Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 31.3.2008 7:01:51
|
|
|
|
srki
|
JOj, pa kaj onadva mislita, da sta vidva njuna lastnina? Pa tudi če gredo še drugi prijatelji, a se ne znajo v družbo vključit in se fajn imet? Drugače pa, jaz sem najbolj srečna, ko gremo sami. Tistih 7 dni prav uživam
|
|
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 31.3.2008 8:02:53
|
|
|
|
dadica
|
Zato pa ti iz lastnih izkušenj povem, da je naljepše iti na morje sam s svojo družino! Ni ga lepšega dopusta. Tudi midva sva vedno hodila z nekom na morje dokler nisem pred par leti temu naredila konec. Letos gremo sami za 8 dni, potem pa za nami pridejo kolegi in sicer samo za 2 dni. Tako da poskusite enkrat sami, pa mi boš potem povedala kateri dopust je boljši! lp dadica
|
|
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 31.3.2008 10:14:32
|
|
|
|
jagoda77
|
ammm.... zakva se sedaj sekiraš? Jaz ravno ne bi bila najbolj ravnodušna, da bi nekdo z mojim dopustom upravljal in mi govoril kako pa kaj. Če bi pa potem nekdo še takole reagiral, bi ga pa samo poslala nekam, pa naj si vtaknejo dopust kamor čejo. Uživajte po svoje in naj vas ne briga. Sama sem imela enkrat eno izkušnjo z enimi prijatelji, smo šli skupaj na morje. Katastrofa. Sem rekla takrat, da nikoli več z nobenim na morje, sami gremo vedno in če ne vem kdo zameri. Briga me, hočem imet svoj mir in veselje na dopustu in da mi noben ne bo slabe volje zganjal ali pa govoril, kam gremo pa kdaj.
|
|
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 31.3.2008 11:51:56
|
|
|
|
smigli
|
Uf jaz imam podobne izkušnje sam z eno kolegico, stalno sem morala pazit, da sem se ji dovolj posvečala, da sva se slišali vsak dan, da sem jo obvestila o dopustu, da sem peljala jaz, ker se boji vožnje ipd. V vsakem mojem znancu je videla grožnjo, no danes se sicer še kdaj slišiva, nisva pa več taki prijateljici, ne maram takih pijavk, sama zguba časa in energije. lp
|
|
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 31.3.2008 12:24:57
|
|
|
|
kaya2007
|
eni ljudje so pa res kot pijavke jaz bi jih definitivno nekam poslala
|
|
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 31.3.2008 12:41:08
|
|
|
|
Anonimen
|
A ste otroci al ste odrasle osebe. Vse to me močno spominja še na najstiška leta.
|
|
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 31.3.2008 13:10:25
|
|
|
|
F*S*M
|
MI gremo obvezno sami na dopust!!!!!!!! Sej je fajn imeti družbo znance, vendar če si odprt človek boš vedno našel na morju ljudi za družbo, ki ti bo odgovarjala
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 31.3.2008 13:20:42
|
|
|
|
Kaštrun
|
mi smo šli samo enkrat s prijatelji na morje pa nikoli več. gremo sami. drugi se nam lahko pridružijo za max. 2 dni in čisto nič več. lahko kdo pride na obisk, da pa bi skupaj šli še s kom... ne hvala! na dopustu hočem biti s familijo sama!
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 31.3.2008 13:31:08
|
|
|
|
kepa*
|
Ful otročje. Zakaj pa sploh morate s kako drugo družino na dopust? No, jaz ne bi niti pod razno šla z nikomer drugim kot z mojima dvema. Najlepši mi je dopust, ko sami zase uživamo in delamo res le tisto, kar nam paše. Da bi se pa še tam komu drugemu uklanjala? Ne, hvala. Tako je pač moje mnenje.
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 31.3.2008 13:43:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi gremo tudi sami na dopust, ker drugače je vedno eno prilagajanje. Eno leto smo bili s prijatelji, ki se zelo razumemo, pa smo se imeli zelo fajn, ampak se mi je včasih zdelo, da so kar preveč prilagodljivi. Tako, da sem nenehno jim govorila, naj oni o čem odločajo. Je fajn imeti kakšno družbo, ampak za kakšen dan, ne cel dopust. Sploh pa, da se boš sekirala zaradi pregovarjanj? Cel dopust boš imela pokvarjen. Odvisno kakšna oseba si. Ne pusti se pa sploh ne. Pravi prijatelji so tisti, ki upoštevajo tvojo voljo. Že tako so prilagajanja znotraj družine. Razen, če ti paše, da ste skupaj zaradi otrok, da imajo družbo, pa vidva mir. LP
|
|
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 31.3.2008 14:32:57
|
|
|
|
Pajaca
|
Men je pa luštno če mam na morju kakšno družbo. Sicer sva vedno hodila tako na morje, da smo pač šli s kolegi v isti kraj, pa smo se srečal na kakšni kavici, al pa na plaži, al pa zvečer smo šli skupaj ven, včasih celo mel kakšno skupno večerjo, več pa ne. Mi ne paše met cel dan nekoga na grbi.
|
|
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 31.3.2008 16:37:35
|
|
|
|
gojska
|
mi na misel ne pride na morju koga prenašat. Še če koga srečamo naključno ( recimo lošinj je tak) damo hitro vedet, da druženje odpade. Vsi, ki bomo šli smo lahko veseli, da si lahko privoščimo in tistih par dni ne sme nihče skakat po naših glavah. Tudi domači ne.
|
|
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 31.3.2008 16:46:47
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: dalin ,da gredo isti termin in na isto lokacijo na morje tudi najini prijatelji(moji in moževi)......In zdaj je nastal problem..... Kaj naj zdaj,se mi zdi da sem razpeta med dve strani!? Mi gremo na dopust vedno sami. Družina. In prej kot par. Nikogar ne potrebujemo, da bi imeli dopust. Že tako je čas kratek. Ni nam dolčas, ko smo skupaj, zato ne potrebujemo prijateljev na dopustu, da bi imeli dobro. V tempu službe in obveznosti so počitnice priložnost, da se naši medesebojni odnosi utrdijo. Se dobimo kdaj s kakšnimi prijatelji, vendar več kot kakšno urco kakšnega dne pa ne. Problem sploh ni v vaših prijateljih, kdo bo s kom se imel fino. Problem imate v svojih odnosih v družini. Bojite se biti sami, ker se ne želite ukvarjati drug z drugim.
|
|
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 31.3.2008 18:52:29
|
|
|
|
Anonimen
|
alin ... zakaj pa rabte nekoga za it na dopust? a ne morte it sami? a vam ni lepo, če ste sami? Jaz tudi tega ne razumem
|
|
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 31.3.2008 19:00:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ti priporočam da odpoveš rezervacijo na tem kraju, nobenemu ni treba nič vedet, kaj jih briga in se vi sami odpravite nekam daalleeeeč stran od njih, boste še najbolj uživali
|
|
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 31.3.2008 19:05:32
|
|
|
|
SINEJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: dalin Nataša,Pajaca drugega kot vama ne morem napisati.Točno tako je.Vedno samo oni,mož se pa tudi ni hotel zameriti,ker sta pač sodelavca in je vedno govoril:pejt gremo z njimi da ne bo zamere.Do lani ko je meni pokrov na glavi dvignilo.Pa sta se eni dve uri kujala,potem je bilo pa ok. Tudi tile ta drugi prijatelji so zelo fajn,no vsaj meni in možu.Oba sta zaposlena,imata kmetijo doma,pridna delavna,pridemo lahko kadarkoli,vedno smo dobrodošli,veliko si pomagamo med sabo.Enako kot z družino moževega sodelavca.Edina razlika med njimi je ta,da tile ta drugi vse sprejmejo z odprtimi rokami,znajo sprejemati kompromise in ne delajo iz vsake reči tak problem. Oprosti, vendar tvoj mož je en velik copat Ja tvoj mož je ena velika copata,ti pa si oseba brez lastnega JAZA.Pa brez zamere.
|
|
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 31.3.2008 20:27:37
|
|
|
|
Rubin.
|
Ne vem kaj naj:če sem bom enim preveč posvečala,bodo ta drugi zamerili,če se bom ta drugim,bodo ta prvi čudno gledali Kot v otroškem vrtcu .
|
|
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 31.3.2008 22:00:05
|
|
|
|
SINEJA
|
Problem sploh ni v vaših prijateljih, kdo bo s kom se imel fino. Problem imate v svojih odnosih v družini. Bojite se biti sami, ker se ne želite ukvarjati drug z drugim Problem sploh ni v vaših prijateljih, kdo bo s kom se imel fino. Problem imate v svojih odnosih v družini. Bojite se biti sami, ker se ne želite ukvarjati drug z drugim S tem pa se 100% strinjam.
|
|
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 31.3.2008 22:18:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ne vem kaj naj:če sem bom enim preveč posvečala,bodo ta drugi zamerili,če se bom ta drugim,bodo ta prvi čudno gledali Kot v otroškem vrtcu . Prej vpliv Big Brotherja.... . Sori, dalin, zacnite ziveti svoje druzinsko zivljenje.
|
|
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 31.3.2008 23:07:24
|
|
|
|
massylou
|
Ah, ja. Ne se pustit. Si imela čisto prav, da si jim povedala svoje. Nama z možem so enkrat že zaj*** dopust, ker je bila zraven ena bejbika (punca od dobrega prijatelja), ki je bla tako glasna in odločna, da je izsilila, da smo šli v drug kamp (beri popokali šotore in vse, kar smo že postavili), ker njen, ki je bila frišna v klapi, naš ni odgovarjal. Pa je bil to kamp, kamor smo hodili že leta in leta in je bilo vsaskič noro fajn. Butli smo bili, ja, ker smo se pustili komandirat. Prijatelj gor ali dol, vsask ima svoje življenje in dopust, vsak lahko dela kar hoče. Če pa ne dojamejo, da je vedno bolj luštno, če jih je več (najbrž onih dveh ne poznata toliko, da bi jih lahko komandirala), pa njihov problem. Nič se sekirat. Samo uživajte na dopustu. Ju bo že minilo kujanje in to.
|
|
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 1.4.2008 9:21:02
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil IZVIRNO SPOROČILO: dalin ,da gredo isti termin in na isto lokacijo na morje tudi najini prijatelji(moji in moževi)......In zdaj je nastal problem..... Kaj naj zdaj,se mi zdi da sem razpeta med dve strani!? Mi gremo na dopust vedno sami. Družina. In prej kot par. Nikogar ne potrebujemo, da bi imeli dopust. Že tako je čas kratek. Ni nam dolčas, ko smo skupaj, zato ne potrebujemo prijateljev na dopustu, da bi imeli dobro. V tempu službe in obveznosti so počitnice priložnost, da se naši medesebojni odnosi utrdijo. Se dobimo kdaj s kakšnimi prijatelji, vendar več kot kakšno urco kakšnega dne pa ne. Problem sploh ni v vaših prijateljih, kdo bo s kom se imel fino. Problem imate v svojih odnosih v družini. Bojite se biti sami, ker se ne želite ukvarjati drug z drugim. Ne klamfaj neumnosti. Če človek ne gre sam na dopust, potem ma probleme v odnosih znotraj družine? Bedarija.
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 1.4.2008 11:20:27
|
|
|
|
mateyka
|
se strinjam s tanikko. enima paše več družbe, drugim manj. po tem ne moreš ocenjevat odnosov v družini. men se zdi tukaj bolj vprašanje "ustrežljivosti" do ostalih - kje je meja (jo sploh majo določeno)? to se men bolj zdi "njihov problem". no ja, jaz bi to raje preimenovala v izziv za njih. da se zjasnijo do kje komu pustit "vmešavanje" (pa ga poimenujmo tako ), pa da se še vedno komot počutijo. in meje se postavijo (dogovor med partnerjema), še preden se znajdejo v taki situaciji. če to prej nardiš, potem kasnej nimaš problemov, prej opaziš, če se kaj kuha in tud veš kako odreagirat.
|
|
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 1.4.2008 11:23:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil IZVIRNO SPOROČILO: dalin ,da gredo isti termin in na isto lokacijo na morje tudi najini prijatelji(moji in moževi)......In zdaj je nastal problem..... Kaj naj zdaj,se mi zdi da sem razpeta med dve strani!? Mi gremo na dopust vedno sami. Družina. In prej kot par. Nikogar ne potrebujemo, da bi imeli dopust. Že tako je čas kratek. Ni nam dolčas, ko smo skupaj, zato ne potrebujemo prijateljev na dopustu, da bi imeli dobro. V tempu službe in obveznosti so počitnice priložnost, da se naši medesebojni odnosi utrdijo. Se dobimo kdaj s kakšnimi prijatelji, vendar več kot kakšno urco kakšnega dne pa ne. Problem sploh ni v vaših prijateljih, kdo bo s kom se imel fino. Problem imate v svojih odnosih v družini. Bojite se biti sami, ker se ne želite ukvarjati drug z drugim. Ne klamfaj neumnosti. Če človek ne gre sam na dopust, potem ma probleme v odnosih znotraj družine? Bedarija. Prou res, midva greva vedno z družbo. Tud letos greva z eno družinico s katero se dobro razumemo. Jaz se bom lahko mal po babje izležavala, čvekala, kofetkala, s tamalo potičke delala.....moj bo šel pa lahko mal športat pa na kkšn moški pir "bikinke" špegat iz lokala Pa bomo vsi srečni in zadovoljni. Pa tud problemov nimamo v družini Greš pa na morje z ljudmi k ti sedejo, da se maš dobr. Z takimi kot jih ima punca k je odprla temo jaz ne bi šla. K ne maram pijavk. Pa na živce mi grejo ljudje k misljo da se svet okol njih vrti.
< Sporočilo je popravil karin24 -- 1.4.2008 11:24:14 >
|
|
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 1.4.2008 15:28:59
|
|
|
|
Jutra
|
IZVIRNO SPOROČILO: dalin [enostavno ne vem kaj jima gre tako v nos Mogoče to, da ne bosta sfolgala komandirati dveh družin na enkrat
|
|
RE: Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj... 1.4.2008 15:29:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Začnite hodit sami na dopust. Letos pa en večer z enimi, drug večer z drugimi, ostalo pa bodite čimveč sami. Saj boš prišla z dopusta bolj zmatrana, kot boš šla tja! Nihče ni tvoj lastnik. In ljubosumje med prijatelji ni zrelo obnašanje.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?