|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
7.4.2008 22:06:15   
sandra123
Sayuri, si kaj izvedela glede 3D UZ, pa kakšna je kaj cena??? Sem že pisala, da so mi rekli 125eur za user posted image user posted image , tam, kjer je danes Erin...Meni se to zdi fulllll drago...sploh ne vem, če bom šla...Sem pa čisto zmozgana, se uležem na kavč, pa me še user posted image user posted image veselo zbrcata...Zadnjič si me spraševala glede avta - naš karavan tudi ni dovolj velik za 3 miškoline, sva šla z user posted image danes na poskusno vožnjo s Picassojem, je ful prostoren, ima ločene sedeže za 3 korenjake zadaj,  je res udoben...finančno gledano pa cena niti ni pretirana (seveda rabljeni), glede vozičkov pa...kar naj gre moj očka v šoping čez mejo, ker jaz nisem več sposobna za dolge poti...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 7.4.2008 22:11:54 >

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 776
7.4.2008 22:35:08   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Sayuri a kaj veš kam je šla Erin na 3D UZuser posted image

Izgleda, da v Francijo user posted image user posted image user posted image , ker je še vedno ni. user posted image

Men se zdi, da semle http://www.bolnisnica-kranj.si/index.php/novice/16

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako sta me spravle v smehuser posted image user posted image user posted image

Šla sem v Domžale na kliniko Kalliste.

Dala sem 68€ (3d uz + dvd)...z odnosom full zadovoljnauser posted image Pregled trajal 45 minutuser posted image od tega imam 30 min posnetka na dvd.user posted image

ZELO pametna odločitev da sem šla saj mi je naredila kompletno morfologijo (srce-prekati, ledvica, želodček, glava, noge, trebuh, spol,user posted image user posted image user posted image ...)
user posted image ima rahlo pomanjšan obseg trebuščka zato mi je napisala sporočilo za gin da naj spremlja to (če mi ona nebi tega povedala sploh nebi vedela, ker mi una koka trebuščka sploh ni merilauser posted image user posted image ) tako da upam da bom imela bolj pogoste UZ-jeuser posted image drugač pa vse uredu...

Aja,...spol je pa.....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 777
7.4.2008 22:36:38   
Erin
Pa pozna sem  ker sva šla z mojim še v trgovino po fasngo...user posted image

Spol je pa....ah sej ni nobene tukaj..bom jutri povedalauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 778
8.4.2008 7:11:06   
naty13
Jutro.

Kuham user posted image user posted image user posted image user posted image . Naš mali korenjak še panča. Jaz pa že pri računalniku s user posted image . Potem pa letimo na Jesenice na kontrolo v bolnico. user posted image

Erin ti me pa držiš v negotovosti.Sem mislila, da bom končno zvedla zutrej. user posted image user posted image user posted image  Da nas ne boš do avgusta pustila ugibat. user posted image user posted image user posted image  No, bom pa kar stave začela pobirat. user posted image user posted image user posted image  Jaz stavim na user posted image . Tole s trebuščkom pa kar opozarjaj svojo G, da ne bo kaj narobe. user posted image  Se mi je zdelo, da si govorila, da boš še v Domžalah vprašala. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 779
8.4.2008 7:21:50   
nell
Dobro jutro babike!

Naty hvala za user posted image user posted image user posted image user posted image je full pasal...sej jih bom čez dan še ziher 10 rabla, ko pa celo noč nisem spala. Zgleda da se me loteva en smotan prehlad, ker me grlo nenormalno boli, cela sem taka, ko da bi bla pijana - mi ni nič tole všeč. Sploh zato, ker jaz ta teden nimam časa zbolet no...drug teden bi še šlo, ampak raje neuser posted image user posted image user posted image .

Upam da se bom kr stoje pošlihtala.

Skratka prijeten čvekec vam želim

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 780
8.4.2008 7:23:37   
miškolinček
Dobro jutro Naty, hvala za kavicouser posted image .

Pri nas smo tudi že pokonci kot ponavadi. A hodiš na Jesenice s tamalim? Jaz sem tudi do zdaj šla če je bilo kaj takšnega pa sem bila ful zadovoljna. Držim pesti da bo vse v redu.
Z vrtecem je pa tako, mi smo se komaj malo navadili, zdaj ma pa spet eno krizo, ker mislim da je ugotovil da je mami doma in bi on tudi bil, tako da nam ni dolgčas zjutraj ko se je treba napravit.

user posted image user posted image Ja, pa da ne pozabim, zelo zelo lep buši, samo zelo zelo majhen, sploh ne bi vedla da si noseča če ne bi majice privzdignila.user posted image user posted image  Moj je tak kot od Sayuri, pa nimam dvojčkov noteruser posted image user posted image . V prviuser posted image  je bil pa tud tak kot tvoj.

Erin, ti si pa lumpauser posted image user posted image user posted image , kako nas okrog ovinka pelje, ko dobro ve kako smo vse firbčne. Zbudi se in nam hitro povej.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 781
8.4.2008 7:25:35   
lana777
Dobro jutro,

kavica pa paše zjutraj ...

Erin, si navihana ... user posted image user posted image user posted image  sam, da nas matra firbec ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 782
8.4.2008 7:32:04   
naty13
Miškolinček na Jesenicah imamo kontrolo zato, ker je bil v bolnici trikrat in imamo tudi v bolnici kontrolo. V vrtcu pa nismo bli od 14. februarja.  user posted image user posted image user posted image   Verjetno bo mal solzic zutrej. Pa vem, da se bo hitro unesel, ker se je vedno. In rad je med otroki. Bo kmal v igralnico šibal, mene pa ne bo šmirglal. user posted image user posted image user posted image

Zdej se je pa zbudil. Že mlekca tanka po flaški. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin je pa lummmmmmppppppaaaaaaaaaaa. Jo boste ziher do 11h čakale, da prileze iz postle. user posted image user posted image user posted image

Nell user posted image . Meni se je v prvi user posted image dogajalo okoli 5-6 meseca, da nisem mogla ponoči spat. Zutrej sem bila pa zombi. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 783
8.4.2008 7:54:19   
gajka
Dobro jutro, punce! zgleda, da nas vreme ta teden ne namerava kaj preveč z energijo polnit. user posted image  Očitno bo treba spet malo počakat na novo rundo martinčkanja. user posted image

Erin - a takole nas boš zdaj? Ti, ti, ti! Prav, potem pač pobiramo stave, a ne? Jaz stavim, da pričakuješ user posted image . Predvidevam, da je tvoja user posted image  v tistih 30 min pa že zbrala dovolj poguma in pokazala, kaj ima med nogami. user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 784
8.4.2008 7:57:10   
Anonimen

Dobro jutro user posted image !!!

Mmmmm, ...........vonj kavice mi je celo ljubši od okusa - hvala naty13.  Me je zvabil v vašo družbo  user posted image .....
user posted image user posted image user posted image ......Erin, ti pa si res lumpppaaaa user posted image , sem se jaz tudi ujela na tvoj hec user posted image ........user posted image user posted image user posted image . Kaj torej, pob ali "pobika"? ..........

Imejte vse lep sončen dan!!!!!!

(odgovor članu naty13)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
8.4.2008 8:08:54   
tejkaz
Hvala Naty in Sayuri.

Erin!! Ne se tako hecat.

Naty, luštkan trebušček. Ti pa res ne boš imela problemov kako kile dol spravit.

Spala sem zanič. Moja dva sta celo noč spala jaz pa sem se celo noč nekaj prestavljala in zbujala. Me je strah morfologije danes.

Zdaj pa na delo :(

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 786
8.4.2008 8:13:19   
anita goitan
jutro, naty13 hvala za kafje, dns sem si ga tudi jaz ob pol 7ih privoščila, blo mleko v hladilnikuuser posted image
super v sredo pa fajn odpravi in na UZ in vtrec!

Erin bo skrivnostna, mi ji pa redno vse poročamo, da da na oglasno deskouser posted image
gajka tud v Lj se je ravnokar mal uscalo, energija je..kaj je že enrgija?? Joj se vleče tale april, uf bo dooolgg,uf pa še majuser posted image

ok bejbe, bodite v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in naj vam čimprej mine tistim katere ste/smo v službah, tistim katere ste pa doma pa max uživajte!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 787
8.4.2008 8:30:31   
Maja T.
Jutro!

Eeeeeeeeeeeeeeerin, iiiiii, ti, ti, ti.....user posted image user posted image user posted image , ok nekje po 11.00 bomo upam da zvedeli, jaz ugibam, da bo user posted image , hitro nam povej, da še kje stavit ne bomo začele user posted image user posted image user posted image ...

Naty13 hvala za user posted image , jaz bom spet planila po čokolinu user posted image

Sem bom pa danes jaz malo potožila user posted image . Včeraj sem imela kar nekaj straha v kosteh, sem se pa zdaj kar umirila.user posted image user posted image user posted image
Sem včeraj klicala, če so že moji krvni rezultati in rezultati urina. Čudno mi je, ker mi vodna ni najbolj prava, peče me ravno ne, imam pa nekako čuden izcedek (ni močno) in mi Canasten ne pomaga, ki mi takoj prime.
No pokličem sestro in se je začela z eno drugo tam pogovarjat o mojih rezultatih v smislu, kaj ji te naj rečem, poglej te levkocite, pa glej, glej, glej mnogo bakterij, pa kaj je to neka kri v vodi.....

Ženska ni bila niti toliko, da bi si prikrila slušalko, če mi je potem izjavila, da mi žal ne more nič povedati in naj kar v petek pokličem svojega G., ko dela v ambulanti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem seveda vse slišala, sem pa bila dobesedno v šoku, da niti v tistem trenutku nisem odreagirala. Prvo sploh nisem vedela, kaj naj, full mi je šlo na user posted image , samo sem vedela, če sem bom začela cmizdit, da me bo čisto povozilo. Sem prvo možička klicala, me je potolažil, da gre pač za vnetje in da se da to lepo pozdravit... mi je bilo že malo lažje. Sem pa potem kar mojo osebno zdravnico poklicala, je rekla, da naj takoj pridem k njej.
Sem ji vse razložila in me je čisto pomirila, da je to pogost pojav pri user posted image , da gre za vnetje in se da to lepo z antibiotiki pozdraviti. Me je kar dala na obširno bakteriološko preiskavo urina, direkt na ZZZV. Dobim rezultate v sredo ali četrtek, da bom lahko G. že nesla  izvide, ne pa da me bo komaj takrat dal testirat, ko se morajo rezultati itak poslati na ZZZV in bi šele drug teden izvedela, kako in kaj user posted image

Sem se razpisala, samo mi je lažje... Bambi pojem imam podobno zadevo, kot ti. Kako kaj pri tebi napreduje zdravljenje?
Ej mislim res je zauser posted image , da te lahko eno vnetje spravi ob živce...

Upam na najboljše user posted image user posted image user posted image oz. da je res samo vnetje in se bo hitro odpravilo...

Punce pijte doooosti tekočine, jaz sem si še brusnični čaj kupila

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 788
8.4.2008 8:40:51   
Maja T.
Nary13 sem ti pozabila čestitati za trebuščekuser posted image user posted image user posted image , luštkano, takega sem jaz imela decembra user posted image user posted image user posted image

Punce še mogoče vprašanje, v kakem smislu bi lahko vnetje škodilo plodu, vem da ga je treba zdraviti. Vem, da smo se o tem že pogovarjale, samo takrat pač prebereš in je to to. Si nisem ravno zmemorirala, kaj se vse lahko zgodi?

Ceberca,
kje si ti?

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 789
8.4.2008 8:44:26   
tejkaz
Maja T, vnetje lahko otročku škodi samo pri porodu. Zdaj ne. vsaj mislim da je tako, če ni, pa me naj katera popravi.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 790
8.4.2008 8:46:12   
tejkaz
Pa mimogreda, jaz stavim na user posted image pri Erin

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 791
8.4.2008 8:55:15   
sandra123
Jutro, hvala za kavico...prav paše po neprespani noči...Sploh se ne morem več udobno namestit v posteljiuser posted image , sem se celo noč prestavljala iz enega na drugi bok...Jaz imam tudi malo izcedka, je sicer bel, ampak, zoprn...pa še urin in kri bom morala danes ali ju3 oddat, da bodo v čet.izvidi pri G...spet bo porazno...Hčerko sem pa še kar doma obdržala, ker imajo pouk samo do 10-ih, potem gredo pa na kopanje, pa ni pametno, da gre zaradi ušeskov...
ERIN, tudi jaz nestrpno čakam, da se nam javiš in nam poveš, kako je bilo, kaj se je med nogicami pokazalo...se mi zdi, da je user posted image ...Bomo začele stave pobiratuser posted image ...Sayuri, javi se kaj...Meni se danes ful čveka, sploh se mi ne da v goro perila za likanje spravituser posted image ... Nell, se bova morali kaj dobiti, se kontaktirava preko ZS???
Vsem, ki imate danes preglede želim veliko sreče ob pogledu na vaše male žabice...

Lp, Sandra

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 792
8.4.2008 8:55:19   
anita goitan
naty13 ful luštkan bušiuser posted image user posted image , lahko rečem da je moj mal večji

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 793
8.4.2008 8:55:25   
sayuri
Erin, Erin user posted image  Kaj se zdaj tole pravi user posted image
Verjetno bomo mogle čakat vse do poldneva, da nas razsvetliš. user posted image  Sicer pa grem jst stavit za user posted image . KAtera stave pobira? Lepo, da si bila zadovoljna z 3duzjem user posted image . Se že kaj vidi, komu je mali user posted image  podoben? user posted image

sandra123 ravno danes zjutraj sem svojemu G poslala email, da mi določi datum za 3d UZ. Kolikor se spomnim, je cena v Postojni 60€. Naj me katera popravi, če se motim. user posted image  Glede avtomobila pa - sem mojmu zabičala, da ni šans, da spet menjamo (je tale komaj eno leto star). Imam občutek, da samo za avto delava user posted image . Mož bi seveda z veseljem menjal, ker je nor na avtomobile..., jaz pa kar pikce dobim user posted image Glede na to, da grejo notri trije stolčki in da je karavan, bomo valjda sfolgali tudi enkrat letno, ko bomo šli na morje. Sicer pa lahko tisto trugo za na streho dodamo, pa je dodaten prostor za prtljago.

tejkaz lepo opravi danes na morfologiji in ne pusti nas takole v nevednosti čakat, kot dela Erin. user posted image

MajaT tole te je verjetno res iz tira spravilo.user posted image Jazs em imela v prvi user posted image  tudi neke težave z bakterijami in sem bila čisto preč user posted image . Vem, da mi je G zabičal, da moram po 5 l tekočine dnevno spit, pa neke antibiotike sem jemala, ampak se ne spomnim, katere user posted image . Se je potem vse skupaj umirilo. Objemček zate user posted image , saj bo boljše.

Punce, fajn opravite danes
08.4. - astrea MF
08.4. - Cebrca
08.4. - Jelenche MF

JAz moram pod tuš....user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 794
8.4.2008 8:59:34   
sandra123
Sayuri, midva sva avto menjala na začetku novembra lani, potem sem pa dobrih 14 dni za tem zanosila in ga decembra razveselila z novico, da bo očka user posted image user posted image ,  pa je takoj rekel, da sedaj pa še ta avto ne bo dovolj velikuser posted image ..., da ga je prehitro kupil itd...

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 795
8.4.2008 9:05:57   
gajka
Evo, jaz bom kar stavnico za Erin odprla:

user posted image  - gajka, Maja T., sandra123, sayuri -> skupaj 4

user posted image  - naty13, tejkaz -> skupaj 2

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 796
8.4.2008 9:18:55   
sandra123
Pri nas se je pa ravnokar dežek ulil  user posted image , sem verjetno zaradi tega tako poklapana... A pride katera likat k meni??? Meni se toliko ne da, da groza, ko pa zagledam možekove srajce, me še bolj mineuser posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 8.4.2008 9:19:20 >

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 797
8.4.2008 9:30:21   
gajka
Jaz samo srajce od user posted image  likam, pa še te so mi odveč! user posted image  HB, da zase za službo ne rabim nobenih finih zadev in sem bolj ali manj kar v kavbojkah in majicah, na terenu pa kar v trenirkah. user posted image

Aja, pa ko ste prej nekaj začele debato o avtomobilih. Midva tudi čisto malo špegava po kakem novem jeklenem konjičku (a la Mazda5, Corolla Verso...). Ampak sva se odločila, da v tako bližnji prihodnosti še ne bova menjavala, dokler nama bo z najinima trenutnima avtoma uspevalo. Sva bila pa oba pred leti tako pametna, da imava zdaj 2 avtomobila s samo 3 vrati! Jah, tako pač je, če človek kupuje avto, ko še nima familije v mislih... user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 798
8.4.2008 9:34:01   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Evo, jaz bom kar stavnico za Erin odprla:

user posted image  - gajka, Maja T., sandra123, sayuri -> skupaj 4

user posted image  - naty13, tejkaz -> skupaj 2

Jutro mačkice,

no jaz rečem, da bouser posted image - ker jih rahlo primankuje avgusta- ja bo treba več user posted image , s kom pa se bodo naše user posted image potem sparčkale- heheheeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 799
8.4.2008 9:35:04   
bambi14
,...le zakaj sta 2 okvirja,...mah nima vezeuser posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?