|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
3.4.2008 21:09:00   
Laubica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
3.4.2008 21:13:59   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Pa sva zašili Laubico - kaj se pa hvali, da je zadnja..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam mene pa neki zanima,kje je pa Hana dans.user posted image Pa Nataša se že par dni ni oglasila.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
3.4.2008 21:14:38   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Laubica a veš da zijala kazat ni lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
3.4.2008 21:15:04   
Laubica
Mogoče počivata -je težko vreme pa polna luna bo v nedeljouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
3.4.2008 21:15:32   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Laubica a veš da zijala kazat ni lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja mami

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
3.4.2008 21:17:02   
Laubica
Evo sem Hano že vidlauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
3.4.2008 21:18:08   
julci

jaz sem jo tud izsledilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
3.4.2008 21:19:39   
Laubica

jaz sem jo tud izsledilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tak zdaj pa midve za njo vohunima -tak kot ona za namiuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
3.4.2008 21:20:31   
julci

Tak zdaj pa midve za njo vohunima -tak kot ona za namiuser posted image user posted image user posted image

ja je treba njuškat,bog ne daj da nama kaj ugre,tk ko Haniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
3.4.2008 21:24:49   
Laubica

ja je treba njuškat,bog ne daj da nama kaj ugre,tk ko Haniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
3.4.2008 21:27:03   
julci
user posted image
user posted image

evo dva njuškalauser posted image user posted image

Hana vidima te,sam lokacijo sporočiuser posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
3.4.2008 21:29:38   
Laubica

user posted image
user posted image

evo dva njuškalauser posted image user posted image

Hana vidima te,sam lokacijo sporočiuser posted image user posted image

Še to morava sami nardit-vidim da naju tiste zgoraj samo berejo -pa nič napišejo-mateyka,ktuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
3.4.2008 21:30:26   
KT

IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: viator

VIATOR-kaj si mi ti povedala ali si od g. Boštjana kupila nahrbtnik ali v trgovini-ker če si od njega koliko si pa za poštnino še zraven dala??

Ja kupili smo ga preko Boštjana...130 evrov nahrbnik+sončna strehica.  Poštnina je malo čez 6,34.

Laubica - mi smo nahrbnik Dauter Kid Comfort II kupili v trgovini K2 v Ljubljani in nas je prišel 118 EUR (najprej imajo znižano ceno, potem pa ti dajo še popust na gotovino) 

KT-PRED KOLKIM ČASOM ??????????A pred kradkim?Kje je ta trgovina?Joj vse me zanima prosimmmmmuser posted image

Pred mesecem dni, ampak kolikor jaz vem akcija še vedno traja saj sem oglas videla še to soboto na poti na obvezno sobotno kavico pred obiskom tržnice user posted image . Trgovinica je majhna, nahaja pa se na Krakovskem nasipu 10 (na vogalu Zoisove ulice in Krakovskega nasipa) - spada pa pod Anapurno http://www.annapurna.si/annapurna.html  

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
3.4.2008 21:31:25   
hanna1
user posted image user posted image user posted image -če ne zadnja,pa med zadnjimiuser posted image user posted image user posted image user posted image

MAJRIM........

Kako povedati tisto,kar se mi cel dan po malem plete po glavi,pa ne uspem prit do RRuser posted image

Čas nam tako hitro beži in toliko je lepih stvari,ki se nam jih zgodi,pa se jih zavemo,ko so že davno mimo in jih nobena stvar ne povrne--a vredno je imeti tudi lep spomin,ki za vedno ostane v srcu..na drobne trenutke,ki tkejo prečudovito nit,ki se imenuje življenje.Kako pa je spleteno in zapleteno to življenje,pa ni odvisno samo od nas,drobne vzorčke nam vtkejo tisti,ki so nam najbližji..ali pa osebe,ki samo za trenutek vstopijo v naš svet...in izginejo...pa vendar pustijo sled...ki nas bogati,ali pa samo opominja,kako lepo je živeti.Prijatelji pa so tisti,ki nas dvignejo iz dna,ko smo najbolj na tleh,z nami jočejo in se smejojo in včasih odkrito skritizirajo....samo zato,ker nas imajo radi in imamo mi njih radi in...brez njih bi življenju mnogo manjkalo.In najbliže so tebi poleg staršev dve osebi,ki sta ti življenje popolnoma spremenili in mu dali pomen...ko ju pogledaš,...objameš...in rečeš sama sebi...ti si ta,ki te imam najraje,ki mi pomeniš vse in ki mi daš vedeti,da tudi jaz tebi pomenim vse....to je bogastvo,za katerim mnogi  kljub vsem materijalnim dobrinam zaman hrepenijo..naj te to malo bogastvo razveseljuje iz dneva v dan,ti daje moči v težkih trenutkih,tako kot ti daješ vse,kar premoreš,tvojim najdražjim,...prijateljem,...in nam ,tvojim RR prijateljicam user posted image -vesela sem,da sem med njimi

user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
3.4.2008 21:32:03   
stephany
Majrim - vse najboljše za tvoj rojstni dan še od mene!

user posted image

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
3.4.2008 21:32:13   
KT
Če sem pa eno celo večnost iskala link zate Laubica - uf, kako bi mi un Njuškalo prav prišel (pozabila sem, da K2 spada pod Anapurno in seveda iskala samo pod imenom K2 user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
3.4.2008 21:33:52   
hanna1

user posted image user posted image user posted image   šoji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
3.4.2008 21:35:55   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4568
3.4.2008 21:36:47   
Anonimen
Hanna - zelo lepo si napisala Majrim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4569
3.4.2008 21:43:01   
julci

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Hanna - zelo lepo si napisala Majrim.user posted image user posted image user posted image
sem še jaz vsa mehka,Hanauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
3.4.2008 21:43:56   
julci
a ja a sem povedla da mam novo frizurouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
3.4.2008 21:47:06   
hanna1

a ja a sem povedla da mam novo frizurouser posted image user posted image user posted image user posted image

kjeeeeee ...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
3.4.2008 21:51:55   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

kjeeeeee ...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja user posted image na glavi vendaruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
3.4.2008 21:52:06   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Če sem pa eno celo večnost iskala link zate Laubica - uf, kako bi mi un Njuškalo prav prišel (pozabila sem, da K2 spada pod Anapurno in seveda iskala samo pod imenom K2 user posted image
KT-hvala samo jaz se tu nič ne spoznamuser posted image ne najdem nahrbtnikovuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
3.4.2008 21:52:37   
Laubica

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

ja user posted image na glavi vendaruser posted image user posted image user posted image user posted image

sliko prosimuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?