|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 22:30:37   
Anitka
Ojla!

Spet mi je šele sedaj uspelo priti na čvek, ko ni gor več nobene user posted image Danes sem bila na CSD, kjer sem dobila vse papirje za izpolnit in mi je gospa svetovala, da počakam še na plačo, ki jo imam 5. v mesecu in da naj grem šele takrat v računovodstvo in potem hitro z vsemi papirji na CSD. Sem vprašal, če ne bo prepozno pa je dejala, da ne, da je še itak več kot 20 dni do začetka por. dopusta. O.k., že ve kaj dela, a ne?

POtem pa vsa bila z dragim na MŠ, kjer nam je fizioterapevtka povedala precej o mišicah medeničnega dna in vajah pred in po porodu in o dihanju med porodom. Smo se v dihanju tudi preizkusili in se še enkrat bomo, takrat na blazinah, žogah... Potem pa smo imeli še posvet z anesteziologom, ki nam je v čisto drugi luči predstavil tako Ultivo kot EA. In verjetno se bom odločila kar za EA, glede katere sem zaradi lažnih informacij bila zelo skeptična. Je pa povedal, da bi bilo potrebno včasih tudi babice povabiti na izobraževanje glede teh variant lajšanja bolečinuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Anitka, ti se RES preveč ženeš.


A se ti zdi? Če pa je toliko vsega še za postoriti. Bom skušala malce bremzati. Se pa sedaj kar ne bom mogla včakati pohištva. Sem hujša kot otročekuser posted image

Danes sem kupila še en paket Tosaminih tetra plenic v DM-u. Imajo pri nas v MS zaradi selitve na drugo lokacijo na vse izdelke 20% popust, tako, da sem nekaj profitirala.

Jutri in v petek bom pa spet malce bolj žalostna. No v bistvu sem že zdaj, ker gre moj dragi jutri zjutraj na pot in se vrne v petek zvečer. Saj bi bilo še za preživet, a ravno v petek imava obletnicouser posted image Imate kako idejo kako ga razveseliti, obdariti?

NARAVA le glej, da ne postaneš marčevkauser posted image Ti pa verjamem, da si postala kar panična. Jaz bi postala v nulo. Drži se.




< Sporočilo je popravil Anitka -- 26.3.2008 22:37:44 >


_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 22:38:05   
Anonimen
Punce mene je tragedija, ki je doletela našo majčico tako razžalostila, da me cel prsni koš boli od hudegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa še dragec mi mori naj se že pomirim,  samo nimaš kaj: kakor je nam in našim user posted image usojeno, tako se bo zgodilo, ne glede na vse. Na to nimamo vpliva.


(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3102
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 22:52:21   
Anitka
Sem šele sedaj prebrala to žalostno novico in kar jokamuser posted image user posted image

Draga Naja, em da ni besed, ki bi te v teh težkih trenutkih lahko potolažile. Sploh si ne znam predstavljati te agonijeuser posted image Vedi pa, da globoko sočustvujem s tabo in tvojimi najdražjimi in ti pošiljam en topel objemček. Hvala, da si se nam oglasila in nas posvarila. Vem, da je težko priti na RR-jo v teh trenutkih. Želim ti, da v vaša živčjenja spet kmalu posije sonce sreče. Bolečina bo nekega dne minila, a spomin, spomin bo tu za vekomaj in vaš angelček bo bedel nad vami in vas spremljal na vseh poteh.
Ostanite močni in če boš rabila kakšno ramo za zjokat se le oglasi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 6:07:21   
Katina
Danes sem seveda slabo spala, misli so mi kar naprej uhajale k našim nesrečnim majčicam.

Kljub vsemu vam kuham kavico in čajček, pa tudi kakav in še kaj drugega, da bo današnji dan lepši.
user posted image
user posted image

Anonimna user posted image , iskrene čestitke za user posted image in nobenih, res nobenih težav v user posted image , ter zdravega user posted image ti želim.
katy82, verjetno ze bolečina posledica šarjenja po ustni votlini in bo danes že OK. Če boš danes še imela bolečine pokliči k zobarju in vprašaj če je to OK.Upam, da prideš na srečanje.
jana81, tud jaz sem večkrat panična, ko se naš user posted image za kakšne 2 dni umiri. K sreči je bil včeraj živahen. Včasih mi je prav žal, da sploh imam dostop do interneta, kajti v 1.user posted image sem tudi imela težave, pa za večino možnih slabih izidov sploh nisem slišala. Dobro opravi danes. Ne sprejmem več nobene v cuker klub, ker je že dovolj strahov brez tega.
barbaw, naš user posted image je tako samosvoj, da ga nobeno žokanje ne zdrami. Če se odloči, da bo pri miru je pri miru in me dan ali dva živcira. Tretji dan, ko začne končno kobacat se oddahnem. K sreči imam AS in ga občasno uporabim, ter štejem utripe. Si ne morem pomagat da ne bi bila živčna, čeprav se poskušam skulirat.
Anitka, glede darila za obletnico ti žal ne znam svetovati, ker ima vsak par in individuum drugačne želje. To kar nekoga razveseli, je drugemu odveč. Če je za hece in če res nimaš ideje, lahko kupiš dolg rdeč trak in ga zavežeš okoli bušija, ter mu rečeš, da imaš zanj najlepše darilo na svetu, samo dostava bo malo poznejša.user posted image
edinaos, te čisto razumem. Ko sem jaz brala sporočilo Naje3, je v sobo ravno stopil moj user posted image , zgleda da sem nezavedno naglas govorila: o groza, katastrofa, ... Potem sem mu povedala za vsebino. Rekel mi je, da bi mi najraje izklopil internet, ker me take stvari obremenjujejo. Pa sem mu rekla, da sem mu zdaj prvič povedala za kakšno slabo novico in mi je odgovoril, da mu ni treba niti povedat, da sem brala strašno novico, ker me vidi kakšna sem, ko kaj takega preberem. Nazadnje mi je rekel, da je njega sicer tudi strah, vendar je pri tem čisto nemočen in jaz tudi. Kajti kakor bo, bo. In res je, tisto kar nam je usoda namenila bomo morale sprejeti. Vsem želim, da jim je namenila zdrave user posted image . Ob tej želji izginejo vsi strahovi pred bolečim porodom, pred user posted image težavami ...

Naja3, BOJANC in vse ostale z žalostnega seznama, hudo mi je za vas in iskreno upam, da ima življenje za vas pripravljene boljše čase in prijetnejše izkušnje. Iz srca vam želim, da se vam v bližnji prihodnosti nasmehne sreča.





(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 6:23:32   
Anitka
Jutro!

Danes vas pozdravim pred odhodom v službo.

KATINA hvala za postrežbo. Veš tudi jaz sem ponoči dosti razmišljala o naših nesrečnih majčicahuser posted image Se me je zelo dotaknilo in povzročilo nekaj nemirov v moji psihi. Tudi jaz imam AS , ki me občasno pomiri. Sicer je naše detece zelo aktivno čez cel dan in noč, ampak včasih pa le prija slišati bitje srčka.

Hvala za odštekano idejo za darilouser posted image user posted image Tole s trakom bom ziher porabila, pa seveda iščem idejo še za kaj zravenuser posted image

_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 6:24:39   
aurora28
Dobro jutro! user posted image

Ali se nam mogoče danes obeta sonček, kdo bi vedel, naš Naravni Trontelj zagotovo? user posted image user posted image

user posted image se že kuha.

Anitka mi je žal, da bo zopet sama, ampak saj bo tvoj dragi hitro prišel k vama nazaj. Za obletnico pa imam eno idejo in sicer, če je tvoj dragi sladkosned. No pa recimo da je in nato ko gre on od doma si nabaviš čokolado za kuhanje, dobro bi bilo da nabaviš tako belo kot temno in zraven kupiš še cele lešnike ali mandlje. Čokolado daš kuhat nad paro, da se stopi, lahko dodaš malo ruma in ko je čisto stopljena, si vmes pripraviš vzorce, tiste ki so za led delati in jih malo zmočiš, odvečno vodo zliješ ven, v vsak vzorček (ali je to delfin, srček, školjka...tega imajo v trgovini ogromno) daš po en celi lešnik ali mandelj (kar ti je ljubše) in čez preliješ čokolado. Ko so vsi modelči zaliti jih malo ohladiš in nato daš v hladilnik, da se popolnoma strdijo. Naslednje jutro, torej v petek te čokoladice vzameš iz modelčkov in jih lahko zložiš v manjšo škatlico ali pa kupiš tiste papirnate lončke - izrezljane servietke (pomanjšana verzija za mafine) in vsako čokoladico daš v svoj papirček in jih nekam zložiš. Škatlico zapreš in zraven v majhno kuverto napišeš posvetilo za svojega dragega. Vuala in to je to. Gre za izvirno idejo, ki bi je bil vesel vsak moški. Moj še posebej, ker je sladkosned. Ampak ker moj to idejo pozna, da letos nisem mogla tako presenetiti, ampak ga bom čez kakšno leto, ko bo pozabil. user posted image Upam, da ti bo moja ideja prav prišla. user posted image


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 6:36:24   
Anitka
Aurora jutro tudi tebi. Tudi tvoja ideja je krasnauser posted image Če mi bo čas dopuščal bom uporabila tudi tole izvirno idejouser posted image

Sicer pa sem že eno rundo user posted image user posted image Dragi je že namreč odšeluser posted image user posted image Še dobro, da grem v službo, da mi čas malce hitreje mine in da med otroki malce pozabim...

_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 6:53:58   
aurora28
Katina hvala za originalno kavico. user posted image
Komaj sem se najedla, pa sem že spet zaspana. user posted image Grem še kakšno kitico odrecitirat. user posted image user posted image A veste, da grem prihodnjo nedeljo na zasluženo porodniško. user posted image user posted image user posted image Joj kako čas beži.


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 6:58:03   
Anitka
Ja Aurora čas res neizmerno beži. Ti si že res čisto blizu odhohu v Rim.

Jaz ima pa danes 60 dni to gouser posted image user posted image

_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 7:21:07   
Estrella*
Jutro !
 
Ste zgodnje. Hvala za kavico Katina. onb včerajšnjem branju posta Naje sem napisala kar sem in ugasnila PC. Enostavno nisem imela več moči, da bi še kaj brala in komentirala.
Me je tako stisnilo: Zakaj? Ko sem bila pri Merlu na 3D, mi zaradi nizko ležeče olacente odsvetoval spolne odnose oz. če že zeloooonežno, ker obstajamožnost odluščenja placente. Takrat se mi ni zdelo to tako pomembno oz. se nisem zaavedala kaj pravzaprav to pomeni. Po izkušnji Naje, mislim, da smo zaključili z vsemi aktivnostmi kot tudi s kakršnimi koli napori.
 
Špelin: glede na to, da sem v Via Boni že bila in Bocaccio-u še ne sem za Bocaccio. Ura bo kar 14-15??? Ali jo kaj bolj specificiramo.?
 
Gremo delat!! just 6 days to go!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 7:25:14   
špelin@
Dobro jutro, drage moje user posted image
 
Tudi jaz sem slabo spala, v sanjah se mi je vse mešalo: od dobrega, slabega, kr neki,... user posted image  Tako zelo se me je dotaknila mala user posted image  naše Naje3, da se ne da povedati user posted image
 
Anitka, sama veš, da preveč garanja povzroča težave - vem tudi, da človek, ki je navajen res delati, ne more kar izpreči user posted image  En velik user posted image  zate, ne bodi žalostna, saj se bo user posted image  vrnil user posted image
 
Katina, jaz sem mojemu user posted image  dala za prebrat o Najini izgubi. Na srečo sva oba na enaki valovni dolžini - ne bom nikoli pozabila dne, ko mi je na mail pisal ati nekega malega user posted image , ki je moj e-naslov dobil od skupne kolegice, ki je vedela za mojo izgubo, in nisem vedela, kaj naj mu napišem... Mamici že, očku pa nisem znala... Odpisal mu je moj user posted image  in to tako globoko iz srca, da sem se ob branju njegovih besed dobesedno zjokala od ganjenosti.

Me je tako stisnilo: Zakaj? Ko sem bila pri Merlu na 3D, mi zaradi nizko ležeče olacente odsvetoval spolne odnose oz. če že zeloooonežno, ker obstajamožnost odluščenja placente. Takrat se mi ni zdelo to tako pomembno oz. se nisem zaavedala kaj pravzaprav to pomeni. Po izkušnji Naje, mislim, da smo zaključili z vsemi aktivnostmi kot tudi s kakršnimi koli napori.


Saj veš, kako strokovnjaki zelo radi govorijo, da nosečnost ni bolezen - po drugi strani pa hladnokrvno priznajo, da obstajajo pogrešljive izgube (z medicinskega vidika) user posted image user posted image user posted image  Zato vsaki user posted image  toplo priporočam, da v trenutkih dvomov raje preneha s fizično aktivnostjo kakršnekoli sorte, ker ni vredno!
 
Grem zdaj zbudit malo piko, da spraviva veliko do šole.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 7:29:25   
narava
Pozdravljene tetke!

Naja3, se vceraj sem se v sluzbi pritozevala, da bi bilo fajn, ce bi moj Poba na vsake kvatre kaj miru dal, ker je res zelo zivahen, a po tvojem postu sem se zacela svojih besed kar bati in predvsem sramovati. Naj kar brca, bom vsaj vedela, da je ok.
Nimam besed, ki bi lahko vsaj malo ublazile tvojo bolecino ob izgubi, vendar vedi, da kadarkoli bos rabila ramo za tolazbo ali pogovor, smo majcice tu!!! Nimam besed..



_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 8:20:55   
barbaw
Dobro jutro!

Moje spanje je bilo podobno premetavanju v polsnu. Utrujena nisem toliko, kolikor me danes še bolj boli v prsih. Bo treba k zdravniku, ker je malo prehudo že vse skupaj. Škrat pa tudi nič kaj manj ne kašlja. Ima tiste bronhitične napade, ki jih lajšamo s pumpicami. Bogi revež se niti normalno ne more igrat, ker drugače dobi napad. user posted image

Vidim, da si Katina postala glavna kuharica namesto Aurore.

Jaz še vedno čakam ta trapasti voziček. Zdaj naj bi bil končno na poti. Moram malo čekirat pri DHL kje trenutno je. Upam, da bo čimprej tu, ker me je že obdajal občutek, da bo prej Maja tu kot voziček. Imam pa starega še vedno na podstrešju za prvo silo. Ga nisem upala prodat, pa bi ga mogla že zdavnaj.

Katy po takem šaranju po ustni votlini je najbolje da imaš kakšen Sensodyn ali kaj podobnega. Ti bo olajšalo vse skupaj. Moj je tudi včeraj bil pri zobarju in je nekaj dobil za dlesni. Baje hitro celi. On ima ful probleme z zobmi, se mu kar lomijo. Sem ga zadnjič hecala, da naj začne šparat za nove. user posted image  Drugače pa, če so ti začela zobje propadat v nosečnosti, se boš mogla naslednjič še bolj paziti, če se to sploh da. Moja tašča je v obeh nosečnostih izgubila več kot pol zob.

Nima več energije, tako da grem s škratom riisanke gledat al pač kaj že. Je pa tudi meni hudo o včerajšnji žalostni novici in sploh nimam besed. Je pa tudi mene zdaj strah, ko me prej ni bilo tako zelo. Naj le brcajo naši user posted image  kolikor hočejo. Me je kar minilo, da bi še kdaj pojamrala kako me kaj okrog trebuha boli.



_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 8:25:29   
Anonimen
Dobro jutro majčice!

Spale skoraj niččččuser posted image , ne vem če sem spala 1 uro, o razlogu verjetno ne rabim pisat.

Kakšno žalostno vreme imamooooouser posted image user posted image

(odgovor članu narava)
  Neposredna povezava do sporočila: 3114
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 8:40:42   
špelin@
edinaos, ja, tudi pri nas je vreme čisto neobetavno user posted image  Danes res nisem pri volji za nič user posted image  Ne vem, česa naj se lotim, da bom vsaj kaj koristnega naredila. Morala bi zdrgniti kopalnico, ampak si bom najprej privoščila konkreten zajtrk - pojedla sem že četrt kile grozdja, ravno pravšnja predjed user posted image
 
barbaw, user posted image user posted image user posted image  zate in za tvojega škratka - pozdravita se user posted image user posted image
 
narava, veš, vse se takole pritožujemo, kako nas naši trebušni brcači izmučijo - čeprav je to po drugi strani najbolj zanesljiv znak, da so živi. Tudi mene ob misli na vse izgube postane prav zares sram, da se kdaj pritožujem user posted image  
 
Grem zdaj nad kos kruha, maslo in breskovo marmelado user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 8:44:50   
Anonimen
Dobro jutro:

Hvala za kakav... prilegel se je. user posted image

Danes zjutraj me je zbudila huda bolečina v nogi - meča. Prvič me je zagrabil krč v mišico v tej nosečnosti..In sem kar solze dobila na oči od bolečine...

Ampak a veste kaj... Je to kar fajn, sem namreč zadovoljna. Ker to pomeni, da imam tud še kje kakšno mišico ne samo špeh...user posted image user posted image user posted image

Tok da vas mal v dobro voljo spravim... se malce šalim na svoj račun...

Imam pa resno vprašanje, vem da marsi katera  ima ta problem in me zanima ker še sedaj ne morem hodit...Ali si potem mišico s čim zmasirate? Morda tisti gel za športnike.. ali kaka druga mast...

Pa danes vam želim lep dan...mene ne bo tukaj ker grem k hematologu....in mi bo šel cel dan...


Aja sam še to včeraj sem gledala BB.... pa jaz bi tisto Tamaro zalimala... Ma kok je to ene nabijalska in tečna babura.... a jej jej...bogi tisti, ki jo morajo prenašat v BB in ubogi njeni domači...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3116
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 8:55:05   
kasso
Dobro jutro punce!

V Pušenjakovam koledarju piše za 32. teden: otrokovi gibi bodo v tem tednu dosegli vrhunec. Od tega tedna dalje bodo gibi postajali vse manj izraziti in včasih tudi manj pogosti. Priporočamo, da se nučite uspešnega načina nadzora nad stanjem ploda - štetja gibov. Ugotovite obdobje dneva, v katerem je običajno najbolj aktiven: zapiššite si čas začetka štetja in čas, ko boste našteli 10 gibov. Štejte vse razen kolcanja (brcanje, obračanje, iztegovanje). Če v pol ure ne bo dovolj gibov, naredite nekaj počepov, spijte sok, pojejte kaj malega in se uležite na levi bok za naslednje pol ure.

Pri meni je bila najbolj aktivna v 33. tednu in danes se začne 34. Tako, da bom kar štela gibe..... Sem pa opazila, da je res, če npr. pojem toplo juho kar podivja, sploh pa, če se zveččer uležem na levi bok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 8:55:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Imam pa resno vprašanje, vem da marsi katera  ima ta problem in me zanima ker še sedaj ne morem hodit...Ali si potem mišico s čim zmasirate? Morda tisti gel za športnike.. ali kaka druga mast...


Jaz si ponavadi zmasiram mišico kar z otroškim oljem, v katero dam kakšno kapljico "olja 31". Pomaga pa tudi kakšen hladilni gel, če ga imaš user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Pa danes vam želim lep dan...mene ne bo tukaj ker grem k hematologu....in mi bo šel cel dan...


Dobro opravi, bomo stiskale pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 9:00:39   
aurora28
Barbaw zate in tvojega škratka user posted image user posted image user posted image , da bosta čimprej okrevala, ti pa le pojdi k zdravniku, da se ne bo še kaj bolj resnejšega razvilo iz tega. Upam, da se ne bo. user posted image

Katy zobje hmmm, škoda, da so se začele pojavljati te težave. user posted image In kako je zdaj z zobmi, a te še bolijo? Upam, da boš čimprej ok in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image za SREČO.


Joj ženske premlevam vse napisane besede od Naje in me resnično boli njena izguba. user posted image user posted image Včasih se neizmerno pritožujemo, npr. jaz da me bolijo zapestja, pa noge, pa ono pa tisto....ampak vse to je znak, da je življenje v meni živo in me to opozarja na mojega korenjaka. Kar naj veselo miga. user posted image

Mogoče se bo slišalo čudno, ampak Najina izguba mi je dala za misliti v tem pogledu, da ženske, ki smo že kdaj izgubile svoje otročke, bodisi na začetku nosečnosti ali na sredini ali na koncu vemo, da je izguba, izguba, ki je kruta, pa vendar nas opozarja vedno znova, da smo ženske kljub svojim strahovom popolnoma nemočne pri tem. Gre za življenje v nas, na katerega me nimamo vpliva. Edino kar nam preostane je, da verjamemo v bitje v sebi, da pridno raste in se razvija. Vem, da je to mene še najbolj bolelo, ker sem vedela, da imam pri tem zavezane roke. user posted image user posted image user posted image


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 9:01:34   
kasso
****, mene muččijo krčči v meččih skoraj vsako nočč žže celo noseččnost. ŽŽe napol v snu v postelji takoj stegnem nogo, ččeprav boli kot hudičč, peto dol in prste ččimbolj gor. Krčč kar hitro počpusti. šše prej pa, čče se vsedešš na rob postelje in imašš noge v pravem kotu oz. najdešš pozicijo, da popusti. ČČe ččimprej odreagiram, me drugi dan ničč ne boli. Imam pa hladilni gel Erbaven, ki sem ga kupila v lekarni.
Bom znorela, ker mi vse ššumnike dvojno pišše.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 9:04:34   
TamaraJ
Dobro jutro...

ja, vreme je totalno morbidno in zdajle sem prebrala še post od Naje. Sploh nimam besed.. Njej in BOJANC se je zgodilo tisto, česar se najbrž vsaka od nas v sebi boji. Ne znam si predstavljati... Naja... samo topel objem ti lahko pošljem, ker kot so že napisale naše majčice, so vsake besede odveč. In zdaj je najbolj blažilen le objem in nasmeh tvoje deklice in dragega. Mali angelček pa bo vedno bedel nad vami...

Ne vem katera je napisala... Ja, res je, da nosečnost ni bolezen. Ampak to ne pomeni, da se pretegujemo, kot da nebi bile noseče. Vesela sem, da sem doma in da se malo umirim od vsega. Ni vredna služba... Vredno je naše zdravje in zdravje naših najdražjih. In to, da rodimo zdrave otročke. Božam zdaj svoj trebušček in malemu prigovarjam, da naj kar brca..kolikor želi. Samo, da je z njim vse ok...


**Kar se pa srečanja tiče... meni je popolnoma vseeno, saj ne poznam ne ene ne druge pizzerije oz. gostilne. Seveda sem za in pridem..


_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 9:13:45   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
****, mene muččijo krčči v meččih skoraj vsako nočč žže celo noseččnost. ŽŽe napol v snu v postelji takoj stegnem nogo, ččeprav boli kot hudičč, peto dol in prste ččimbolj gor. Krčč kar hitro počpusti. šše prej pa, čče se vsedešš na rob postelje in imašš noge v pravem kotu oz. najdešš pozicijo, da popusti. ČČe ččimprej odreagiram, me drugi dan ničč ne boli. Imam pa hladilni gel Erbaven, ki sem ga kupila v lekarni.
Bom znorela, ker mi vse ššumnike dvojno pišše.


Od kdaj pa ti jecljaš?? user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Mogoče se bo slišalo čudno, ampak Najina izguba mi je dala za misliti v tem pogledu, da ženske, ki smo že kdaj izgubile svoje otročke, bodisi na začetku nosečnosti ali na sredini ali na koncu vemo, da je izguba, izguba, ki je kruta, pa vendar nas opozarja vedno znova, da smo ženske kljub svojim strahovom popolnoma nemočne pri tem. Gre za življenje v nas, na katerega me nimamo vpliva. Edino kar nam preostane je, da verjamemo v bitje v sebi, da pridno raste in se razvija. Vem, da je to mene še najbolj bolelo, ker sem vedela, da imam pri tem zavezane roke. user posted image user posted image user posted image


aurora28, misli mi bereš user posted image  Tudi sama bi napisala enako user posted image
 
Grem zdaj pogledat, katera lokacija je izglasovana - druga ostane za rezervo, če bi bila prva slučajno zasedena user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 9:14:40   
Naty*
Jutro! Tud za mano je zelo slaba noč user posted image , prehlad  bi še nekako prenesla, ampak mi je blo tolk hudo za Najo, BOJANC in ženske, ki morjo to prestajat, da vam ne morem povedat. Js sm tud mojmu včeri povedala in ga je tud ful prizadelo. In zdej me še skoz sprašuje, če mali brca, ker je mel dva dni počivanje. HB, da je včeri zjutri začel s svojo normalno aktivnostjo in jo dons nadaljuje, drugač bi po moje takoj šla na UZ, ko sem post prebrala.

Nč grem neki pojest, Katina hvala za kofetek user posted image .

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 9:16:23   
Čmrlika
Pozdravljene majčice!
Včeraj sem cel dan pridno prebirala kaj ste pisale, pa mi ni bilo za pisat, oz. nisem imela kaj za povedat...in potem Najin post...
Najauser posted image user posted image .......
Verjetno ne rabim razlagat, da sem se celo noč prebujala in vsakič pomislila na to žalostno zgodbo...božala bušija...in vstala zame kar zgodaj ker enostavno nisem mogla spat...in zdaj že celo jutro čakam gibanje moje user posted image  in nič , in sem panična, da ne moreš verjet, lubi mi ježe po telefonu povedal par vzgojnih,pa da mi bo internet do poroda dol vgasnil...user posted image  pa drugače do zdaj res nisem prebirala žalostnih postov...Joj, upam, da se moja damica predrami, pa sreča da imam jutri pregled...

kako se naj zdaj slabega razpoloženja znebim? user posted image
Joj sem zatežila, bom pa zdaj ziher bolj pozorna na vse, pa mogoče si celo začnem beležit gibe, ki bi jih že morala, pa jih do zdaj nisem, ker je bilo dete kr aktivno čez cel dan...

No, lep dan želim vsem skupaj, mi smo vedno bližje...user posted image  Točno mesec še!!! in potem enkrat v tem času ne bom več srečka user posted image .......user posted image  pa upam, da ne bom kaka fejst tečka user posted image

_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 9:17:42   
aurora28
**** meni noge moj mož vsak večer zmasira kar z navadno kremo, ker me tudi pete bolijo. Drugače pa odkar popijem ali pojem vsaj 3 dcl mleka dnevno so bolečine manjše oziroma jih sploh ni. Pa popoješ dovolj mleka/ mlečnih izdelkov?

_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.