|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko dni prej?
29.3.2008 12:29:55   
witto
user posted image  naj bi prišla 4.4.6.4., ampak že od 26.3. čutim rahlo špikanje okoli jajčnikov, tako kot, da bo zdaj, zdaj tu. Mene to ponavadi zbada, le kak dan prej,zdaj pa kar 10 dni prej? včeraj sem delala test, in je bil rahlo pozitiven. A je to normalno,da tako čutim? A ima katera izkušnje z tem? Naj povem še to, da mi ni potrebno pit nič proti bolečinam, sej je to res v rahli obliki, se ne stopnjuje,ampak je vsak dan prisotno, in nič ni krvi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko dni prej?
29.3.2008 14:52:59   
jabi babi
jst sm na istem.na kolk časa pa maš user posted image ?jst sm jo mela vedno na 30 dni,le zadnjo na 35,tako da je ne pričakujem isto 4.,al kako...???sej še sama ne vem.a je prezgodaj za test?a je možn da jo dobim prej?nazaj na 30 dnevni ciklus???lp

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2008 15:41:25   
witto
jast imam ciklus od 30-34 dni, sem pač poskusila,ali kaj bo pokazalo,glede nato, da sem imela inseminacijo. In očitno je

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2008 16:27:34   
jabi babi
witto koliko imaš vidno črtico?jst sm za foro nardila test bc pa nevem al se vid obris črtice al pa si domišljam leuser posted image user posted image user posted image .tebi pa fullll privoščimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2008 17:14:32   
witto
jabi babi, poglej v moj album, tam boš videla test od 1.3.,zvečer si bom pa še naložila včerajšnji test,sama neznamuser posted image ,pa mi bo dragi naložil. ti javim,pa poglej

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2008 17:39:01   
lex
jaz sem v prvi user posted image  cel mesec nosila tampone in sem jo kar čakala, ker me je skoz nekaj po jajčnikih špikalo. Pa moj test pri drugi user posted image  in tretji user posted image  je zgledal isto. Jaz mislim, da ti lahko čestitamouser posted image , tud če je rahlo pozitiven je nosečnost.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2008 17:47:07   
witto
sem si naložila slikico, baby chek tsta, prosim za mnenjauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2008 18:01:00   
lex
user posted image (klikni na sliko, da se vidi bolje), tako se je meni pri 3user posted image  videla črtica

TI ISKRENO ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.3.2008 18:01:57   
Bety upa
Če si imela inseminacijo, imam par vprašanj:

1. Kdaj je bil prvi dan zadnje M?
2. Ali si dobila STOP injekcijo (ßhcg) 34 h pred inseminacijo?
3. Si imela kakšno hormonsko terapijo pred inseminacijo?

Testi so definitivno pozitivno, le vprašanje je, ali je to tvoja nosečnost ali pa ostanek hormonske terapije.

Navijam za prvo možnost.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.3.2008 18:04:35   
*kim*
ja to pa je čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst mam pa problem ker zanosit ne morem pa mi user posted image zamuja tud do 7dni pol ko pa hočem test nardit jo pa dobim pa to se dogaja že 1 leto !!! kaj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *kim* -- 29.3.2008 18:07:55 >

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.3.2008 18:08:45   
witto
lex, torej misliš, da je to to?

(odgovor članu *kim*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.3.2008 18:14:37   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: *kim*

ja to pa je čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst mam pa problem ker zanosit ne morem pa mi user posted image zamuja tud do 7dni pol ko pa hočem test nardit jo pa dobim pa to se dogaja že 1 leto !!! kaj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa G pravi?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *kim*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.3.2008 18:15:10   
Bety upa
En teden po inseminaciji je NEMOGOČE, da ti test pokaže pozitiven rezultat!!!!

Jajčece se oplodi, 3-4 dni je v jajčniku, potem par dni  kroži po maternici in se hrani s sluznico in še-le potem se začne gnezditi. Vsaj 6 dni po gnezdenju mora preteči, da se urinski test obarva.

BC test je lahko pozitiven največ 4 dni pred M. (bleeeeda črtica)

Počakaj.....Jaz še vedno navijam, da vama je uspelo in da zagledaš pravo črtico prav kmalu!

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.3.2008 18:19:25   
Bety upa
ups....lapsus lingua.....

oplojeno jajčece se deli in počasi premika v jajcevodu (in ne v jajčniku)!!!

Pardon!

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.3.2008 18:31:00   
witto
sej vem bety-upa, jemljem za rezervo ta test, sem pa preventivno ta teden na bolniški, tako, da bom kmalu vedela na čem sem. Kako si ti?

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.3.2008 18:39:29   
lex
ok glede na to da si na inseminaciji, pa nimam pojma. Jaz sem vedno zanosila po naravni poti. Najbolje, da v ponedeljek pokličeš G in vprašaš. Še vedno pa držim pesti, da vama je uspelo.user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.3.2008 18:42:55   
ANEJ01
meni se je tudi prejšnji mesec obarvala čistorahlo druga črtica ampak ni bilo nič,ker se je prikazala M.Upam,da boš ti imela več sreče.

20.01.2009 se nam je pridružil Gal

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.3.2008 18:43:36   
witto
sej sem jo že včeraj klicala, pa je rekla, da je vse možno, tako, da bom itak ponovila test.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.3.2008 19:55:48   
Anonimen
Witto, mene pa nekaj zanima. Če se prav spomnim, si nekje na začetku marca pisala, da si noseča, ker ti je kar nekaj testov pokazalo pozitivno, ampak krvni test je bil pa 0. Pa rekla si, da imaš očitno v krvi nekaj, kar ti kaže lažno pozitiven test.

Pa me zanima, če je tvoja G kaj ugotovila zakaj je to bilo? Da ni slučajno isto zdej, ker ti je res hitro, hitro pokazal pozitivnouser posted image

No, upam da tale druga črtica pa vseeno drži in si user posted image !

(odgovor članu witto)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
29.3.2008 21:52:48   
mojca345
kim, meni se podobno dogaja. to je od želenja, pomoje.

enkrat se bo uresničila željauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.3.2008 22:07:20   
witto
Enanobena, ja, 1.3. je bil test pozitiven. Tisto, da imam nekaj v krvi, sem zgolj mislila bolj v hecu. Zdravnica, mi pa tudi ni omenjala te možnosti, tako, da res nevem kaj to pomeni. Sicer bom pa test ponovila čez par dni, pa takrat bom videla ponovno kaj in kako.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.3.2008 22:08:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: witto

Enanobena, ja, 1.3. je bil test pozitiven. Tisto, da imam nekaj v krvi, sem zgolj mislila bolj v hecu.

Aja... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
29.3.2008 22:12:28   
witto
sicer si pa ne delam nobenih utvar, kar se včerajšnjega testa tiče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.3.2008 22:30:27   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: witto

sicer si pa ne delam nobenih utvar, kar se včerajšnjega testa tiče.
le pogumno in boš videla kmalu rezultat.držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 24
31.3.2008 18:02:30   
Anonimen
witto, po moje je crtica kar lepa in ce bi ti pokazala malo kasneje bi ti ze cestitala...potrpi se kaksen dan, naredi spet test in potem bomo vsi skupaj s tabo vriskali!!! Dejmo drzi se!
 Anonimnauser posted image

(odgovor članu lunica 85)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.