tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmy Meni tudi bog ni pomagal iz stiske, vendar ljudje ( predvidevam da noben od njih ni bog ) Bog deluje preko ljudi. Tako je deloval po prerokih, delaval po Mariji, Jožefu, Apostolih in po navadnih ljudeh. Vseh. To je redno delovanje. Izredno delovanje pa je bolj posebnost. IZVIRNO SPOROČILO: Ankica lahko razumeš tudi, da nekateri ne čutimo prav nobene potrebe, želje po tem, da bi verovali v boga, Ja, razumem. Čisto. In čisto vseeno mi je ali veruješ ali ne. To bi bilo v tvojo prednost, ne mojo. Če pa greš brati nazaj pa boš videla, da sprašujete. Zato ne namiguj, da posiljujemo z vero ker odgovarjamo na vaša vprašanja. Vi, ki sprašujete v resnici iščete. Jaz ne iščem. Mi, ki verujemo smo že našli. IZVIRNO SPOROČILO: Ankica lPS: mogoče veš, v katerem evangeliju in kje je tisti odlomek, http://www.biblija.net Vtipkaj besede ki jih iščeš in boš našla še kaj več. Pismo Efežanom Žene naj bodo podrejene svojim možem kakor Gospodu, mož je namreč glava ženi, kakor je Kristus glava Cerkvi: on, odrešenik telesa. In kakor je Cerkev podrejena Kristusu, tako naj bodo v vsem žene možem. Možje, ljubíte svoje žene, kakor je Kristus vzljubil Cerkev in dal zanjo sam sebe, da bi jo posvetil, ko jo je očistil s kopeljo vode z besedo, tako da bi sam postavil predse veličastno Cerkev, brez madeža, gube ali česa podobnega, da bo sveta in brezmadežna. Tako so tudi možje dolžni ljubiti svoje žene kot svoja lastna telesa. Kdor ljubi svojo ženo, ljubi sebe. Zlasti odebeljeni del se rad pozabi. Zelo dobro pa si vsak zapomni prvi stavek.
|