|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
29.3.2008 22:31:42   
Laubica
DODIkaj sta se z Makalo in Viator zmenli za jutri ali ničuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
29.3.2008 22:32:22   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

OK-daj v pon me še spomni-prosimmmmmmuser posted image
okuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
29.3.2008 22:33:40   
julci

če se boste doble,mate domačo nalogo,da se pofotkate .user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
29.3.2008 22:34:49   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

če se boste doble,mate domačo nalogo,da se pofotkate .user posted image

JA sva bili istih misliuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
29.3.2008 22:42:39   
julci
Ja nč grem jaz svojmu user posted image delat družbo v vodoravni položaj na kavč pred tv.user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
29.3.2008 22:44:54   
Laubica
Jaz tudi lahko noč

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
29.3.2008 22:45:01   
hanna1
dodi,mene tudi zanima,če sta se z makala dogovorili za jutr

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
29.3.2008 22:53:48   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
29.3.2008 22:54:46   
hanna1
lahko noč user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
29.3.2008 23:09:40   
dodi
Za enkrat še nič - upam da se jutri dopoldan kaj zmenimouser posted image
Poročam...

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
29.3.2008 23:31:06   
viator
Uff, šele sedaj smo domov prišli, bili smo pri prijateljih na krasni večerjiuser posted image ...lignji - kolk imam jaz te mehkužce radauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Joj, zdej mi pa ni nič jasno za jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa še šle že vse spat, kar je seveda pametno, glede na to da bo kratka noč. Nič se jutri zjutraj priklopim, pa bom počekirala.

Lepo se imejte! user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
29.3.2008 23:44:16   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

KT,pol bi tud moja mogla v razvojno,čeprav sem jo dons že 2× čist drugje našla,nazadnje sem jo komaj zvlekla izpod Blaževe postelje,nekak se je že pridrajsala v njegovo sobo,se ji pač ne da toliko,je bolj mirne sorte in se zna čisto drugače zaposlit,saj pa niso vsi otroci univerzalni,da bi ob določenem obdobju morali vsi past kravce,pa se prekobalit,pa plazit začet--men to ni najbolj no,pa še tako pozno da rečejo.Naša še tisto,kar zna,pri P noče pokazat,se ji sam reži in mol me P malo čudno gleda,ko ji razlagam,kaj pa počne doma-mi najbrž ne verjame.Tako da jaz mislim,da jih jemlji bolj z levo roko,ker konec koncev pa valjda ti najbolj poznaš svojo punčko in veš kaj rad a počne-pa naj tisto počne in če je bolj razmišljujoč tip,ji pač ni tolk za raziskovanje-po moje ni panike,te pa spravijo v slabo voljo-sej bo user posted image user posted image

Saj to je tisto, na živc ti stopjo - bo že počela stvari, ko se ji bo tako zahotelo, a kaj ko tiste njihove famozne tabelce drugač kažejo user posted image  Res, jest se sploh ne sekiram, moj je celo rekel, da tja pa že ne gremo, ampak sem se odločila, da grem pogledat kaj imajo pametnega za povedat in, če Alini ne bo "všeč", greva nemudoma domov.  

user posted image user posted image user posted image - samo so hecni ti pediatri - zakaj hudiča bi se pa zmislila, da otrok zna nekaj, česar v resnici ne obvlada. Joj.....
Sicer jaz svojega ne bom kritizirala, ker je v redu..mal starejši, z izkušnjami, tako da ga niso samo tabele....

Sem pa ravno danes brala v knjigi "Dojenček - Kaj pričakujemo prvo leto" :

Kobacanje ni tiste vrste spretnost, ki bi jo otroci dosegli pri določeni starosti in na podlagi katere bi ocenjevali njihov splošni razvoj....ker kobacanje, enako kot sedenje in vstajanje, ne pomeni nobenega mejnika v otrokovem razvoju, ga večina razpredelnic, ki govorijo o tem, kaj otrok ob določeni starosti že zmore, ne omenja.

Dobro, da se ne nerviraš zaradi tega, KT, ker bi bilo res brez veze. Ti Alino najbolj poznaš in veš da je vse OK.user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
30.3.2008 8:15:57   
hanna1
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Kako kaj user posted image ,za vas,jaz sem fuuuul slabo spala

user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 30.3.2008 20:52:52 >

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
30.3.2008 8:36:18   
dodi
Z nami danes ne bo nič - se v hlevu pripravlja k naraščaju in moramo bit domauser posted image  ah no pa drugič-in takrat upam,da nam uspeuser posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
30.3.2008 9:53:09   
viator
Dobro jutro,
jaz sem tudi zaspana - pa že skoraj 10.00.

V LJ je oblačno, vidim da tudi dodi ne moreuser posted image user posted image .
No v tretje pa mora ratat, ni hudič.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
30.3.2008 11:03:17   
natasaom
dobro jutro..mi imamo tudi oblačno vreme

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
30.3.2008 11:11:36   
neli99
dan user posted image

... na pa ste vseeno prestavle ... ampak v tretje pa  ma da ratauser posted image

pri nas je stanje tako: v petek sva mele z malo kontrolo ... je bla že čist dobra do takrat, pol je pa spet začelo iz noska curit, sam je rekla zdravnica da so plučka ok in naju je poslala domov ... midve pa vsak dan slabše ... včeri je blo grozno: piska kašlja in joka ker ne more spat in ker je zmatrana neprespana ...

jst sem pa tut kr mal u eno tečnodepresijo padla user posted image  ... že en mesec se dajeva s tem... danes ponoč sem se ob 4h kar u kuhno usedla pa eno križanko rešla, da sem se mal pomirila ... se je zbujala na 2 uri, pa jokala ...

še dobro da je že drugi dan sonce in sneg pobira kot za stavo user posted image

vilma je doma, pravi da je julija pridna, da samo spi, da dojenje teče čist po šolsko in da je s sinom več dela kot s ta malo ... je na začetku jokal vsakič ko je ona jokala ... pol je pa ugotovil, da to ne bo šlo ... pravi veliki bratec, a ne user posted image

vilma oglasi se še kaj  tudi pri nas user posted image user posted image

KT ... midva sva hodila k NFT od 3mes do 1 leta ... mislim da bi brez tega bila na istem kot sva zdaj ... tako da vse skupaj res mal z rezervo. v glavnem se zdravi otroci razvijajo spontano ... prizadeti res rabijo pomoč ... če je pa z otrokom vse ok pa slej ko prej osvoji to kar mu je dano ... tko da ... pejta pogledat, sej marsikaj pametnega zveš ... ni pa res da brez tega delaš škodo, če je le vse ok ... to pa itak ti sama veš ...

otroci so res tok različni ... skor vsaka tuki ma kaj na to temo povedat, pa so vsi otroci danes normalni ... tut naš peter ... ni se znal obračat al ustat iz ležečega položaja na hrbtu tja do 11 mes ... si ga dal na hrbet pa ni mogel nič ... pol je pa v enem mesecu vse nadoknadil ... pač mi ni prišlo na misel da bi se obrnil ...

tut mala neki zadnjič ni točno pod pravim kotom vzdignila glavice, pa je rekla p da naj jo dajem večkrat kravice past ... sam če pa joka, jo pa obrnem okol pa mi tut na misel ne pride da je kej narobe če jo ne matram s tem.

... a sem spet cel roman napisala ...user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
30.3.2008 11:13:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Laubica a si vidla prej moje sporočilo da pridem v torek v MB.Če bota mele z Duško cajt.Pridema pa dopoldne,pol grema pa naprej v Celje.

Julči VELJA!!!

Da se vam samo javim, da sem živa. V petek sem končala bilanco in sem včeraj potrebovala dan za sprostitev. Zdaj pa moram hitro pospravit, obesit perilo,.....potem pa grem na sončka. Pri nas je zelo toplo.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4243
30.3.2008 11:16:14   
neli99
... mi pa sonček brez oblačka ... še vetra ni ... od strehe teče, triglav se sveti v soncu in tam kjer so že luknje v sneg se sončijo trobentice user posted image ... pa na žalost ne gre v računalnik da bi vam ga mal poslala ...user posted image

natasaom ku ku ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
30.3.2008 11:18:55   
neli99
zmer pozabim vprašat natasaom in makala ... a še hujšata ...

duška živijo ... no sej sem vedela mb ma tut ponavadi zmer sonce ko je lj v megli.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
30.3.2008 11:22:19   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Berem, da bomo prestavle.user posted image user posted image user posted image Verjetno se nikoli ne bomo mogle vse dobit.
Jst sem pa že pecivo spekla za jutri user posted image user posted image , pa ga bomo mogl pa sami pojest, čeprav bi ga raje delila z vami. Če se boste dogovarjale za april, jst ne morem niti en vikend.
Sem žalostna.user posted image user posted image user posted image

Makala, kolk si pridna, pecivo si pekla. Pišuka, meni je tud žaluser posted image user posted image user posted image user posted image .

No, zdej se pa pri nas tudi nekaj sonce kaže...pa se spet skrije..no, večina naše familije je na Krvavcu, midve bova pa tudi šle ven.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
30.3.2008 11:25:36   
viator
Duška, user posted image user posted image user posted image za bilanco!

Neli, pa natasa, makala, dodi, pa še kera v bližini, ampak na kakem kafetu bi se pa tudi lako dobile. Štajerke so ful pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kar se tega tiče.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
30.3.2008 13:42:52   
natasaom
na,zdej je pa sonce...pa hana driska.včerej je šla najmanj 15x na wc.vročine pa nima..lahko se dobimo na kafetu sam ne se ment za 1m naprej ker pol men zihr vse v vodo pade.
danes sem sitna,ker sva z mojim skregana-al kuga že..
nelli -kuku user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
30.3.2008 13:51:23   
dodi
Ekola....mi imamo naraščajuser posted image user posted image user posted image  v hlevu mislim....teličko po imenu Nedeljkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
30.3.2008 14:53:57   
Laubica
user posted image čestitke za Nedljkouser posted image pri nas je sonček -samo fuuuull piha,sem bila danes ful pridna umila okna ,tla,posteljnino preoblekla,vse sem porihtala zaj grem pa počivat

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?