hanna1
|
-če ne zadnja,pa med zadnjimi MAJRIM........ Kako povedati tisto,kar se mi cel dan po malem plete po glavi,pa ne uspem prit do RR Čas nam tako hitro beži in toliko je lepih stvari,ki se nam jih zgodi,pa se jih zavemo,ko so že davno mimo in jih nobena stvar ne povrne--a vredno je imeti tudi lep spomin,ki za vedno ostane v srcu..na drobne trenutke,ki tkejo prečudovito nit,ki se imenuje življenje.Kako pa je spleteno in zapleteno to življenje,pa ni odvisno samo od nas,drobne vzorčke nam vtkejo tisti,ki so nam najbližji..ali pa osebe,ki samo za trenutek vstopijo v naš svet...in izginejo...pa vendar pustijo sled...ki nas bogati,ali pa samo opominja,kako lepo je živeti.Prijatelji pa so tisti,ki nas dvignejo iz dna,ko smo najbolj na tleh,z nami jočejo in se smejojo in včasih odkrito skritizirajo....samo zato,ker nas imajo radi in imamo mi njih radi in...brez njih bi življenju mnogo manjkalo.In najbliže so tebi poleg staršev dve osebi,ki sta ti življenje popolnoma spremenili in mu dali pomen...ko ju pogledaš,...objameš...in rečeš sama sebi...ti si ta,ki te imam najraje,ki mi pomeniš vse in ki mi daš vedeti,da tudi jaz tebi pomenim vse....to je bogastvo,za katerim mnogi kljub vsem materijalnim dobrinam zaman hrepenijo..naj te to malo bogastvo razveseljuje iz dneva v dan,ti daje moči v težkih trenutkih,tako kot ti daješ vse,kar premoreš,tvojim najdražjim,...prijateljem,...in nam ,tvojim RR prijateljicam -vesela sem,da sem med njimi