|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 7:34:29   
simonas
Dobro jutro punce!:) Evo mene nazaj. Končno sem se nekako skobacala iz bolniške. Sicer še nisem čisto ok, ampak že gre in danes sem že v službi. Kar fajn me je povozila ta angina, pa verjetno ni bilo samo to, saj sem imela še znake prehlada in gripe, tak da sem dobila kar lepi paket.

Mislim, da sem zdaj približno v O dnevih in zato pridno :sloncek::sloncek::sloncek:. Na znake se ne morem ravno zanašat, saj mi BT še vedno skače od 36,7 do 36,3, pa spet gor in dol; je pa prisotna sluz in je prisotno špikanje. Bomo videli kaj bo ko bo... :zmeden: enkrat pa menda ja bo...

Nisem mogla nadoknadit vsega kar ste pisale v času, ko sem bila doma, ker ste bile seveda kar pridne in bom torej rabila še kar nekaj časa, da preberem vse za nazaj. Upam pa, da sem zamudila čim več veselih novičk:) in da jih bo do konca meseca še več. Zdaj v teh mrzlih dneh pa nam res ne preostane nič druga, kot da se cartamo doma pod odejo:ups:.

Lep dan!

Simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 7:48:39   
Anonimen
Jutrooo!!

Čuvaj se še naprej,da ne bo kašne ponovitve..bohnedej:love:

Dosti zime!!!!hočemo toploto!!!!:sloncek:

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 8:07:41   
Skye
Kaj je lepšega kot cartanje pod odejo...kjer je tako toploooooo;)

Pri nas je -19 stopinj...mrzloooo:(

Očitno res razsaja gripa....vsak drugi je že bolan:(...punce pazite nase...dosti čajčka piti in seveda predvsem dosti se cartati;)

Jupiii jutri smo doma:bravo:

Jutranji pozdravček
Skye

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 8:21:52   
Anonimen
:grrr::grrr:Vas vidim!!!en kup prijavljenih oglasi pa se nobena:(

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 8:27:23   
lutka
Dobro juto vsem skupaj.Da vas malo pozdravim,da ne bo neva6,tako huda:)-:)-:)-:)-:)-:)-.
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,šment je mrzlo,jaz moram pa zdajle na pošto.:((:((
:kuza::kuza:lp

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 8:30:28   
ameli
Dobro jutro! Jaz sem se pravkar vrnila iz laboratorija, kjer so mi potrdili:nosecka:. Sva presrečna in sploh ne moreva verjet!
Drugače pa imamo mi danes kolektivni dopust in uživam v pozornostih mojega dragega:rozica:.
ameli

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 8:30:42   
simi73
dobro jutro še z moje strani...

se mi zdi, da so vse RRjevke še lepo v postelji, ko je tako mraz in se grejejo pri svojih dragih:)-

eni smo pa že veselo na delovnem mestu, kjer nadomeščamo tiste ta bolne :zmeden:

zato vsem zenkrat še zdravim-pijte actimel pa imunal, da vas kaka gripa ne zahvati:)

lp, simi73 :rozica:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 8:31:26   
simi73
Čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::pujs::rozica:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 8:31:41   
lutka

:bravo::bravo::bravo::bravo:čestitam:sloncek::kuza::sloncek::kuza:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 8:33:41   
Sisy
:)- Neva =špijun..... :)-

No pa dobro jutro še iz Ljubljane!

Sem ravno prispela v službo in si že kuham kavico....in se seveda veselim jutrišnjega dne ker smo doma!

Drugače je pa tudi v Ljubljani ful mrzlo...sem mela zjutri prebliske da bi se v kiklo oblekla pa me je hitr minil ko sem vremensko napoved gledala....:)-

Pa ve punce, ste gledale včeraj Emo? Kako se vam je zdelo, za koga ste navijale? Jaz sem mogoče malo razočarana ker sem upala da bo Saška zmagala...pa sej ne da ima tok dober glas, ampak sam nastop mi je bil pa zelo všeč...:love: kljub temu da je naredila mešanico Ruslanine in Željkotove pesmi :)- mi je vseeno kr dobr izpadl...

Kaj pa ve mislite?

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 8:35:12   
Anonimen
AMELIIIII!!!!!!!!
A sem ti že čestitala?:zmeden:
Pa tud če sem...to je novica ki zasluži en milijon čestitk:bravo::bravo::bravo::bravo:

srečno,srečno srečno.....:nosecka::nosecka::nosecka:

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
:sloncek::sloncek::sloncek:
:sloncek::sloncek:
:sloncek:

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 8:38:36   
ameli
Hvala vsem. Po 4-ih letih truda in vseh mogočih preizkavah in neuspekih inseminacijah nama sedaj uspelo čisto po naravni poti! Res sva vesela.
Sisy Ema se mi je zdela tak, tak. Zmagovalec pa čisto povprečen:zmeden2:.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 8:40:31   
simi73
sama sem že pred leti obupala nad Emo, ampak me vsako leto premami, da gledam. Mnenje - voditeljici bolj tako tako, scena nč kej posebnega, izbor komadov pa...:( zmagovalec - eno veliko razočaranje:((:((:(( in najboljše bi bilo, da ga sploh ne pošljemo v Ukrajino, ker bo tako ali tako izpadel že v predtekmovanju.

upamo na boljše drugo leto;), ker smo optimisti:)-

lp

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 8:41:27   
Sisy
Ameli,najprej tudi čestitke z moje strani!

Glede zmagovalca se pa popolnoma strinjam s tabo, v Kijevu ga ne bo nihče opazil....:ups:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 8:44:06   
Skye
ameli :bravo::bravo::bravo::bravo:

Ema......katastrofa če mene vprašate:zmeden:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 8:46:39   
Anonimen
Mi ne gledamo trapaste oddaje,je čist brez veze.
Saj bojo spet pogoreli kot že dostkrat prej:grrr::((

Ja kaj mi pa druzga ostane kot špunstvo:kera je že vstala,kera kavico pije,pa kašno sorto:kava:pa kera je šla ven na mraz,kera se oglaša iz službe ali od doma...ja,ja vse mam na tekočem:)-

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 8:53:01   
simi73
neva6 glede na to da se spoznaš na šloganje ti tudi špijunstvo ni nič tujega;):)-:)-:)-

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 9:16:40   
Anonimen
Če pa moram bit z vsem na tekočem:)-:)-:)-

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 9:20:21   
simonas
Joj koliko dela me je počakalo. Zdaj pa prelagam papirje in jih kupčkam, potem pa se bom odločala, katerega kupčka bi se lotila... Hmmm... bo še danes dolgi dan...

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 9:22:29   
žlička
jutro punce

ja simona, dan bo dolg, tudi moj, ampaj jutri:) se pozna, da imajo punce podaljsanj vikend in nismo tako klepetave kot v petek

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 9:25:12   
emaa
sem slišala, da ste mene opravljale :)-, se mi je tko kolcal, da je kej, mal bolj zmerno nalsednjič ;)

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 9:43:52   
Anonimen
Kdo pa emamir?:zmeden2:
Če se ti kolca mam recept:zadrži dih za par sekund,na veliko žlico stisni limonin sok in hajd pogoltni..tko in tko ti bo sapo vzel,spet nouš zadihala:)-:)-

Al pa koga za kakšen ovink pošlji da te prestraši buuuuuu učinkuje na kolcanje:)-:)-:)-

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 10:19:24   
emaa
ste tko na velik o Emi govorile pa sem vedla, da to ni dobr za moje zdravje:)-

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 10:20:53   
Anonimen
aaa aha skapirala:ups:nisem gledala komentirala pa sem
:)-:ups:

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   DOBRO JUTRO
7.2.2005 10:22:50   
emaa
sem vedla, da bo dodatna razlaga pojasnila moje bolezensko stanje :)-

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.