janja
|
Jasna, vse najboljše. Srečanje Ljubljana v četrtek 3.4. ob 11h - Kolosej. Prijavljene: - janja
- oktoberka
- pingi
- klaudia
- suzanamai ?
- pot?
- kasija?
- živa
- jasna (mimogrede)
micla - no, tko stara pa spet nisi. Sem jaz kar nekaj let pred tabo. K že vse po EMŠO tolčete, jaz sem pa raj tih, pa skor najstarejša. Mislim, da je sam še teka pred mano. mehurčica - vidim, da Eni tudi že obvlada tehnike plazenja. So pa prav smešni ti naši pokovci, ko imajo tisto plešo na glavi. Klaudia - res je, to cepljenje, ki poteka v 3. fazah mora biti opravljeno v določenem obdobju. Če je presledek med dvema cepljenjema predolg, je žal treba vse ponoviti, ker drugače ni učinka. obiski - Klaudia te čist razumem. Jaz sem žal nehala vabiti k sebi domov take, ki imajo otroke dobesedno vandale, pa tud starši jim nič ne rečejo (čeprav ti dobesedno razsujejo dnevno sobo). Mam kolegico, ki ima fantka starega približno toliko kot Andraž. Ampak ta otrok se sploh ne zna igrat. Al nekaj tolče, pol je šel na poganjavčka in se vozil kar po igračah (da ne govorim, da je polomil kak mali avtomobilček), kocke je samo razmetal po sobi - da bi sestavljal, halooo? Moj Andraž je sicer tudi mali , ampak na svoje igračke pa pazi. Jih razmeče, nikoli pa načrtno ne uničuje. V glavnem, ni šans, da kolegico povabim sedaj, ko se Urban igra na tleh - saj mu bo še igralni center uničil. Se raje zmenim kje zunaj. Verižice - jaz jih delam iz perlic (malih, velikih), kamenčkov podobnim Swarowskim (ne pravih, ker so ful dragi), Fimo mase, plastičnih in steklenih večjih kamenčkov različnih oblik...kar se najde materiala. Kupujem pa največ v Pro.... in Pri Le... (da ne bo reklame). A tebe ni blo, ko sem pred novim letom imela verižice na srečanju? No, jih bom ob priliki spet prinesla, mam že celo škatlo (za čevlje) narejenih. Jih moram mal poslikat, pa v album spravt, da si jih lahko še kdo ogleda. tyna79 - v Koloseju se dobivamo v 1. nadstropju, na desni strani kjer je ene vrste slaščičarna. Zadaj so blazine, kamor položimo naše pokce, me pa zraven čvekamo. Če boš prišla, nas sigurno ne boš zgrešila. oktoberka - brez skrbi bomo še tam. Vsaj jaz sem ponavadi kar do 15h. Mi smo danes tudi čakali patronažno. Je rekla, da pride med 9. in 11. uro, pa je bla ura 12.30 in je še ni bilo. Pa sva spokala in šla delat osebno. Moram zjutraj poklicat zakaj je ni bilo, pa še nič ni sporočila. A tvoja tud natep banane? Urban bi tud sam banane jedel. Jih moram povsod zraven dajat. Jenny Anny - hitro se pozdravita, pa se vidimo naslednjič. Zdaj grem pa do konca golaž skuhat, pa počakat, da opere žehta, pol pa še obesit perilo. Hvala ker me berete, ko tako na dolgo nakladam.