ksenija.
|
Pozdravljene po dolgem času, upam, da se me še spomnite. Najprej čestitke vsem, ki ste praznovali, pa novim nosečkam, vsem pa ki si to želite postati vam želim, da vam čimprej uspe. Kar ne morem verjeti, da bodo naši malčki stari že dve leti. V tem času sploh nisem našla časa za RR, ker sem bila večinoma sama. Damijan je imel predavanja v Ljubljani, pa službo, tako da je bil odsoten od jutra do večera, še ob sobotah. Koliko r pa je bil doma se je učil in pisal diplomo. No, izpit iz zavarovalništva mu je uspelo naredit, sedaj ga čaka še samo diploma. Moram se potožit, da imajo moji otroci kar probleme z kožo. Imajo vsi trije AD, vendar ne morem ugotoviti kaj jim škodi. Naslednji tede grem z vsemi tremi spet k zdravniku, da vidim kaj mi bodo rekli. Maychika, kako pa je Neli? Sta že doma, Kaj so ugotovili? Mene kar jezi, ker mi pediatrinja vedno reče, da si naj v lekrani kupim to negovalno kozmetiko za AD in je ful draga tako da zapravim ful denarja v lekarnah. Z rojstnim dnevom še mi zaenkrat ne bomo pretiravali, se mi zdi še premajhen. Pač standardno dedki in babice, tete in strici. Torto bom seveda spet sama naredila. Edino upam, da bo takrat že bolj toplo, da bomo lahko zunaj tako kot lani, če ne pa bo tudi notri v redu. Za mene je neko praznovanje z animatorji vstran vržen denar. Pač moje mišljenje. Bo pa dobil od nas trodelno gugalnico. Od dedka in babice pa traktor s prikolico in nakladačem na pedale. Mojčika, ti si mi enkrat rekla, da bi naj Blaža probala mazat z eno kremo od Justa, kako se ji reče? Za materinski dan so mi moji štirje pripravili pravo presenečenje. Zala, mi je zapela pesmico ko je prišla iz vrtca in mi na koncu rekla »rada te imam« in me stisnila, sem se kar razjokala, se mi zdi to ful lepo, ko ti tvoj otrok pesmico zapoje. Zvečer pa je ati prinesel rožice in mi je vsak eno prinesel. Kaj je pri nas še novega. Blaž je ful priden, ful je začel govoriti, zelo ima rad Zalo in Blaža in je tako nežno bitje. Dudo imamo še vedno, nam takrat odvajanje ni uspelo. Sedaj ima duda že luknjo, pa mu ne mislim dat nove, mogoče jo bo le dal vstran. Sem mu zadnjič rekla, da je duda pokvarjena, ker ima luknjo in da jo naj vrže v smeti, pa mi je rekel »Dudo ne ti, bo dedi pavo« - Dudo ne v smeti, bo dedi popravil. Pri nas pač dedi vedno vse popravi. Z Iztokom sva prejšnji teden začela uvajati GH in ga je začelo kar malo zapirat. Včeraj ni bil nič pokakan in je danes taki jokav. Sem mu prej skuhala malo sladkih kamilic, pa sem samo kakšno žličko v njega spravla. Kaj bi lahko že tamemu malemu namočla suho slivo pa mu zjutraj dala sok za spit? Sva pa sedaj še samo pri jabolku in korenčku. Sem vas v zadnjem tednu malo prebirala za nazaj, pa bom kar pokomentirala par stvari. No, midva vedno ko gremo po nakup vzamema zraven vse tri otroke. Moram rečt, da so večinoma kar pridni. Zala in Blaž sedita v nakupovalnem vozičku, kupima jima žemljice in to potem jesta čez celo trgovino. Iztok pa je v vozičku in je tudi večinoma priden. Včasih se malo zjezi, takrat pa ga pač vzameva ven. Se je pa tudi že zgodilo, da sta bila Zala in Blaž ful navihana v trgovini in sma potem vsak za enim letala. Pač kakor kdaj. Se moram pohvalit, da bomo, če bo vse po sreči še letos začeli graditi naš domek. Mogoče katera ve kaj rabimo za nadomestno gradnjo, kakšne papirje. Kam se moraš sploh najprej obrnit? Sem hotela videti tisti video, ko Meta poje, pa ga ni več. Barba bi se dalo tisto še videt? Čebelica Maja napisala si, da boš Hano vpisala v vrtec Novo Polje, si kje tam doma? Moj je stanoval v Polju, ko je dela v Ljubljani, pa sem se včasih ful tam sprehajala, ko sem bila v Ljubljani. Marelica pa še eno vprašanje za tebe. Zadnič sta se z Flecker pogovarjali o netresku, kaj je to isto kot uhlek? Je Flecker rekla, da bo mazala z njim bradavice, bi jaz Zali tudi probala namazat. So ji enkrat že bradavičke odstranjevali, pa so se spet naredile. Alička mi imamo za Zalo tudi veliko odejo odkar je na veliki postelji, Blaž pa je še vedno v kinderpetu. Nosita pa oba dvodelne pižamice, pa še vedno sta oba v spalnih vrečah (mi rečemu žaklu), ker se drugače čisto razbrcata. Pa da še vozičkanje pokomentiram. Pri nas pa bi se kar vsi trije ful vozičkali, pa žal to ni mogoče, ker sva midva samo dva. Ne,vem kako bi zgledal ta Buggypod na našem vozičku pa Blaž v njem. Bomo še premislili. OK, dovolj za danes, da se me ne naveličate. Upam, da se mi bo sedaj uspelo večkrat javljat.