Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007 Moj starejši sin (10,5 let) gleda zvečer, pred spanjem. Vsak dan mu ne znese, ampak večinoma pa. Ne vidim razloga, zakaj ne bi gledal. Naj spozna svet tak, kakršen je, da ne bi bil potem, pri 18-ih, presenečen, ko bi prišel ven iz vate, v katero bi bil zavit celo otroštvo. a iz BB bo spoznal svet tak kot je mislim da nasplošno iz TV vsebin otrok ne more spoznat sveta, kot je....in otrok sploh ne razume in ne dojame razlike med televizijo in resničnostjo...pol se pa zgodi, da otrok najde očetovo pištolo in ustreli mamico...in mu ni jasno, kaj je zdej narobe, sej po televiziji se nonstop streljajo, pa še mamica mu je povedla, da v resnici ne umrejo, ampak po koncu filma vstanejo....in zakaj zdej mamica ne vstane?? na splošno vse kar je po tv ful resno vzamejo, od risank do brezveznih, debilnih reklam...in mene bi resno skrbelo, če se otrok iz takih stvari uči o življenju in jh jemlje za sveto... Ulla80 ti si pa že itak parkrat dokazala s svojimi posti, da si izvenserijska. Ja, jaz tokrat gledam BB, ker je slučajno žlahtnik od tastarga noter. IN ker ga mali tudi pozna, kdaj pa kdaj pogleda z mano, čeprav ga prida ne zanima. Star je pa šest let. Ga pa bolj zanimajo NInje pa Hulk, pa Asterix, pa Superman, pa ....klinc, če bo zaradi tega serijski morilec, pač bo mater, imate globoke, ne morem verjet. Še to: moji "prijatelji", ki tudi nimajo doma TV, ko pridejo na obisk, na hitro požrejo za mizo, potem pa se presedejo pred TV in imaš dve uri mir pred njimi. Ker oni pa ne rabijo TV da ne bom umrla od smeha
< Sporočilo je popravil Volga -- 31.3.2008 20:55:56 >
|