|
Kaj naj si mislim,kaj naj naredim,kaj naj..... 30.3.2008 21:52:32
|
|
|
|
dalin
|
.....ah .Tako sem........ne vem kakšna.Razočarana,jezna,zaskrbljena.Po glavi se mi podi tisoč misli.Zakaj? Letos gremo že četrto leto na morje z družino od moževega sodelavca.Se kar pogosto sestajamo in dobivamo eden pri drugih.Vedno gremo skupaj na isto lokacijo,apartmaje pa imamo vsak zase.Imamo se dobro kadar smo skupaj,moti me edino to,da je vedno bilo po njihovo,čemur sem jaz lani temu konec naredila in obema jasno in glasno povedala,da če nam ne bo pasalo iti zvečer v mesto pač ne bomo šli,pa zamera gor ali dol.In da se svet ne more vedno tako vrteti,kot bi onadva hotela.Vse lepo in prav,sta pač vidla da se "komandirat" ne bom pustila. Danes pa sem izvedla,da gredo isti termin in na isto lokacijo na morje tudi najini prijatelji(moji in moževi).Tudi z njimi se super zastopimo(mogoče še bolj,kot s taprvimi).Njuna hčerka je tudi sošolka z mojima dvojčkoma.In zdaj je nastal problem.Ko jesodelavec in njegova žena zvedla,da gredo isti termin še eni na morje s katerimi sva midva prijatelja,je bilo vse narobe.Vtem smislu:da pač ne bo isto ko prejšna leta,pa da je moj mož pi**a,ker jim je povedal kdaj in kam gremo mi,pa da bomo neprestano skupaj viseli,pa da ne bodo oni nič od dopusta imeli ,...pa še veliko besed je bilo izrečenih.Iskreno povedano sem par minut to poslušala,potem pa jima rekla da če ne utihneta,da bom oba v rodni kraj poslala.Da pač jaz nisem kriva če so si isti termin izbrali in da sem tudi z njimi prijateljica,mogoče še bolj,da pa zaradi mene gremo lahko tudi vsak posebej na morje. Lani so tudi njuni prijatelji za njimi prišli na morje,pa sem bila tiho,čeprav je hčer njunih prijateljev spala v našem apartmaju,ker pri njih ni bilo dovolj prostora. Ma ne vem,sem zmedena kot to pisanje,ki ga pišem.Mene in moža čisto nič ne moti,da gredo še eni isti termin na morje kot mi.Najraje bi vse skupaj odpovedala . Kaj naj zdaj,se mi zdi da sem razpeta med dve strani!? Pa brez zamere ker sem klobasala tukaj gor,ampak morala sem se spihati.
|