Abra
|
Evo se bom pa lotla še enkrat od začetka ... Skuša, lepo da si se spet oglasila. Sem par dni nazaj prav nate mislila. Kako si? Nič nisi povedala, kako je blo. Upam, da te je tečka odrešla čiščenja. T1979 oglasi se bolj pogosto, komu boš pa jamrala, če ne nam? Saj veš, da te teme ne bi rable, če bi samo lepe rezultate sporočale. Zato pa je upajmo skupaj. Naj bo naslednjič Dakec Krtekxx, to ni še nič. Boš vidla, ko bomo 10 ali več strani v dnevu naklofale Andreja, k zdravniku pol nisi šla, al kako? Vijolica, do nedelje se lahko marsikaj zgodi, itak pa rabiš samo eno pravo!! Navodila za špikanje pa že dobivaš Kikaa, rjavo-rumen izcedek še prav nič ne pomeni. Držim pesti, da tudi ta izgine! Si že kaj test delala, zdaj bi ga že lahko, kajne? Včasih smo tko navijale in težile, da so se testi delali k nori Dajamaja, ma ti dohtarji so res včasih se vsaj delajo, da se spomnijo. Važno, da ti drug teden začneš sem ti prav fouš, ker bi jaz tut. Dobronamerno fouš Za akupunkturo bom pa že koga našla, bom pa takrat samo na terapije hodila čeprav se mi ravno konec aprila in v začetku maja obeta huda gužva. Ma, bom že. Mismis, sem že zadnjič nekje vidla, da pišeš o prometriumu in utrogestanu - to je čist ista zadeva, naravni progesteron, le drugi proizvajalec, druga država, zato drugačno ime. V italiji je to prometrium, v Avstriji utrogestan. Dabroston pa je podobna zadeva le, da sintetična. teja naša prva aprilska nosečka. Šic, šic s slabimi mislimi, konec leta boš mami Ledenka, za stopko. Tvoj je pa mojster, da nč ne peče. Še zanj
|