Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 19:20:55
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Evo me sva bila pri p. in mu je slišala rahlo piskanje v prsih in malo rdečo grlo ima.Tam sva mogla delat inhalacijo se je revež takooooo jokal -kot da se bori za življenje(je sestra rekla)si ne moreš mislit kako je močan taki malček.No po inhalaciji pa ni več slišala piskanja in je tuhtala ali mu naj da pumpico za domov-pa me je taka groza obšla da me je kar streslo-je p. to videla in rekla da naj še jutri pridema na inhalacijo in bo pol odločla če rabi pumpico ali ne.Tak da sem prišla domov čisto potna od vsega napora,no serviser mi je končno pripeljal sušilni stroj in sem plačala 35€-hvala bogu.Pol v salonu sem pa taki šok doživela kot še ga nisem nikoli-včeraj sem eni študentki iz Nemčije delala pramena po celi glavi (je kolegica od moje stranke in ker so se ji njena pramena dopadla je želela prit k meni)no ko sva končali je bilo SUPER,OK.Danes pa prideta nazaj-da hoče met denar nazaj ker ni zadovoljna Kaj sem rekla -se hecaš-je moja stranka rekla-sorry jaz sem ji rekla da to tako ne gre-pa vprašam -kako da je pa včeraj bilo super-ona- ne vem -in se je jokat začela -da naj ji oprostim da ni ona kriva če ona želi denar-sem rekla da vem da ni ona kriva in da naj se ne sekira.Imela sem tam še 4 druge stranke -ki so takoj začele -kak ni zadovoljna če ima tako lepa pramena-vglavnem eh ne morem verjet da je folk tako pokvarjen -ker ni in ni nehala težit in kokodakat sem ji pol denarja vrnila in rekla da naj zgine-še ena stranka se je za njo zadrl-RAUS-MARŠ.Tak zdaj sem se pa še jaz potožla-čisto sem zmozgana in živčno uničena sem se že razjokala in možu celo rekla da ne bom več delala-če me lahko taka opica z tira vrže in ponižuje-res sploh mi ni več za it v salon -pa kaj si bodo te stranke mislile ko so bile tam .Ja na obrtni so mi še odobrili za 2 meseca mirovanja-vsaj nekaj. - duša draga, danes je bil pa res en klinčev dan zate.... Samo nekateri ljudje so pa res čisto nemogoči, freh, pokvarjeni. Na, namesto da bi se tista babura sekirala, se pa ti . Stranke so pa videle, da je bila čisto OK, tako se ne zaradi tega nažirat. Se mi pa zdi, da je delo z ljudmi najtežje... Vsaj sušilca si nazaj dobila...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 19:26:53
|
|
|
|
Laubica
|
- duša draga, danes je bil pa res en klinčev dan zate.... Samo nekateri ljudje so pa res čisto nemogoči, freh, pokvarjeni. Na, namesto da bi se tista babura sekirala, se pa ti . Stranke so pa videle, da je bila čisto OK, tako se ne zaradi tega nažirat. Se mi pa zdi, da je delo z ljudmi najtežje... Vsaj sušilca si nazaj dobila... Viator-sem se danes 1. nasmejala -ko sem prebrala o sušilcu-hvala ti
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 19:26:59
|
|
|
|
natasaom
|
o laubica......za tabo je pa res težek dan..da pa lahko še od frizerja zahtevaš denar nazaj pa jest kura sploh vedla nisem..če te imajo stranke rade in so zadovoljne s tabo se ne sekiraj zaradi takih pokvarjencev..da b jo kr na gobec
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 19:29:57
|
|
|
|
Laubica
|
Hvala za tolažbo-saj v praksi denarja če ni nič narobe ne daš-saj pri meni tudi ni bilo -samo je zame tako stresen dan da sem ji rajši denar dala samo da je zginla-veš-pa saj sem ji samo pol dala ker če bi bilo res narobe bi ona vse zahtevala-pa je vedla da blefira -pokvarjenka
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 19:32:35
|
|
|
|
julci
|
Laubica pane se sekirat zaradi take koze.Da lepo delaš ti povejo že tvoje redne stranke,ki pa jeh ni malo.Se pa najde kak stvor,ki ni niti sam s sabo zadovoljen.Verjemi da sem na lastni koži skusla,ko me je sodelavka ,ko sem ji nekaj sešila tako ven naredla,da nisem sposobna niti gumba prišiti.Pa sem ji par svojih začinjenih povedla,ker je rekla da njej je teta ****la vse po spisku.Sem ji pa rekla da ona ji naj jebe koga hoče,jaz mam pa več manir,da k meni ne rabi hodit.Jo je menda še mož doma spucal,kaj si misli. Natasaom da se čimprej pozdraviš
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 19:36:24
|
|
|
|
Laubica
|
Natasaom da se čimprej pozdraviš Ja tudi jaz ti to želim Pa za očeta od MAJRIM IN MATEYKE JULCI-hvala -ja ti maš tudi tako delo z strankami nehvaležno saj se bom pomirla -nervozna sem zaradi malčka in pol me vse še bolj gane glede dojenja pa ti tudi jaz ne vem svetovat ker mi se tudi ponoči non-stop dojimo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 19:39:06
|
|
|
|
julci
|
pa za Timona da se pozdravi
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 19:40:36
|
|
|
|
Laubica
|
Hvala-pa tudi za tvojo glavo -da te neha bolet
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 20:11:10
|
|
|
|
hanna1
|
Laubica,dons je bil pa res en krut dan.Vem kako je,ko te pred vsemi ljudmi potisnejo v drek.Meni osebno se sicer na najhujši način ni dogajalo,sem vedno se nekako izmotala,so jih pa že moje sodelavke slišale v največji gužvi popolnoma neupravičeno in takrat sem bila jaz blizu tega ,da se tud sprem s žensko,če si ne bi dala dopovedat,da mamo vsi samo dve roki.Kako pa je to,da ti obrt dajo na mirovanje,a je to zato,ker si v porodniški in manj davka plačaš al kako...sem verjetno falila,sam prvič slišim za to... ...pa tako,kot je julci rekla,važne so tvoje redne stranke,ki se vedno znova vračajo k tebi in to največ pove...pusti take,ki hočejo na lahek način priti skoz...slej ko prej se nekje opečejo ...mirno noč želim vama s Timonom in upam,da mu je inhalacija pomagala...ma moraš bit res izmozgana,ne sam zmatrana
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 20:50:29
|
|
|
|
neli99
|
... sej vem .. bi mogla shranit ... ma ***** ... drgač pa lep pozdravček ... sem vse napisala ... kako sej jst mojga zize ponoči odvajala ... kako sem ponosna na hanno in vse k svoje mulce zagovarjate v šoli ... kako moja tut tuli ko zmešana ko mava inhalacije ... pa smo še kar bolni ... pol pa nč ... ma klinc ... se mi ne da vse še enkrat pisat .... mogoče mal kasneje.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 21:10:02
|
|
|
|
julci
|
ma klinc ... se mi ne da vse še enkrat pisat .... mogoče mal kasneje. please,jaz bi pa rada dobla kak nasvet. Sem ji šla dans kupit Tammitippi dudo,pa se mi je smejala.Sploh ne morem verjet da je tak navihanc.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 21:24:45
|
|
|
|
majrim
|
punce moje drage...ne bom brala za nazaj,ker mi enostavno ne znese...danes sem cel dan vozla mamo okoli po bolnicai pa še kje in sem prišla domov ob 18 crknjena...moja piška hvala bogu zlata in pridna... ...v nedeljo pa ne morem pridet, žal ...peljem mamo na obisk k tatu..upam,da ne bo to zadnje srečanje in da se bomo kmalu spet dobile ...ker liker bbo počakal na boljše čase ...vsem en velik objem in hvala za vse
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 21:29:17
|
|
|
|
julci
|
Majrim kako je ata,upam da je dobro prestal vse skupaj in bo kmalu doma.Vem kaj prestajate,zato mi kr srce stiska in mi je težko. zate in za tvoje.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 21:34:44
|
|
|
|
majrim
|
danes je imel kemoterapijo,jutri pa presaditev...malo smo se balo za srce,ker mu nekaj nagaja,a je blo dobro danes.. ...še jutri,pol pa mora bit noter še sigurno dva polna tedna...da ne bi prišlo do kake infekcije.. hvala julci
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 21:39:19
|
|
|
|
hanna1
|
majrim, kako je kaj oče,si kr dobra,da tako vse prenašaš-se še vidimo,sam da je ati v redu neli poznam ta občutek,ko napišeš cel roman,pozabiš kopirat in kot zanalašč je tvoj post pobriše v maloro... za tvojo pikico,da se končno pozdravi julci..je lumpika tvoja Zala.izredno brihtna.ti bo še prinesla idej,da navš vedla od kje jih jemle ...cmokec od naju z Hano,ki je dons kar hitro zaspala-trkam na les,da je ne zbudim natasaom pozdravi se do nedelje,ti bom povedala,kakšno zdravilo uporablja moja mama za vnete sinuse,pa jes tud občasno..sej me boste nabile,ker vas zavajam..najbolš,da vatirano palčko vtakneš v šnops in si jo pritisneš čimdlje v nos ter krepko potegneš sapo,kot da je zadnjobart-hudič...vo vžge in solze se ti vlijejo ampak par tretmajev,pa je kr bolj prehoden nos-proti alkiju so tud bacili včasih nemočni-padejo dol
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 21:40:27
|
|
|
|
neli99
|
bom tokrat shranla midva sva mela to ko je mel peter 7 mesecev. sem ugotovila, da sam še mal ziza iz navade in ne od lakote in sem se odločila, da bomo pa mi zdaj ponoči spal. naslednjo noč ko se je zbudil, sem ga samo vzdignila in mal pocrkljala v rokah in dala nazaj spat ... pa je jokal 5 minut in res zaspal ... sem gledala na uro, ker ponoči so minute lahko zelo dolge. in potem se je do zjutraj zbujal vsake dve ure, sam sem vztrajala in nič zize ... pol sem ga samo še iz postelje z glasom tolažila in ga je zmanjkalo nazaj ... in tako tri noči in potem se ni več zbujal in je spal. kar je naučeno se da tut odučiti ... čeprav je pa res da mora človek najprej pri sebi vedeti kako daleč je pripravljen iti ... če bi kaj veliko dlje jokal, ne vem kaj bi naredila ... in sama pri sebi sem si mislila da tako vztrajam en teden ... pa smo potem po treh dneh že spal in tako vse noči od tedaj ... no razen zobkov, pa bolezni ... a ja ... pa hkrati ga je treba navadit na eno ninico ... al dudo al igračko ... vsak večer tisto vztrajno daješ v roke, pa se navadi in se potem s tem tolaži . jst nisem nek ljubitelj dud, pa itak jih noben moj ne mara ... mi smo ga navadli na kužka ... in še zdaj je ta kuža zakon ... stisne kuža k sebi pa je ... tudi ponoči če se zbudi ... mu daš kužka v roke, pa lahko greš pa se sam potolaži. to sem vse prebrala v eni knjigi od enga španca ... pol sem pa pri slavni pantleyevi prebrala, da je ful proti tej metodi ... ... men pa ni tako kruto. 5 minut joka tri noči, da lahko potem mirno spiš ... men se to ne zdi kruto...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 21:43:13
|
|
|
|
majrim
|
se strinjam s tebo neli....kar se joka tiče...to otroku nič ne škodi...samo mora bit človek vztrajen in to je to
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 21:43:44
|
|
|
|
julci
|
Kaj mu je že prej srce nagajalo al mu je zdaj začelo.Moji mamio je začelosrce pešat takrat,ko so ji na levi strani obsevali rebre.sem pa veliko prebrala o tem,da se to pogosto zgodi,da srce oslabi.Danes vem da jo je to rešlo peklenskih bolečin.Pomoči ji ni bilo,čeprav bi nas zdravnik na OI ali pa v Topolščici lahko seznanil z dejstvi. Majrim za tvojga očeta pa stiskam pesti,da vse skupaj dobro prestane.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 21:45:40
|
|
|
|
hanna1
|
neli dobro ti je to ratalo,mi je pa zanimiv tisti stavek..kar se človek nauči,se tud oduči...si bom zapomnila tud za mojga,čeprav je večji,sam bo najbrž tud delovalo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 21:46:20
|
|
|
|
majrim
|
mu je začelo nagajazt pri zadnji kemoterapiji,ko ga je infarkt..zdej pa ima full neredno bitje in itak bolj švoh srce..ampak hvala bogu mu neža daje elana... ...hval julci ...grem zdaj počasi....spattttttttttttttttttttttt
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 21:52:32
|
|
|
|
neli99
|
majrim drži se ... ob vsem tem, kar ti preživljaš so moji problemi nič .. hanna bravo da zagovarjaš sina ... kdo pa ga bo če ne mama ... pa ne samo zagovarjaš ... da najdeš vzrok težavam in ne pustiš da obvelja naumna neuporabna nalepka da je nekdo len ... ... a ste gledale včeraj tisto oddajo o mladih skrbnikih ... jst sem bla še dons kr mal iz sebe ... dva slepa starša štepata otroke (oprostite izrazu, ampak res je tko) ... potem pa starejše dve hčerke morata skrbeti za njih: jih previjati, hraniti, dajati spat ... ena je pri 10 letih delala samomor, druga je tut čist čudna ... mama pa kadi cigareto za cigareto in se smehlja ... in štepa otroke ... punce pa oropane otroštva, mladosti ... a je kera gledala
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 21:55:31
|
|
|
|
julci
|
Neli bom sprobala to metodo,ker res ne morem več kot mesečnik hodit okrog.Panerečem da bi se zbudlaoklo 4in hotla jest,ampak se zbudi,ko ugotovi,da nima zize zravn sebe.Mi je pred pol ure jokala,pa iskala.sem jo pocartala,dala malo čaja in dudo-jo je v loku špuknila ven.Malo je jokala,pol pa ko bi odrezo zaspala nazaj.Bom pač par dni še kot lucifer okoli hodila,pol pa upam da bo mir.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 21:57:16
|
|
|
|
julci
|
-proti alkiju so tud bacili včasih nemočni-padejo dol še dobro
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 21:59:55
|
|
|
|
hanna1
|
neli,jes nisem gledala,mi je fejst žal,pa bi najbrž podobno reagirala kot ti--ni pravično,da vso odgovornost odrasel prenese na otroka,če so sposobni narest otroka,so dolžni zanj tud skrbet-nč nimam proti,če majo invalidi otroke-so včasih še boljši starši,če pa jih majo zato,da prejemajo bonitete za sebe,pol se mi pa otroci smilijo,ne vem,če se bo ta punca pol sploh kdaj odločila met svoje otroke,al pa se bo zgodba ponavljala---ker je dobila izkrivljeno podobo o odnosu starša do otroka...da o tem,da sploh nima otroštva .... ...
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 22:00:32
|
|
|
|
julci
|
Neli žal je nisem.Jepa grozno,ko morjo otroci skrbet za mlajše-poznam tak primer,kjer najstarejša ni stara več ko 10 let.Mamo ,če sploh zasluži tak naziv,bi v kaplji vode utopila.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?