|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
3.4.2008 11:32:44   
aprill
ČESTITKE LEPA POSADKA IN KETRINuser posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
3.4.2008 11:39:19   
tasyo
Se vidi, da imam danes čisto preveč časa, pa kar tu visim... In ves čas mislim le na to, kaj bi spet jedla... Jao meni, če se bo tako nadaljevalo do poroda!

Pikica, meni so tudi noge tako zatekale prejšnji teden, da tudi prstov nisem mogla več premikat, samo zdaj je pa boljše. Pa ne vem, zakaj, ker nisem spremenila nič, mogoče spet malo več pijem... Vsekakor pa je priporočljivo, da ti noge ne visijo navzdol, pač pa jih imej dvignjene, počitek večkrat dnevno. Žal je res tako, da je to sestavni del nosečnosti, dokler sta pritisk in urin bp. Sicer bo pa kmalu za nami.

Kar se tiče ctg-jev, sem že včeraj komentirala, da imajo G čist različne prakse... Načeloma naj bi se delal od 36. tedna dalje 1x tedensko, ampak saj veste da dela vsak malo po svoje. Mi je moja G rekla, da ni nekih pametnih okvirjev, katerih bi se lahko držali - žal je v porodništvu bolj kot ne vse prepuščeno posameznikom, ker se nosečke tako zelo razlikujemo med sabo in ni smernic. No, neki grobi okvirji že so, ampak tako ohlapni, da potem pride ven to, kar zdaj doživljamo. Mah, meni so ti ctg itak bolj tko - če otroka dobro čutiš, potem ti ne pove kaj dosti, popadke zazna ali pa tudi ne..., če pa se začne kej sumljivega dogajat, pa itak naredijo Uz, ki pove bistveno več!

K&M, dejansko sirup iz smrekovih vršičkov ful pomaga pri kašlju - nečak je redni uporabnik, samo mu ni preveč všeč... Poskusi, pa tudi trpotec je fajn.

Pri nas se je naredil sonček, tako da bi bilo fajn, da vsaj rit ven odnesem, če že drugega ne. Ampak se mi danes takoooo ne da. Razmišljam, da bi raje spekla ene muffine, da si potešim željo po sladkem - recimo malinove... Hmmmm....

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
3.4.2008 11:51:28   
novopecena
kot sem že včeraj napisala mi je moj G rekel da bom imela CTG šele v 40T user posted image

sem pa rekla kako to da pa vem da ga delajo tudi že prej in je sam rekel da ga to delajo tistim ko imajo rizično nosečnost ali pa so v ozadju kake druge bolezni ipd.
imam zasebnega G in bi načeloma lahko šla sama na ctg če imam tako željo, sam je pa seveda samoplačniški user posted image user posted image user posted image

Kar se pa tiče zatekanja pa probajte jesti malo manj slano hrano. meni so tako noge zatekale da sem imela take kot slonje šapeuser posted image in mi je res malo pomagalo, sicer se pa nosečnost počasi bliža koncu tako da je treba samo še malo potrpeti.

Tu v Celju je že lep sonček in gremo malo na sprehod (ne daleč ker itak ni kondicije)user posted image

lepo bodte pa božajte bušije dokler jih še imate

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
3.4.2008 11:52:25   
trnuljčica
Tasyo res si pridnauser posted image , zdaj pa pojdi malo počivat.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
3.4.2008 12:01:17   
kekec in mojca
Trnuljčica, ti tudi pojdi počivat. Čez 5 dni boš že mamica.  Takrat te bo pa utrujenost dajala...

Hotela sem ti rečt, da je čisto normalno, da te je strah. user posted image (Mene je tudi... user posted image sploh poroda in poporodne utrujenosti). AMpak bo šlo, veš, boš videla, da bo. Če pa boš rabla pomoč, pa kar reči, z veseljem pridem kaj pomagat.

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
3.4.2008 12:14:12   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Trnuljčica, ti tudi pojdi počivat. Čez 5 dni boš že mamica.  Takrat te bo pa utrujenost dajala...

Zdaj sem se šele ustrašila. Samo še 5 dni? user posted image Ne vem če je to glih prednost, da veš kdaj bo. Mislim da bom v nedeljo in v ponedeljek bolj na školjki sedela. user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
3.4.2008 12:50:59   
modrookica
Živjo aprilčice!!
Kako ste kaj? Vidim, da nekatere že daje nervoza pred dnevom D. Jst bi morala včeraj roditi - je ful dober občutek, ko mam doma že 14 dni staro štručko, ki vidno napreduje in vsak dan pokaže nekaj novega :)).

Zadnjič me je ena spraševala za recept za hiter porod - lahko rečem samo to - DOBRA BABICA!!! in seveda 100% sodelovanje. Jst si poroda ne predstavljam brez te babice k je bila z mano, še dva dni prej sem bila prepričana, da nisem pripravljena na porod, tisti dan ko me je sprejela, pa sem se ji popolnoma prepustila, celo stah se ni pojavil in rodila sem brez težav. Zato bi svetovala vsem, ki vas porod še čaka, predvem prvorodkam, ki vas je strah, povprašajte svoje G naj vam priporočijo kako babico, dogovorite se z njo, povejte kaj si želite. Drugače pa če si ne želite tega, da vaš porod traja cel dan ali dva, prosite za umetne popadke, povejte jim, da ne želite biti popolnoma izmučene, naj vam pomagajo, da se porod čim prej zaključi - mislim, da to komot lahko prosite. Jst sem prišla v P odprta 4 cm in brez popadkov, po klistirju sem se odprla še za 1cm, takoj po prihodu v porodno so mi predrli mehur in začeli so se moji popadki, pa babica kljub temu ni pustila da bi čakali še kake tri ure, da se odprem ampak mi je dala eno flašo umetnih popadkov, ki so počasi kapljali - popadki pa so bili takoj na 2min in precej močni, v dobri uri sem bila pripravljena na iztis in kmalu za tem imela otročka v naročju. Po iztisu sem se počutila kot nanovo prerojena, čeprav potem prijetno utrujena, vendar ne izmučena kot bi verjetno bila od večurnega čakanja da bi se odprla. Torej upam, da sem povedala kar sem želela. Jst sem jim jasno povedala, da ne želim, da me matrajo in da želim umetne popadke, če mojih ne bo dovolj. Tako imam na porod res lep spomin in bi k tej babici še šla rodit.

Trnjulčica - ne boj se, vem kako se počutiš, ampak verjemi vase, da bo vse ok in ko boš prvič pobožala svojega otročka se boš počutila kot v sedmih nebesih.

No če mi uspe - če bom znala - bom v album prilepila kako slikco našega junačka.

Lepo se mejte in prijetne dneve vam želim, pa seveda sanjske porode.

Neposredna povezava do sporočila: 2107
3.4.2008 13:06:33   
modrookica
samo toliko, slikce so v albumčkuuser posted image

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
3.4.2008 13:43:49   
sirenetta

Iskrene čestitke Lepi posadki in njenemu Tomažu in Ketrin in mali Kaji, ki sta otvorili sezono "pravih" aprilčic  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2109
3.4.2008 13:45:18   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: SpeliG

Joan, veliko sreče danes na ZO, držim pesti da uspe, ali pa da celo ugotovite, da se je user posted image  sam obrnil!

Japajade...

Evo mene nazaj s porodnišnice, najprej so mi CTG delal, mali ima še vedno najemno pogodbo za nedoločen čas, in ne kaže niti najmanjše želje, da bi se izselil (beri CTG raven kot...), Pušenjak je bil na žalosst ponoči dežuren in mi je že pred obratom pobegnil domov, tako da mi je ZO delal dr. Rončevič, tudi prijazen dečko. Še z eno asistentnko sta našega user posted image  rinila po trebuhu, ampak mali je trmast po mamici in se ni obrnil. Seveda je medenična vstava, velik plod (ki ime 3 tedne pred PDP tri kile in pol) pa še moj cukr prinesel edini možni rezultat... čaka me CR. Saj ni nič narobe z mano, če sem tega vesela, ane?

Tako da me 15.4. čaka sprejem v PDC (še dobr, da sem včeraj spraševala, kaj je to in kako izgleda, sem danes pred user posted image  tako pametno izpadla user posted image ), kakšen dan kasneje pa planiran CR. Seveda, če user posted image prej ne bo odpovedal najemnine sam od sebe...

Roberta, super da sta odstranila trakce. Sedaj, ko vem da jih ne potrebujemo, čaka podobna vaja še naju...

Uspešne preglede vsem, ki jih imate v teh dneh, pa naj vas user posted image tegobe ne dajejo preveč.

Šibam malo lenarit in si spočit razboleli trebušček.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
3.4.2008 13:50:12   
sirenetta

Modrookica, hvala ti za posredovano pozitivno izkušnjo in za napotke, ki se znajo izkazati res za koristne predvsem za nas, ki gremo prvič skozi to izkušnjo!

Saj je tako kot pravijo - umetnost je v postvaljanju vprašanj in v izražanju prošenj (težava je, če človek ne ve, kaj vprašati oz. za kaj prositi). Tako da res, hvala ti user posted image .
Pridna modrookica user posted image user posted image user posted image .

Prvorodke čakamo še kakšen nasvet od ostalih mnogorodk, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2111
3.4.2008 14:37:06   
minicca
Živjo!
Modrookica, lepo, da si se oglasila in čestitke za krasnega sinčka. Čeprav grem drugič rodit, ti dam na vseh področjih poroda prav. Dobro sodelovanje z babico, ne se bat umetnih popadkov in prosit za kaj protibolečinskega. Drugače res traja 12 ur, da rodiš-tako kot pri meni npr. Pa še čist si zmatran na koncu. Sedaj se bom bolj pognala zase....
Jo@n, škoda da se otroček ni obrnil. Držim pesti zate, da bi kljub CR šlo vse tako, kot treba.
K&M-s kašljem je tako, čez dan je treba izkašljevat, zvečer umirit. Dobro je treba čistit nos, ker še posebno ponoči sluz spodbuja kašelj. Sinu je pomagal sirup za izkašljevanje za otroke (galenski laboratorij LJ), priporoča se prav za otroke, je pa na osnovi zelišč. Ko se izkašlja, je kašelj pomirjen, pa hitreje se pozdravi. Zelišča za izkašljevanje-bršljan, za pomiritev trpotec, slezenovec...
pri smrekovih vršičkih je pa dobro kupit pripravljen sirup za otroke, ker je pomembno doziranje. Pa cebion bomboni so fajn, ker imajo veliko C vitamina. Pa pije naj veliko... na kratko s strani farmacevta...
Sedaj se grem pa rihtat za pregled-komaj čakam...

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
3.4.2008 14:37:42   
Roberta69
user posted image Ketrin, iskrene čestitke!!! user posted image - mi je ful zanimivo, ko jo imam še zadnjič s kave v spominu s trebuščkom, zdaj je pa iz njega prilezlo sigurno krasno bitjece...

Jaz sem pa vsa zadovoljna s pregleda user posted image . Naš korenjak ima po ocenah težo točno 2974  in bo baje prijokal na svet težak okrog 3200, 3300 in po besedah ginekologinje, pediatri pravijo, da veljajo dojenčki s to težo za najbolj zdave in "primerne" - iz njenih ust v božja ušesa user posted image . Me je ful pomirila in privabila nasmeh na ustnice, ker sem se sekirala, da imam kao majhen trebuh. Naredila mi je UZ in baje vse štima user posted image .

CTG - meni ga ni naredila in mi ga bo šele na naslednjem pregledu, to je pa en dan pred rokom.

Pikica - naslednji pregled imam 17.4.

Neposredna povezava do sporočila: 2113
3.4.2008 14:38:40   
NiLe
Modrookica, se pridružujem tvojemu nasvetu oz. mišljenju. Glede na to, da imam dva poroda za seboj je točno tako kot si opisala. Sodelovanje porodnice in dober odnos z babico - uspešen recept za hiter porod. Tako kot ti sem tudi jaz šla 2x rodit brez popadkov, saj sem bila odprta 3-4 cm in tako bo tudi tokrat.  Mogoče me lahko kaj preseneti user posted image
Sem pokukala v tvoj album in imaš zelo cortkanega Lukca z radovednim pogledom user posted image user posted image user posted image

Jo@n, če ne gre pač ne gre. Nikar se ne sekiraj, če boš imela CR. Svojega telesa ne moreš prelisičiti, a ne?

Trnuljčica, mi2 bova po vsej verjetnosti imeli isti datum ... jap, počasi lahko začneva odštevat user posted image

Tasyo, ti si pa kar frej vzemi ... sej paše, sedaj so res zadnji dnevi, ko lahko še lenarimo.  A muffini se že pečejo? user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 2114
3.4.2008 14:48:32   
bela vrtnica
Čestitkeuser posted image user posted image prvim aprilčkom: Lepa posadka in Katrin vse naj vam in vašim sončkom. Uživajte vsak trenutek in čim več prespanih noči iter razvajanja vam želim.

Jo@n-škoda, ker ni uspel ZO. Želim ti vse najbolje in da bi CR bil kar se da najboljši, z čim hitrejšim okrevanjem.

Moja puža veselo brca in upam, da je v pravilni legi. Sploh ne morem verjeti, da še malo pa je dan D tukaj. Kot je že ena rekla, mislim da na porod res ne moreš biti 100% pripravljen. Sej vem, da se bo slej kot prej zgodil ampak sploh ne vem kaj me konkretno čaka. Tako je to, dokler ne doživiš tega najbrž ne moreš razumeti kako je.

Uživajte in se beremo. Veliko sreče vsem. Jaz pa počasi grem na akupunkturo.

Aja, samo še nekaj. Tiste, ki pijete čaj Maline (listi). Kdaj ste ga začele piti (4 tedne prej...)?

(odgovor članu minicca)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
3.4.2008 15:38:19   
tasyo
Že spet jaz...
Roberta, super, da te je G pomirila! Zdaj se boš lažje pripravila naveliki dan, kajne? Sicer pa je res super, da imamo tukaj toliko mamic, ki nam lahko iz prve roke svetujejo, kaj lahko same naredimo za hitrejši in bolj prijeten porod. Moram priznat, da tudi sama še nisem čisto prepričana, če se res zavedam, da bo čez nekaj dni (ok, tednov...) v mojem naročju eno nebogljeno bitje, ki bo samo najino... Komaj čakam in se veselim, samo ne vem, če sem tole že čist osvojila. Prvorodke me sigurno razumete, kajne? Pa se samega poroda sploh ne bojim, niti malo.

NiLe, ja, muffini so že pečeni, tudi kosilo je skuhano (sem kar malo plonkala in tudi jaz naredila rižoto z malo mesa, cvetačo in bučkami), tako da zdaj samo še čakam, kdaj mož stopi skozi vrata in greva jest. Vmesni čas pa spet zapravljam tule... Sicer sem si pa danes že zadala precej ambiciozen plan za pozno popoldne oz. zvečer - postaviti morava ene garderobne omare - jeeeuser posted image , spet bomo šraufal in sestavljal, pa še na en obisk bova skočila, če bo zneslo. Res bi rada vse obiske obdelala, dokler sem še v enem kosu, ker po pravici povedano nimam neke blazne želje, da mi bodo v prvih tednih po porodu vsi stali na vratih. Povrhu pa pričakovali še, da jih bom zabavala in stregla. Malo morgen... Sej razumem, da bodo želeli videti našo princesko, ampak upam, da bodo toliko uvidevni, da nam bodo dali čas za prilagoditev novemu tempu. Sem optimist? Pa tukaj ne govorim o ljudeh, ki so mi res blizu, ti so dobrodošli - ampak napovedujejo se obiski, s katerimi nimamo glih "pristnih" stikov, ampak so bolj obveza - saj veste, razna žlahta in kolegi, ki se sicer ne spomnijo pridet naokoli... Tako da sva zadnje dni kar leteča in nekak namigneva, da  sva se raje še zdaj oglasila, ker potem ne bo časa, pa utrujenost in to - upam da so dojeli.

Tako, zdaj pa je prišel možek in greva jest. Dober tek tudi tistim, ki še niste pojedli kosila...

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
3.4.2008 16:12:45   
trnuljčica
Jo@n  škoda, da ZO ni uspel. Na določene stvari žal ne moremo vplivati. Želim ti ti to kar sebi- nič komplikacij in čimhitrejše okrevanje. user posted image
Nile glede na to, da se zaenkrat pri nama nič ne dogaja bo pač 8.4, a ne? user posted image
Modrookica in KM hvala za spodbude. user posted image Saj bo naš user posted image moral ven tako ali drugače. Kot vsi. Še nobeden ni notri ostal.user posted image
Modrookica vajin user posted image je res luškan. Ima tako frajersko čupo.user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
3.4.2008 16:20:10   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Res bi rada vse obiske obdelala, dokler sem še v enem kosu, ker po pravici povedano nimam neke blazne želje, da mi bodo v prvih tednih po porodu vsi stali na vratih. Povrhu pa pričakovali še, da jih bom zabavala in stregla. Malo morgen... Sej razumem, da bodo želeli videti našo princesko, ampak upam, da bodo toliko uvidevni, da nam bodo dali čas za prilagoditev novemu tempu. Sem optimist? Pa tukaj ne govorim o ljudeh, ki so mi res blizu, ti so dobrodošli - ampak napovedujejo se obiski, s katerimi nimamo glih "pristnih" stikov, ampak so bolj obveza - saj veste, razna žlahta in kolegi, ki se sicer ne spomnijo pridet naokoli... Tako da sva zadnje dni kar leteča in nekak namigneva, da  sva se raje še zdaj oglasila, ker potem ne bo časa, pa utrujenost in to - upam da so dojeli.

Jaz sem tudi ubrala tvojo taktiko pred ca 1 mesecem. Vabila in vabila, da pridejo sedaj na obisk ko še ni user posted image ... Vsi so rekli, da bodo. Potem pa nič. Sem nekaj obiskov nato jaz opravila. Ampak določeni so pa odg , da bodo že potem prišli gledatuser posted image   Tako da upam da tebi uspe. Saj mene ne moti to, da pridejo potem pogledati user posted image , le da se bodo najavili, pa da ne bo non stop gneča... Pa seveda me skrbi kako bo vse skupaj po porodu, če se mi res bolezen poslabša. Saj moj je res priden, ampak za mene , user posted image in nenajavljene goste skrbet- ne vem no. Upam, da bodo ljudje vsaj vprašali kdaj je primerni čas za obisk.user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
3.4.2008 16:23:03   
JABOLKO3
Živijo!

No, jaz sem doma, pa ne vem, če naj bom dobre volje ali slabe. Torej - danes je bil v medenični vstavi (v torek pa v povsem prečni), CTG super, razgrajal je ves čas, plodovnice ful, placenta je še povsem OK, pretoki so super, vsi moji izvidi OK, tako da je rekla G, da še ne bomo nič hiteli in bomo kar počakali do PDP, ker po njenih izkušnjah s takimi, kot sem jaz, pričakuje, da ga bodo prvi popadki postavili v pravilno lego, sicer se bomo pa tako odločali sproti glede na takratno stanje, enako velja, če mi odteče plodovnica. In sedaj sem sicer vesela, ker spet malo bolj upam, da se le še prav postavi, po drugi strani me pa skrbi, kako bo, ko se bo začelo kaj dogajat in ne bo prav obrnjen, če bo vseeno potreben CR in to ob kakem nemogočem času... , ker je načrtovan CR, lepo v dopoldanskem času, ko je ekipa v naprej pripravljena, jaz tešča in spočita... čisto nekaj drugega. Saj me razumete, kajne. Tako da - čakamo kaj bo.

Sedaj pa moram nekaj pojest, pa se še potem kaj slišimo.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
3.4.2008 18:00:59   
katka28
Ekola punce pa se je zacelo :O)

Sem vas brala pa sem se odlocila, da vas malo potolazim.

Porod ni noben bav bav in vedite, da so popadki vasi prijatelji saj ravno popadek je tisti, ki vasega otroka pripelje na svet. Sama sicer ne morem rect, da je bil porod tezek pa sem na svet spravila dva soncka je pa res, da sem v prihodu v porodno sobo ze bila odprta za 8 cm se dva sem pridobila z umetnimi popadki in smo slina plan user posted image . Pomembno v porodni sobi je predvsem poslusnost babice in vse bo minilo BP.  Zavedati pa se morate, da brez bolecine ne mine nic ampak, ce se ze prej psihicno pripravite na to, da bolecina bo prisotna sploh ni nobenega straha, da vam ne bo uspelo. Sploh pa se user posted image NIHCE NI OSTAL NOT VSI SO PRISLI NA SVET

APRILCICE SRECNO!!!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
3.4.2008 18:21:10   
simvir
Ojla!

Jaz sem bila že v laboratoriju, kjer sem oddala vodo, da bodo izvidi jutri zjutraj že pri mojem G. Mali je danes končno boljšiuser posted image , je antibiotik prijel.
Drugače me je pa spet začelo ful špikati in zategovati spodaj, se mi zdi da se je user posted image  še bolj spustil dol. Pa trebuh mi spet bolj otrdeva, kar mi zadnji teden ni več. Me zanima kaj bo jutri na pregledu, moj možek pravi, da bomo kar kmalu šli rodit.

Tudi jaz se strinjam z Modrookico glede poteka poroda, ubogati babico, dopustiti možnost umetnih popadkov in protibolečinskih sredstev. Edino masko s kisikom sem jaz preveč vdihovala in sem bila potem že čist "zadeta". Tako, da upam da mi sedaj uspe ostati bolj prisebna ob koncu poroda.

Jo@n - tudi meni je žal, da ZO ni uspel, boš pa sedaj vsaj točno vedela, kdaj se bo user posted image  rodil.

Tudi zate Jabolko je še upanje da se obrne, drugače pa pač CR. Boš videla da se bo vse ok končalo.

CTG - meni ga delajo od 34 tedna pred vsakim pregledom, jutri bom imela že 5-ega. Se je pa največ dogajalo na prvih dve, zdaj so pa zmeraj lepšiuser posted image .

Tasyo in Pikica res sta pridni s seznamčki user posted image .

Katka hvala za vzpodbudne besede.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
3.4.2008 18:27:05   
katka28
Jabolko brez panike, pri meni se je tudi plod B postavil v medenicno vstavo pa so mi ga obrnili preko trebuha  je pa res, da se je potem rodil z zadnjico naprej vendar zaradi tega ni prislo do carskega reza. Saj bo bos videla....

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
3.4.2008 21:48:38   
pikica030407
user posted image

04.04.

- trnuljčica - CTG
- Srčekgirll - GP
- Simvir - CTG & GP
- Barbi.R - CTG & GP

07.04.

- malamalinca - GP
- Sky77 - GP
- Spelig - CTG

08.04.

- Majček28 - GP
- Pikica030407 - GP

- Skorpiogirl -GP
- Bela vrtnica - GP

09.04.

- Novopecena - GP
- Big mamma - GP
- Tasyo - CTG

10.04.

- Sandrin - GP 
- Zokica - GP

11.04.

-Srčekgirll - GP

14.04.

- barb77 - CTG

16.04.

- malecka24 - GP 

17.4.

- Roberta69 - GP

18.04.

-Srčekgirll -GP

25.4.

-Srčekgirll - GP 

user posted image user posted image user posted image  LEPO OPRAVITE PREGLEDE IN UŽIVAJTE OB POSLUŠANJU SRČKA NA CTG-ju  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2123
3.4.2008 21:50:17   
pikica030407
Lahko noč, lepe sanje in miren spanec. user posted image

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
4.4.2008 0:30:43   
kekec in mojca
Enako tudi tebi, Pikica. Lahko in predvsem mirno noč vsem skupaj. Pa da boste spale 8 ur v enem kosu. user posted image

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

MATIČNE CELICE
Admin

Kaj menite o shranjevanju matičnih celic?

Shranili smo jih (12%)

Nismo jih shranili (27%)

Radi bi jih shranili, vendar je to prevelik finančni zalogaj (42%)

Ne bomo jih shranili (12%)

Matične celice nas ne zanimajo (8%)

Število vseh glasov: 388

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!