Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 13:19:57
|
|
|
|
Volga
|
Ne, je pa res, da nisem gledala.
|
|
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 13:26:25
|
|
|
|
Mišni
|
Hvala, Volga.
|
|
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 13:28:55
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Tudi jaz nisem videla,ker nisem gledala,bi znal pa kak Mueller imet.
|
|
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 13:29:18
|
|
|
|
blue sky
|
A si pogledala v Müllerju ali v Dm-u?
|
|
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 13:29:56
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Hvala, Volga. Ni panike, še drugič. Sicer pa zdajle pico dobim, sem lačna kot pes. Pol zelenjavne, pol s tuno, kul a ne?
|
|
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 13:30:38
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Hvala, Volga. Ni panike, še drugič. Sicer pa zdajle pico dobim, sem lačna kot pes. Pol zelenjavne, pol s tuno, kul a ne? Da nisi ti noseča?
|
|
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 13:31:20
|
|
|
|
blue sky
|
Tunina pica je zakon, jaz sem pa prej jedla sendvič s tuno .
|
|
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 13:31:44
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Hvala, Volga. Ni panike, še drugič. Sicer pa zdajle pico dobim, sem lačna kot pes. Pol zelenjavne, pol s tuno, kul a ne? Da nisi ti noseča? Čist sigurna da ne, mam tardečo. Aja, no, pa nisem niti devica marija
|
|
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 13:31:46
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Hvala, Volga. Ni panike, še drugič. Sicer pa zdajle pico dobim, sem lačna kot pes. Pol zelenjavne, pol s tuno, kul a ne? Uuuuu, kul. Jaz edino s tuno ne bi, mi smrdi.
|
|
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 13:32:28
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky A si pogledala v Müllerju ali v Dm-u? ja, lani sem, v Müllerju, letos pa še ne. Bom.
|
|
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 13:33:05
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Tudi jaz nisem videla,ker nisem gledala,bi znal pa kak Mueller imet. Ja, res je, bom pogleda, hvala lepa, mešam drek.
|
|
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 13:33:35
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky Tunina pica je zakon, jaz sem pa prej jedla sendvič s tuno . ja, pa še tržaško omako da gor pa kislo smetano. madona, sem lačna.
|
|
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 13:34:47
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: blue sky Tunina pica je zakon, jaz sem pa prej jedla sendvič s tuno . ja, pa še tržaško omako da gor pa kislo smetano. madona, sem lačna. A bi lahko zadržala to zase,ker postajam lačna.
|
|
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 13:35:54
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Tudi jaz nisem videla,ker nisem gledala,bi znal pa kak Mueller imet. Ja, res je, bom pogleda, hvala lepa, mešam drek. Malenkost. Sem šla v soboto v Muellerja po enem letu,ker sem iskala za mamo lak za lase,ki ga drugje niso imeli,tam pa so ga.
|
|
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 13:37:35
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: blue sky Tunina pica je zakon, jaz sem pa prej jedla sendvič s tuno . ja, pa še tržaško omako da gor pa kislo smetano. madona, sem lačna. A bi lahko zadržala to zase,ker postajam lačna. Bolj težko. Samo ne vem, kod zdaj ta poba hodi
|
|
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 13:38:33
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: blue sky Tunina pica je zakon, jaz sem pa prej jedla sendvič s tuno . hako alo? ja, pa še tržaško omako da gor pa kislo smetano. madona, sem lačna. A bi lahko zadržala to zase,ker postajam lačna. Bolj težko. Samo ne vem, kod zdaj ta poba hodi
|
|
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 13:39:15
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: blue sky Tunina pica je zakon, jaz sem pa prej jedla sendvič s tuno . hako alo? ja, pa še tržaško omako da gor pa kislo smetano. madona, sem lačna. A bi lahko zadržala to zase,ker postajam lačna. Bolj težko. Samo ne vem, kod zdaj ta poba hodi Halo alo?
|
|
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 13:40:23
|
|
|
|
blue sky
|
Volga, naj ti tekne pica , jaz grem pa zdaj čokolado jest.
|
|
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 13:41:19
|
|
|
|
Volga
|
Punčke moje, pica je prišla. Grem samo roke umit, pa akcija. Čokolado imam pa v preadlu, pa mi ni nič zanjo. Drek ne, Go Go.
|
|
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 13:47:16
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Punčke moje, pica je prišla. Grem samo roke umit, pa akcija. Čokolado imam pa v preadlu, pa mi ni nič zanjo. Drek ne, Go Go. Ti so pa sploh levi.Preden pridejo z mojim hamburgerjem je že leden. Pa dober tek.
|
|
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 13:53:48
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: Volga Punčke moje, pica je prišla. Grem samo roke umit, pa akcija. Čokolado imam pa v preadlu, pa mi ni nič zanjo. Drek ne, Go Go. Ti so pa sploh levi.Preden pridejo z mojim hamburgerjem je že leden. Pa dober tek. a ne, ne, je dobra.-
|
|
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 13:54:44
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: Volga Punčke moje, pica je prišla. Grem samo roke umit, pa akcija. Čokolado imam pa v preadlu, pa mi ni nič zanjo. Drek ne, Go Go. Ti so pa sploh levi.Preden pridejo z mojim hamburgerjem je že leden. Pa dober tek. a ne, ne, je dobra.- Pa ne mi rečt,da si jo tko hiter zmazala.
|
|
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 13:55:57
|
|
|
|
Volga
|
Jem zadnji kos, dva pa pol bosta pa ostala, ker ne morem več. kakor pri delu tako pri jelu.
|
|
|
|
RE: Jennifer Loper Sparkling Kiss 7.4.2008 14:20:51
|
|
|
|
srki
|
Pol je danes tuna dan. Jaz tudi tuno s zelenjavo. Pa sori, Mišni, ker smo ti temo pokakale .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?