gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza Rozika, še enkrat , a se dobimo ob 11:30 pred Mullerjem pa gremo zraven v kafeterijo? Scuba, Gruška? Še katera? Joj jaz jutri žal ne morem. Krasno se imejte, upam, da boste dočakale kavo Ja pol pa tud mene ne bo .... me loh brez Scube odpihne ......... ne, ne, sej se hecam .... jutri ne morem, ker pridejo sodelavke na obisk... in sem danes naredila takooooooo dobro torto, da vas naslednji teden jaz vabim k meni na obisk in na tortico ( vam bom drugo spekla, ne bom to šparala )..... Recept dobite potem, ko jo boste probale .......... Aja, Debeluška je že vabila .... ja pol pa en dan pri njej, drug dan pri meni ... Vanja - ja hvala, da mi šparaš Sparove točke (pa hvala ostalim, ki mi jih še boste ) NanaLiza - luškan avatar (men pa še zmeraj noče pomanjšat slike ... Scuba, a se nisi nekaj hvalila, da maš en program, ki mi ga boš poslala ... ) Anit28 - važn, da si zdaj zrihtala ...... se končno vidimo v ponedeljek, a ne? Pasenje kravic: zdaj že s stegnjenimi rokami v komolcu... ... tale naša Taja je tak drobižek, pa tak živček mali, da se mi itak že obrača iz hrbta na bok in iz boka naprej (ne nazaj) na hrbet ... jo ne smem nikjer več pustit, tud na zakonski pojstli ne ... pa ko leži na hrbtu se z nogami od podlage odriva nazaj... danes je pa celo ležala na postelji na trebuhu in se je prijela za deko in se je vlekla naprej, kot bi hotla puzat ... zgleda, da bo ista kot Tevž, ki je pri sedmih mesecih že sam ob opori vstajal, pri 9ih in 11 dni pa je shodil .... Da vam pa še to povem, kako me je danes prijetno presenetila Pika: sem prižgala comp. in na prvi strani videla en albumček, na slikci pa eno punco, ki mi je bila na hitro znana ... kliknem na ta album, fotka se poveča in rečem: uuuu, kdo je že to, to punco pa od nekje poznam... Pika pogleda slikco, pa pravi: mami ta punca je z Loga... (tam smo mi prej živeli in jo je videvala, ko je ta punca hodila na fitnes, ki je v isti hiši, kjer smo mi živeli) .... noro, Pika še ni imela 2 leti, ko je nazadnje videla to punco, pa si jo je zapomnila .... kakšen spomin imajo otroci ... res sem bila čisto paf.... Bravo Pika, svaka čast.... Zdaj grem pa tud jaz pod tuš... aja za otroke ste spraševale .... mi smo sicer že nad slovenskim povprečjem, če bi pa bila 1000%, da bi bila naslednjič 2, pa takoj podpišem .... .... (si pač že od nekdaj želim dvojčke...) Lepo se imejte jutri na srečanju, pa ko boste šle od doma pokličte v Supernovo in naročte kavo ... mogoče bo že skuhana do takrat, ko boste prišle tja ..... Pa slikajte se!!!! Nočko!!!