|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
28.3.2008 19:16:35   
sončnica24
glede na zadnjo M 23.10, samo glede na to da se je meni zdelo da sem mela 20.2. vgnezditveno potem bolj pozno pa tudi g se zdi da je malce manjši tako da bo verjetno rok tam konec oktobra, jaz samo upam da ne bo kje 1.11user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5651
28.3.2008 19:24:31   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

glede na zadnjo M 23.10, samo glede na to da se je meni zdelo da sem mela 20.2. vgnezditveno potem bolj pozno pa tudi g se zdi da je malce manjši tako da bo verjetno rok tam konec oktobra, jaz samo upam da ne bo kje 1.11user posted image

haha... se zna zgodit ja user posted image ... men tud ne bi blo vsec, da bi mela rok 1. novembra... ceprav tukaj ni dneva mrtvih in bi blo v bistvu vseenouser posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 5652
28.3.2008 19:40:29   
Šarki
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Jaz tudi nisem med tistimi ki bi takoj vedela da mi je uspelo, še zdaj bi verjetno bila skeptična če mi ne bi bilo nonstop slabo, ker v bistvu ni drugega znaka. Najlepše pa je ko ga vidiš in se mi zdi da bo takrat ko bo začel brcat da bom takrat pa res vedla da je nekaj v meni.

Joj tany jaz res upam da ti je uspelo, potem pa še samo ancica pa spps pa bomo ta praveuser posted image

ja, kar pripravi se da bo začel brcat. jaz sem za obe mislila da mi bosta kar ven skočiliuser posted image to imajo tko telovadbo notriuser posted image pa se razteguje... poj je pa najbol k se mu začne kolcatuser posted image user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 5653
28.3.2008 19:41:05   
sončnica24
no pa saj tudi potem z malce bolj slabega dneva narediš lepega. Zdaj pa jem kornet, mam take čudne lušteuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5654
28.3.2008 19:46:08   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... super, sam da ti gre za jest...

jaz pa poslusam Aventuro... je nisem ze dolgo, moj bi spet user posted image ... ma fuuul dober glas pevec, pa tud za pogledat je njami...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5655
28.3.2008 19:49:58   
sončnica24
Saj zdaj sem malo k sebi priška že trkam, pa upam da mi nebo danes več slabo

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5656
28.3.2008 19:51:30   
_ancica_
Hojla punce moje user posted image
sem bila na razgovoru za tist program in so mi dal test za pisat (razumevanje angleskega jezika in pa osnove matematike)...sem bil akar malo sokirana, ker nisem tega pricakovala...matematicni test je bil ful na izi, angleski del he bil pa adijo user posted image ampak na koncu mi je ratal!!! Tako da zdaj samo se cakam da dobim tiste bedne papirje z imigracijske potem pa lahko zacnem. Verjetno enkrat junija. user posted image user posted image user posted image

nisem nic kaj dosti brala za nazaj ampak vidim pa da je nasa tany vsak dan blizje user posted image user posted image user posted image user posted image Drzim pesti!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5657
28.3.2008 19:56:20   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

Hojla punce moje user posted image
sem bila na razgovoru za tist program in so mi dal test za pisat (razumevanje angleskega jezika in pa osnove matematike)...sem bil akar malo sokirana, ker nisem tega pricakovala...matematicni test je bil ful na izi, angleski del he bil pa adijo user posted image ampak na koncu mi je ratal!!! Tako da zdaj samo se cakam da dobim tiste bedne papirje z imigracijske potem pa lahko zacnem. Verjetno enkrat junija. user posted image user posted image user posted image

nisem nic kaj dosti brala za nazaj ampak vidim pa da je nasa tany vsak dan blizje user posted image user posted image user posted image user posted image Drzim pesti!!!!!user posted image user posted image

Ojla ancica... te ze ves dan pogresam user posted image user posted image user posted image

sam da ti je slo... ce bi men dali matematicni test bi pogorelauser posted image ... jaz in matematika sva dva user posted image user posted image user posted image

no ja moje user posted image  se ni, sam to se nic ne pomeni, more bit test user posted image user posted image ... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5658
28.3.2008 20:03:27   
sončnica24
zdravo ancica, sem te jaz že tudi pogrešala. Tu pri nas pa se je zdaj ta revolucionalni BB začel pa ga tak z eno oko gledamuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5659
28.3.2008 20:05:51   
tany83
Jaz pa poslusam aventuro in eno njihovo pesem, nevem ce ste slisale, saj je ze stara ella y yo... je spanska, sam mi grejo zmer kocine pokonc ko jo poslusam... kako besedilo ... fuuul je dobra... ceprav si ne bi zelela da se mi kaj takega zgodi...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5660
28.3.2008 20:24:34   
sončnica24
Nič punci moji jaz se počasi poslvljam grem ajat pa se jutri kaj oglasim tany upam da te user posted image ne obišče in da bom z mano postala srečka user posted image .

lahko noč

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5661
28.3.2008 20:27:15   
tany83
Hvala soncnica... jaz tud upam, da me ne obisce... ze sporocim kak bo rezultatuser posted image ...

lepo spanckaj in odpocij si user posted image ...

papa user posted image user posted image user posted image

p.s. jaz bi tud sla spat, sam pol ponoci ne morem, zato sem danes ze ob 7ih vstala, pa provam zdrzat, ker drgac se sam vrtim po posteljiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5662
28.3.2008 20:44:09   
_ancica_
sem ful bizi danes user posted image user posted image user posted image ...sem pa vesela da ste me tako pogresale, sej sem jaz vas tudi user posted image

tany
...res upam, da vama je koncno uspelo...sej ze samo to, da ti malo zamuja, je dober znak user posted image mene pa danes prav grdo zvija, sem se ze oborozila z vlozki user posted image pomoje da bo kamlu tu user posted image

soncnica...lahko nocko, se tipkamo spet v ponedeljek user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5663
28.3.2008 20:51:23   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

sem ful bizi danes user posted image user posted image user posted image ...sem pa vesela da ste me tako pogresale, sej sem jaz vas tudi user posted image

tany
...res upam, da vama je koncno uspelo...sej ze samo to, da ti malo zamuja, je dober znak user posted image mene pa danes prav grdo zvija, sem se ze oborozila z vlozki user posted image pomoje da bo kamlu tu user posted image

soncnica...lahko nocko, se tipkamo spet v ponedeljek user posted image user posted image

ja to da mi zamuja je pri meni kar dober znak, ker mi NIKOL NE od septembra odkar delava na user posted image  je zmer prsla na 31 al pa 32 dan... sam nikol ne ves...
se en dober znak je da mam nenormalno bolece prsi, ki jih nikol nisem mela tko, groozno zbadanje v krizu, me tud prej ni na tak nacin... pa en cas se mi smeji, pol pa sem utrujena user posted image

sam test me je pa strah delat, ker mogoce user posted image  zamuja, zarad cesa drugega...

lepo da si bizi, saj jaz sem tud bla... sam sem lena user posted image

ja nikol ne ves lahko jo bos dobila lahko ne... pr tej user posted image  se nikol ne ve, sej mene tud zvija...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5664
28.3.2008 21:03:43   
tany83
ancica... jaz si grem lase likat user posted image

se bom ka oglasila vmes, ce bos prkonektana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5665
28.3.2008 21:16:41   
_ancica_
tany...blagor tebi, ko ves kdaj naj bi prisla, moja pa vcasih tako zamuja user posted image zdaj me je pa zacelo tok zvijati (odkar sem domov prisla), tako da bo jutri sigurno tu user posted image sem bla prej ful dobre volje zaradi sole, zdaj sem pa down zarad user posted image  user posted image ...upam, da bo vec srece aprila user posted image
Tvoji novi znaki so pa res mocni user posted image je velika verjetnost da bos decembra ze mami user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5666
28.3.2008 21:23:45   
tany83
Pa ne no... joj... si tko mocno zelim, da bi ti tud ugledala user posted image  pa spps...
bom mocno, mocno navijalauser posted image

jaz res upam, da je to to in bom decembra mamicauser posted image ...

aja.. se neki te morem vprasat, ti ko jemljes to folno kislino, kako se to jemlje, a mores jest?? kolk??? a 2 piskota sta dovolj??

sem jo kupila pa ni navodil zdraven user posted image  pa sem kar pozabila, da naj jo bi jemalauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5667
28.3.2008 21:31:29   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Pa ne no... joj... si tko mocno zelim, da bi ti tud ugledala user posted image  pa spps...
bom mocno, mocno navijalauser posted image

jaz res upam, da je to to in bom decembra mamicauser posted image ...

aja.. se neki te morem vprasat, ti ko jemljes to folno kislino, kako se to jemlje, a mores jest?? kolk??? a 2 piskota sta dovolj??

sem jo kupila pa ni navodil zdraven user posted image  pa sem kar pozabila, da naj jo bi jemalauser posted image

jst si kar mislim, da bos decembra ze mamica user posted image user posted image user posted image midve s spps pa upam, da bova enkrat v zacetku drugega leta user posted image

jst ne jem folne...jem neke vitaminske tabletke ki vsebujejo poleg vitaminov se folno. V navodilih pise, da jih lahko vzamem s hrano ali brez. Jaz jih ponavadi ko jem, ce se le spomnem user posted image user posted image user posted image drugace pa tudi kar tako vmes enkrat z malo vode. Pa vcasih se zgodi (kar pogosto), da kak dan pozabim user posted image kot na primer danes...jih grem zdaj iskat user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5668
28.3.2008 21:38:14   
tany83
No ja sej jih ni nujno jemat vsak dan, ker ni kot antibiotikuser posted image ... ah se bom provala spomnit in vzet 1 danes, ce ne pozabim spet, ko da bi mela tolk dela, jaz nevem kako lahko tko pozabljamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5669
28.3.2008 22:11:54   
_ancica_
tany...grem jaz zdaj malo lenarit pred tv...danes se mi ne da mojega user posted image pred sluzbo cakat user posted image
Zelim ti lep vikend in vsem ostalim seveda tudi, pa se spet tipkamo v ponedeljek.

Tany...ti pa testek naredi cez vikend, da se bomo lahko drug teden veselile user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5670
28.3.2008 22:18:56   
tany83
Ja saj moj bo tud kmal doma...

se tipkamo v ponedeljek... testek bom pa, ce ne pride user posted image  delala enkrat do nedelje user posted image

lep vikend ti zelim...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5671
29.3.2008 0:34:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Ja saj moj bo tud kmal doma...

se tipkamo v ponedeljek... testek bom pa, ce ne pride user posted image  delala enkrat do nedelje user posted image

lep vikend ti zelim...

tany sem zelo vesela,da te user posted image  se ni obiskala in upam,da je neeeeeeeeeeeeeeee bouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5672
29.3.2008 14:11:31   
tany83
Ojla...

kako ste kaj???

jaz se kar... kriz me boli za popuser posted image ... joske pa tud, nevem kam ih bi dalauser posted image ...

no drgac moje user posted image  ni.. user posted image user posted image user posted image ... om verjetno kar test delala jutri zjutraj, pol bomo pa vidli kaj bo pokazal, ker se mi ne da bit vec v negotovosti... ceprav moj user posted image  pravi, da se mal cakava, user posted image  je tko smesno... se boji... je reku da se boji da bo minus... no ja saj ga razumem mene je tud strah, ceprav ta moj kriz in bolece prsa mi nekako dajajo upanje da je user posted image ...

Zdaj pa morem mal pospravit po stanovanju (sobotno ciscenje user posted image )...

lepo se mejte, se bom se kaj oglasla, ce bo katera tu...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5673
29.3.2008 14:28:51   
spps
ojla,tanyuser posted image user posted image user posted image user posted image hodim kr na internacionalke špijonirat če je kaj novega,upam,da ugledaš user posted image .a pol je že danes najdaljši ciklususer posted image  ?
jaz sem pa mal pospravljala,kuhala,prala,tak na obrokeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa še bom mogla en maluser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5674
29.3.2008 14:48:53   
tany83
Ojla spps....

vceraj je bil najdaljsi cikel, danes ze zamuja... je NI user posted image user posted image user posted image

sem dala susit, pa sem se prsla se mal oglasit.

zdaj grem popucat kopalnico pol pridem spet mal sem user posted image  se oddanit user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?