Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 23.3.2008 17:42:36
|
|
|
|
natasaom
|
potem naslednji mesec ni ravno veliko na računu ali pa nič nimam nobene kreditne kartice.vse kupujem s kešom.imam samo ba kartico
|
|
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 23.3.2008 17:45:23
|
|
|
|
Anonimen
|
imam samo ba kartico Tudi jaz.
|
|
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 23.3.2008 17:54:10
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 imam samo ba kartico Tudi jaz. Isto
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 23.3.2008 18:04:11
|
|
|
|
skuštrana
|
imam samo ba kartico Se podpišem..Nimam ravno samodiscipline kar se šopinga tiče pa je tako najboljše za vse No, za trgovce ravno ne
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 23.3.2008 18:08:44
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Imam Maestro, Viso in Viso electron. Mi zadostuje
|
|
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 23.3.2008 18:13:30
|
|
|
|
mammy26
|
nobenih kreditnih kartic, razen ba kartice.
|
|
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 23.3.2008 18:24:32
|
|
|
|
anajmad
|
Zaenkrat preveč,ker preveč zapravim .Dve maestro in eno kreditno.
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 23.3.2008 19:08:48
|
|
|
|
žetev
|
ba in eurocard, kamor si naklofam200-300 €
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 23.3.2008 19:29:37
|
|
|
|
ona
|
Samo tisto za bankomat in nobene kreditne
|
|
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 23.3.2008 19:30:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Nobene kreditne, dve bančni kartici. Moj isto dve bančni, pa Visa(uporabljamo sam v tujini).
|
|
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 23.3.2008 20:10:01
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Dve.
|
|
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 23.3.2008 20:40:34
|
|
|
|
MiriaM
|
Dve plačilni, ker imam dva računa; pa Viso, ki je redko kakšen mesec ne obremenim
|
|
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 23.3.2008 20:47:52
|
|
|
|
Anonimen
|
imam 2 računa..stari mi je ostal ker je bil na njem še varčevanje, ko sem se selila na novo banko zaradi pufa. tako imam ba kartico od starebanke pa viso od tam ki je ne uporabljam pa dve ba od nove banke - svojo in pooblaščeno od moža pa eurocard pa mercator piko :) kartic preveč k ni na nobeni itak nič gor. sam minus..matr pa ta gradnja!
|
|
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 23.3.2008 20:48:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz nimam niti ene kartice. Ne kreditne, ne debetne, ne nič. Imam pa cca. milijon tistih popustniških, vse od Pike do Bog-te-pito.
|
|
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 23.3.2008 20:52:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Eno debetno in dve kreditni. Uporabljam vse. Debetno za sproti, Diners za ABC, Ec/Mc pa kar se mi lusta podpisat.... . Imam se zalogo čekov, samo jih skoraj nikjer ne jemljejo vec. Meni so ceki najbolj po gustu, ker se je treba vsaj malo potrudit, ko porabljas dnar. Pa se vedno se mi tko nobel zdijo, ne vem zakaj.
|
|
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 23.3.2008 20:52:32
|
|
|
|
tajtaja
|
Glede na to da delam na banki in ponujam produkte(beri kartice), imam samo maestro. Staromodno, vem, ampak najbolj varčno. Mam priliko videt, kako ljudje zabluzijo z kreditnimi karticami, ko kupujejo več, kot so sposobni poravnat, potem pa jemljejo kredite za poplačilo vsakdanjih izdatkov. Jaz mam puf, pa vsaj vem zakaj. V roku enega leta sem v bajti, 90% dokončani.
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 23.3.2008 22:30:31
|
|
|
|
blustar
|
Maestro, Mastercard in Diners. Uporabljam v glavnem samo Maestro. Mastercard, če kupujem na internetu, Diners pa ne že cca 5 let. Imam jo zaradi naročnine na Delo, ki sem ga vmes odjavla, ampak članarino na kartico so mi zgleda še kar plačval. Samo sem pa zdaj videla, da imajo kar dosti ugodnosti, tako da jo bom mogoče začela uporabljat.
|
|
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 24.3.2008 17:17:12
|
|
|
|
cukr07
|
Imam samo ba kartico in mi čisto zadostuje za moje potrebe.
|
|
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 24.3.2008 17:29:53
|
|
|
|
Gina
|
Meni se zdijo kartice priročne. NIkdar ne kupujem nič s kešom, še za kavo včasih nimam dovolj v denarnici, ker pozabim dvignit. Imam pa vse zapisano, kam in koliko sem dala. Edino tako imam predstavo o denarju. Če bi imela keš, bi se mi zdelo, da je to že odpisano na mojem računu, ker sem odkljukala tisto v minus takoj na evidenci, zato tisto zapravim brez vsakršnega razmisleka - torej raje nič ne dvigujem. Kartice so res fajn zadeva. Edino problem je, če ti jih ukradejo. Zato gledam, da imam majhen limit, čim manjši možen.
|
|
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 24.3.2008 20:39:15
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Meni se zdijo kartice priročne. NIkdar ne kupujem nič s kešom, še za kavo včasih nimam dovolj v denarnici, ker pozabim dvignit. Imam pa vse zapisano, kam in koliko sem dala. Edino tako imam predstavo o denarju. Če bi imela keš, bi se mi zdelo, da je to že odpisano na mojem računu, ker sem odkljukala tisto v minus takoj na evidenci, zato tisto zapravim brez vsakršnega razmisleka - torej raje nič ne dvigujem. Kartice so res fajn zadeva. Edino problem je, če ti jih ukradejo. Zato gledam, da imam majhen limit, čim manjši možen. Isto, le da ne pišem sproti, imam pa vpogled na vse kartice preko interneta, pa itak nikoli ne zapravljam. Od kartic imam 2 ba (to zato, ker sem zamenjala banko zaradi najema kredita), pa ravno tako zaradi kredita imam po novem Mastercard (ki ga uporabljamvečinoma za plačilo bencina in večje nakupe v prehrambenih trgovinah) in pa Pika kartico, s katero pa ne kupujem kaj dosti,ker grem v Mercator bolj ali manj samo po mleko in kruh.
|
|
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 28.3.2008 9:47:38
|
|
|
|
Maxica
|
Imam BA kartico, Viso, Viso electron (ki pa je redko v uporabi) ter Mercatorjevo ta zeleno kartico. Gotovine pa v moji denarnici skoraj ni.
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 28.3.2008 19:29:08
|
|
|
|
janca
|
Dve. Ene ne uporabljam, drugo dokler je kaj na računu, pol pa vzamem od moža pa veselo na delol. Tam se pa vedno kaj najde.
|
|
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 28.3.2008 19:38:14
|
|
|
|
lemavrica
|
Imam svojo BA kartico, moževo BA kartico in svoj eurocard ( tega zelo redko uporabim )
|
|
RE: koliko plačilnih kartic imate 29.3.2008 16:54:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam ba kartico, nič kreditnih. In kupujem vedno z gotovino, ker sem že večkrat slišala, da ko so ljudje plačevali s karticami, so jim potem udrli na račun in pobrali dol denar. Menda je to bilo v Hoferju, Merkur je bi lpa itak na televiziji. Tako, da gotovina, čeprav se jo ponavadi toliko zapravi, kot jo je v denarnici, pa saj je nekaj podobnega s karticami. Ampak to si moraš pri sebi narediti red.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?