|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   med menstruacijo...
24.3.2008 10:12:00   
FLASK_A
Kaj pravite na to novost:
http://www.lunette.si/tuotteet/kuukautiskuppi.php

Še vtisi:
http://www.lunette.si/info/kommentteja.php

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: med menstruacijo...
24.3.2008 10:19:30   
Vrtnica79
Svaštauser posted image ................. jaz še vedno prisegam na tampone.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2008 10:49:34   
Muca Copatarica
Svašta ................. jaz še vedno prisegam na tampone.

Hvala enako.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2008 11:05:28   
Markova
Ni ravno novost. Enaka zadeva kot Mooncup, samo druga firma. V redu stvar, samo za zelo močno menstruacijo se ne obnse najbolje.

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2008 11:20:52   
dulcinea
Jaz bi pa tole sproala. A katera že ima? Jaz imam od vložkov s krilci vse vneto med nogami...

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Markova)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2008 11:44:23   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Jaz bi pa tole sproala. A katera že ima? Jaz imam od vložkov s krilci vse vneto med nogami...

Jaz bi tudi zaradi tega probala. Tamponi mi pa ne dišijo, ker držijo umazanijo notri... Nekak mi ne potegnejouser posted image Tale stvar je pa sterilna in se lepo spere. Mogoče bom pa res naročila...

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2008 12:06:32   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jaz bi tudi zaradi tega probala. Tamponi mi pa ne dišijo, ker držijo umazanijo notri... Nekak mi ne potegnejouser posted image Tale stvar je pa sterilna in se lepo spere. Mogoče bom pa res naročila...

Tudi jaz ne maram zaradi tega tamponov. Jaz tudi zdaj razmišljam o nabavi. Pa saj, če pomislim, 30€ ni nevem koliko. Za svoje zdravje bi pa vse sprobala.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2008 13:25:19   
Anonimen
Ne bi jaz tega. Če kam grem dam tampon, za doma pa vložke in to VIR.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.3.2008 13:55:51   
Blueberry
Se mi ne zdi slaba zadeva. Bi jo sprobala. Se jo že da kupiti v drogerijah? LPuser posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.3.2008 16:02:59   
dulcinea
V DM se da kupit, sem prebrala ravno na tej strani, ko jo je FLASK_A objavila. Lahko pa naročiš tudi pri njih prek spleta. Če naročiš še kaj zraven, je pa poštnine fraj. Vsaj tako jaz razumem. Jaz zdaj na veliko preučujem tole stvar. Sem nekaj brala tudi po drugih forumih. Sem že skoraj prepričana.

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.3.2008 17:19:10   
Blueberry
Tudi mene ne ta stvar privabla.user posted image Samo me pa zanima kako to pol ven daš. Saj sem prebrala da gre, ampak kaj pa če vseeno ne dobiš ven.user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.3.2008 17:43:50   
taly82
Res uredu zadevica.user posted image Ali je katera že poizkusila?

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.3.2008 18:08:32   
Dadi
Zanimivo...pa še mišice medeničnega dna treniraš zravenuser posted image  Morda pa bom poskusila.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.3.2008 18:22:32   
dulcinea
Vče si lahko preberete tukaj. Poleg te strani, ki jo je omenila avtorica, pa obstajajo še druge. Recimo tale, tale, ali pa tale. Pa upam, da to ne bodo šteli kot reklamo. Jaz sem gledala, kje je ceneje. Mogoče bom naročila kar v anglijo, čeprav sem najbolj navdušena nad tole finsko rečjo.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.3.2008 19:19:33   
FLASK_A
Dulcinea, kaj pa je razlika od teh, ki se dobiljo v Slo? Zakaj bi narocila v tujino? Nisem vsega brala, pa če mi lahko mal povzameš user posted image

Cene so tam-tam s stroški poštnine vred...

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
24.3.2008 23:09:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
25.3.2008 17:32:41   
Blueberry
Je že katera šla pogledat za to stvar v DM? Jaz sem šla ravno danes in še noben nič ne ve o tem izdelku.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.3.2008 17:36:16   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Dulcinea, kaj pa je razlika od teh, ki se dobiljo v Slo? Zakaj bi narocila v tujino? Nisem vsega brala, pa če mi lahko mal povzameđ user posted image

Cene so tam-tam s strođki pođtnine vred...

Femmecup costs Ł 14.99 each including worldwide postage.

Če dađ te funte v evre, pride malo manj a ne? Men je moj reku, da je to okol 20€. Če je prav preračunal. Se previ, da je tukaj pođtnina za po svetu ţe vključena poleg tega čuda od đalčke.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.3.2008 17:40:07   
dulcinea
No, kakšne črke mi je pa zdaj to naredilo?

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.3.2008 21:10:01   
FLASK_A
Aha..  No pa sej.. Meni je ona ponudba všeč, ko dobiš tako lično vrečkico zravenuser posted image Sam bom pomoje vseeno v DM zavilauser posted image Tole preko pošte ne prakticiram dostikrat, grem kar v trgovino pa kupim. Mam takoj in za ziheruser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.3.2008 10:32:56   
Čupka
Joj, meni se pa to ne zdi ravno kul. Tamponi ne držijo umazanije not, če jih menjaš na 2 uri. Jaz jih morem v vsakem primeru, ker imam precej močne krvavitve. Saj v tej "skodelici" pa stoji menstrualna kri in če se premikaš, ves čas obliva maternični vrat. Joj, moram rečt, da me ta ideja v bistvu zelo skomina in mi je skrajno neprijetna. Brrrrr.
In kaj potem, kadar nisi doma....na javnih straniščih, ali v službi izlivaš vsebino v WC in potem spiraš pri umivalniku? Ne vem no....user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.3.2008 10:34:57   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Tudi jaz sem imela te težave. Sedaj ko uporabljam tampone in za ponoči vir80, jih nimam več. V vseh teh famoznih vložkih s krilci in brez je toliko ene kemije in po mojem niti ne dihajo najbolje, čeprav naj bi....

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.3.2008 10:35:55   
Anonimen
Meni ne potegne.

So pa že tamponi bolj komot. Pa čist nič manj higienični.
Pa nekatere uporabnice mooncup-a tožijo, da se naredi vakum in ne morejo ven potegnit... oz je odstranjevanje zelo boleče.

(odgovor članu Čupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
26.3.2008 11:33:55   
ledenka
jaz imam Mooncup že več kot leto in ne zamenjam user posted image  pa še M so postale krajše za kak dan in z izcedki nimam problemov. sem imela tole že tud na potovanjih zraven, pa se je fajn obneslo - sam vlažen papir morš met zraven v WCju, pa je.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.3.2008 11:36:44   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Čupka

Joj, meni se pa to ne zdi ravno kul. Tamponi ne držijo umazanije not, če jih menjaš na 2 uri. Jaz jih morem v vsakem primeru, ker imam precej močne krvavitve. Saj v tej "skodelici" pa stoji menstrualna kri in če se premikaš, ves čas obliva maternični vrat. Joj, moram rečt, da me ta ideja v bistvu zelo skomina in mi je skrajno neprijetna. Brrrrr.
In kaj potem, kadar nisi doma....na javnih straniščih, ali v službi izlivaš vsebino v WC in potem spiraš pri umivalniku? Ne vem no....user posted image

Razmišljam popolnoma enako.

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?