2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Življenje je tako minljivo,vsem gredo leta hitro,tako,da naj izkoristijo maksimalno skupno druženje.Ostali bodo krasni spomini. Saj bo prišel čas,ko bodo odrasli,ko bodo šli v šolo in ne bo več toliko časa,ker bodo z drugim zaposleni,takrat ne bodo babice več tako aktualne.In to je kratek čas,zato jim pustite to veselje.Tudi ve boste enkrat na njihovem mestu,in upam,da se boste spomnile vaših besed. ja, se strinjam, ampak .. kaj pa mi, starši? Jaz imam otroke zato, da sem jaz z njimi in ne zato, da so pretežno časa z njimi drugi, pa čeprav so to člani ožje družine. Imam to srečo, da sem na porodniškem dopustu in sem lahko doma z obema otrokoma, ko bosta pa v vrtcu pa želim, da smo tistih par ur dnevno, ki so nam odmerjene, skupaj. Ko bodo šli v šolo, pa tud za starše ne bo več časa, saj bodo imeli svoje interese in prijatelje. Na vem no, a sem posesivna, al kaj , ampak jaz sem rada s svojimi otroki in tale najlepša rosna leta želim delit z njimi. Seveda, otrok naj se nauči deliti ljubezen in jo tudi sprejemati od različnih ljudi, hvala Bogu, da ima to možneost, ampak glavnina otrokovega življenja naj se odvija pri starših. Upam, da bom, ko bom tudi sama babica, tudi tako razmišljala .