limma
|
Kaki sončki so naši janurački, res imamo pravo ime podforuma Midve sva ponoči bolj slabo spale, ker zaspi med dojenjem (v bistvu sva dvakrat zaspali obe ) in potem premalo poje in se želodček prehitro oglasi... zjutraj je bila polulana do konca in naprej, potem sem jo previla in sva še malo dremuckali - v ta veliki postelji... me bo "zadavil", če jo v tem tednu navadim na skupno spanje Pa saj je ne bom več jemala k sebi, ker sem mnenja, da je boljše, če spimo vsak zase, catlamo se pa še vedno lahko Ugotavljam, kot sem že enkrat pisala, da Neža zaspi za noč po hranjenju ok. 18h... in potem spi maksimalno do 1h in nič ne pomaga, če jo ok. 22h še podojim, samo prebudi se in ne zaspi nazaj še eno uro Potem se pa vseeno zabudi čez 2, 3 ure. A imate kak nasvet, kako naj ji notranjo uro zamaknem vsaj za kakšno urico ali dve? Urssyy in Vivi - dobro opravita v četrtek Martinca, hvala, ne boš verjela, da mi še ni dolgčas. Zdaj bom šla spat za kakšno urico, potem bom skuhala in če ne bo deževalo, bova šli na sprehod, pa bo že večer... sem pa včeraj z govorila preko skypa in je rekel, da je bil prvi let do Budimpešte katastrofa, da takšnih turbolenc še ni doživel in na njegovo smolo, je bil ravno sredi najhujšega na stranišču in se je z obema rokama in nogama držal in pazil, da si ne razbije glave.. groza Vaney - super, da sta se pogovorila, vse se bo uredilo. Je pa res zanimivo, kako razmišlja katee, ker tudi jaz včasih zatežim in potem vidim, da po nepotrebnem. Bom upoštevala tvoj nasvet, katee IZVIRNO SPOROČILO: nana35 A zato jaz nisem nikoli nič ušiva??Sem se že spraševala,zakaj nikoli nimam uši.Res mora pomagat tale lak za lase... joj, nana, ti ga pa pihneš Maša in ostali slavljenčki, vse najboljše! Zdaj grem pa na kavč malo dremat... sicer pa še ne vem, kaj bom kuhala, najbrž nekaj testeninskega.
|