Katina
|
Danes sem seveda slabo spala, misli so mi kar naprej uhajale k našim nesrečnim majčicam. Kljub vsemu vam kuham kavico in čajček, pa tudi kakav in še kaj drugega, da bo današnji dan lepši. Anonimna , iskrene čestitke za in nobenih, res nobenih težav v , ter zdravega ti želim. katy82, verjetno ze bolečina posledica šarjenja po ustni votlini in bo danes že OK. Če boš danes še imela bolečine pokliči k zobarju in vprašaj če je to OK.Upam, da prideš na srečanje. jana81, tud jaz sem večkrat panična, ko se naš za kakšne 2 dni umiri. K sreči je bil včeraj živahen. Včasih mi je prav žal, da sploh imam dostop do interneta, kajti v 1. sem tudi imela težave, pa za večino možnih slabih izidov sploh nisem slišala. Dobro opravi danes. Ne sprejmem več nobene v cuker klub, ker je že dovolj strahov brez tega. barbaw, naš je tako samosvoj, da ga nobeno žokanje ne zdrami. Če se odloči, da bo pri miru je pri miru in me dan ali dva živcira. Tretji dan, ko začne končno kobacat se oddahnem. K sreči imam AS in ga občasno uporabim, ter štejem utripe. Si ne morem pomagat da ne bi bila živčna, čeprav se poskušam skulirat. Anitka, glede darila za obletnico ti žal ne znam svetovati, ker ima vsak par in individuum drugačne želje. To kar nekoga razveseli, je drugemu odveč. Če je za hece in če res nimaš ideje, lahko kupiš dolg rdeč trak in ga zavežeš okoli bušija, ter mu rečeš, da imaš zanj najlepše darilo na svetu, samo dostava bo malo poznejša. edinaos, te čisto razumem. Ko sem jaz brala sporočilo Naje3, je v sobo ravno stopil moj , zgleda da sem nezavedno naglas govorila: o groza, katastrofa, ... Potem sem mu povedala za vsebino. Rekel mi je, da bi mi najraje izklopil internet, ker me take stvari obremenjujejo. Pa sem mu rekla, da sem mu zdaj prvič povedala za kakšno slabo novico in mi je odgovoril, da mu ni treba niti povedat, da sem brala strašno novico, ker me vidi kakšna sem, ko kaj takega preberem. Nazadnje mi je rekel, da je njega sicer tudi strah, vendar je pri tem čisto nemočen in jaz tudi. Kajti kakor bo, bo. In res je, tisto kar nam je usoda namenila bomo morale sprejeti. Vsem želim, da jim je namenila zdrave . Ob tej želji izginejo vsi strahovi pred bolečim porodom, pred težavami ... Naja3, BOJANC in vse ostale z žalostnega seznama, hudo mi je za vas in iskreno upam, da ima življenje za vas pripravljene boljše čase in prijetnejše izkušnje. Iz srca vam želim, da se vam v bližnji prihodnosti nasmehne sreča.
|