|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
2.4.2008 15:57:25   
Kasija
user posted image
jasna vse najboljše za rojstni dan!

Neli bravo user posted image  Zdaj vaju pa sploh ne bom upala povabit na obisk, ker bom morala resno pospravit po tleh user posted image

harry potter-ja sem vzela s sabo zadnji del v P, ker sem ga komaj dobila na izposojo. Potem je pa elian prispel, pa sem vseeno prebrala knjigo do konca v 2 dneh v porodnišnici. Huda oboževalka, ne user posted image

Kasija - Mercator bone imam, na njih pa piše da so za Mercator in vse njegove podružnice ter gostinske lokale. Ni pa to za druge štacune v Mercator centru (npr. Turbo limac )

Pingi smrk user posted image  pa si uganila moje nameneuser posted image

hvala za odgovore o kakcih. Saj tema mogoče ni ravno za h kosilu, ampak tudi moram vprašat, ne?   

klaudia verižice delam iz perlic vseh vrst in oblik - lesenih, plastičnih, steklenih,... Se pa tudi naveličam in ne delam nekaj časa, potem pa se spet vrnem k verižicam.
Lia ima prav lep igralni center. Komaj čakam, da se mi preselimo, samo takrat bo za elianov igralni center že kar pozno - najbrž bo kar zavzel celo hišo user posted image

kinnie ne nimam fotk od svečk pa tudi nobene svoje svečke doma trenutno. ko se kaj spravim delat, pa bom dala gor. 

< Sporočilo je popravil Kasija -- 2.4.2008 15:59:06 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
2.4.2008 16:40:48   
metkica1
Pozdravljene vse!
Ste res misija nemogoče, da vas preberem pa vendar bom na hitrco preletela.
Najprej vsem slavljencem (mamicam Jasna in Micla) vse naj naj za rojstni dan in pa mini slavljencem user posted image
Zoji želim, da se čimprej pozdravi user posted image
vrtec: ja tudi pri nas na Celjskem je problem za prosta mesta user posted image Moji dve bom vpisala v dva vrtca tu kjer godi sedaj tavečja in še v enega, kjer bi mi bilo bolj fajn, da bi hodili, samo ne vem če bom prišla zraven. Rabim pa za obe dvo izmenskega. Pri nas je vpis za novince po 15.aprilu
zobki: jih še ni, vendar sta zelo tik obe enkici, se pa full slini in  je roke, sem pa v lekarni kupila gengigel baby pa se mi zdi da kar pomaga.
Jenny Anni: še predobro vem kako je, če so moški bolani, je hujše kot dva bolana otroka. Čimprej se naj pozdravi
Neli: vse pohvale, ne morem verjet, kako se nasloni iz sedečega položaja na roke, prehiteva kar kak mesec, super res bravo, po moje bo tudi prva shodilauser posted image user posted image user posted image
sončni vrt imamo tudi mi in ga mala prav obožuje, danes ji je ratalo ptiča snet iz tiste ketnice
Klaudia:taki obiski so tudi meni znani, jaz bi takrta najraje popizdla, samo kaj. Krivi so itak staršiuser posted image  Ko mi gremo na obisk tavečji že doma razložim, kako in kaj in tudi na koncu morjo skupaj igrače pospravit, res je da ji tam še to tupim v glavo pa vseeno. Kar ne dovolim doma ne dovolim tudi na obiskih. Hja eni starši se pa vsedejo dol, pa jih boliuser posted image
Ima pa Lia svetovno igralnico.

Grem še malo brat za nazaj.....čao

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 2.4.2008 16:41:51 >

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1327
2.4.2008 17:44:44   
ditta
mama06, blazina vama pripada,...sploh pa, če imata fizioterapijo enkrat na teden. Zojo razvojna pediatrinja sploh ni hotela dati na fizioterapijo, ker baje nima tako velikih težav, da bi bilo le to potrebno. Ampak jaz sem po nasvetu prijateljic in znank, kar težila in težila ter zahtevala, da jo vzamejo...vendar neuspešno. Napisala pa mi je napotnico za blazino, dobile pa bomo tudi žoge. Po vezah sem si uredila fizioterapijo za Zojo enkrat na teden, sedaj pa hodi le enkrat na 14 dni, saj je z njo baje vse ok,...in tudi jaz sem zadovoljna z njenim napredkom. Ravno danes sem fizioterapevtki omenila, da nekatere punce sploh niste dobile blazine in je bila čisto zgrožena. Zahtevaj jo, saj vam pripada!!!!!!!!!!!!!!
Drugače pa imam jaz neki naslov od podjetja iz Kranja, ki izdeluje precej podobne blazine, kot jih imajo naši knedli na fizioterapiji. Cena je precej bolj ugodna, kot 180 evrov. Mislim, da je 2*2 m tam okoli 45 evrov, samo nisem čisto prepričana, saj bi morala poklicati in vprašati, tako pa vem to informacijo iz druge roke.

Držim pesti, da blazino čim prej dobite, saj je res zakon!

aja, saj res,...Jasna vse najboljše tudi od nas dveh :)))!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
2.4.2008 18:31:11   
*kinnie*
Vam na hitro skuham eno user posted image ....

Kaj pametnega tako nimam za počet. Ta večja je šla z možekom ven, jaz pa mal malega crkljam, je kar mal bogi. Ima vročino, verjetno reakcija na cepljenjeuser posted image . Se pa še kar smejčka...je res pravi dobrovoljček.

Klaudia: Te čisto razumem glede obiskov. Mah meni je še ena fora čist mimo. Ko h tašči pridejo njeni obiski, mi potem njihove vnučke pošljejo gor...kao da grejo mal našo pogledatuser posted image

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
2.4.2008 19:14:55   
Ulaa
jasna: vse najboljse user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Harry Potter: 
meni je vsec samo ne pride na vrsto. Smo pa knjige kupovali ker jih je tavelik sin dobesedno poziral. Smo komaj opazili, da ga imamo.

fluorove tanletke: za enkrat jih pediatrinja ni omenila, za tavelikega se pa ne spomnim ce smo mu kaj dajali - zobe ma lepe user posted image . Sicer bom pa za nasvet se kolega zobarja vprasala.
vrtec: pri nas je kar tezko dobit vrtec. Jaz sem vlogo dala ze konec novembra. Pri istem stevilu tock je namrec pomembno kdaj oddas - kdor odda prej ima prednost. Mocno upam, da ga dobimo.
lane31: cunje - imam spravljene - nikoli ne ves user posted image , tako da kar pocukaj za rokav, ce bo panika user posted image
mehurcica: tole z Eni je pa skoraj za socialno - ob polni skledi otrok pa samo gleda lahko - mimogrede, od moje mami teta je bila tud Eni - taka fletna zenica, ko berem kaj od tvoje Eni se vedno nanjo spomnim.
igralni center:  mi imam nekaj podobnega vrtu in je res ena boljsih igrac. Sedaj bom itak nakako poizkusila Nikovo sobo uredit, tako da bo to mala igralnica. Smo mu kupoli tudi Fantomcka.
valci:  mislim, da hrane ni pametno skrivat - se mora otrok zal navadit, da kaj ne sme. Nas tavelik je imel cel kup alergij na hrano - smo bili na bicom terapiji in je za enkrat o.k. V vmesnem casu pa je bil na dieti, brez debate. Necakinja ima tudi alergijo in je na dieti - pa ni neke panike, samo mame se navadimo drugace kuhat.
2ursae:se malo na temo tvojega Bora - si ne morem pomagat user posted image sem ga mogla pokazat moji mami - je bla cist paf; dobr da nas ni tak, bi ze s skarjami okrog letala.

sportni vozicek: jaz kosare sploh nisem imela, je pa res, da gre naslonjalo cisto v lezeci polozaj. Do sedaj je bil vecinoma v lezecem polozaju, sedaj ko je pa buden mu ga malo dvignem, da ne gleda samo neba. Pa en kup igrac imamo gor obesenih.
Klaudia:  ja taki obiski so za popuser posted image vendar jaz nisem tiho in otrokom kljub prisotnosti starsev povem, da to pri nas ni dovoljeno.

fizioterapija: kaj je bil razlog da ste zacele hodit. A to so otrocke pediatri kej posebej pregledali alijim je bilo ze takoj ko ste cez vrata stopile vse jasno? Zanima me se koliko vasi user posted image stegnejo in uporabljajo palce - prstke?

Neli bravo !!

Uh sem se komej prebila cez vase pisanje, zdaj se pa se ve matrajte cez moje - ce se vam seveda da user posted image .

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
2.4.2008 20:20:34   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa
Klaudia:  ja taki obiski so za popuser posted image vendar jaz nisem tiho in otrokom kljub prisotnosti starsev povem, da to pri nas ni dovoljeno.

saj bi rekla, sam nism mogla k smo bili pri tašči. Drugače bi 100% začela tulit.

*kinnie* - jutri gremo s5 v tržič, tako da se v primeru dobrega vremena dobimo na pijački.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
2.4.2008 20:48:18   
skuštrana
Drugače pa imam jaz neki naslov od podjetja iz Kranja, ki izdeluje precej podobne blazine, kot jih imajo naši knedli na fizioterapiji. Cena je precej bolj ugodna, kot 180 evrov. Mislim, da je 2*2 m tam okoli 45 evrov, samo nisem čisto prepričana, saj bi morala poklicati in vprašati, tako pa vem to informacijo iz druge roke.

Ditta, a mi lahko pošlješ kontakt na ZS..Jaz bi kupila nekaj..pa ne vem kajuser posted image No, razmišljam o tatami blazinah, ampak so tudi kar drageuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
2.4.2008 20:57:17   
skuštrana
Metkica,v katerem vrtcu pa imaš ti ta večjo?

Pri nas je tudi danes deževalouser posted image user posted image Nič od sončenjauser posted image

Od uvajanja sem odustalauser posted image user posted image danes sem mu naredila korenček, njemi je bilo...res..ampak on je vse ven špuknil in naredil tako faco kot da sem mu najmanj strup dalauser posted image tako da sem odnehala...zaenkrat.

2ursae, jaz dalmatince full rada poslušam...pa zdej jih že razumem tudiuser posted image user posted image šugaman, rebatinke,kapa sa frontinom,...kar rabiš da vse povežeš s knjižno hrvaščinouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
2.4.2008 21:05:59   
lane31
Imam poplavo v kopalnici in vse na sebi zmočeno od čofačofa.....mami06-mislim, da imaš ti isto banjico kot Aneta-sem takrat jamrala,da je morda premalo prostora za čofotanje -si imela prav,ga je duplo preveč user posted image  Zdaj šele pride do izraza prednost te banjice,ko lahko neovirano čofota-ti pa samo opazuješ ob strani user posted image

Je pa že 2 popoldneva čisto adijo.sploh ji ni ne do blazine,ne kravice,ne kinderpet.....samo nosi in šetaj ....upam,da jo hitro mine user posted image

To pa je res grdo,da je tako različno glede pripomočkov po Sloveniji user posted image ..pa a ti dajo ali samo na reverz user posted image

Vidim,da ste ene šele zdaj opazile Bora.....jaz sem isto mnenja,da sta Bor in Dona (od mišk) čisto neka ekstra user posted image

Ulaa........zmenjeno user posted image

Kinnie..a je to bilo ta tretje cepljenje.....pravijo,da je ravno na tretjem največ reakcij user posted image ...naj vama hitro mine

JENNYaNNY...a še nisi slišala,da še noben moški ni imel navadnega prehlada user posted image

Metkica1....sodeč po moji Neli prehiteva vsaj tri mesece user posted image ......lenuhec mali lapast - jo jaz kličem user posted image ...bo pa najbrž prva spregovorila user posted image

Kasija........sem zamudila -o kakih svečkah je govora?

Neposredna povezava do sporočila: 1334
2.4.2008 21:06:40   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

*kinnie* - jutri gremo s5 v tržič, tako da se v primeru dobrega vremena dobimo na pijački.

Mislim, če sem prav gledala, je napovedan dežuser posted image . Mal spremljam te napovedi, ker sem zagrizena sprehajalka user posted image user posted image
Tam od 15 h dalje imam avto.... z veseljem sem za !!!!
Pridete dopoldan ali popoldan?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
2.4.2008 21:12:52   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Kinnie..a je to bilo ta tretje cepljenje.....pravijo,da je ravno na tretjem največ reakcij user posted image ...naj vama hitro mine

Ja, bilo je 3.cepljenje. Pa še jokal ni nič, sem mislila, da bo šlo lepo mimo....no saj kaj hude panike ni, imamo Paracetamol na zalogiuser posted image . Sem mu dala eno svečko in je lepo zbilo vročino, čeprav tisti pravi naš smejko pa še ni bil. Ga je vseeno zdelalo. Pa zdaj tudi spančka. No, saj bo user posted image

user posted image Je še za katero danes malček čuden dan? Mah vsi so kar nekaj razdražljivi, nastrojeni....joj so me kar v slabo voljo spraviliuser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
2.4.2008 21:13:46   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Pridete dopoldan ali popoldan?

ups... malo je prišlo do spremembe. Pridemo v petek popoldne ali pa v soboto dopoldne, smo pa vedno tam več dni, tako da se še slišimo. user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
2.4.2008 21:22:16   
Jenny Anny
Jasna vse najboljše za rojstni danuser posted image

Jutri naju na srečanje žal ne bo, ker Lana še ni čist OK, sicer vročine nima več, ampak bojim se, da jo boli grlo, ker ko dobi flaškko v usta ji gre revci kar na bruhanje.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
2.4.2008 21:22:51   
jasna
Čeruser posted image

Se vidi, da kar letim čez napisano in mi marsikatera zadeva uideuser posted image

Lana, a si ti sigurna da so ga prav izmerili? Naša je imela pri 65cm skor 2kg manjuser posted image . Uživajte na plavanjuuser posted image .

Lane, kaj če bi dala na tla penaste puzle? So tople in ne drsijo. Edino je zoprno, ko jih moraš kasneje kar naprej sestavljat. Pa odgriznt se dajo...

Ulaa, koliko je pa star tvoj starejši in kako mu je ime? Oprosti, če si že pisala...

Skuštrana, Neli pa je, če mal mojga mleka dam v kašico. Ji je znan okus. Pa danes je pila iz kozarčka. Izgleda ima averzijo na flaške in magične zadeveuser posted image . Kako si ti reševala pitje na sprehodih pri Lizi? Mislim da si pisala, da sta šli direkt na kozarček.

Kasija, kaj je zdej. Prideš drug teden al neuser posted image . Al si že zašila?

Jenny, eno user posted image  Lani

Moram nazaj delat, se še kaj javim...

Pa še enkrat, hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 2.4.2008 21:25:26 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
2.4.2008 21:26:58   
skuštrana
Skuštrana, Neli pa je, če mal mojga mleka dam v kašico. Ji je znan okus. Pa danes je pila iz kozarčka. Izgleda ima averzijo na flaške in magične zadeve . Kako si ti reševala pitje na sprehodih pri Lizi? Mislim da si pisala, da sta šli direkt na kozarček.

Jao, jaz sem se nekako hotela izognit črpanjuuser posted image Me bradavice bolijo...ampak bo treba izgledauser posted image Jaz sem Lizi s seboj nosila vodo v tisti mali (2dcl) Jana flaški s user posted image športnim čepom za pit...samo mislim da je v slo ne prodajajo. Je pa Liza po 1 letu sprejela magic lonček od aventa...pa slamcouser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
2.4.2008 21:27:55   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
user posted image Je še za katero danes malček čuden dan? Mah vsi so kar nekaj razdražljivi, nastrojeni....joj so me kar v slabo voljo spraviliuser posted image

Te bomo pa me nazaj v dobro voljo spravileuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
2.4.2008 21:30:56   
pingi
Čau!

Jasna, a jutri vaju pa ne bo?user posted image

Pa smo rekle, da naslednjič pa pico naročimo, a ne Oktoberka? user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
2.4.2008 21:37:08   
jasna
Pingi, žal neuser posted image . Pridem sama samo mimouser posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
2.4.2008 21:39:48   
lane31
JASNA......ravno sva ji prerezala mojo blazino-telovadno podlogo, tako da je zdaj velik kvadrat in ne več tekač,pa zašili po sredini...mislim da bo kar ok
Te vedno pozabim vprašati, a je tvoj prvorojenec tudi tako hiter bil v razvoju ?

PINGI....PA A SI MOGLA NA GLAS IZREČTI........ma jebi ga črke user posted image ....se mi že ves dan lušta ene dobre hrustljave,z polno sira in ostalimi dobrotami obložena pizza.........cel dan že meljem,pa sem še kar lačna

Zdaj na moji forenziki in spančkat........nočko vsem mamicam in dojenčkom user posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
2.4.2008 21:51:05   
Alina_alin
jasna, vse najboljše in najlepše in veliko veselja in smeha z otroki!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
2.4.2008 22:15:12   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Pridemo v petek popoldne ali pa v soboto dopoldne, smo pa vedno tam več dni, tako da se še slišimo. user posted image

user posted image

Jasna: ti si faca!user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
2.4.2008 22:51:26   
janja
Jasna, vse najboljše. user posted image user posted image

Srečanje Ljubljana v četrtek  3.4. ob 11h - Kolosej.

Prijavljene:
  • janja
  • oktoberka
  • pingi
  • klaudia
  • suzanamai ?
  • pot?
  • kasija?
  • živa
  • jasna (mimogrede)
micla - no, tko stara pa spet nisi. Sem jaz kar nekaj let pred tabo. K že vse po EMŠO tolčete, jaz sem pa raj tih, pa skor najstarejša. Mislim, da je sam še teka pred mano. user posted image

mehurčica - vidim, da Eni tudi že obvlada tehnike plazenja. So pa prav smešni ti naši pokovci, ko imajo tisto plešo na glavi. user posted image

Klaudia - res je, to cepljenje, ki poteka v 3. fazah mora biti opravljeno v določenem obdobju. Če je presledek med dvema cepljenjema predolg, je žal treba vse ponoviti, ker drugače ni učinka. user posted image

obiski - Klaudia te čist razumem. Jaz sem žal nehala vabiti k sebi domov take, ki imajo otroke dobesedno vandale, pa tud starši jim nič ne rečejo (čeprav ti dobesedno razsujejo dnevno sobo). Mam kolegico, ki ima fantka starega približno toliko kot Andraž. Ampak ta otrok se sploh ne zna igrat. Al nekaj tolče, pol je šel na poganjavčka in se vozil kar po igračah (da ne govorim, da je polomil kak mali avtomobilček), kocke je samo razmetal po sobi - da bi sestavljal, halooo? Moj Andraž je sicer tudi mali user posted image , ampak na svoje igračke pa pazi. Jih razmeče, nikoli pa načrtno ne uničuje. V glavnem, ni šans, da kolegico povabim sedaj, ko se Urban igra na tleh - saj mu bo še igralni center uničil. Se raje zmenim kje zunaj.

Verižice - jaz jih delam iz perlic (malih, velikih), kamenčkov podobnim Swarowskim (ne pravih, ker so ful dragi), Fimo mase, plastičnih in steklenih večjih kamenčkov različnih oblik...kar se najde materiala. Kupujem pa največ v Pro.... in Pri Le... (da ne bo reklame). A tebe ni blo, ko sem pred novim letom imela verižice na srečanju? No, jih bom ob priliki spet prinesla, mam že celo škatlo (za čevlje) narejenih. Jih moram mal poslikat, pa v album spravt, da si jih lahko še kdo ogleda.

tyna79 - v Koloseju se dobivamo v 1. nadstropju, na desni strani kjer je ene vrste slaščičarna. Zadaj so blazine, kamor položimo naše pokce, me pa zraven čvekamo. Če boš prišla, nas sigurno ne boš zgrešila.

oktoberka - brez skrbi bomo še tam. Vsaj jaz sem ponavadi kar do 15h. Mi smo danes tudi čakali patronažno. Je rekla, da pride med 9. in 11. uro, pa je bla ura 12.30 in je še ni bilo. Pa sva spokala in šla delat osebno. Moram zjutraj poklicat zakaj je ni bilo, pa še nič ni sporočila.
A tvoja tud natepuser posted image banane? Urban bi tud sam banane jedel. Jih moram povsod zraven dajat.

Jenny Anny - hitro se pozdravita, pa se vidimo naslednjič.

Zdaj grem pa do konca golaž skuhat, pa počakat, da opere žehta, pol pa še obesit perilo.

Hvala ker me berete, ko tako na dolgo nakladam.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
2.4.2008 22:59:55   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Ditta, a mi lahko pošlješ kontakt na ZS..Jaz bi kupila nekaj..pa ne vem kajuser posted image No, razmišljam o tatami blazinah, ampak so tudi kar drageuser posted image

Tudi meni, lepo prosim.user posted image

Oktoberka in Klaudia - Hvala za informacije o obroču!

Neposredna povezava do sporočila: 1348
2.4.2008 23:02:46   
Kasija
Lane31 mah nič pomembnega niso te svečke. samo par strani nazaj je bilo govora od raznih ustvarjalnih hobijev in sem omenila, da jih delam včasih.

jasna jaz sem pa mislila, da me vabiš k sebi, da bo neli kaj pokazala elianu...kot hec...user posted image  ok, nesporazum. pridem šivat, če sem povabljena, seveda user posted image  sploh se najbolj bojim krojenja, ostalo bo še šlo. če pa takoj na začetku zafrknem user posted image  me kar mine. pa pod emporiumom imajo več blaga, ampak vseeno nisem našla nobenega idealnega. bom šla jutri na poti v koloseja še malo prešnofat trgovino.

ljubljančanke se vidimo jutri!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
2.4.2008 23:05:29   
miska1
Klaudia, mere Martina za 5 mesecev 64,5cm in 7310g. Za 4 mesece dopisi 63 cm.

Zdej je pediatrinja spet nekaj ugotovila, da Martin premalo iztegne jezicek. Sej ona ga res vidi enkrat na mesec. Ga iztegne ven do spodnje ustnice toliko, da jo pokrije, pa ocitno ni zadosti. Ona tega se ni vidla. Tako, da bodo enkrat pod jezickom malo zarezali. A je to normalno? Bogi Martin, sej nevem, ce sem za. A ga bo bolelo?

Pediatrinja mi je tud rekla, da naj se cisto nic GH ne uvajam. Sem rekla, da dajem ze kak sokec od Hippa, al pa ga sama nardim, pa mi je tud odsvetovala k je toliko alergij pri dojenckih. Ko gledam vase, kako lepo jejo kasice, si pa svoje mislim. Mu dajem sokce, da vsaj zacuti, da se kak okus poleg mleka obstaja. Potem se pritozuje, ce mu ne dam vec.

Jutri me zal ne bo, nimam avta. Bi mi pasalo malo cvekanja. Pa naslednjic!

Nocko!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?