|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 16:00:12   
mikič
ojla!imam 23 let in imam en fuuuuuuulll velik problem z punco.
skupaj sva ze skoraj 6 let in pred 3 letoma ji je zacela upadat volja po sexu do take mere da je danes ni vec....
res ne vem kaj naredit,kako ukrepat,ker se mi pocasi ze trga.ze 7 mesecev je minilo brez da bi imeli kakrsen koli spolni odnos,jaz pa ne vem vec kje mi stoji glava.
na zacetku se spominjam da je bilo vse tako kot je treba(vsaj zdi se mi),pol se je pa to zacelo samo se slabsat...
zdaj mi samo se to hodi po glavi in se ne morem skoncentrirat na nobeno drugo stvar.to pa mi predstavlja ogromen problem tako doma kot tudi v sluzbi.ne morem si privoscit tega da bi hodil okoli "z glavo med oblaki",ker pac opravljam tako sluzbo pri kateri bi blo lahko to nevarno zame in za sodelavce.doma pa "pozabim" na cisto vsako obveznost...
vem da mogoce ni to prava tema za tako stran,ampak kaj morem....nisem se vedel kam obrnit,tako da sem se brnil na vas v upanju da mi bosete nekako pomagale.
se nekaj bi mogoce moral omenit.s punco sva se ze pogovarjala o tem,ampak kot kaze nisva prisla do resitve in niti nisva ugotovila zakaj je temu tako.
popolnoma se zavedam da ni vse v sexu in je tudi ne mislim pustit zaradi tega.
prosil vas bi ce mi lahko svetujete kako naj ukrepam da bo obema lazje in se v naprej zahvaljujem za nasvet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 16:02:30   
kimi
Mogoče ima drugega...nočem te strašiti samo 7 mesecv je pa res dolga doba:zmeden:.

(odgovor članu mikič)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 16:10:59   
Anonimen
Predvidevam, da še ne živita skupaj - torej ti ne morem reči, da ji pomagaj čez dan pri gospodinjskih delih, pa bo zvečer spočita.

Povem ti lahko, da se "seks" začne že veliko prej, osvajaj in zapeljuj jo znova in znova in to par dni zapored. Če še vedno ne bo za, začni razmišljat o kimijinem namigu...morda pa ima druzga...al pa ni več zaljubljena vate. Zakaj ne, pa boš moral sam ugotoviti.

(odgovor članu mikič)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 16:15:32   
Anonimen
Premlada sta šla skupaj,mislim,da je vmes posegla naveličanost-ene te iste jedi se naveličaš.
Ženske smo tako zapletena komplicirana bitja,da nam je težkbrat želje in misli.Poskusi spremenit vajino rutino življenja,naj bo drugače kot je bilo do sedaj.Pelji jo na večerjo,samo vidva,pogovarjajta se tudi o čemer koli.Če zmoreš jo pelji na lep romantičen dopust.Pripravi ji presenečenje:zvečer svečke na mizo pa večerjo skuhaj pa steklenico šampajnjca,osvajaj jo.A ti veš,da se mora svojo družico nonstop osvajat tud če sta ful let skupaj?
Mi bo še kej padlo na pamet,pa se javim.

(odgovor članu mikič)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 16:18:56   
Anonimen
Evo, Neva, enako razmišljaš kot jaz:-)) Non stop se mora neki dogajat, drgač je tema, ne?

(odgovor članu mikič)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 16:23:55   
Anonimen
Saj pravim da smo zakomplicirane,ampak tudi me ne smemo popustit prri osvajanju naših "boljših" polovic,kaj praviš?
Še to čist brez zafrkancije resno-malo več fantazije v spolnosti-nabavi kasete,pravjo da stimulira,pa magari da se pred njo pojaviš samo z metuljčkom okoli vratu:ups:veliko fantazije za stimulacijo je potrebno.:ups:

(odgovor članu mikič)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 16:35:22   
baguSka
Tud jst se popolnoma strinjam z nevo6!!! Če imata željo ostat skupi, morata imeti voljo se ukvarjat eden z drugim. To velja za oba! In sex je prav tako pomemben kot vse ostalo med dvema, ki se imata rada in ki se ljubita. Če želita ostati skupi, potem ukrepajta takoj!!! Igrajta se in ustvarjajta. Če nimata domišljije, oponašajta kakšne romantične filme.. Vsekakor pa se morata o teh pogovorit. Začni sam in jo že dons preseneti!!;) Na novo se bosta zaljubila in postala si bosta spet zanimiva. Če vama to ne uspe, potem je res nekaj hudo narobe.:zmeden:

(odgovor članu mikič)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 16:36:53   
Anonimen
ja to je vse res, res pa je da je še takšno zapeljevanje jalovo, če za vsem skupaj leži splošno nezadovoljstvo - prepiri, ljubosumje ali kaj drugega.

(odgovor članu mikič)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 16:37:53   
Anonimen
baguska ma kakšne romantične filme,začinjene une sem mislila začinjene:ups:

(odgovor članu mikič)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 16:39:51   
baguSka
:)-:)-:)- Ja sej vem neva6!!! Ampak vprašanje kako bosta to zmogla skupi pri teh letih..:zmeden: Jst vem da pri teh letih z mojim bivšim k sva bla 5 let skupi tud slučajno nebi nikol gledala takih filmov..:ups:

(odgovor članu mikič)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 16:40:34   
cmokec
Pa povej in dokaži ji, da jo imaš rad. In to ne samo takrat, ko od nje kaj pričakuješ. Ženske za svojo dušo pričakujemo pozornost, ne da bi od nas kaj pričakovali.

cmokec

(odgovor članu mikič)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 16:41:58   
Anonimen
Zakaj, baguška, ti je blo nerodno, al kaj:-)) Dej ga no srat.

(odgovor članu mikič)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 16:47:10   
mikič
ma,kar se tice drugega fanta(nebi si rad delal kakih iluzij)mislim da ga ni...nekaj mi pravi tako.
prej bi stavil na to da ji je dolgcas.
jasno je da se sex zacne prej,tudi sprobal sem,ampak kaj se je zgodilo...vsakis ko namigujem kaj prej (npr.jutranja priprava na vecer)dobim odgovor:ves danes me boli križ,glava,se ne počutim.....bla bla...
za tistih 7 mesecev pa mislim da sva kriva malcek oba,kajti ona je na zacetku pristajala na izkljucno 1x mesecno "akcijo",meni pa to ni slo,ker se mi je zdelo prevec planirano,pa sem reku da raje nic,kot pa da planira in to dela na silo...po tolkem casu(predvcerajsnjem)pa sem hotel zacet znova...nekako popravit morebitne napake,ampak mi je zgledala se bolj hladnokrvna kot prej....

(odgovor članu mikič)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 16:54:56   
Nogavička
Pri seksu začne ponavadi škripat, ko se odnos tudi na drugih področjih skrha. Pogovorita se odkrito ali je med vama še kaj ljubezni ali gre že bolj za navado "biti skupaj".

L.p.

Tea

(odgovor članu mikič)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 17:03:21   
Joe
Dvomim, da ima vajina zveza dobro prihodnost. Skupaj sta od 17. leta in zadnja leta je šlo na slabše. Najbrž sta se toliko spremenila, da bosta morala ali korenito prenoviti razmerje ali - kar je verjetnejše - ga končati. V vsakem primeru tebi in tvoji punci želim veliko poguma in optimizma, saj sta šele v zgodnjih dvajsetih.

( P.S.: Nikar ne predlagaj poroke ali kaj podobnega z upanjem, da bo to odpravilo vse probleme. Takšni koraki jih le preložijo in nato povečajo.)

(odgovor članu mikič)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 17:09:02   
lefairyon
ne vem kaj naj rečem...sedem mesecev je res dolga doba...
no...ne bom se delala nekega psihologa, saj sem tudi sama po porodu izgubila malo čuta za te stvari, pa je moj dragi stradal:ups:...ampak je prišlo vse nazaj na svoje mesto...:bravo::)-...probaj jo zavesti in ji dati občutek da je poželjiva kot še nikoli...
kar se pa glavobola tiče...prinesi ji kozarec vode in aspirin, pa če bo rekla, da je ne boli glava...ukrepaj...;)...
sprostita se in probajta povrniti tisto strast, ki sta jo imela, ko sta bila na začetku vajine veze...
ne obupaj...vse se bo postavilo na svoje mesto, mogoče je v tej fazi, v kateri sem bila tudi sama...pa me je minilo, zdaj je pa spet vse ok...mogoče rabi še malo časa,da uvidi, da dela škodo obema...pogovorita se...to pomaga...:)

(odgovor članu mikič)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 17:15:48   
Jančika_
Pomagati ti sicer ne znam, se mi zdi pa lepo, da si se registriral in obrnil na nas. Ponavadi tipi težijo svoji ženski in jo s tem le še bolj obrnejo od sebe, ali pa jo ob glažu pira šimfajo svojim kolegom...:)

Upam, da ti bo kateri od nasvetov kaj pomagal. Če ne, pa po mojem mnenju ni vredno ohranjati take aseksualne veze, saj se bo tvoje in tudi njeno nezadovoljstvo le še stopnjevalo.

(odgovor članu mikič)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 17:17:33   
baguSka
Ja al bina v tistih letih s tistim fantom mi je blo res nerodno!:zmeden:
Kar pa ne pomeni da mi je zdaj s tem fantom!8);)

Tud jst dvomim da je vajina prihodnost bleščeča.. Ko sm ravno omenjala svojega bivšega:tud pr nama ja bil glavni razlog ravno pomanjkanje sexa. On je pri svojih letih seveda to hotel početi non stop vsak dan in si me je neizmerno želel, pri meni pa je blo tako, da sem na začetku sexala z njim zarad firbca in potem samo še zato da bi mu ugodila. Seveda si ga sploh nisem želela. Bil mi je najboljši prijatelj in razumela sva se odlično, nikakor pa se nisem mogla z njim v pojstli sprostit in uživat. Šlo je zgolj za potešitev njegovih potreb. Tud jst sm takrat misnla, da pač ne bova šla zarad tega narazen. Kmalu pa sem začela o tem premišljevati in ugotovila, da pač ne bom mogla celo življenje z njim spati, če si tega ne želim in me sploh ne privlači. In to me je pripeljalo do tega, da sem ga enostavno zapustila. Karkoli drugega pri meni ni prišlo v poštev. Tud predigr si nism želela, saj se mi je obračalo že ko se me je le dotikal in še huje, ko me je samo pogledal in sem vedla kaj ma v mislih.. Grozno je blo in zdej si ne predstavljam, da bi mogla bit z njim celo življenje.

Tko hotla sem samo opisat mojo zgodbo, ker imam občutek da sem se zagledala na mestu tvoje punce..:zmeden:

(odgovor članu mikič)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 17:18:38   
Anonimen
Ja na veliko žalost so to tipični izgovori žensk.
Samo,da tudi moški ne zaostajajo več za nami pri izgovorih:glava boli,utrujen,dons smo veloko delali.itd.
Nekako morata pregnat to naveličanost.

(odgovor članu mikič)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 17:30:13   
Joe
Neva6, koliko so stari ti moški? :)-:)-:)-

(odgovor članu mikič)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 17:33:53   
Anonimen
Pri nas, Joe, se je začelo pri 32-tih.

(odgovor članu mikič)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 17:41:24   
Anonimen
Dragi Joe tako kot pri ženskah se najde tudi pri moških v vseh starostih predstavnika,ki iz različnih razlogov jamra,da se reši nečesa kar mu tisti hip ne diši,Razlogi pa so...:zmeden2:

(odgovor članu mikič)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 17:54:03   
baguSka
:)-:)-:)- Moj je 27 pa ma že kdaj take izgovore!;)

(odgovor članu mikič)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   prosim pomoč-nujno!
8.2.2005 17:55:19   
Anonimen
Kaj bo šele pri 32-tih!

(odgovor članu mikič)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
8.2.2005 18:02:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mikič)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?