Naty*
|
Jutro! Za mano je sicer relativno prespana noč, ampak mislm, da je najina neki bolana, ker je bruhala ponoč . Ampak naj vam povem, da sm dobre volje, ker mi je včeri ena s foruma, ki je mela lani fuuul težko izkušnjo, sporočila, da so spet v pričakovanju . Sicer ne bom omenjala nicka, ker se mi ne zdi fer, ampak sem res tolk vesela, ko zvem kej tazga . Aja pa tole...včeri sm zvedla za eno, ki je prejšn teden rodila drugega otroka. In to doma ! Ampak čist neplanirano... prvi porod je mela težek in se je bala it prehitro v P, da ne bi blo treba ležat predolgo. Tko da se je odločla, da bo popadke doma pač prehodila... in nazadnje ni blo več časa za it, tko da je rodila doma, potem so ju pa z rešilcem odpeljali v P. Ampak sta obe čist vredu, tko da sta ble baje že tud zuni . Mislm, kaj se vse ljudem zgodi a? Slište punce, ne predolgo odlašat, pa čakat s popadki na 3 minute ! IZVIRNO SPOROČILO: barbaw naty buši. Meni se zdi, da je tu nekje kot moj. Celulit pa je maščoba, ki jo boš porabila za dojenje. So, don't worry! Enako za bušija, pa sta res tam tam oba . Vidm, da so tud teb strije prizanesle . Eh sej celulit...kaj pa vem, upam, da bom res dojila pa da bo šlo vse to maščevje dol. Anticelulitnih krem pa pač ne bom uporabljala, sej verjetno je res logično, da bolš da ne. Vaginalnih pregledov pa 8....kam padem, 2. mesto? hijenca za nabavljene stvari, pa upam, da je tud tvoje počutje dons boljše. Js sm mal čudna, ampak če se slabo počutm, grem mal tiste kremce od povohat, pa cunce pogledat, pa je kr bolš ....probaj... IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ali si za izcedek dobila kake svečke (Canesten)? meni se je celulit med dojenjem le še dodatno kopičil . Nazaj sem shujšala nenamerno šele po končanem dojenju. Za izcedek sem dobila samo enkrat ene svečke boraxa. Je Merlo reku, da so to gljivice in da je čist normalno za nosečnost ... A ti pol pravš, da je možno, da bo celulita ŠE VEČ????!!! OMG!!!! Suzy85 tvoj buši je tud že velik , pa tud nobene strije. Pa kako barvo maš, a si že po naravi bl temnopolta, al si še kej v solarij hodila? Drugač sm pa js tud zadn teden ful zatečena, še dobr, da nas je zadelo na konc, ker ene majo te probleme že celo nosečnost. Aurea evo so mele ženske takoj odgovore glede anticelulitnih krem...madonca je tale RR koristen, vse zveš . Drgač sm mela pa js tud seznamček doma, kjer sem si označla kaj sem kupila, to je res tolk fajn . No zdej je označeno že vse !!!! katy82 še teb mal za boljše počutje ! kodrana sej js nisem nikol 100% prisegala na anticelulitne kreme, ampak po moji zadnji izkušnji hujšanja so bli rezultati super. Je pa res, da sm mela dieto (tako zdravo), vsak večer sm tekla, rolala in se poleg vsega pridno mazala (no masirala) z Garnierjevo kremo. In so bli rezultati noro dobri!!! Ampak to je ponavadi rezultat vsega skupaj: diete, športa, kreme in masaže, same kreme pa seveda ne. Ampak hvala, da si delila z nami mail . MARTINA25 tud js sm sigurna, da je cukr sam posledica tistih navihančkov. Sej boš videla dons, da bo vse vredu . Drgač pa za pregled in otročka, ki pridno raste . edina js gledam BB še samo po naključju, ker so mi tolk brezvezni ratali, da ni res. Kr neki no... A zdej spet upaš govorit o teži , ko ni špelin@ z valjarjem v bližini ! Pa za tvojo zdravnico. Vsaj ta je pr seb... Estrella* ja očitno mamo probleme z "nogami" tiste, ki smo jih mele že prej, ampak kaj čmo... Bo pa res treba pol tolk več vozičkat. Še dobr, da je dost notranjk, da bomo mele družbo ane . aurora hvala za kofetek, pri nas je tud dež in prav turobno vreme. Ampak ne pozabi, da mamo sončke v trebuhu, tko da to sploh ni važno . IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Naty: ful leeeeeep buši pa nobene strije Pa upam, da kmalu dobiš papirje za porodniško, ker 14 dni je pa res too much, da ti jih še niso poslali. Jaz sem jih dobila po parih dneh. Hvala ! Ja glede papirjev pa res mal čudno... sej za tisto pomoč ob rojstvu sm tud neki časa čakala, ampak tole je pa res že smešno... Pa za MŠ...kr ne morm verjet, da so lahko tolk smotano. Glede tega ma pa Postojna kr dobro organizirano. Vsaj kar se predavateljev tiče... Taula js sm zaenkrat kupila tisto pakungo fiziološke, kjer je noter 12 ampul. Pol bom že sproti kupovala, ko bom videla kolk tega gre. Zloženčkov pa nimam, ker nam je na MŠ rekla, da mamo komot tisto vato, ki ne pušča kosmov al pa palčke, če bojo pa zloženci potrebni, nam jih bo pa za začetek patronažna pustila nekaj. Prilimat jih pa itak baje ni dobr, ker mora popek dihat ? No ne vem, mogoče bojo tiste z izkušnjami kej več znale povedat.