Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.4.2008 11:53:27
|
|
|
|
mishel
|
Tole s porodom na domu bi še preživela, sam kavice BREZ ČOKOLADE !
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.4.2008 12:06:07
|
|
|
|
bučkabb
|
mal se pa mormo pohecat če je prvi april a ne. no tale s tečajom za dece, je pa še bolj huda
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.4.2008 14:22:02
|
|
|
|
košuta
|
Baje bodo maja avgustovkam domov poslali videokasete Vzajemne o tem, kako ravnati pri porodu doma in kako varno opraviti carski rez. Da se bodo lahko vsi družinski člani pravočasno izobrazili in nam, bolj oddaljenim ne bo treba v porodnišnico.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.4.2008 15:37:38
|
|
|
|
Anonimen
|
eh kaj je to... julijke dobijo dve letno zalogo plenic od samega predsednika države. tak da avgustovke, premislite kdaj se vam bolj splača rodit!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.4.2008 15:45:56
|
|
|
|
bučkabb
|
domišlija deluje septemberke pa ni treba nič kupit, ker dobijo vso opremo za dojenčka kar za darilo pri porodo. ukrep je pa sprejet zato, ker nas je septemberk ful mal in ker se takrat začenja novo šolsko leto in so otroci obdarjeni. tak da se splača bit sam na seznamu, ha ha ......
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.4.2008 9:25:39
|
|
|
|
lana777
|
HA ha ha ha ha no pa smo se le mal pohecale Dans pa kot običajno - drugoaprilska kavica S ČOKOLADO
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.4.2008 10:25:10
|
|
|
|
bučkabb
|
lana hvala za kavo, sedaj pa bomo mogle spet bolj resno nadaljevat. zgleda, da bo danes v celju deževalo, tak a s sončkom ne bo nič. kako se pa kaj drgač počutite, jaz sem bolj tak tak, me matra prehrana, sem lačna pol pa jest ne morem, tak da se mi zdi da sem shujšala ne pa se zredila, mam občutek da je moj trebušček bil že večji zdaj pa se manjša. ma se bom trudla, da bom čim več pojedla, sam ko mi ne diši in ne gre dol. zdršte in se še kaj oglasim
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.4.2008 12:47:15
|
|
|
|
mishel
|
No, ta današnja kava pa je zopet po mojem okusu ! Hvala LANA. BUČKA glede hrane imam pa tudi jaz probleme, vendar bi jaz kar naprej jedla, čeprav sem sita in ni nobene potrebe po hrani . Za enkrat se na kilogramih še ne pozna prehudo, sam imam pa še cele 4 mesece. Tudi tebi se bo apetit povrnil. Jaz sem prve tri mesece izgubila 4-5 kg, zdaj imam pa že 3 + !!! Na mojo srečo nimam zalog od prej .
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.4.2008 7:36:10
|
|
|
|
lana777
|
Dobro jutro - kot običajno: čokolada in mal
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.4.2008 9:03:54
|
|
|
|
bučkabb
|
lana ti si pa res pridna, vsako jutro postrežeš s kavo. mishel saj vem da nekatere zgubijo težo, no tist jo jaz nisem, sam se pa nisem nič kaj zredila, razen joške za 1-2 št. večje in mal izbočen trebuh. včasih me mal strah grata, da se ne razvija in ne raste tak ko bi mogu. najbolj me moti to, ker ne vem več kaj naj jem, ker se mi je že tud tista hrana ki mi je pasala in jo zdaj nonštop jem začela gabit. ma bom že zdržala, še 2 tedna pa mam pregled, ko bomo vidl kaj in kako. no uživajte, danes bo mende mal več sončka kot včeri, juter pa je že petek in pol vikend, jupiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.4.2008 15:37:00
|
|
|
|
mishel
|
BUČKA da te še malo potolažim, jaz sem v tretjem mesecu dala kri, ko sem kg izgubljala in bila cela presušena od slabosti, pa so bili izvidi vseeno OK. LANA /// hvala za "kavico"
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.4.2008 9:29:47
|
|
|
|
bučkabb
|
no celjanke kje ste, nič vas ni na vidiku razen enih 4-5, ki se vsakih tolk časa oglasmo. ja mishel sej vem, da se ne smem sekirat, sam si grem že sam seb na živce, ko res ne vem več kaj naj jem, ko sam ene in iste stvari klatim in se mi že tiste počasi gabijo. sem se pa šla včeri zvečer doma tehtat, pa je pokazala tehnica 4 kg + od kar sem zanosila, no res je da sem se vagala zvečer po večerji, sam sem se pa zredila, tak da tud men grejo kilce gor, čeprav nimam takšnega občutka. no lep sončen dan vam želim, pa še lepše preživet vikend, ki je pred nami aj apa še nekaj, ko še ni dones blo s čokolad seveda
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.4.2008 9:50:35
|
|
|
|
smrček
|
Dan punce! Kavica ali pa kr en urnk kufe vedno prav pride Jaz vas bi povabila v Celjsko čvekalnico sem: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2290123&mpage=72&key= kjer nas je že kar veliko celjank ali okolišank. Za 18.4. načrtujemo srečanje... torej vabljene.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.4.2008 16:28:31
|
|
|
|
pajek
|
Pozdravljene ! Že nekaj časa vas berem, pa mi srce ne da, da se vam pridružim. Bučkabb, če verjameš ali ne, nisi edina septemberka. Jaz imam pdp na isti dan kot ti. Ampak na žalost je pri nas en kup komplikacij in sploh ne vem če bo šlo do konca. Tako, da se ne pofočkam. Mogoče pa, če se zgodi čudež pa rodiva skupaj ! Lepe pozdravčke vsem !!!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.4.2008 15:47:35
|
|
|
|
novopecena
|
ja drage celjanke kje pa ste mislm da je zdj že kr malo prepozno da vam postrežem s kavico vam pa ponudim (vročo čokolado s smetano) zgleda da smo danes vse izkoristile lepo dopoldne na sončku, sedaj se pa kar nekaj oblači tko da nas je kar hitro zaneslo domov. Madona kok je pa pot ob savinji preplavljena z vozičkaricami-prov lepo za vidt. sem bila pa ena izmed redkih k sem malega imela še v bušiju-skoraj da nism bla atrakcija jah javite se kaj da vas malo preberem kako ste se imela
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 6.4.2008 12:00:36
|
|
|
|
nell
|
Pozdravček drage moje celjanarke Vidim da vse prav lepo koristimo lepo vreme...nič nam ne privoščim slabega vremena, ker se je tok fajn martinčkat zunaj. Včeraj sem se potepala po celju in videla res veliko nosečk - jupiiii. Se mi zdaj dozdeva, da jih veliko več opazim, kot pa prej, ko še nisem bla noseča. jaz jo jutri maham v labaratorij, da oddam vse kar moram in v četrtek imam morfo, tko da bom še kaj poročala. lep in sončkan dan vam želim
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.4.2008 9:43:12
|
|
|
|
košuta
|
Meni se zdi, da je zdaj več , kot prejšnja leta. Jaz jih (ko mi uspe pridit do Celja) videvam polno... Mi je tudi sestra pri G rekla, da bi imeli dovolj dela samo z , brez ostalih žensk, ki hodijo na redne preglede.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.4.2008 9:52:17
|
|
|
|
bučkabb
|
lep dan, čeprav ne bo tak s soncem obsijan! kako kaj drage celjanke in ostale? evo eno za začetek dneva. ja res je košuta, baje je zdaj en bejbi bum, ki pa se bo kmalo zaključu in bo pol spet mal zatišja. zdaj so prišle za na vrsto tiste generacije ki so ble bolj številčne in se pozna. jaz tud ko grem čez mest nonštop videvam nosečke al pa mlade mamice z vozički je ful fajn to gledat in si predstavljat sebe v tej koži. kaj že kera celjanka hodi na telovadbo za nosečke v ZD, poročajte kako je.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.4.2008 12:19:28
|
|
|
|
lana777
|
No, drage moje Celjanke, da vas malo pozdravim ... v tem aprilskem vremenu ... Pa že šibam delat ... Bo popoldne kaj sončka?!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.4.2008 20:23:59
|
|
|
|
katja_p
|
Pa se oglaša še ena Celjanka, bodoča decembrska mamica Da mal prečekiram, kaj se v mojem mestu dogaja
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.4.2008 22:36:18
|
|
|
|
katias
|
Pozdravček vsem Celjankam. Kar naprej čepim na RR in gleda kaj dogaja. No, če bo vse po sreči bom tud jaz septemberka, tako, da nič bat, babice bojo tud v jeseni imele dosti dela. Me zanima, če ste vse srečke ali ima tudi katere kakšne težave. Jaz namreč čakam na izvide amniocinteze in sploh ne upam načrtovati kaj in kako naprej.... Ko bo kaj več znanega, se vidimo. POzdrav v pomlad. Upam.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.4.2008 23:29:34
|
|
|
|
katja_p
|
Jaz sem zaenkrat brez kakršnihkoli težav. Kako pa naprej bom pa izvedela na prvem GP, ki ga imam šele 6.5.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 8.4.2008 7:26:55
|
|
|
|
lana777
|
Jutro, jutro, najprejena velika čokolada z mal kavice
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 8.4.2008 7:28:28
|
|
|
|
lana777
|
O, pa dobrodošli katja_p in katias VSE DOBRO OBEMA!!! Sej ne morm verjet, da mamo že decembrke! Kako čas teče ...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 8.4.2008 8:30:36
|
|
|
|
katja_p
|
Ja ja ... Smo se vam kar hitro pridružile Dobro jutro vsem!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?