Maja T.
|
Jutro! Eeeeeeeeeeeeeeerin, iiiiii, ti, ti, ti..... , ok nekje po 11.00 bomo upam da zvedeli, jaz ugibam, da bo , hitro nam povej, da še kje stavit ne bomo začele ... Naty13 hvala za , jaz bom spet planila po čokolinu Sem bom pa danes jaz malo potožila . Včeraj sem imela kar nekaj straha v kosteh, sem se pa zdaj kar umirila. Sem včeraj klicala, če so že moji krvni rezultati in rezultati urina. Čudno mi je, ker mi vodna ni najbolj prava, peče me ravno ne, imam pa nekako čuden izcedek (ni močno) in mi Canasten ne pomaga, ki mi takoj prime. No pokličem sestro in se je začela z eno drugo tam pogovarjat o mojih rezultatih v smislu, kaj ji te naj rečem, poglej te levkocite, pa glej, glej, glej mnogo bakterij, pa kaj je to neka kri v vodi..... Ženska ni bila niti toliko, da bi si prikrila slušalko, če mi je potem izjavila, da mi žal ne more nič povedati in naj kar v petek pokličem svojega G., ko dela v ambulanti... Jaz sem seveda vse slišala, sem pa bila dobesedno v šoku, da niti v tistem trenutku nisem odreagirala. Prvo sploh nisem vedela, kaj naj, full mi je šlo na , samo sem vedela, če sem bom začela cmizdit, da me bo čisto povozilo. Sem prvo možička klicala, me je potolažil, da gre pač za vnetje in da se da to lepo pozdravit... mi je bilo že malo lažje. Sem pa potem kar mojo osebno zdravnico poklicala, je rekla, da naj takoj pridem k njej. Sem ji vse razložila in me je čisto pomirila, da je to pogost pojav pri , da gre za vnetje in se da to lepo z antibiotiki pozdraviti. Me je kar dala na obširno bakteriološko preiskavo urina, direkt na ZZZV. Dobim rezultate v sredo ali četrtek, da bom lahko G. že nesla izvide, ne pa da me bo komaj takrat dal testirat, ko se morajo rezultati itak poslati na ZZZV in bi šele drug teden izvedela, kako in kaj Sem se razpisala, samo mi je lažje... Bambi pojem imam podobno zadevo, kot ti. Kako kaj pri tebi napreduje zdravljenje? Ej mislim res je za , da te lahko eno vnetje spravi ob živce... Upam na najboljše oz. da je res samo vnetje in se bo hitro odpravilo... Punce pijte doooosti tekočine, jaz sem si še brusnični čaj kupila