mml
|
Dan, pri nas že dežuje...sicer mi je pa tako ali tako vseeno, ker tako ne morem ven. Manca se je zbudila z 39°C vročine, no po Calpolu ji je padla in je zaenkrat še nima, čeprav trenutno sumljivo mirno gleda Kravico Katko, sicer pa kreha in smrka in kiha, poleg tega ji je pa seveda neskončno dolgčas in po tem teži in nerga, meni se pa počasi kravžljajo živci. Sva imeli "resen" spor, ko je pljunila ven žlico skute, take že malo zmešane s slino . Še dobro, da je Matic tak kot je in vse stoično prenaša oziroma zaspi brez problemov . Držite pesti, da ostane zdrav, ker če dobi tole zadevo od Mance bo katastrofa in si ne predstavljam, da bi jo zvozila brez bolnice... ...skratka jutri nas čaka še en podoben dan in verjetno tudi v petek Manca ne bo toliko zdrava, da bi šla k varuški...po tem potrebujem pa jaz dopust, da pridem malo k sebi...no ja samo še jamram..pa saj bo tinas super, da si našla hišo, ki vam ustreza, držim pesti, da bo šlo vse po načrtih. Jaz bi se tudi morala lotit sortiranja in metanja razne šare stran, pa nimam volje za kaj takega, bo očitno treba počakat na kakšno selitev Nana Liza upam, da se bo tole s Tevžem izkazalo za lažni alarm in da ti ne bo treba predolgo biti na dietni prehrani . Super, da si zadovljna s čofotalnim tečajem. Jaz se še nisem odločila, kam bova šla z Maticem jeseni, pa saj imava še čas cuma super, da si se odločila za ure solopetja , jaz sem za takšne stvari čisti aberveznik in bi bilo prehudo za kogarkoli, če bi jaz preglasno prepevala . Edini, ki uživa v mojem prepevanju je Manca, me že kar skrbi, da je tudi ona čisto brez posluha NRMM upam, da bo Maša kmalu OK in da bo Maruša dobro spala vsako noč in ne vsako drugo noč šnucika super, da je Živa boljša in ima manj zamašen nos jana a smo se ti kaj zamerili???? valeri lepo, da si se oglasila, tudi tebi želim veliko zabave pri selitvi bino upam, da bo Manca naslednji teden že zdrava in se bomo lahko končno kaj dobili . Upam, da imate sedaj tatija kaj dalj časa doma lonja upam, da je tole res zadnje potovanje vajinega za letos. Moj je že povedal, da gre v torek v Avstrijo, ampak računa, da bo skroaj normalno doma Uvod sem napisala ob 13., po tem je pa Manca mrknila na kavču med risanko in nadaljevanje (od tinas dalje) pišem sedaj. Manca je trenutno brez vročine in nori naokrog z očijem, tako da upam, da bo jutri vročina nižja ali je pa sploh ne bo. Matic pa leži v telvoadnici in se zabava z igračkami... ...aja pa še Mancin komentar na Bigbrother..."tetica je v kletki, ne more ven"