vaney
|
Imam en čuden, recimo temu, problem. Z možem živiva v svojem stanovanju 3 leta (prej sva bila skupaj čez vikende, ker sem bila jaz odsotna med tednom zaradi študija), imava dojenčka. Jaz sem na porodniški, on pa dela 3 izmene. Do sredine nosečnosti sva skoraj vsak večer hodila skupaj spat (vsaj, ko je delal dop. in pop.), od sredine nosečnosti naprej pa sem bila jaz precej utrujena in sem hodila spat že okrog 22h, njemu pa se nikakor ni spalo do 1, 2h zjutraj, sedaj pa je isto. Jaz hodim spat z dojenčkom, da se vsaj kaj naspim, on pa ne more spat in pride spat sredi noči. Mene to zelo moti. Mogoče se komu zdi to brezveze, ampak meni se zdi, da to razdira pravo družinsko, zakonsko življenje. On je na internetu, gleda tv, filme, bere revije, dokler ne zaspi zraven in se potem preseli v spalnico in včasih je to šele proti jutru. Sem že probala se zmenit z njim, da vsaj pride z mano spat, ampak ne gre, ker je on ves živčen in se pol ure premetava vsakih 5 sekund, potem pa obupa in gre v dnevno sobo. Drugače se razumeva super in nimava kakšnih posebnih problemov, razen klasičnih prepirčkov, ki minejo tako hitro kot pridejo. Zdaj pa vi meni povejte, če delam problem tam, kjer ga ni...če pa je, imate kakšen predlog, kako bi ga lahko rešila, ker mene res moti. Hvala, lep pozdrav vsem.