Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 20:26:57
|
|
|
|
potepinka
|
čer No da se malo javim jaz sem boljš vročine nimam več,je pa šlo pri naši hiši kar po vrsti,najprej hči vročina,Mark mu iz noska ful teče vročine še zaenkrat ni babyvac laufa 100 na uro,no zdaj pa že moža grlo boli.Ah bo že Nisem še uspela vsega prebrat ah če ste pa take čveke..... pavlyna-dobrodošla luškana Larisa sonchek-jaz Marku fiziološko v noseka devam pa z babyvac-u sesam,po podplatih pa mažem z materino dušico od Justa.Upam da se porihtate,je pa zoprno Kaja-čestitke za mini RD slikce-ful ste luštne
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 20:27:41
|
|
|
|
gruška
|
Evo Ajtak, podnapisi: z leve sedijo: Scuba, Tannaya, Debeluška, NanaLiza, spredaj čepiva midve s Slivo, za Martito sem pa že zadnjič povedala, da je tok suha, da se je sploh ne vidi ....... Punce, ful lepo, da ste prišle, res je blo luštno, otročki so bili vsi po vrsti takoooo pridni ... Taja je bila sicer "slaba" gostiteljica, ker je pol obiska prespala , od Taja smo jo mogl pa res umaknt, ker sta se mal preveč lepo gledala (beri:šlatala ) - Nicolina preskoči to vrstico .... Pa Lana se je tok sprostila, je pela na ves glas .... Scuba, vidiš kako se dobro počuti pri nas .... Debeluška hvala, ne bi blo treba ... Me veseli, da vam je bila všeč torta, Tannaya, bomo našli kakšno sobo zate, veš da ... Upam, da se še kdaj zmenimo, pa gremo še na kakšen sprehod... Recept vam napišem mal kasnej, grem zdaj pod tuš ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 20:36:16
|
|
|
|
sliva10
|
Imam še 28 min dokler BB. Podatki za na seznam. ANŽE Sliva10 25.11. roj: 2910g 50 cm 1m 4820g 52cm 3m 7250g 60cm 4.5m 8540g 63 cm 5m 8890g 65 cm Tako mislim da je to vse.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 20:40:39
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 Sliva10 25.11. kva je koka, a ne upaš povedat letnice?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 20:48:28
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
To je za Gruško, ker je bila naša gostiteljica. Res hvala!!! Naj povem, da je spekla tako dobro torto in jo okrasila, da ji nisem verjela, da jo je sama naredla , res sem mislila, da je iz slaščičarne ! Pa vse pišete, da ima lepo HIŠKO , NE PA NIMA, ima lepo HIŠOOOOO, saj je ogromna (300 kvadratnih metrov) ! Res maš fulllll dobro "zrihtano" super!!!! Zelo sem vesela, da sem vas spoznala (Sliva, NanaLiza in Martita) ! NanaLiza, eno malenkost sem imela zate, pravzaprav za tvojga sončka, pa mi je ostalo v prtljažniku , sem vidla šele, ko sva se s Tanayyo ustavili v Medvodah , tko da moraš naslednji teden obvezno priti k meni ! (zahvala za dobro voljo, ki si mi jo izkazala pred samim posegom, res sem ti bla hvaležna) Slike vam pošljem na e-mail jutri, ker sem čist "morto"!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 20:56:14
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika pa sploh ni res..sej jaz tudi nisem poročena, pa mi čist normalno dajajo otroške..haloooo kdo ti je pa to povedal no pa dost o tem..sem šele pol vidla da ste zaključile to debato zgleda da potem vsakmu drugač povejo Ne ne , se mi zdi da si prej v enem postu napisala da te je iz CSD-ja vprašala če sta skupi pa si rekla da ne!! ja valjda morš pol preživnino zrihtat, če4 bi pa ti rekla ja sva, samo poročena nisva bi bla pa to druga pesem. Pa nič zato Barika, boš pač imela več bonitet, vrtec manj za pšlačat pa doklade večje, to je pa najbrž tud vse. Obogatet se res ne da The End. Ok Zdej morm pa slikce do konca pogledat . Še kej napišem...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 21:05:02
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 Sliva10 25.11. kva je koka, a ne upaš povedat letnice? pomoje je mišljena letnica 2007 pri datumu...otroka in ne nje...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 21:05:16
|
|
|
|
gruška
|
Evo recept za njami .... 220g jedilne čokolade stopiš skupaj z 170g masla (nad soparo) 220 g sladkorja v prahu stepeš s 6 rumenjaki, zmešaš vse skupaj (s čokolado in maslom) in dodaš 60g moke 6 beljakov stepeš v sneg in počasi (!) vmešaš v maso Zliješ v pomaščen pekač za torte in pečeš 35 minut na 180°... ko vzameš ven, počakaš da "upade" in se malo ohladi... 220g jedilne čokolade in 220g sladke smetane stopiš nad soparo in preliješ čez torto, fino ohladiš (čez noč).... Potem povabiš novembrske levinje, da poskusijo ........ Jaz sem pa potem, ko ste novembrke šle, previla in podojila Tajo, šla peš v vtrec po Piko, smo šle na sprehod v Močilnik, smo prišle domov, se naložile v avto, šle po Tevža v šolo, smo skupaj peljali Piko na plesne, mi smo šli tačas domov spet previt in podojit Tajo, smo šli po Piko na plesne in direkt v Lj., ker so k tašči in tastu prišli eni sorodniki iz Maribora (Laubica, si slišala, eno žlahto imamo na vašem koncu )... smo prišli domov ob pol osmih, zrihtal otroke za spat, še tole napišem, pa grem tud jaz v mižule .... sem komaaaaaa Nočko!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 21:06:20
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 To je za Gruško, ker je bila naša gostiteljica. Res hvala!!! Naj povem, da je spekla tako dobro torto in jo okrasila, da ji nisem verjela, da jo je sama naredla , res sem mislila, da je iz slaščičarne ! a slike torte pa ni???
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 21:07:59
|
|
|
|
sliva10
|
Čakajte letnica 1975, otrokova pa 27.10.2007 tako sm čist spregledala.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 21:08:03
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 Sliva10 25.11. kva je koka, a ne upaš povedat letnice? pomoje je mišljena letnica 2007 pri datumu...otroka in ne nje... Ne, ne Sonchek, Anže je rojen 27.10.2007, Sliva pa 25.11., samo letnice ni napisala .... jo mal hecam, veš .............
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 21:10:58
|
|
|
|
sonchek
|
Gruška hvala za recept...zgleda enostavn narest..bomo probali... Mi pa kot kaže bomo imeli dolgo noč..naša ful smrka..in potem ko ima zapacan nos začne tudi kašljati..če jutri ne bo bolš jo pa kr peljem k p., pa naj vsaj pogleda..upam da je prehlad in da bo jutri že boljše... Fiziološka in baby vac..delata 100 na uro..
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 21:11:24
|
|
|
|
sliva10
|
Zdaj moram pa z računalnika . Konec BB-ja nočko pa jutr spet mal. Tolk da veste, vas skoz spremljam
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 21:12:00
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 Sliva10 25.11. kva je koka, a ne upaš povedat letnice? pomoje je mišljena letnica 2007 pri datumu...otroka in ne nje... Ne, ne Sonchek, Anže je rojen 27.10.2007, Sliva pa 25.11., samo letnice ni napisala .... jo mal hecam, veš ............. aha..no evo zdej je pa že napisala..hihiiiii
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 21:12:17
|
|
|
|
Oranža
|
Čer punce, Slikce so super, oz. ve ste ble super , pa vaši sončki tud . Me veseli da sem spoznala(prek slikc) še Slivo10 in Martito , no upam da se še v živo kej srečamo . No jst sem se dons dobila z mojim ''ta novim'' in se dopolnjujeva . Smo bli pa vsi 4-je , in smo 3 od 4 utrujeni, ta četrti(najmlajši in najmanjši) pa trenutno na tleh na blazini cvili in se smeji (pa poglejte kolk je že ura), je pa res da je od 5h popoldan pa do 7h spal ko top, ker prej itak ni blo cajta , se je preveč dogajal Pomivalni stroj: mi ni več živeti brez njega Tuševe zvezdice: Barika jst ful ne hodim v Tuš, če pa bom bom jih pa vzela No zdej pa grem, upam da še kej popca in da gre spat. Se še kej oglasim, k vidim da je moj nek fuzbal najdu na tv , jst bi pa csi gledala. No se tipkamo.....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 21:12:28
|
|
|
|
sliva10
|
Gruška a si nazaj pršla?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 21:12:56
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 To je za Gruško, ker je bila naša gostiteljica. Res hvala!!! Naj povem, da je spekla tako dobro torto in jo okrasila, da ji nisem verjela, da jo je sama naredla , res sem mislila, da je iz slaščičarne ! Pa vse pišete, da ima lepo HIŠKO , NE PA NIMA, ima lepo HIŠOOOOO, saj je ogromna (300 kvadratnih metrov) ! Res maš fulllll dobro "zrihtano" super!!!! Hvala, hvala ... Zdaj grem pa res spat!!! Nočko!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 21:13:08
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 To je za Gruško, ker je bila naša gostiteljica. Res hvala!!! Naj povem, da je spekla tako dobro torto in jo okrasila, da ji nisem verjela, da jo je sama naredla , res sem mislila, da je iz slaščičarne ! a slike torte pa ni??? Je bla tolk škrta da ni hotla več dat , ker smo skor vse že prej po dve zmazale
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 21:13:22
|
|
|
|
sonchek
|
Kako maš pa ti sliva10 samo 4.objave..pa sej si več čvekala z nami, al ne?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 21:13:51
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Evo Ajtak, podnapisi: z leve sedijo: Scuba, Tannaya, Debeluška, NanaLiza, spredaj čepiva midve s Slivo, za Martito sem pa že zadnjič povedala, da je tok suha, da se je sploh ne vidi ...no, ja.....vidi se me pa res ne, vendar mislim, da bo vzrok drugje Glih sem nazaj z aerobike, sveže stuširanja, oči previja Majo, pol pa gremo uspavat. Upam, da se je nalezla kej od Lane, da bo današnji proces uspavanja krajši, spanje pa daljše! Joj!!! ...Me je moj ravnokar poklical v sobo....Maja je našla nogice in se veselo prijema za stopalca!!! Nekaj sem še hotla povedat.... Booooo. Gruška, hvala za recept. Mogoče pade že ta vikend!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 21:14:56
|
|
|
|
sliva10
|
Telih okvirčkov pa jaz še ne znam, kako tole gre?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 21:15:32
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 To je za Gruško, ker je bila naša gostiteljica. Res hvala!!! Naj povem, da je spekla tako dobro torto in jo okrasila, da ji nisem verjela, da jo je sama naredla , res sem mislila, da je iz slaščičarne ! a slike torte pa ni??? Je bla tolk škrta da ni hotla več dat , ker smo skor vse že prej po dve zmazale Debeluška a veš kako pravijo: "Pamti pa vrati"
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 21:15:43
|
|
|
|
Oranža
|
Kaj ti pove moj topli objem, ko k sebi te privijem: ljubo moje detece, zate le živim in bijem...(26.11.2007) -------------------------------- Sonchek kako lepo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 21:16:19
|
|
|
|
sliva10
|
Sonchek, mal sm bla odjavljena pa sm danes spet gor prišla.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 3.4.2008 21:17:07
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita Joj!!! ...Me je moj ravnokar poklical v sobo....Maja je našla nogice in se veselo prijema za stopalca!!! bravo Maja!!!!...pa kaj jih ne bo našla..sej zdej jih bo že počas pojedla, glede na to da ima že dva zobka...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
spanjeLelly28 RRkdaj je vaš otrok opustil popoldansko spanje?pri manj kot 3 letih (
60%)
nekje med 3-6 letom (
30%)
z vstopom v šolo (
10%)
Število vseh glasov: 30Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!