|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
2.4.2008 22:40:12   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mogoče pa je res to.Ti ,a Pija je pa brez pozdrava šla?

Mogoče je pa user posted image prišel domov?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
2.4.2008 22:40:34   
hati
Jaz grem tudi v deželo Mižale in upam, da bo imela koncert Tišina in bodo solirale Sanje. user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
2.4.2008 22:40:40   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hati

No potem je bila pa Sisy. Ja in je že vsaj leto mimo. Skratka sedaj se ne bom nikamor odklapljala user posted image user posted image , ker tukaj je prijeten kraj za kramljanje in jamranje, pa še vse smo v istem zosu in stvar razumemo. Veste kaj mislim....nobena od vas mi ne pravi naj se sprostim pa bo...... user posted image  user posted image  user posted image

Hati ti se samo sprosti...user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
2.4.2008 22:41:01   
mismis
no zdej pa res lahko nočko

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
2.4.2008 22:41:09   
pikovit

nobena od vas mi ne pravi naj se sprostim pa bo...... user posted image  user posted image  user posted image

A pa misliš da bi bilo kaj drugačuser posted image Čist nič.

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
2.4.2008 22:41:49   
hati

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

No potem je bila pa Sisy. Ja in je že vsaj leto mimo. Skratka sedaj se ne bom nikamor odklapljala user posted image user posted image , ker tukaj je prijeten kraj za kramljanje in jamranje, pa še vse smo v istem zosu in stvar razumemo. Veste kaj mislim....nobena od vas mi ne pravi naj se sprostim pa bo...... user posted image  user posted image  user posted image

Hati ti se samo sprosti...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ha ha, ma to je itak vse psiha. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
2.4.2008 22:42:42   
pikovit
Punci lahko noč. Mismis jutri se vidimo,Hati škoda,da ne morš pridt.Bi bilo prav fajn.

Lepo sanjajta

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
2.4.2008 22:50:40   
Abra
Evo, ko jaz pridem nazaj, pa že vse v mižolah user posted image
Mismis, vidim, da si me že na seznam dala user posted image bom to Rešu povedala. Moram v postopek, sem že na seznamu user posted image user posted image

Kaj lepga sanjajte, nočko user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
2.4.2008 22:51:27   
pikovit
 user posted image

Sem ga našla pa sem ga kopirala sem.Zdej ko ni našega Dakca.Da ga bomo imeli blizuuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
2.4.2008 23:09:35   
mandreja
Zakaj ni na forumu še chat room, ker ste punce take klepetule user posted image , al se morate pa večkrat na piru dobit user posted image , pa jaz tud pridem, če bom v Slo. 

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
2.4.2008 23:12:32   
pikovit
Mandreja,jutri ob 17:30,kraj Supernova.Če si za,kar povej.

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
2.4.2008 23:14:24   
pikovit

Dan: četrtek 03.04.
Ura: 17.30 naprej
Kraj: Supernova Rudnik LJ (lokalček še zberemo)

user posted image Prijavljene interesentkeuser posted image
     Pikovit
   Mismis
   Pija76
   Ledenka ("za par minut " - dej vsaj pol urce nouser posted image )
   Hormonček
   Mijavček (če ne bo lih bruh bruh stanje)

Dakec

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
2.4.2008 23:34:00   
pikovit
Upam,da mi je brskanje po starih postih se obrestovalo.Če sem katero narobe okronala,naj me popravi.Sem pri nekaterih malce predvidevala.

Mihi  MB
Jelka   MB
Orka   Lj -ker je iz Lj.,sem predvidela da je v Lj. na GK hodila.
Lorby   MB -ker je iz Hoč,predidevam,da je v MB godila

Evo Mismis moje poizvedovanje.Naslednjič,ko boš pisala seznam,da ne bom tolk smetila.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
3.4.2008 7:15:09   
Pija76
Dobro jutro bejbike,

kako smo? Pri meni še zelo zaspano, padla pikica spet, danes je pa bil mehur...jao jao, kaj delam s sabo.
Mismis in Pikovit vidim, da sta me pogrešat začeli user posted image user posted image user posted image , sem šla pred TV, moj je pa pršu samo zelo pozno, pol sem pa še kuhala user posted image .
Andreja kakšna je bila noč? A si bila doma, ali si šla do dohtarja?
Mandreja ti se nam veselo pridruži, kaj češ onkraj meja hoditi...
Abra Reškotu pa kar povej, da ni več heca, da top lista je top lista...
Pika joj si jezna na Blanko, sej nered ima pa res, mene je tud iskala, pa kako da me ni, pa neki godrnjala, sem ji mirno povedala, da tle ji pa res ne morem nič pomagati, da pa razumljivo, ker imajo tako gužvo, da mal birokracija zablokira user posted image user posted image user posted image , kaj sem žleht. No kot je Mismis rekla pridi na pivce!
Sonček padla špika?
Kikaa vse snežno belo? Kateri dan si danes?
Teja se pa počasi testku bliža, a ne bi kak domači padu?

Punce a ni neki top top lista prazna? No preživite lep dan, jaz grem za fascikel user posted image , pa da se potem vidimo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
3.4.2008 7:20:54   
sonček33
Pija padla ja. Dobra si, da si jih sama daš. Bravo. meni jih da moj dragi.

Kaj boš počela? tako lepo vreme je, pa so napovedovali dež. jupi. Jaz grem pod tuš, no še prej kavo spijem,  pol pa mal pospravit po stanovanju, na sprehod, pa inštrukcije. Dan zapolnjen do pikice.

Včeraj sem spila pivo. celo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
3.4.2008 8:01:00   
ROZICA29
Dobro jutro.
Jaz si danes sama začnem dajati špike, pa me zanima, kdaj je bolje zjutraj ali zvečer, ali je čisto vseeno. Pa še eno vprašanje imam, nisem včeraj dobro gledala kako mi jo je sestra dala, in zdaj ne vem koliko si jo moram not zapičt, a mora cela igla pod kožo, dajala si jih bom v trebuh.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
3.4.2008 8:40:11   
sapi
Berem, da ste imele žurko ... lepa predpriprava pred današnjom srečanjemuser posted image ...

ROZICA29 meni je bilo bolje zvečer saj sem šla potem spat in še vedela nisem ali kaj vplivajo name ... daj si celo iglo pod kožo ...

Jaz sem danes govorila z Ribič-evo in ji rezultat 42,4 ni bil všeč.  Omenila sem ji rezultat iz Adrialaba pred 2 dnevoma pa je bila mnenja, da je rezultat v istih meja kot pri njih. Je rekla, ker mi M zamuja šele 3 dni, da se lahko še kaj spremeni tako, da bova počakali na naslednjo sredo, ko imam ponovno UZ in bchg test. Takrat upam, da se bo videlo kako in kaj.

sapi

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
3.4.2008 8:46:24   
Tia-na
Jutro user posted image
Vam kar zavidam, ker imate danes »dejt«, bi z veseljem kakšno soborko spoznala, vendar grem danes raje k zobarju.  user posted image

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
3.4.2008 8:48:34   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Petek, 04.04.
Ledenka - UZ

Ponedeljek, 07.04.
Bambi75 - ET

Ponedeljek, 14.04.
Pija76 - UZ
Sonček33 - UZ
Pika74 - UZ

NAŠE NOSEČKE

Četrtek, 03.04.
Špelka12 - UZ 
Lorby007 - UZ 
lejla007 - NS

Ponedeljek, 07.04.
m.rudovič - UZ 

Torek, 08.04.
Konina - UZ 

Četrtek, 10.04.
Mijavček - UZ 

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ

Torek, 15.04.
Tejki - UZ

Sreda, 16.04.
Gloria - AC

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image

user posted image     Shuka user posted image        
user posted image  Darja * user posted image
user posted image  Barbarella77 user posted image
user posted image
Linda25  user posted image  
user posted image  Sabsa user posted image
user posted image Žirafca user posted image
user posted image Iannia user posted image
user posted image  Ozone user posted image
user posted image Goldy user posted image
user posted image  Jadrnica user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Teja* greje   user posted image user posted image   - TEST 05.04.2008
  Mandreja greje    user posted image user posted image   - TEST 07.04.2008
  Tia-na greje  user posted image user posted image   - TEST 08.04.2008
  Kikaa greje   user posted image user posted image   - TEST 10.04.2008
  Mavrica72 greje    user posted image user posted image   - TEST 12.04.2008
  Yuliah greje    user posted image user posted image   - TEST 14.04.2008
  Hati greje      user posted image user posted image   - TEST 15.04.2008
  Hormonček greje  user posted image user posted image   - TEST 15.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 31.03. posvet)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • dajamaja, (8.4. pregled)
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • ušula spomladi v nov boj
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Pajčolanka user posted image , Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image  NOVE NOSEČKE marec user posted image  

user posted image    Mijavček  (LJ)
user posted image   Gugu (LJ)
user posted image   Mihi78   (MB)
user posted image   Pajčolanka  (PO)
user posted image  Tejki  (PO)
user posted image  Špelka12  (PO)
user posted image  Lorby007 (MB)
user posted image   Konina (LJ)
user posted image     Jelka123 (MB)

user posted image  Orka (LJ)  
user posted image  m.rudovič (PO)

user posted image  Sulfinija (N)

user posted image Sapi (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke. 

user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
3.4.2008 8:50:18   
ROZICA29
Hvala sapi za odgovor. Bom že nekaj skup spacala. A si ti delala še kakšen test, kaj ti zdaj ti pokažejo? Ali je črtica še vedno vidna ?

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
3.4.2008 8:52:47   
mismis
Sapi, mislim da je to še najboljša odločitev, namreč da počakata do drugega tedna, mogoče bo pa BCHG začel naraščati user posted image

Andreja07, kako si, so se bolečine umirile?

Tia-na, a si ti malo sado-mazo, mislim rajši greš k zobarju kot z nami na pir user posted image

Pija, Pika in Sonček, kot berem špike so padle, pri pa še bo...

Rozica29, uspešen štart z špikami

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
3.4.2008 9:00:24   
Pija76
Sonček evo mene, študiram jutri imam en izpit...ma danes mi kar gre, mogoče zato ker se mi že rok bliža user posted image . Glede vremena bom pa jaz mogla k tebi na Bled pridt, pri nas megleno in verjetno oblačno za meglo. Pa ura mi tud oblačke kaže. Danes bo v znamenju učenja šel dan v nič, do 17.30 ko se z dečvami dobim, bo vsaj neki konktetnega danes user posted image user posted image user posted image .

Sapi vso srečo na naslednjem UZ, naj se pikica lepo množi pa BTHCG tudi. Madoniš a sem jaz mal kratico po kratičila..........

Mismis  pr keri še?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
3.4.2008 9:02:48   
Pija76
MIsmis že vem, kaj si hotla user posted image , PIR pa še bo user posted image user posted image user posted image

Rožica jaz se pikam zjutraj, meni sicer to tud bolj paše, sem pa na GK vprašala kaj mislijo oni da je kao boljš, odgovor je bil, saj veste da se pri nas vse zjutraj dogaja. Vseeno je pomoje kdaj se, ti samo pazi da si modrice ne pridelaš. Aja jaz si Suprefakt v nogo, pa ne porinem cele igle notri.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
3.4.2008 9:07:06   
Tia-na
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Tia-na, a si ti malo sado-mazo, mislim rajši greš k zobarju kot z nami na pir user posted image

Ja, zgleda sem res. user posted image
Mora stric dokončan eno plombico ... no, pa sej grem kar rada k njemu. Je res fejst dec. user posted image user posted image user posted image

Upam, da v kratkem ponovite ... zihr pridem. Tale Tia-na ni prou nč sramežljiva.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
3.4.2008 9:15:15   
kajsica
Dobro jutro punce! Kako ste kaj? Včeraj pa ste toliko načvekale.....

Pija 76, ti se kar pridno uči, jaz bom tudi danes zbrala skupaj literaturo, me čaka orng izpit 11.4. in sicer Mikro, Makro in Ekonomska politika v enem. Pikola ko vidim vso to gradivo, me kar mine.

Abra, držim pesti, ti pa javi. Naj gre tako kot je potrebno.

Andreja 07, kako si kaj ti rešila svojo situacijo? Upam, da je bolje!!! Kar se pa hiperce tiče, ti bom pa takole rekla, jaz sem jo imela pa sem zanosila. Pravijo, da če je hiperca, da je maternica nekako bolj prekrvavljena in da se zaradi tega pikica lažje ugnezdi.

Rožica 29, jaz sem si tudi inekcije dajala zvečer, ker je bilo bolj sigurno da sva doma, ker pikal je pa mene moj dragi, sama ne prenesem igel. Pikal me je pa v stegno, ker me je v trebuh preveč bolelo. Men so na GK rekli, da je vseeno kam se pikam, sam da je v kožno gubo. Iglo pa mi je dragi zasadil cca polovico, ne celo in počasi stiskal, da je cela tekočina ostala v meni. Pazi pa samo da je res pod kožo.

Punce mene pa neki zanima, kot sem par dni nazaj omenila, sem se lotila telovadbe, da dam par kilc dol in da bom "lepa" za svoje pikice. Sedaj ko sem bila na operaciji imam 7 dni staleža in sedaj ne vem kdaj lahko spet pričnem s telovadbo. Ne bi rada se kaj preforsirala in da bi bilo kaj narobe, mi pa kar malo manjka sedaj moj picikl. Sem pa včeraj, ko sem se opravljala običajne stvari očitno malo prenaprezala, saj me je zvečer kar pošteno bolelo, pa še krvavet sem spet začela.

Bi se vam z veseljem pridružila danes pa ne upam, bom pa drugič.

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?