Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 14:41:46
|
|
|
|
aqua77
|
IIIIIII, kolk bo to fajn!! Pa še lih fraj sem u nedeljo, tak da bom lahko mela zjutraj mir u kopalnici! Arual, ne pozab mi priti povedat, kaj si polulala. Pa še ti pripopam zraven, da ti ziher rata!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 14:44:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina Arual, ne pozab mi priti povedat, kaj si polulala. Obema želim, da bi zagledale ! Držim pesti!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 15:17:17
|
|
|
|
uršika***
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: katalina Arual, ne pozab mi priti povedat, kaj si polulala. Obema želim, da bi zagledale ! Držim pesti! Vsem nam pridita povedat kaj sta nalulale!!!!! držimo pesti za
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 15:21:19
|
|
|
|
aqua77
|
Jaz obljubim da pridem počvekat in poročat stanje!
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 15:22:49
|
|
|
|
uršika***
|
Katalin jaz pa sploh ne verjamem, da boš zdržala do nedelje. Se mi dozdeva, da boš že jutri polulala kakšen testek
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 15:25:44
|
|
|
|
aqua77
|
Packa, ti me pa že preveč dober poznaš!!! Sigurno si prebrala da postošim zadnje čase po DM-jih in brezglavo praznim zaloge testkov!!! Bomo videli če mi bo ratal do nedelje! Sam sem Arual obljubla, tak da bom kar pridna!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 15:26:33
|
|
|
|
issa
|
ej no upam da bo , vsem držim zeloo pesti za vaš željeni
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 15:48:10
|
|
|
|
Oaza
|
ČESTITAM novim !! za vse tiste, ki vas je obiskala !! JAz sem pa danes dobila datum za prvi pregled in sicer komaj 6. maja. Kako se bo to vleklo.... Lepo bodite!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 16:02:07
|
|
|
|
uršika***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina Packa, ti me pa že preveč dober poznaš!!! Sigurno si prebrala da postošim zadnje čase po DM-jih in brezglavo praznim zaloge testkov!!! Bomo videli če mi bo ratal do nedelje! Sam sem Arual obljubla, tak da bom kar pridna!!! Ja seveda sem si zapomnila, da si delaš zaloge iz DM-ja in da delaš ogromno testkov na mesec. In sem bila vesela, da je tako. Da nisem edina
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 16:06:58
|
|
|
|
_ancica_
|
Punce, danes sem se opogumila in naredila test, ki je pokazal rahlo crtico . ..sama se vedno ne morem verjeti, ker imam se vedno obcutek kot da se bo vsak cas vlila odlocila sem se, da ponovim test cez dva dni, da vidim ce je res
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 16:11:50
|
|
|
|
kepica
|
Hej punce! Vidim, da imate prav pestro vzdušje Sem vas morala prit malo pogledat, preden jo z malim mahneva ven. Ma, a veste, kaj mi ni jasno? Mi ne da miru... Danes,12. dan po M imam še vedno povišano BT Sploh mi ni padla že od prejšnje O. Zgleda, da imam totalno zmedo. Špika me v jajčnikih in imam rumen izcedek. Totalna zmeda, jaz pa čakam O in niti ne vem, kaj bo z vsem skupaj ta mesec, če imam že na začetku cikla vse pomešano. Sicer sva z mojim kljub vsemu pridna in imam še vedno upanje. Vseeno pa razmišljam, če bi se malo naročila na kakšen pregled pri G zaradi vsega, kar se mi je ta mesec dogajalo. Danes sem ji poslala kar mail, da vidim, kaj ona pravi na to. Lepo, sončno popoldne vam želim.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 16:19:46
|
|
|
|
Arual
|
Seveda pridem javit kaj sem polulala. Danes je pokazal -, sam nisem delala z jutranjim urinom pa še 10 dan po ovulaciji. Tako da v nedeljo bo pestro, razen če me ne prehiti . Čestitke _ancica_, lepih 9 mesecev.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 16:21:53
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arual Seveda pridem javit kaj sem polulala. Danes je pokazal -, sam nisem delala z jutranjim urinom pa še 10 dan po ovulaciji. Tako da v nedeljo bo pestro, razen če me ne prehiti . Čestitke _ancica_, lepih 9 mesecev. hvala drzim pesti, da ti drugi testek pokaze
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 16:22:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ Punce, danes sem se opogumila in naredila test, ki je pokazal rahlo crtico . ..sama se vedno ne morem verjeti, ker imam se vedno obcutek kot da se bo vsak cas vlila odlocila sem se, da ponovim test cez dva dni, da vidim ce je res bravo ancica črtica jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 16:24:17
|
|
|
|
spps
|
ancica,sem vedla,da se moraš pod april vpisat za dobro voljo nas aprilčic,ki še imamo dooolgo pot do rezultata
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 16:28:27
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ancica,sem vedla,da se moraš pod april vpisat za dobro voljo nas aprilčic,ki še imamo dooolgo pot do rezultata si imla prav drzim vse 4 pesti, da bos tudi ti ugledala se ta mesec
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 16:29:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps ancica,sem vedla,da se moraš pod april vpisat za dobro voljo nas aprilčic,ki še imamo dooolgo pot do rezultata si imla prav drzim vse 4 pesti, da bos tudi ti ugledala se ta mesec zdaj bom pa imela podpore-duplirano tak,da ni vrag,da ne rata
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 16:30:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: katalina Arual, ne pozab mi priti povedat, kaj si polulala. Obema želim, da bi zagledale ! Držim pesti! enanobena,ni še vse izgubljeno,tako da tud zate še držim pesti
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 16:31:34
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: katalina Arual, ne pozab mi priti povedat, kaj si polulala. Obema želim, da bi zagledale ! Držim pesti! enanobena,ni še vse izgubljeno,tako da tud zate še držim pesti jaz tudi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 16:31:38
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps ancica,sem vedla,da se moraš pod april vpisat za dobro voljo nas aprilčic,ki še imamo dooolgo pot do rezultata si imla prav drzim vse 4 pesti, da bos tudi ti ugledala se ta mesec lepo, lepo... mene pa samo v marcu pustila se hecam... cetitke se enkrat... spps... zdaj si pa TI na vrsti vem, da bo april tvoj mesec
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 16:32:53
|
|
|
|
little angel
|
ancica cestitke!!!!!pa cestitke tud vsem ostalim noseckam!!!!!!moje M ki bi mogla prit marca se kr ni in ni.... pa tak jo cakam da pride da lahko grema v nove boje
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 16:34:22
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...jaz nekako se vedno spadam v marec, ker sem takrat zanosila, tako da nisi sama sicer imas pa soncnico tam na seznamcku, jaz sem pa rekla da bom nasi spps druzbo tu aprila delala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 16:34:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps ancica,sem vedla,da se moraš pod april vpisat za dobro voljo nas aprilčic,ki še imamo dooolgo pot do rezultata si imla prav drzim vse 4 pesti, da bos tudi ti ugledala se ta mesec lepo, lepo... mene pa samo v marcu pustila se hecam... cetitke se enkrat... spps... zdaj si pa TI na vrsti vem, da bo april tvoj mesec ja,zdaj bom pa jaz na vrsti sem vaju spustla naprej,ker sem za enega otroka v prednosti,zdaj sem pa spet jaz na vrsti
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 16:35:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...jaz nekako se vedno spadam v marec, ker sem takrat zanosila, tako da nisi sama sicer imas pa soncnico tam na seznamcku, jaz sem pa rekla da bom nasi spps druzbo tu aprila delala tako je prav za moralno podporo
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.4.2008 16:36:27
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: little angel ancica cestitke!!!!!pa cestitke tud vsem ostalim noseckam!!!!!!moje M ki bi mogla prit marca se kr ni in ni.... pa tak jo cakam da pride da lahko grema v nove boje hvala kaj pa testek, si ga ze delala? jaz sem se prav prisilila danes da sem ga naredila, ker imam se vedno obcutek da bo kmalu tu....upam, da je ne bo in upam, da tudi tvojo prezenemo vsaj za naslednjih 9 mesecev
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.