Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 31.3.2008 21:12:10
|
|
|
|
ZARA
|
Danes so bile poslane. Jutri, srce.
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 31.3.2008 21:12:14
|
|
|
|
Udb
|
Danes so jih poslali, tako da bodo jutri prišle taprve.
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 31.3.2008 21:12:57
|
|
|
|
Udb
|
Uhh, ZaRA, kaj se rineš!
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 31.3.2008 21:14:13
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Uhh, ZaRA, kaj se rineš! Bihejv.
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 31.3.2008 21:14:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ahaaa, saj res, saj sem res v Glasu brala "danes". In to bo jutri, ko bo Glas izšel. Točno.
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 31.3.2008 21:14:37
|
|
|
|
Anonimen
|
In jutri jih dobiš kot prvoaprilsko šalo. Gospa nazaj dobite 1000€. Haha, šala. Plačat morate.
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 31.3.2008 21:16:16
|
|
|
|
Maxica
|
Aja, jutri, jaz sem jo pa tudi danes čakala.
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 31.3.2008 21:17:09
|
|
|
|
Udb
|
Men je pa letos tko vseen - nazaj dobim tko mal da se ne splača čakat!
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 31.3.2008 21:17:10
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 In jutri jih dobiš kot prvoaprilsko šalo. Gospa nazaj dobite 1000€. Haha, šala. Plačat morate.
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 31.3.2008 21:29:53
|
|
|
|
mala maja
|
Pa vprašajte prelepo gospodično Vido iz dursa , če so vam jo že poslali. Vtipkaš DŠ in vola že veš, da si spet med ta zadnjimi , kot da si pričakoval kaj drugega baje bosta letos samo dve pošiljki. Ena sedaj in ena 9.5.
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 31.3.2008 22:14:54
|
|
|
|
lelaval
|
In jutri jih dobiš kot prvoaprilsko šalo. Gospa nazaj dobite 1000€. Haha, šala. Plačat morate. Ta je dobra
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 31.3.2008 22:16:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 In jutri jih dobiš kot prvoaprilsko šalo. Gospa nazaj dobite 1000€. Haha, šala. Plačat morate. Durs se priblizuje uporabnikom in razume njihov smisel za humor.
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 31.3.2008 22:18:15
|
|
|
|
karmy
|
Informativni izračun dohodnine za leto 2007 za davčno številko je bil odpremljen dne, 31.03.2008. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ka mi je lepega povedala vida
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 31.3.2008 22:27:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Informativni izračun dohodnine za leto 2007 za davčno številko še ni bil odpremljen. jeeeeeeee. PS: Letos bom plačala
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 31.3.2008 23:08:50
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Pri nas bo tud šele maja je povedala lepa Vida
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 31.3.2008 23:41:47
|
|
|
|
tinatona
|
Jaz bom tud šele maja dobila.
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 31.3.2008 23:44:03
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Kolikor sem jaz zasledila (mislim, da je bilo povedano pri poročilih na TV), bi naj tisti, ki uveljavljamo vzdrževane člane, dobili odločbe v drugi partiji - torej maja!
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 6:11:10
|
|
|
|
Teni_
|
Verjetno bo kar držalo. Moja je bila odpremljena baje včeraj, mož, ki pa uveljavlja mali2, pa bo zgleda dobil maja.
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 6:56:47
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 In jutri jih dobiš kot prvoaprilsko šalo. Gospa nazaj dobite 1000€. Haha, šala. Plačat morate. Joj, se mi zmeša. Če bi bilo obratno, pa ne bi bilo slabo.
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 7:09:15
|
|
|
|
srki
|
Vidica je rekla, da je bila moja odločba poslana včeraj, od mojega pa bo maja.
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 7:11:19
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Vidica je rekla, da je bila moja odločba poslana včeraj, od mojega pa bo maja. Daj mi prosim link, kam to vprašaš.
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 7:23:25
|
|
|
|
Marogica
|
Tu je link, pa na blondino klikni, pa svojo davčno vpiši. http://www.durs.gov.si/
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 7:23:52
|
|
|
|
Volga
|
Ej, sem našla tole Vido, madona, kako hitro odgovori. Komaj pošlješ, že imaš odgovor
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 7:25:39
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Vidica je rekla, da je bila moja odločba poslana včeraj, od mojega pa bo maja. Enako.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?