Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 17:44:40
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Pozdravljene... javlja se vam se ena borka, ki je ugledala dve crtici ... jaz se kar ne morem verjet, glede na ti da je bla druga bolj rahla, samo vseeno lepo vidna, bom po moje kar ponovila test... ceprav glede na to da moje ni mislim, da je to to cestitke tudi vsem ostalim noseckam ... za vse, ki vas je obiskala pa en velik ... bom v aprilu navijala za vas, da postanete ... Tany83!!!! ČESTITKEEEEEEEEEE! BRAVO. NE VEM, KAJ NAJ TI REČEM. RES SEM FULL VESELA ZATE. Želim ti veliko lepih trenutkov naslednjih in seveda najmanj enega zdravega . Tale konec MARCA je res full dober. Mi je kar malo žal, da nisem nabavla testa. Tudi jaz srčno upam, da mi je tokrat ratalo in bom še to leto imela .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 17:49:32
|
|
|
|
Orhideje
|
Katja in Sulfinija! ISKRENE ČESTITKE. . Bravo punce. Želim vama lepo nosečnost in nepozabnih . Tko lep je ratal tale seznamček, zdaj na koncu. Mi pa še kar čakamo. Vsem, ki še čakate pošiljam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 17:53:25
|
|
|
|
Anonimen
|
sulfinija,katja_p, tany83 CESTITAM!!!!! witto zate pa se stiskam pesti!!! Ostalim pa eno in pogumno naprej! Jaz se vedno cakam...sem tista anonimna, ki se vedno upa, da ji bo kar prvi mesec uspelo, ker potem pac nekaj casa ne bomo smeli vec poskusat. No,ker imam dolg cikel...se 4 dni...al se mal pocakam...pol pa test. Anonimna , da ne bom samo anonimna. Pozdravcke!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 17:54:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Orhideje tudi zate navijam!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 18:18:35
|
|
|
|
julika
|
punce vidim, da se je seznam polepšal .babike čestitam vsem novim .ostale pa ne obupajte,saj bo.dost .jaz še pa kar čakam.danes je 5. dan ko mi zamuja M.sem sicer delala v soboto in nedeljo test pa nisem najbolj prepričana v njega.tak da še bom par dni počakala.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 18:43:17
|
|
|
|
D.Mateja
|
Tudi jaz čestitam vsem v mesecu marcu in za mesec april.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 19:12:42
|
|
|
|
Anonimen
|
tanyyyyyyyyyyy caricaaaaaaaaaaa! Pa si le dočakala svojo eksotično črtico. Naj se ti začne najlepši del življenja. Srečno!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 19:18:20
|
|
|
|
_ancica_
|
Punce, jaz je tudi se ne cakam...glede na sluz sem imela O ta mesec zelo pozno, zato je se kar ni in ni. Se vseeno pa upam, da je sploh ne bo za vse zelene na seznamcku drzim pesti, da ugledamo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 19:19:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ izkrene cestitke vsem novim sreckam !!! Bravo punce!!! Ste popravile izgled seznamcka!!! tany...se enkrat...BRAAAVOOOOOOO!!! Sem ful vesela zate!!! ancica hvala... navijam mocno, mocno, da se mi pridruzis in spps tud... , da ja mahnemo na lepse potem taaaaaaaaaanyyyyyyyyyyyy JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Boma kmal z ancico se s teboj pogovarjali o nosečniških prigodah brez skrbi
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 19:20:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: julika punce vidim, da se je seznam polepšal .babike čestitam vsem novim .ostale pa ne obupajte,saj bo.dost .jaz še pa kar čakam.danes je 5. dan ko mi zamuja M.sem sicer delala v soboto in nedeljo test pa nisem najbolj prepričana v njega.tak da še bom par dni počakala. naviiijamoooo
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 19:21:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ izkrene cestitke vsem novim sreckam !!! Bravo punce!!! Ste popravile izgled seznamcka!!! tany...se enkrat...BRAAAVOOOOOOO!!! Sem ful vesela zate!!! ancica hvala... navijam mocno, mocno, da se mi pridruzis in spps tud... , da ja mahnemo na lepse potem obljubim, da se bova s spps mocno potrudile!!! jutr sse bom začela trudit s polno paro naprej
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 19:26:26
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ izkrene cestitke vsem novim sreckam !!! Bravo punce!!! Ste popravile izgled seznamcka!!! tany...se enkrat...BRAAAVOOOOOOO!!! Sem ful vesela zate!!! ancica hvala... navijam mocno, mocno, da se mi pridruzis in spps tud... , da ja mahnemo na lepse potem taaaaaaaaaanyyyyyyyyyyyy JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Boma kmal z ancico se s teboj pogovarjali o nosečniških prigodah brez skrbi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 19:29:42
|
|
|
|
tany83
|
Orhideje, Majch... hvala...pa sem res koncno docakala dve crtici ... zdaj pa upam, da speljem do konca in bo z vse OK... ... za vaju dve pa mocno navijam, da uspete ugledat teh magicnih ... ancica... jaz upam, da gres za mano in ugledas ... kako bo lepo spps pa bo itak aprila ugledala
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 19:30:56
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ izkrene cestitke vsem novim sreckam !!! Bravo punce!!! Ste popravile izgled seznamcka!!! tany...se enkrat...BRAAAVOOOOOOO!!! Sem ful vesela zate!!! ancica hvala... navijam mocno, mocno, da se mi pridruzis in spps tud... , da ja mahnemo na lepse potem taaaaaaaaaanyyyyyyyyyyyy JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Boma kmal z ancico se s teboj pogovarjali o nosečniških prigodah brez skrbi cakam in navijam da bomo stokale kako nam je slabo
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 19:33:09
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ izkrene cestitke vsem novim sreckam !!! Bravo punce!!! Ste popravile izgled seznamcka!!! tany...se enkrat...BRAAAVOOOOOOO!!! Sem ful vesela zate!!! ancica hvala... navijam mocno, mocno, da se mi pridruzis in spps tud... , da ja mahnemo na lepse potem taaaaaaaaaanyyyyyyyyyyyy JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Boma kmal z ancico se s teboj pogovarjali o nosečniških prigodah brez skrbi cakam in navijam da bomo stokale kako nam je slabo ja a ves da bi prav rada vidla da mi je slabo in da bruham ko vidra...vse za
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 19:35:03
|
|
|
|
witto
|
tany83
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 19:36:20
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Iskrene čestitke vsem marčevskim nosečkam!!! Močno držim pesti, za tiste ki še čakate na v naslednjih dneh in seveda za tiste, ki je nepričakujete aprila! Sulfinija posebej zate , ker vem kako dolga pot čakanja na je za tabo! Sem zelo vesela zate!!
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 19:36:56
|
|
|
|
METULJ1
|
vsem novopečenim srečkam nosečkam iskreno čestitam in vam želim najprijetnejših 8 mesecev. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 19:41:35
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja a ves da bi prav rada vidla da mi je slabo in da bruham ko vidra...vse za se bomo potem pogovarjale, ce ti bo res tko lepo saj vrjamem, da raje mas nosecniske slabosti kot ... meni je ze ljubse
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 19:49:26
|
|
|
|
katja_p
|
tany83, Vse ostale pa lepo na delo in novim podvigom naproti!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 19:49:46
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja a ves da bi prav rada vidla da mi je slabo in da bruham ko vidra...vse za se bomo potem pogovarjale, ce ti bo res tko lepo saj vrjamem, da raje mas nosecniske slabosti kot ... meni je ze ljubse itak...te in njenih simptomov imam ze poln kufr mi je raje slabo zaradi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 19:53:29
|
|
|
|
Oaza
|
Sulfinija, katja_p- ČESTITAM!!!! nf, METULJ1- Moje M še vedno ni... Krči se občasno še pojavljajo. Zanima me, če je katera nosečka imela pred pozitivnim testom krče kot pred M??? Joj, upam, da je kljub vsemu ne bo!! Še je upanje.... lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 20:01:30
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...upam, da tvoj ne bo zamujal danes in da se bo s stanovanjem vse dobro izteklo, da se bosta konec tedna ze selila.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 20:03:14
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...upam, da tvoj ne bo zamujal danes in da se bo s stanovanjem vse dobro izteklo, da se bosta konec tedna ze selila. ja 2 minuti ze zamuja sam to je pr njegovi sluzbi zmer tako jaz tud upam, da bo vse ok in se v petek preseliva
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 31.3.2008 20:03:35
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...upam, da tvoj ne bo zamujal danes in da se bo s stanovanjem vse dobro izteklo, da se bosta konec tedna ze selila. ups, sem forum sfalila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kje živite?Sandrinsamostojna hiša (
49%)
večstanovanjska hiša (
16%)
blok (
30%)
dvojček (
1%)
vrstna hiša (
4%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!