najboljse! user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
8.4.2008 11:46:54   
Lusa
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Danes ne rabim kuhat ,ker mi prinese kosilo moja mama.Je prav fajn ,ko kdaj pa kdaj ne rabiš kuhat in lahko visiš na RR in ne posmodiš krompirja .

Kaj boste pa druge kuhale?Lusa tebi je oproščeno ker si brez dragega in sama z otroci.user posted image

Jaz sem že včeraj pripravila dvojno porcijo knedlov(slivovih cmokov) ,tako ,da sem jih ob 10 kar za zajtrk mazalauser posted image Mama pa prinese njoke z omako in solatouser posted image  

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
8.4.2008 11:48:15   
mml
vaney malo še počakaj, da bo Anže star ene 4 mesece, po tem se bo pa user posted image  tudi več ukvarajl z njim. Očki pogosto ne vedo, kaj početi s svojimi otroki, ko so ti še zelo majhni...po tem, ko se pa začnejo smejat, ko že bolj držijo glavo in so sploh in oh radovedni in bolj "interaktvini", postanejo pa tudi očkom bolj zanimivi user posted image . Se pa pri na nas tudi občasno "kregava" oziroma jaz težim, če ne pokliče, če pride kasneje ali za kakšne takšne podobne neumnosti...

majra ne se sekriat glede las...Manca je bila tudi skoraj celo leto "plešasta", ni bilo šans za kakšne špangice in podobono punčkasto afnanje, tam nekje malo pred enim letom so ji pa končno začeli rasti laski user posted image  in je sedaj prava kodravka

lunca po mojem bo Pina te svoje izpade prerasla, poskusi jo čim bolj ignorirat...kaj drugega ti ne vem svetovati

sonček Maruša pa res pridno raste, držim pesti, da kmalu porihtate še dnevno spanje user posted image

lusa se je user posted image  kaj javil iz ZDA? So stvari hudo zmečkane user posted image . Aja jaz vedno preden pošljem sporočilo pritisnem ctrlA in ctrlC, tako da označim cel tekst in ga skopiram, da nisem prehudo besna, če mi RR napiše, da ni mogel poslati sporočila...

urrssy držim pesti, da boste v četrtek hitro in dobro opravili. Sicer sem pa tako prepričana, da je z Vivian vse Ok user posted image

nana avto sem kupila na leasing...pol zdaj pol čez dve leti in sedaj bo dve leti...pa še registracija in kasko...skratka nič zapravljanja user posted image

sunny Neja je pa res pravi srčkani čupko user posted image

Maša vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Glede na to, da sem zadnji teden brala bolj površno, sem mogoče spregledala...a je benika kaj sporočila, kaj so zvedeli na kontrolnem pregledu na ORL????

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
8.4.2008 12:13:35   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: mml

majra ne se sekriat glede las...Manca je bila tudi skoraj celo leto "plešasta", ni bilo šans za kakšne špangice in podobono punčkasto afnanje, tam nekje malo pred enim letom so ji pa končno začeli rasti laski user posted image  in je sedaj prava kodravka

Vem, vem! Je na mamico. Jaz sem bila do leta in pol pleško, sedaj jih pa imam preveč user posted image

Triš, meni tudi ni treba kuhat. Bo tašča user posted image  prinesla pozno kosilo. Kak je to fajn!

Vsem ki praznujejo
user posted image

Sunny, dobro da si vprašala za dozirno posodo user posted image  To bo pa tudi meni prav prišlo, da ne rabim nosit s seboj vsega mleka in še žličko.
Škoda, da nisem že včeraj prebrala ko sem bila v nabavi v NM. No ja, pa imam izgovor za še eno potepanje. Samo, da ni vreme tak glupo. Po dežju se mi ne da prenašat lupinice

< Sporočilo je popravil majra -- 8.4.2008 12:14:19 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
8.4.2008 12:20:57   
limma
Kaki sončki so naši janurački, res imamo pravo ime podforuma user posted image  user posted image

Midve sva ponoči bolj slabo spale, ker zaspi med dojenjem (v bistvu sva dvakrat zaspali obe user posted image ) in potem premalo poje in se želodček prehitro oglasi... zjutraj je bila polulana do konca in naprej, potem sem jo previla in sva še malo dremuckali - v ta veliki postelji... user posted image  me bo "zadavil", če jo v tem tednu navadim na skupno spanjeuser posted image  Pa saj je ne bom več jemala k sebi, ker sem mnenja, da je boljše, če spimo vsak zase, catlamo se pa še vedno lahko user posted image  

Ugotavljam, kot sem že enkrat pisala, da Neža zaspi za noč po hranjenju ok. 18h... in potem spi maksimalno do 1h in nič ne pomaga, če jo ok. 22h še podojim, samo prebudi se in ne zaspi nazaj še eno uro user posted image  Potem se pa vseeno zabudi čez 2, 3 ure. A imate kak nasvet, kako naj ji notranjo uro zamaknem vsaj za kakšno urico ali dve?

Urssyy in Vivi - dobro opravita v četrtek user posted image

Martinca, hvala, ne boš verjela, da mi še ni dolgčas. Zdaj bom šla spat za kakšno urico, potem bom skuhala in če ne bo deževalo, bova šli na sprehod, pa bo že večer... sem pa včeraj z user posted image  govorila preko skypa in je rekel, da je bil prvi let do Budimpešte katastrofa, da takšnih turbolenc še ni doživel in na njegovo smolo, je bil ravno sredi najhujšega na stranišču in se je z obema rokama in nogama držal in pazil, da si ne razbije glave.. groza user posted image

Vaney - user posted image  super, da sta se pogovorila, vse se bo uredilo.
Je pa res zanimivo, kako razmišlja katee, ker tudi jaz včasih zatežim in potem vidim, da po nepotrebnem. Bom upoštevala tvoj nasvet, katee user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
A zato jaz nisem nikoli nič ušiva??Sem se že spraševala,zakaj nikoli nimam uši.Res mora pomagat tale lak za lase...

user posted image user posted image user posted image  joj, nana, ti ga pa pihneš user posted image user posted image user posted image

Maša in ostali slavljenčki, vse najboljše!

Zdaj grem pa na kavč malo dremat... sicer pa še ne vem, kaj bom kuhala, najbrž nekaj testeninskega.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
8.4.2008 12:28:58   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: limma

.. sem pa včeraj z user posted image  govorila preko skypa in je rekel, da je bil prvi let do Budimpešte katastrofa, da takšnih turbolenc še ni doživel in na njegovo smolo, je bil ravno sredi najhujšega na stranišču in se je z obema rokama in nogama držal in pazil, da si ne razbije glave.. groza user posted image

sem spregledala; kam pa je šel tvoj dragi???

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
8.4.2008 12:30:55   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Ugotavljam, kot sem že enkrat pisala, da Neža zaspi za noč po hranjenju ok. 18h... in potem spi maksimalno do 1h in nič ne pomaga, če jo ok. 22h še podojim, samo prebudi se in ne zaspi nazaj še eno uro user posted image  Potem se pa vseeno zabudi čez 2, 3 ure. A imate kak nasvet, kako naj ji notranjo uro zamaknem vsaj za kakšno urico ali dve?

Enako je pri nas ne glede kdaj zaspi spi maksimalno do 1.00 pol gre pa na dve ure.Na to ne moramo nič vplivat,očitno si sami si izbirajo ritemuser posted image .Kuham rižoto ker nisem dobila nobene ideje,čez pol ure pa pride že moj sestradano sinkouser posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
8.4.2008 12:36:08   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

katee-pol ko bodo zbrisane svinjarije iz računalnika ,pa pazi ,da ne bo prehiter računalnikuser posted image ,ker že zdaj komaj utegnem brat.

res veliko hitreje dela! Svaka čast! Zdaj kar letim gor. Pazi... sem že mimo user posted image

Triš: kuhala pa ne bom nič. Sebi bom jajca na oko naredila. Dragi bo pa zunaj jedel; tako je rekel.

< Sporočilo je popravil katee -- 8.4.2008 12:37:57 >

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
8.4.2008 13:02:53   
Lunca1
Jaz sem si naredila kar hrenovke in motovilec. user posted image  Ja vem - lenoba.user posted image  He he Katee vidim da mi delaš konkurenco. user posted image

Mislim da Benika ni še nič sporočila, se v bistvu že kar en lep čas ni javila, pa Puri in Raja tudi ne.

Limma vse kar ti lahko svetujem je edino, da daj še malo dodatka.user posted image  Ima pa verjetno vgrajeno notranjo uro.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
8.4.2008 13:08:09   
nana35
Sem že spet tu!Vidim,da bom morala ugašati računalnik,ker tako vedno hodim gor če je prižgan,ponavadi ga pa ugašam.

Jaz kuham ,Klemen se igra v svojem igrišču,igralnem centru,tako da...saj me razumete zasvojenke,ne?Kuham krompir-bo krompirjeva solata in ocvrti osliči. Ne rabim solate posebajuser posted image .

mml,glede tega označevanja teksta si že enkrat pisala,pa sem si na papir,ki ga imam pod tipkovnico napisala(koledar)in ko sem pospravljala,sem liste odtrgala,da imam spet prostor za čečkanje,tisto označevanje pa je šlo v peč.

limma,jaz nisem ravno zakladnica nasvetov,imam z otroki res malo izkušenj,se pravi,samo s svojim.To tudi mene zanima,kako bi Klemen spal in spal...najbolje kar do jutrauser posted image .Ubogi tvoj možiček,upam,da ni sedel sredi največjega"dela"na školjki,ko se je v letalu začelo dogajati...

:))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
8.4.2008 13:09:48   
nana35
Lunca...pa Muzika,Tinča,Zasanjana...in še bi se katera našla.

:))

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
8.4.2008 13:40:26   
ursulina
pozdravljene čvekice!
verjetno ste me dale že na seznam odpisanih, kaj pogrešanih :) no, končno sva nabavila nov PC, kar pomeni neoviran dostop do interneta (kar se tehnike tiče, Lenart bo pa svoje že dodal user posted image ) in tudi, da bom več visela tu gor.
je pa z našim malim cel dan polno dela, ker ne spi veliko, pa sam tudi ne bi bil, seveda... imam stanovanje tako ,da me je kar groza vsega prahu... bo že...

naš mali pridno pase kravice in danes je prvič konkretno zagrabil igračko! pravi frajer...

pozdravček, zdaj gremo pa papat, potem pa morda kaj prebrat za nazaj...

meni je pa skuhala babica :) sva jedli polento in mleko, mnjami :)

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
8.4.2008 13:44:14   
ursulina
user posted image
evo, takole skodran je naš mali po kopanju user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
8.4.2008 14:01:32   
katee
Ja saj ne morem verjeti, da si se nam oglasila Ursulina!!!! Mali Lenart je pa ful luškan!!!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
8.4.2008 14:22:15   
Lunca1
kakšni luštni kravželjčki user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
8.4.2008 14:36:01   
mml
ursulina suepr, da ste poštimali tehniko in da boš večkrat tukaj user posted image . Lenart je pa prav srčkan  nagajivček in res že super pase kravice

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
8.4.2008 14:48:11   
katee
user posted image

Tako se pa mamica norca dela iz igračk user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
8.4.2008 15:06:32   
dašabina
ursulina, super, naše dete pa nekak noče kravic past...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
8.4.2008 15:08:17   
martinca
midva sva že nazaj od P.

mala pikica, Patrikove mere za tretji mesec so: 4980g in 59,5 cm. sicer imava malo manj kg kot se je se jenjegovi vrstniki, ampak bo že. se je od zadnje posvetovalnice pa do danes zredil za 450 g. kar je sicer premalo. ampak se je v zadnjih treh tednih kar sva iz bolnice prišla zredil za  370 g.  kar je tudi vredu. ista dva tednako ni hotel jest nama je sedaj škodoval.
je pa dobil tudi svojo prvo pikico. je malo pojokcal, ampak mu je potem ko je bilo konec že začela P nekaj čvekat pa se ji je že nasmejal. je pa bila fora da ji je sestra prinesla tako veliko inekcijo. pa ko je videla Patrikovo nogico je rekla: " v tako suho nogico pa ne morem take velike inekcije dat"user posted image sam je res bla tak velika, ene 4 cm je bila dolga. pol je pa tako 1,5 cm veliko prinesla. bogi revež tak da se je še njej zasmilil.user posted image

MAŠA vse najboljše za tvoj rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

katee,
zdaj pa sem se morala nasmejat izjavi tvojega dragega. da dol padeš.user posted image moj si kaj takega ne bi upal rečt.  ker ga ima preveč rad. pa še non stop ga carta pa lupčka.... vedno kaže kak je to njegov otrok in je zelo zaščitniški do njega.

tak zdaj pa greva z malim  v mesto. imamo sestanek z muzikantom. končno sva ene muzikante najdla za poroko. user posted image to se je meni zdela misija nemogoče. al so eni bili zasedeni, so v Kanadi takrat, predragi,.... ni da ni. potem pa imava še zvečer pripravo na zakon, kar sem že prej pisala.

pozdravček

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
8.4.2008 15:19:43   
TRIŠ
ursulinna kako je lepuser posted image tvoj Lenart
kate glede igrač sem se pa nasmejala,ja kaj čmo če ne vemo več kaj bi delale v tem slabem vremenuuser posted image
martinca pri tebi se pa dogajauser posted image ,pa glej da boš dobro poslušala te priprave na zakonuser posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
8.4.2008 15:21:02   
martinca
nana, imate isto kosilo kot mi.

no zdaj pa res grem vas še zvečer do konca preberem in kaj pripomnim.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?