|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porod brez dretja!
29.3.2008 18:42:50   
BUŠICA
zdaj sem si ogledala filmček poroda-ena je rodila brez da je pisnila!!! so med vami tudi take ki niso pisnile med porodom?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porod brez dretja!
29.3.2008 18:48:31   
*erika*
prvic sm se drla ko nevem kaj da sem bila drugi dan hripava,pri drugem porodu sem pa predihovala popadke in se nism nc drla pa sem zelo hitro rodila

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2008 18:58:32   
ona
Jaz se nisem nikoli drla,2x rodila!
Drla se pa nisem ker me je bilo sram,da bi kričala,pa sem malo potrpela pa je šlo!Je pa res da sem imela oba poroda zelo lahko in hitrauser posted image

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2008 19:04:10   
Anonimen
Jaz=Monika Selešuser posted image user posted image user posted image
Po moje se me je slišal iz Kranja v Ljubljano.user posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2008 19:04:45   
Volga
Jaz sem spustila glas samo pri iztisu otroka, drugače pa nisem pisila. Brezvezno zgubljanje energija.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2008 19:04:51   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: ona

Jaz se nisem nikoli drla,2x rodila!
Drla se pa nisem ker me je bilo sram,da bi kričala,pa sem malo potrpela pa je šlo!Je pa res da sem imela oba poroda zelo lahko in hitrauser posted image

no moj prvi je bil boleč, mislim, da sem samo malo zajamrala, pa bolj zaradi vakuuma

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2008 19:06:06   
Shorty_
jaz sem renčalauser posted image

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2008 19:22:15   
lojzika
Meni je bilo tudi nerodno vpit. Še dihala sem čisto po tihem. Sem bila kr ****ana user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.3.2008 19:40:01   
arabela*
ojoj.Se sprašujem,kako jim je uspelo bit tiho.Jaz sem se tak drla,da mi je še sedaj po treh letih nerodnouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.3.2008 20:25:26   
tintin
Tudi jaz sem dala glas od sebe samo pri iztisu. NIkakor ne zarad bolečine, ampak ker sem dala res vse od sebe, vso moč kar sem jo imela in tamal je prišel ven v tretjem potisku.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.3.2008 20:26:54   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Tudi jaz sem dala glas od sebe samo pri iztisu. NIkakor ne zarad bolečine, ampak ker sem dala res vse od sebe, vso moč kar sem jo imela in tamal je prišel ven v tretjem potisku.user posted image

enako

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.3.2008 20:29:17   
Calena
Tudi jaz sem bila med prvim porodom čisto tiho. Popadkov sem se veselila ker sem vedela da mi bodo prinesli otročička , zato mi ni bilo težko prenašati bolečine. V veliko pomoč mi je bila tudi babica. Upam, da bo podobno tudi na drugem porodu, ki me kmalu čaka.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.3.2008 20:29:44   
Blejka26
pri prvem porodu sem se samo na koncu malo zadrla,ampak ni bilo sile..pri drugem pa sem itak mela CR

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.3.2008 20:55:00   
orka
meni je pa pri prvem babica rekla,da se ne bomo nič drli, ko pa sem videla da to ni kak bav-bav se pa tudi pri drugem nisem. Drugič sem rodila tudi z EA

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.3.2008 21:00:42   
tinaaja
jao, jaz nisem imela moci še za dret se user posted image tud na misel mi ni prislo..
edini zvoki,ki so prisli od mene so bili, ko se napnes, ko nekako mrmras oz izdihnes user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.3.2008 21:00:51   
pikalonca
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Jaz sem spustila glas samo pri iztisu otroka, drugače pa nisem pisila. Brezvezno zgubljanje energija.

Jaz enako. Se povsem strinjam.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.3.2008 21:38:54   
deja27
jaz pa sem prisla v porodnišnico-strah me je blo že en mesec prej,pol pa klistir in sra...,in nato britje-nič hudgauser posted image in seveda ležat na tisto pojstlo,umetni popatki,mal ti iglo fali in se smeješ-nč hudga rečeš sestri,najraj pa bi ji vrat zavilauser posted image ,no pol pa ti popadki primejo,mal cajta maš še  mobi zravn,saj jaz sem ga mela,k mojga ni blo zravn,pol pa začne bolet,ga vržem stran,pride sestra,me vpraša če mam kšno željo za muzko,se ji nasmehnem in rečem ne hvala,kaj mi bo to ,si mislim in komi čakam,da tamavček pride ven,.....boli k......,pa pride porodničar in sestra reče,sedaj je pa že zelo hudo in reče **** hudičov,da bo hudo k se bom nehala smejat,ej najraj, bi se mu začela dret k pujs,k ga koljejo,sam sam raj v povšter ugriznila in sem bila tiho,zarad tega k sem se nasmihala in hotla bit čim bolj tiho,bi tamavček skor umrčkov,vse sem imela,babci sta se na moj trebuh dobesedno metale,me prosile,naj ne pritiskam,ker sem že čist vijolična v glavo,pol pa vakum,na konc pa carski rez,rodila sem ob 14.50 otročka sem pa vida ob 19h,zato se pa kr derte,jamrajte,vaši naj bojo zraven,da lepše delajo z vami,jaz sem mislila,da mi bo user posted image pogledal skoz rit,pa tud pisnila nisem,da se nebi ubrukala,na konc pa.......skor piz.....!

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.3.2008 21:48:47   
tjaga
Prvič ne, sem med najhujšimi popadki spraševala, kdaj bom imela ta hude popadke (po 7,5 urah sem imela CR), drugič pa sem kar stokala, saj so me poskušali odpreti kar z rokami, user posted image  mater jim (po 6. urah sem imela spet CR). Menda (od bolečin nisem bila več pri sebi) sem jih konkretno poslala v PM - je rekel mož, da mi šoferji ne sežejo do kolen.

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.3.2008 21:49:41   
blue sky
Čisto na koncu pri iztisu sem se enih parkrat zadrla, ampak ne tako, da bi se me slišalo po celem hodniku user posted image .

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.3.2008 22:33:27   
Čupka
Jz sem bila pri zadnjem otročku kar glasna. S tem da nisem imela občutka, da na za način izgubljam energijo, ampak jo celo stopnjujem. Mogoče malo smešna primerjava, ampak pri borilnih veščinah s spuščanjem specifičnih glasov potenciraš moč in energijo.
Mali je imel obseg glavice 38cm, jaz pa precej ozke porodne poti in sem tako rabila veliiiko moči, da sem ga iztisnilauser posted image
Ne vem, zakaj bi rabile bit tiho in se obremenjevat z drugimi. No ja, zaradi drugih nosečk mogoče, ki rojevajo v sosednjih prostorih  verjetno ni fajn, da se ravno dereš, kot bi te iz kože dajali...potem še prestrašiš vse revice... Če pa malo zarenčiš, zabentiš in sikneš zraven, je pa kvečjemu zdravouser posted image

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.3.2008 22:42:15   
Naja31
Se sploh ne spomnim user posted image .
Vem samo,da je babica rekla, d aje dretje nepotrebno metanje stran energije. Ne vem pa če sem se kaj drla.
Mislim, da ne, ker nisem tak človek.
Bomo videli kako bo zdaj.

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.3.2008 7:49:13   
šnucika
Ne,ker nisem mogla.Če sem se hotela skoncentrirat na dihanje in potem na iztis,kričanje ni bilo izvedljivo...ali bi kričala ali potiskala.
Sem pa med popadki na koncu precej govorila, da boli,boli,boli in da mi je kar slabo.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.3.2008 8:02:10   
Majabo
ja po 10 urah sem pa res zacela vpit,ampak ko so mi skakale po trebuhu, mislim da 3krat, 4krat ko sem poskusila izstisniti dete...sledil je pa carski

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.3.2008 9:07:09   
country
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika

Če sem se hotela skoncentrirat na dihanje in potem na iztis,kričanje ni bilo izvedljivo...ali bi kričala ali potiskala.

Pri meni ravno tako...
Sam sem rabla par ur, da sem to pogruntala, pa nehala kričat...user posted image  Se je poznalo pri napredovanju, saj so se ravno začeli potisni popadki.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.3.2008 10:30:29   
jaša2
jaz se nisem nič drla, kot ene opisujejo in je ponekod prikazano. pač, predihavala sem popadke in pritiskala, ni blo časa in energije za dretje. je pa res, da se ne moreš ravno kontrolirat in nadzirat in mogoče to pri nekaterih podzavestno pride, da kričijo in na tak način prebrodijo bolečine. user posted image  to je stvar posameznika - po mojem, no. ne morš vedet, kak bo...sama sem se tud spraševala, a se bom tud na vlko drla, kričala na fanta (user posted image user posted image ), ga z nohti zabadala - pa ni blo nič.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?