|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
27.3.2008 12:23:14   
*zoe*
Me to you - velja za user posted image  še 3 mesece in pol user posted image  user posted image  user posted image  Meni gre ful hitro.

Potem pa moram sedaj nadoknaditi spanje na hrbtu dokler še lahko user posted image .

Drugače pa komaj čakam vročino, ker sem zmrznjen človek da je groza. Meni je okrog 30°C ravno prav toplo. Najboljše pa se počutim na Karibih user posted image  Tako da komaj čakam, da mine tale mraz.

Srečno na izpitu Petra1978 user posted image

Za kosilo pa nimam še nobene ideje. Sem ravno pojedla eno pizzo (ta malo) tako da trenutno še ne morem razmišljat o hrani. Moram še ene 5 min počakat user posted image user posted image user posted image  Bi pa z veseljem prišla na tvojo zelenjavno juho. Njami!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
27.3.2008 12:23:43   
onina
Kar nekaj časa se nisem javila, ker je sin zbolel (bronhitis) in sem sedaj 2 tedna doma. Drugače normalno delam v službi, ker se na srečo odlično počutim. V bistvu to nosečnost sploh še nisem bruhala (v prvi nosečnosti pa ene 5x). Vidim, da ste se kar razpisale! Kar tako naprej!

Kar se tiče kg, imam ene 2 kg plusa, kar ni panike...ampak trebušček imam pa toliko velik, kot sem imela v prvi nosečnosti pri 20. tednu (sedaj sem 15 tednov noseča).

No, letim narediti kosilo za sinčka - sedaj, ko se je pozdravil, bi skoz nekaj jedel - in za možeka, potem pa mi morda ostane kakšna urica za počitek (sinko je ravno zaspal in upam, da bo 3 ure mir).

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
27.3.2008 12:32:11   
KAHLO
Moj zadnji delovni dan naj bi bil 10.8.user posted image  dopust pa mam planiran do 16. julija, zgleda da bom se še mogla kar nekajkrat pol pokotalit v službouser posted image user posted image user posted image user posted image  še dobro da bodo ljudje več ali manj na dopustih in bo mir!! bom lahko tud kaj potelovadila v pisarni ali pa se pretegnilauser posted image

Petra- jaz se tud prpravlam na izpit, ampak ga imam 7.4. saj nevem ali je to žeeeeeeeeeee ali šele, je pa kriza k se še nisem skoraj nič zraven spravla razen gradiva skup poiskala.....nekaj se trudim pa prebiram, pol pa me itak kaj druga zamoti!!user posted image  tako da ti vsaka čast da si pridna, in veliko sreče!!!!

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
27.3.2008 12:36:30   
arabela*
oila bejbike.
kako smo kaj danes??Jaz lenobno,sva se s tamalo komaj spravle,da grema v trgovino.
Jaz bom pa čufte v omakci danes kuhala.Enostavna stvar,pa še za dva dni imamuser posted image njammi

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
27.3.2008 12:39:57   
KAHLO
punce še 10 strani pa smo na 100user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
27.3.2008 12:42:19   
pf
Zdravo punce. Tudi jaz se ponoči obračam kot nasedli kit, pa sem se zredila štiri kilograme slabe. Luba marija kaj šele bo. Aja ena je spraševala za spanje na hrbtu in se strinjam z Me to you. Po šestem, sedmem mesecu ni več priporočljivo ležanje in spanje na hrbtu, prej je vredu. Ne vem ravno, če slabost pojenja po šestnajstem tednu, jaz sem že v osemnajstem, pa še bruham, pa ne več sline, ampak ornk. Vsaka nosečka po svoje, se mi zdi. Danes pa gremo po torbo Peg perego za k vozičku v Baby center zvečer. Smo jo naročili zraven vozička, pa je prišla danes.  Jaz pa delam pasulj in neke palačinke bom spekla. Verjetno z nutelo.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
27.3.2008 12:50:27   
ključek
pf, jz se tolažim s tem, da naj bi po 20 tednu nehalo bruhanje. user posted image  kako bo pa res......sam bog ve. ne, moja bebica ve. user posted image  škoda, k je ne morm vprašat.
a prej si pa slino bruhala?? ker jz od začetka bruham na polno, zdle v zadnjem času (ene 2 tedna) pa včasih bruham le zeleno & rumeno & grenko snov. baje je to želodčna kislina, najprej sem mislila da je žolč. tko da...kakor kdaj.
ooooo...vozički...ful jih že mate, a? jaz pa eno dudo pa baby fon. kaj me še dela čaka.user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
27.3.2008 12:51:00   
ključek
kaj pa je pol k bomo na 100???? sm blond, vem. user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
27.3.2008 12:53:40   
*zoe*
Me to you sedaj sem tudi jaz naročila zelenjavno juho user posted image

Za user posted image  pa jaz nimam še popolnoma nič, saj je še čas.

Ko bomo pa na 200. strani, bodo pa odprili novo temo II. del - se mi zdi.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
27.3.2008 13:01:32   
ključek
no, me veseli da sem ti lušte naredila. user posted image user posted image
aja, tko je to. pol bomo pa septemberke 08-II.del. user posted image  se morm pobarvat, da se bom lohka spet na blond barvo zgovarjala. sej zdej se pa lohka spet barvam ne, v 16 tednu. ker na začetku kao ni fajn al kako??

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
27.3.2008 13:20:46   
pf
Me to you ja prve tedne sem bolj bljuvala slino, zdajle pa kar hrano. Ne vem no, čudno. Saj tudi mi še ne bi imeli vozička, če ne bi zadnjič povedala obema babicama, ko smo se pogovarjali ravno o tej temi,  kako nama je všeč en voziček, ki je trenutno v akciji. Pogovor je nanesel tako, da sta mi mami in tašča rekle, da naj ga rezerviram in mi dala vsaka pol dinarčkov, pol smo pa šli po njega. Torbe pa ni bilo na zalogi, pa sem jo vseeno zbrala in naročila, da imam potem s tem mir. Tak da tega ne rabim več iskati. Posteljico, previjalno komodo in ostale take stvari bomo pa julija kupili, razen če nas kaj preseneti. Ker bolj nizko nosim se mi zna narediti, da bi po tridesetem tednu imela strog počitek, v primeru če se posteljica ne bo dvignila do takrat. Na to me je opozorila ginekologinja in mi bo povedala pravi čas kako izgleda, ker bi pri nakupu teh stvari res rada bila zraven. Upam, da bo vredu, ampak če ne, bomo pa tudi to šli prej kupiti tam kje junija in pospravili kar v škatlah. Pa tudi cotko kako bom vsak mesec kupila. 

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
27.3.2008 13:26:12   
ključek
no super, pridni mami in tašča. user posted image
pf, pol se pa kar lepo mirkaj, če maš probleme. saj si v bolniški, ne? želim ti, da boš svojega pikeca nosila čim dalj časa, da bo vse ok, kar itak bo, sploh ne dvomim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
27.3.2008 13:28:35   
Tejchy
Js pa naj bi šla na porodniško 10.8. user posted image  user posted image   Dopust sem si pa letos planirala v mesecu juliju. Tako da grem v začetku julija za 14 dni na dopust, pol še malo delat, pol pa na porodniško. Tko sem si lepo porazdelila.. Da bi pred porodniško koristla še ves dopust, ki mi je/bo ostal bo malo težko, ker me v službi nujno rabijo.. mogoče se mi pa le nasmehne sreča user posted image

saraya - a lahko pridem na čufte??? user posted image  js bi tudi ... se mi kr sline cedijo user posted image  user posted image  user posted image  Drugače pa js se glede kosila še vedno puščam presenetit.. me bodoča babi non stop razvaja user posted image  user posted image  user posted image

ja, ko bomo na 200 pa bomo del II. Čeprav men bi bilo bolj logično, vsaj tu pri čvekanju 1. trimester 1 del, 2 trimester 2 del in 3 trimester 3 del. Pa ni tak.. tak da bomo mogle še kr neki časa intenzivno vrtet jezičke, da bomo prišle na del II.

Kar se shopinga tiče, gremo mi v akcijo takoj po morfologiji, čeprav me moj user posted image  še komaj drži nazaj.. user posted image  user posted image  

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 27.3.2008 13:30:39 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
27.3.2008 13:48:32   
ključek
morfologijo imaš pri svojem osebnem G, kajne? te on naroči oz. pove, kdaj jo imaš ali moraš ti spomniti??

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
27.3.2008 14:01:05   
Tejchy
Me to you - brez skrbi.. na morfologijo te naroči tvoj G. Po moje ga ne boš rabila spomniti, lahko pa ga vprašaš - a naslednji pregled je morfologija? pa ti bo povedal.. V bistvu je to navaden pregled pri tvojemu G, s tem da gre za malo daljši pregled, kjer se z UZ pregleda zgradbla ploda (od možganov, mehurja, itd.. ) .. Js si predstavljam ta pregled podobn kot nuhalna, sam da se mu drugač reče.. user posted image  

Joj punce a si predstavljate, da bomo počasi že na polovici user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Mislim, da nam bo pa letošnje poletje še enkrat hitrej minilo.. user posted image  user posted image  

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 27.3.2008 14:02:27 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
27.3.2008 14:14:33   
KAHLO
jaz še za najino pupo nimam nič, razen enga okvirčka za slike, pa termometer za vročino mert, in se tud še komaj nazaj držim,  sva z mojim skelnla nek pakt da se bova junija začela s tem ukvarjat!!!user posted image user posted image  sicer pa trenutno tud nimam kam dat te robe, vozička pa to....tako da bo trebo že zaradi tega počakat, ampak komaj čakam k bomlahko, kupla kako cunjico, pa kakšno dekoracijo za sobico, pa ostale potrebščine za našo bebo!!!

Me to you tako kot pravi tejchy tvoj g ti bo povedal kdaj boš mela morfologijo, ponavadi jo delajo v 20 tedno, meni jo bo moja že delala v 20 tednu, in mi je tud naročila da svojega dragega zraven pripeljem, da se bomo družiliuser posted image user posted image user posted image

Tejchy midvi bova verjetno šli skupaj na porodniškouser posted image user posted image user posted image user posted image , a ne bi blo dobro da bi še skupaj rodiliuser posted image user posted image user posted image  jaz bi bla prav vesela da bi zraven mene dihala in sopihala ena od vas septemberkuser posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
27.3.2008 14:23:25   
Naty*
Živjo septembrkeuser posted image ! Js sm sicer majčica, ne me kregat, ker firbcam k vam, ampak sm sam hotla pokregat vašo KAHLO, ker se mi nič ne javi!!!

KAHLO sm slučajno vidla, da si gor user posted image . Javi seeee!!!!

V glavnem žal se je takrat KAHLO zgodilo tist kar se je, ampak mate pa ve srečo, da ste jo dobile med sebe, ker sem sigurna, da tud vas spravlja v dobro voljo, tko kot je nas neki časa.

Vsem vam želim čimlepšo nosečnost in septembra zdrave, lepe, dišeče štručke user posted image !!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
27.3.2008 14:33:46   
ključek
hvala za lepe želje!!!  user posted image
tudi mi tebi želimo vse najlepše, še malo pa bo, a?? user posted image user posted image user posted image
KAHLO je pa res super punca. user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
27.3.2008 14:40:13   
coko
Punce danes ste pa res pridne tukaj na forumu. Me dve urci ni, pa je že kar veliko za prebrat.
Jaz bom pa danes jedla njoke s haše omako. Še malo pa bo kuhano. mmmm
Tudi midva še nisva nič kupila za najinega user posted image . Imava premajhno stanovanje in nimava kam dati stvari. Tako da bova kasneje kupovala. Čeprav pa me že prav mika, da si bi kupila voziček,ampak bo treba počakat.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
27.3.2008 14:54:39   
KAHLO
Naty, Me to you....zdaj sem pa čistuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men ste vse super tako moje eks majčice 08, kot zdaj moje septembrke....moram pa rečt da komaj čakam da bo maj da te moje majčice začnejo rojevatuser posted image  

Hmmmmmmmm, punce same dobre kuharce na tem forumuuuuuuuuu........lahko bi kakšno oddajo nardileuser posted image me zmeraj prpravte do tega da mi začne krulit v želodčku!!!user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
27.3.2008 15:07:13   
optimizem
Se po dolgem času tudi jaz javljam. Vas pridno in res z veseljem prebiram in sem vesela vsake nove pogruntavščine okoli trebuščkov, teže, pregledov, ...user posted image
Jaz sem imela včeraj pregled in je vse ok. UZ mi ni delal, je pa poslušal srček. Pravi, da ga bova delala naslednjič, pa še datum za morfologijo mi bo določil. Sva pa imela debato z mojim G glede roka, on mi je rekel 14.9. na nuhalni pa 5.9., ampak je obveljala ta prva od mojega G, pravi da je tako bolje zame. Tako vas prosim, da mi datum popravite PDP na 14.9., naslednji pregled pa imam 25.4. in to je moja prva bebica. Mi je pa rekel, da 4% nosečk rodi na rok, se mi je zdelo res malo.
Jaz imam vsak dan občutek kot da imam vnetje mehurja, pa skoz pridno pijem. Sem G vprašala kaj mi še predlaga poleg velike količine tekočine, pa mi je napisal Buskopan, če me bo bolelo naj ga vzamem. A ima še katera podobne težave? In kako si je pomagala? Raje bi si pomagala na kak naraven način kot pa z tabletami.
Hvala že vneprej!user posted image

Pozdravček vsem user posted image in njihovim sončkom v trebuščku.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
27.3.2008 15:21:43   
coko
optimizem če se ne motim (če se, me prosim popravite!) je Buskopan za lajšanje bolečin npr. krčev v nosečnosti. Na začetku mi je tudi moj gin. to predpisal (1 na dan), potem mi je pa rekel naj kar Magnesol (šumeče tablete) pijem.

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
27.3.2008 15:24:16   
arabela*
oilauser posted image
Evo ,midve z malečko sva že nazaj iz Spara,pa iz igral.
Tejchy,ti kar pridi na čufte,bom še pire krompirček z kislo smetano naredla zravenuser posted image
A bo katera malo sladoleda??Sem tak jezna,ko nimam zmrzovalnika,pol pa moram cel liter sama zmetat v sebe,tak da mi je pol eno uro slabouser posted image
kar se tiče stvari za dojenčka,jaz še vozička nimam.Bi rada quinija imela,če bo ratalo.Pa zibelko bi imela,bi tud kaka rabljena prišla prav za par mesecev.Če katera kaj zve,mi naj javi prosim.Oblačil pa imam itak za izvoz,bom spakirala nekaj v škatle,pa zmetala stran,ko pa seuser posted image  toliko nabere,da pol ni prostora.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
27.3.2008 15:36:05   
lana17
user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              -2. user posted image 4P 2.4., PDP 1.9/31.8 user posted image user posted image
user posted image   maybebaby     -1. user posted image , PDP 1.9.
user posted image   pf                     -    user posted image , 4P 9.4., PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image PDP 1.9.user posted image
user posted image   *bubi*            - 3. user posted image , 4P 27.3., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image ,, PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka    -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , M 18.4., PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   -1.user posted image , 4P 10.4., PDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  Optimizem       -   user posted image ,4P 25.4, PDP 14.9.user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,5P 1.4., PDP 6.9., user posted image

user posted image  petrax               -1.user posted image , 3P 28.4., PDP 7.9. user posted image user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , M 15.4., PDP 8. 9.,user posted image user posted image   
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  anchy82          -1. user posted image , 4P 6.5., PDP 9.9.user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 3P 10.4., PDP 9.9.user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , P 7.4., PDP 10.9 user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 3P 27.3., PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 3P 9.4.,M 8.5., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image , 4P 4.4., PDP 10.9.user posted image
user posted image   tasha23           -2. user posted image , 3P 26. 3., PDP 12. 9. user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.

user posted image   rosalie                - user posted image    PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image , P 3.4., PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image ,3P 26.3., M 28.4., PDP 15.9. user posted image user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image ,3P 2.4, PDP 15.9.user posted image user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , P 7.4., PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.
user posted image  lana17              -1. user posted image , 4P17.4., PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         -1. user posted image , 2P 19.3., PDP 17.9
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 2P 1.4., PDP 18.9 user posted image user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , 2P 28.3., PDP 18.9. user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 3P 7.4., PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , P 20.3, PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image , PDP 20.9. user posted image user posted image

user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image ,, PDP 20.9.user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , P 14.4., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image  2P 3.4, PDP 23.9.
user posted image   coko                 -   user posted image , 5P 10.4., PDP 24.9.user posted image user posted image  
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 3P 17.4., PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , 2P 11.4., PDP 26.9.user posted image

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted image  PDP 26.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image , 3P 14.4., PDP 28.9.

user posted image   reni82               -1.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image  

Z nami so začele:                            

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
27.3.2008 16:47:54   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

hvala za lepe želje!!!  user posted image
tudi mi tebi želimo vse najlepše, še malo pa bo, a?? user posted image user posted image user posted image
KAHLO je pa res super punca. user posted image

Hvala user posted image ! Ja pri nas se že resno pripravljamo na dan D in komi čakamo, da spoznamo našega podnajemnika user posted image . Sej je ful lepo obdobje, ko čutiš otročka in veš, da vaju loči še samo malo, ampak po eni strani je pa takle velik trebušček kr težek včasih user posted image .

Punce pridne bodte, uživajte nosečnost pa božajte bušije!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.