|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
27.3.2008 17:41:52   
špelin@
Hojla, punce user posted image

Če katero zanima: KLIK

"V kratkem bo odprta Javna banka popkovnične krvi v Sloveniji !
Koliko otroških življenj bo lahko rešenih, ko bo ta banka dobila razmah !
Najbrž bo zgodovina pisala, da smo včasih metali popkovnično kri stran, namesto da bi te dragocene matične celice skrbno shranili in uporabili.

Vsaka bodoča mamica do 34. tedna nosečnosti se lahko prijavi za darovanje, da bi ob njenem porodu tega dragocenega 'materiala' ne vrgli stran, ampak shranili za reševanje življenj (na tel. 01 543 81 00, 01 543 83 14)."

Pozdravčki user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
27.3.2008 18:55:30   
arabela*
Me to you,a ti to res,da se kao ne smeš do 16 tedna barvat??Jaz se barvam,oz sem se ene dvakrat že kar na začetkuuser posted image .Ne vem,po moje se naj nebi smela z kako zelo svetlo barvo,ki vsebuje dost peroksida,za ostale pa ni bojazni.
Pa saj tud solarij neklateri odsvetujejo,pa jaz vseeno grem,pravijo če se mati tam vredu počuti,pol je ok.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
27.3.2008 19:26:58   
ključek
ne vem, tko sem nekje brala. če je pa res, ne vem. baje v začetku nosečnosti ni fajn. kaj je pa res, pa ne vem???????user posted image user posted image user posted image saj veš, prebereš to, slišiš tisto.....jaz pa vpijam vse info. kot goba.user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 27.3.2008 19:36:38 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
27.3.2008 19:28:33   
ključek
špelin@, hvala ti za zanimivo informacijo. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
27.3.2008 20:26:31   
*zoe*
Kar se barvanja las tiče - jaz sem na 1. pregledu vprašala svojo g kako je stem in je rekla, da ni popolnoma nobene panike, da se lahko barvam. Je pa tudi Pušenjak istega mnenja. Tudi če bi slučajno kaj prišlo v kri, bi se to predno pride do user posted image  že vse porazgubi.

Jaz sem se tudi 1x že pobarvala, pa se bo treba kmalu spet.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
27.3.2008 21:21:28   
Klaudia
Če slučajno katero zanima prodajam voziček Quinny speedi barve sail (modra), kupljen konec decembra 2007, rabljen slabe 3mesece. Več informacij http://www.bolha.com/oglas3164858 ali pa ZS

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
27.3.2008 21:47:41   
Olivija*
Ojla, bejbe!

Končno sem vas prebrala, ste napisale kar 3 strani. Res je fajn, ko vidim, da imamo vse podobne težave. Tudi jaz se težko naštimam v postelji, da mi je udobno. Še najbolje je ležati na hrbtu, a bo tudi to po 6. mesecu prepovedano. Šment! Kolegica pravi, da je ful fajn pripomoček za spanje blazina za dojenje, ki si jo podložiš pod trebuh. Baje so najboljše tiste, ki so polnjene s kroglicami (po nemško Stielkissen mit Perlen), tako da že razmišljem o nakupu. Sicer sem si jih že malo ogledovala, a se zaenkrat še nisem odločila za nakup.

V torek me je kar fino prestrašila od moje G sestra, ki me je klicala zato, da mi pove, da bo maj naslednji pregled morfologija in da naj pride partner z mano. Sem že mislila, da mi bojo delali kaj takega, da ne bom sposobna sama it domov, a me je kolegica pomirila, da je to baje najlepši pregled v nosečnosti, ko si G vzame čas in natančno pregleda user posted image , prešteje vse prstke na rokicah in nogicah, pogleda če ima obe ledvički..., prešteje ostale organe in ti vse sproti lepo razloži. Baje na tem pregledu tudi vidijo, če ima user posted image maternico in na podlagi tega sklepajo, ali bo punčka.

Lahko noč in udobno spanje vsem!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
27.3.2008 21:58:49   
ključek
blazino za dojenje sem jaz dobila za 8. marec od mojega user posted image , in jo vsak dan s pridom uporabljam za spanje. user posted image  večina pride zelo prav, kakšen dan me pa moti. tako da jo jaz osebno priporočam.  pa še baje je fajna pol za dojenje, da si bolj na komot. torej.....2x user posted image .

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
27.3.2008 21:59:24   
ključek
hvala za info *zoe*. takoj ko bom ok, letim k frizerju. user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
27.3.2008 23:43:01   
gold fish
Punce... se lahko še jaz pofočkam pri vas.... sem tudi septembrčica08...pa preden pridete do 100 strani bi bilo fajn, da sem že med vami...user posted image ..

Jutri začnem 17 teden, sem pa že od začetka na bolniški, ker smo user posted image  po ICSI.... PDP so mi že 3x prestavili, imam pregled 31.3, pa vam mogoče takrat bolj točno povem ...sem pa med 3.9, 10.9 in 12.9.

Meni bolniško podaljšujejo vsaki mesec, zdaj ravno čakam na novo odločbo...., mi je pa zdravnica - moja os. rekla, da lahko grem na sprehode in to napisala v kartoteko, je rekla samo ne v Portorož na kavo.....
Je rekla, da za to kar je not napisano ona odgovarja...... Na odločbi pa piše izhod za obisk pri zdravnku ali se držati navodil os. zdravnika - jaz se jih torej držim in grem na sprehod, pa po pikeca v šolo, pa v trgovino, pa ..... Je pa res, da ne #plajtram# kaj dosti okrog po trgovinah, ker se mi enostavno ne da...... Imam srečo, da sem doma bolj v  naravi in že če sem zunaj pred hišo mi je prav fajn, samo, da ne rabim biti v pisarni med 4 stenami in nonstop izpostavljena stresu.....

Tako kaj več naslednjič, zdaj šibam spat......  

pf - tebe edino poznam tu gor še iz one naše temeuser posted image ......

Vsem en lep pozdravček,

user posted image Ribica

< Sporočilo je popravil gold fish -- 27.3.2008 23:44:11 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
28.3.2008 7:33:10   
taja1235
Petkov jutrčk,

kako smo punce??? Js iz pregleda sm vidla naso bebico, je lih lepo pocivala in se ni
pustila motit...sm jo vidla sam za par minut  user posted image  js bi jo pa se kr gledala...
Pregledala me je vaginalno in potem tko kt na nihalni mi dala eno snov na trebuscek in
sla pogledat naso bebico. UZ pa mi ni delala ker mi ga bo 8.5. skupaj z morfologijo.
Tko da ze komaj cakam maj...moj najlepši mesec 8.5. pregled, 10.5 pa poroka iiiii...komaj cakam user posted image  user posted image  user posted image
Voda je uredu, kri pa zelo slaba tko da sm dobila eno flasko sirupa LEGOFER, potem mi je priporočila
če šumeče tablete SENSILAB in MAGNESOL, tko da sm cist okupirana s tabletami user posted image
A še kera jemlje kake zadeve za železo?
Za avion pa je rekla da ni panike...sam da treba mal veckrat ustat pa velik vode pit user posted image
Drugače je pa vse OK. Od 14.2. do zdej sm se zredila 1,3 kg....

Želim vam prekrasen vikend in seveda mejte se lepo in božajte naše bušije

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
28.3.2008 7:39:27   
*zoe*
Dobrodošla gold fish  user posted image  user posted image  user posted image  Ful dobro , da se naš seznamček daljša user posted image

Blazina za dojenje - to si moram pa tudi jaz nabaviti. Pametno! Sicer še nimam problemov s položaji v postelji, ampak to se lahko vsek čas spremeni, sploh ko mine moja utrujenost.

Taja1235 a pol že več kam bosta šla na poročno potovanje?

A ni fajn, da je petek?

Neposredna povezava do sporočila: 2237
28.3.2008 7:47:22   
taja1235
Joj *zoe* gledam po vseh agencijah pa ni nč pametnga za 12.5. user posted image  upam da kaj za vikend najdemo
kako fajn ponudbo...pa problem je k nisva se nikjer bla in sploh ne veva kam cva jit, bi šla pa kam
na morje user posted image  sva face a ne? Ma kera kako idejo kjer je lepo in primerno za hooney moon?? Please na dan
z idejami user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
28.3.2008 7:50:01   
*zoe*
Poizkusi tukaj http://www.potovanje.si/, če je kaj pametnega, jaz sem že 3x potovala z njimi, pa nimam pripomb, drugače pa ne vem...

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
28.3.2008 7:52:05   
taja1235
bom pogledala hvala hvala user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
28.3.2008 9:27:20   
Tejchy
Jutro user posted image !

KAHLO - skupen porod bi bil zakon... A si predstavljaš, da bi bila v SLO samo ena porodnišnica in bi vse septembrke ble tam na kupu.. user posted image  user posted image  user posted image  Bi bilo prav fajn, ko že tko 9 mescev prej čvekamo, vse bi se že poznale, pa pomagale drug drugi dihat in sopihat user posted image  user posted image  

Taja in optimizem - čestitke za pregled user posted image  user posted image  Taja glede železa ti ne znam svetovat.. js sem ga nazadnje imela ok, sam se bojim, da mi bo kar hitro padel.. Tak da nekako pričakujem, da bom tud js mogla jest kake pripravke za železo.. Zaenkrat jih še ne..

Saraya - tud js sem se barvala enkrat zdj v user posted image , pa mislim, da ni nič narobe.. tko da kr brez skrbi. Drugače pa sem tud js hodla prej v solarij, zdj pa sem malo zmanjšala dozo na 5min tedensko, čeprav mi je G rekla naj to zdj v user posted image  opustim.. Pa po resnici povedano se mi sploh ne da hodit, čeprav se mi paše it mal pogret, sploh takrat ko je zunaj mrzlo.

Nosečka08 - tud js si bom kupila blazino za dojenje.. Sem slišala, da kr pomaga potem kot opora pri dojenju.. Pa js ko mam bolj drobne rokce,me bodo kr kmal začele bolet, ko bom tko user posted image  okol nosla.. Bo treba začet počas kvihtat tiste, ki še nismo user posted image  user posted image  user posted image  

Gold fish - dobrodošla.. user posted image  user posted image  user posted image  še ena več na seznamu.. super.. user posted image  user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
28.3.2008 9:33:52   
tatly
prodajam cisto nov otroski vozicek-lahko si ga ogledate ne_
http://www.bolha.com/oglas3073324

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
28.3.2008 9:38:13   
emi*
Dan!

Samo,da se poslovim,Lepo se imejte pa uživajte,upam,da se v kratkem priklopim!!!user posted image

Caw caw

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
28.3.2008 9:49:34   
*zoe*
Emi* upam, da prideš kmalu nazaj na čvekanje, vsaj do mofrologije, da mal poročaš. Do takrat pa vso srečo user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
28.3.2008 10:11:12   
ključek
dobrodošla, gold fish!!!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2245
28.3.2008 10:22:49   
KAHLO
Tejchy jaz nebi imela čist nič proti skupnem porodu septembrauser posted image user posted image user posted image  ziher bi prišle v ginesovo knjigo rekordov, pa 50 al kolko nas že je bi se med sabo spodbujale, plus partnerji....to bi bla prava fešta in svetovna senzacijauser posted image user posted image user posted image user posted image

Emi kam pa kam, greš na kak dopustekuser posted image user posted image  aja, a se ti seliš??!!! želim ti vse naj naj, in hitro se vrni!!!user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
28.3.2008 10:53:49   
Anonimen
tale z barvanjem las je pa bosa - haha LAHKO SE BARVATE!!!

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2247
28.3.2008 10:55:31   
Anonimen
A boste vse dojile?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2248
28.3.2008 11:11:23   
KAHLO
anonimna: verjetno bomo vse poskusle dojit, ni pa vse odvisno od nas samih..........a si ti septembrka?!?!?

drgače pa septembrke z veseljem odgovorimo na vsako vprašanje, tud tisto k se nekaterim zdi skrajno smešno. Septembrke držimo skupaj....in si pomagamo in podpiramo kjer se le da.....vpraša se pa tud lahko vse!! dajmo septembrkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
28.3.2008 11:26:23   
Tejchy
anonimna: verjetno bomo vse poskusle dojit, ni pa vse odvisno od nas samih..........a si ti septembrka?!?!?

drgače pa septembrke z veseljem odgovorimo na vsako vprašanje, tud tisto k se nekaterim zdi skrajno smešno. Septembrke držimo skupaj....in si pomagamo in podpiramo kjer se le da.....vpraša se pa tud lahko vse!! dajmo septembrke

se podpišem.. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.