*bubi*
|
meta, saj je res, kar si napisala. Lahko pa ti povem tako: z nickom si res anonimna, vsaj večina folka ne ve, kdo si. Nekateri pa pač vejo, tako ali drugače. Jaz sem anonimnost recimo uporabila na začetku , ker pač nisem hotela, da bi moje kolegice, ki so tudi na RR, takoj izvedele. Pa včasih uporabim anonimnost, ko je kakšno vprašanje, na katerega znam odgovorit ali imam sama izkušnjo, kljub temu pa ne želim, da se ve, da sem to jaz. Ja, saj za večino sem res samo ena bubi in jih ne zanima, kdo sem. Ampak mogoče pa gre za kakšno stvar, ko niti kolegice za njo ne vejo in ne želim, da bi vedele. Imela pa sem tudi že težave s prepoznavnostjo, ko so me določeni ljudje "brali". Od takrat imam nov nick in bubi je bubi, ne kličem ga več po imenu. Saj če kdo raziskuje, me lahko hitro pogrunta. Saj se vidi, kje recimo je moja stroka in podobno. Aja, pa o svoji grenki lanski izkušnji nisem na RR javno pisala, kot anonimna pa sem odgovorila na nekatera vprašanja, ker mislim, da lahko komu pomagam.