Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 9:47:04
|
|
|
|
lemavrica
|
Ojla, pri nas je bila kar mirna noč, je spal od 9h do 24h in potem do 5h, je kar pasalo spati 5h, no pol sva pa potegnila še do 7h ko je jedel, pa zdele do 9.30. Zdej se pa igra v pojstlci, tolk da sem dala prat in mal na RR pogledala. Guppy za MArkov 2 zobek
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 10:03:49
|
|
|
|
jst86
|
jutro! zdele sem šla iskat razvite slike-mal čez 200 jih je,pa me čaka razvrščanje naila ko se pojavijo pikice ni več kužen.tko je men P povedala
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 10:08:00
|
|
|
|
Rožica*
|
žIVJO! December se strinjam. Naš božček se je res prestrašil. Sploh ga ne smem več dat nikomur, ker je jok. Prej pa sploh ni bil bojazliv. Sva ga tehtala na mizi, normalno da imamo nad njo luč, da ne razlagam kako kričal je, verjetno je mislil, da je spet na operaciski. Mere za 8 mesecev: Velikost 73 cm Teža: 8,430 kg Se javim kasneje ker imamo spet sireno lp.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 10:37:58
|
|
|
|
Rožica*
|
Jaz sem gledala copatke. Že kar nekaj časa iščem nekaj mehkega z dokaj dobrim oprijemom. In v primerjavi z ostalimi copatki so ti Shoo shoo še ene izmed cenejših . So pa ti copatki primerni samo za po hiši (po suhem). Sem pa gledala in se bolj navdušila nad temi Livie & Luca čevlji http://www.mojskratek.si/LivieandLuca.htm Samo cena je pa tudi za . Katere prve čevljčke boste kupile? Dieta jaz imam trenutno -7,6 kg . Danes pa sadje Težka bo, pa še dež je in bomo več v hiši. To bo prava preizkušnja za nas. Ve katera kje na netu se bi dalo potegnit, otroške pesmice Cd-je te Avsenikove, al pa katere druge. Al pa če mi poveste naslove Cd-jev ki so vam všeč. Baje da so zunaj neki lušni dvdji za telovadbo malo večjih otročkov, ve katera kaj? naslov? Nekaj pesmic, pravljic, uspavank sem potegnila z Dc++ pa bi mela več by.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 10:43:46
|
|
|
|
babyrok
|
Babyrok, mi smo oba peljali slikat k Majheniču v Domžale. Ali kaj poznaš? IZVIRNO SPOROČILO: nana 27 A ste bli zadovoljni s kvaliteto in a kaj veš a na količino dajo kej popusta?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 10:49:30
|
|
|
|
LINA31
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica* Katere prve čevljčke boste kupile? Sploh še nisem razmišljala. Zaenkrat bom kupila te za po stanovanju. Ko pa bo Žan zunaj hodil, bo pa že poletje in bolj suho.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 10:59:41
|
|
|
|
lemavrica
|
O prvih čeveljčkih še sploh nisem razmišljala, bom to študirala ko bo čas za to, glede na to da se še niti ne plazi imam še kar nekaj časa. Sigurno bom pa vzela max kvaliteto.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 11:16:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Midva pa sva danes spala do 8:30. Luksuz! Končno se je zbudil ob eni normalni uri. No, je pa ponoči 3x jedel. Prej sem mu zribala jabolko in je celo zmazal. Zdaj pa spančka v vozičku. Sva bila zunaj, ma samo za pol urce, ker je mraz. Zopet sem ga morala obleči v kombinezon. Joj, kdaj bo poletje!!! Rožica, tudi jaz nisem še nič razmišljala o čeveljčkih. Bom pa tako kot Lemavrica - max kvaliteto. Aja, za kosilo bo cvetačina krem juha po tvojem receptu! NaILa, super. Pikice pomenijo, da gre h koncu. Zdaj kaj bolj je in pije? Guppy, bravo za 2. zobek! Nana, , da bosta malčka čimprej ozdravela. Aja, pa čestitke vsem za minus kg!!!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 11:18:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj Rožica, nekam sem založila tvoj recept. A mi ga lahko prosim še enkrat sem napišeš?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 11:42:13
|
|
|
|
Rožica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna Joj Rožica, nekam sem založila tvoj recept. A mi ga lahko prosim še enkrat sem napišeš? Cvetačine cvetke, krompir na kocke, zaliješ z vodo in pokuhaš. Zmiksaš in dodaš kislo smetano. Tako je za dojenčka. kasneje lahko v juho naribaš sir, vama lahko nekaj vode nadomestiš z mlekom in preden zmiksaš nekaj zelenjave odvzameš in jo kasneje dodaš juhi. Lahko jo postrežeš z na olivnem olju popečenimi kruhovimi kockami. Sem lena na kvadrat, se mi še pisat ne da, pa saj je tako zaspano vreme. Upam da sem pomagala.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 12:07:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa sem mu včeraj prvič dala govejo juho, noter sem mu dala z vilico stisnjen cel koren iz juhe in testenine (zvezdice). Prvo sem se malo bala, ker nisem vedela, če bo znal jest zvezdice in je jedel kot nor. Zraven se je drl AM, AM, BA, BA, BA,.... in je pojedel polno skodelico.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 12:15:27
|
|
|
|
jst86
|
dieta:stojim na -7,5 kg. dons mam tud jst sadni dan,jutri je pa vodni ane? čeveljčki: verjetno bo imel cicibanove,ker se štejejo kot najboljše. bo jih pa dobil ko bo toplo-sandalčke,na nogah bi bil pa že zdej skoz. ko ga držim za rokice ful lepo hodi . zdej je čas da začnem orng za avtosedeži gledat ker mamo že mal krizo z kgji.mal mava nagledanega tegale: http://trgovina.bob.si/si/starlight-sp-froggy-king-i210.shtml , še zdaleč pa ni odločeno. kje na netu se dobi obrazec za vrtec?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 12:17:17
|
|
|
|
Rožica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jst86 dieta:stojim na -7,5 kg. dons mam tud jst sadni dan,jutri je pa vodni ane? ŽEEEEEEEEEEEE
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 12:27:52
|
|
|
|
sonce78
|
Čav punce! jaz več ne vem kaj naj naredim. Vasja se hoče ponoči dojiti vsake dve uri, zadje čase še pogosteje. Če mu ponudim sok ali čaj začne odrivati flaško, če ga nosi moj dragi se joče in joče dokler, ne dobi zize. Vse sem že preiskusila. Sem že začela razmišljati, da je kaj narobe oz. da ga nekaj hudo matra, da se skozi zbuja ampak ne izgleda, da ga kaj boli. Nisem več pametna. Lina Vse smo že probali in ne gre . Bravo za vaše noči . Če mu ponudim flašo jo odriva, če ga nosim je ok, vendar ne zaspi, če ga položim v posteljo se začne dreti. zaspi samo z zizo. čeveljčki ... so baje najboljši znamke Naturino http://www.naturino.com/ , ampak se cene vrtijo okoli 100 evrov , kar je daleč predrago za čevelj, ki ga bodo nosili mesec ali dva. Dobri čeveljčki so tudi znamke Super fit. Cicibanovi baje po novih smernicah niso v redu, ker prvi čeveljček ne sme biti ortopedski, ampak mora imeti otrok občutek kot da je bos. Podplat ne sme biti trd, ampak zelo mehek in lahko prepogljiv. Tudi pri obutvi je veliko različnih mnenj P.
< Sporočilo je popravil sonce78 -- 7.4.2008 12:34:42 >
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 12:53:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Sonce78 - mogoče pa imate presuh zrak in je žejen. Meni je kar nekaj časa rabilo, da mi je kapnilo. In je spet vlažilec v pogonu (vmes je bil na servisu) in malček spet lepo spi.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 13:24:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Rožica*, hvala. Duskamb, bravo, ker je tako dober jedec! Jst, tvoj že hodi?! Super!!! Sonce78, ne vem kako bi ti lahko pomagala. Pa tako rada bi ti. Mogoče bo kakšen nov zobek pokukal. Moj je tako pogosto jedel, ko sta šla zobka ven; zdaj pa se je stanje normaliziralo.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 13:40:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Duskamb, bravo, ker je tako dober jedec! Prav vesela sem, da ni po Juretu. On me s svojim nejedenjem vsak dan znova muči.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 13:50:28
|
|
|
|
sonce78
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Sonce78 - mogoče pa imate presuh zrak in je žejen. Meni je kar nekaj časa rabilo, da mi je kapnilo. In je spet vlažilec v pogonu (vmes je bil na servisu) in malček spet lepo spi. Hvala ti, na to pa nisem niti pomislila. Sicer spremljam vlažnost v sobi, je zmeraj okoli 40%. Bom danes imela cel večer in celo noč prižgan vlažilec. Katerega imaš ti? Jaz imam tega, pa nisem najbolj zadovoljna http://www.mimovrste.com/artikel/3020016921/ultrasonicni-vlazilec-zraka-hyundai-hh-h306 tianna Ali si ti potem kupila tisti Chiccotov vlažilec?
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 13:59:17
|
|
|
|
jst86
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna Jst, tvoj že hodi?! Super!!! neeee tianna-kje pa.za rokice da držim on pa nogice lepo prestavlja. mal čudn sem napisala .hotla sem najbolj to povedat da sem ponosna da je začel nogice lepo prestavljet rožica a sem jst kej zglumila?men se zdi da je jutr 29. dan?sej je?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 15:01:43
|
|
|
|
sandra85
|
guppy za zobka NaILa super, da je bilo samo to! počakaj 2 dni, da pikice izginejo, pol ni več kužen 1.čeveljčke bomo kupili v cicibanu, ker je baje max. kvaliteta jst za "korake". Enej pa skače ko žabica, ko ga držim za rokice ni še pogruntal, da bi mogu nogice premikat. mi smo iz sprehoda. danes je 1 jedel pašto, pa pojedel samo 120ml pol sem mu ponudila še zizo, pa ni hotu...mogoče pa ga je tisto le nasitlo včeraj je za večerjo pjedel 280ml griza js sem se ga bala dvignit, ker sem bila sigurna da bo vse zbruhal...tako da je šel 1. spat brez da bi se prej mal podojil, ker ni hotel. zato sem imela v prsih celo noč ful pritiska grem-imamo spet krasno vreme
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 15:09:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Krasno vreme?! Blagor. Midva sva šla pred pol urce ven, ker je lep sonček, ma grozno piha. Jst, razumem zdej. Bravo vseeno! Rožica*, sem skuhala. In to premalo. Vsega skupaj mi je prišlo samo 100g, vse je popapcal in še bi, če bi bilo. Tako da je potem spet ziza pela. No ja, bom vedela za drugič. Sonce78, nisem kupila Chicco vlažilec, ampak enega iz BC.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 15:14:10
|
|
|
|
dreamz
|
Ciao! Uff, vse sem pospravila in oprala kar nekaj cunj. Mali aja in sem izkoristila priliko za skočit na net. Ja, tuki je vreme lepo, ampak piiihaaa... Nikoli nisem zadovoljna Ko se zbudi , gremo po nakupih... hladilnik je prazen Glede čeveljčkov: sedaj ima za ven copatke adidas, ko se pa bo začel plazit mu nameravam it kupit čeveljčke v Chicco. Se ne soznam še dobro na druge firme, ma se bom še informirala.
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 15:16:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi prej dala prat, zdej nesem sušit... Jutri pa likanje. V četrtek al pa sredo imamo namen it v Ljubljano, gremo na en obisk pa mal v šoping. Komaj čakam. Mogoče katera ve kje je ta Supernova?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?