|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: test pokazal plusek
23.3.2008 18:43:32   
silvya
Cipresa! Čestitke!!! Zraven pa prejmi še iskrene želje, da bi vse potekalo kot mora in da boš na koncu dobila v naročje zdravega otročička. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.3.2008 19:07:01   
spelka12
CIPRESA iskrene čestitke user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 27
23.3.2008 19:20:56   
snežinka7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa drži se boš videla, da bo sedaj vse vredu

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.3.2008 19:31:34   
murkica
čestitke. Cipresa stiskam pesti, da je tokrat vse v redu!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.3.2008 20:01:09   
Anonimen
Čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
23.3.2008 20:26:52   
K_a_t_j_a
Čestitke in lepo nosečnost!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.3.2008 20:39:57   
witto
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Cipresa!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 32
23.3.2008 21:00:45   
Anonimen
Cestitke :).

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
23.3.2008 21:39:18   
lex
želim ti mirno nosečnost in res sem zelo srečna, da vama je uspelouser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 34
23.3.2008 23:29:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
24.3.2008 6:16:54   
tassi1
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
24.3.2008 8:48:40   
Blacky30
Čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image  Zelo sem vesela za vaju!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.3.2008 9:25:18   
Tinky
ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 38
24.3.2008 10:17:13   
bastian111
čESTITAM IN ŽELIM MIRNO PREDVSEM PA ZDRAVO NOSEČNOST.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 39
24.3.2008 10:51:53   
vita80
user posted image user posted image user posted image Čestitke!!!!! Upam, da bo vse ok!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 40
24.3.2008 12:42:56   
Balonchy
Čestitke CIPRESA!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 41
24.3.2008 13:54:22   
polnaluna
Cipresa, zelo sem vesela zate in želim ti vse dobro. pred cca mesecem dni sem tudi jaz imela IMN.
Pa če ti ni odveč bi te vprašala par zadev. Koliko po IMN ti je uspelo zanositi? So ti vzeli en jajcevo? Te je po operaciji še kaj bolelo? Če ne boš odgovorila, te bom razumela. Kljub vsemu si v mojih mislih in v dneh, ko se pobiram bom veliko mislila nate.

Lepo se imej, zelo si mi pri srcu in blizu,
polna luna

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 42
24.3.2008 17:04:44   
CIPRESA
Oj polnaluna!

Ja jaz sem imela IMN v novembru, z možem sva začela delati na bebiki kar takoj po prvem ciklusu - počakala sem eno M ki je bila točna ko urca potem pa sva spet začela probavati. Uspelo pa je ta mesecuser posted image user posted image
Vzeli so mi desni jajcevod, po operaciji nisem čutila nobenih bolečin več, me je prej tako bolelo, ko sem prišla iz operacijske in se zbudila na intenzivni  je ta bolečina čisto izginila ostane pa tista v srčku, za tisto veš da ni zdravila, potreben je le čas in potrpljenje. Po 3 dneh sem šla domov, krvavela sem približno tako kot pri menstruaciji (cca 6 dni), bolečine pa nobene, le šivi so me malo boleli.
Tudi če te boli polnaluna in to nič čudnega veš, nekatere zraven mene so jamrale da jih zelo boli in so komaj hodile, kot po porodu.

Drugače pa glede ponovne zanositve mi je ginekolog po pregledu odgovoril tako kot dr.Pušenjak da počakaš en mesec da gre prvi ciklus mem in potem lahko spet začneš delati na bebiki. Moraš pa biti tudi psihično pri močeh ne samo fizično, veš.  Povedal mi je da  nosečnosti ni bilo v maternici zato se nima kaj čistiti in da so mi jajcevod v katerem se je nahajal plodek odstranili, torej lahko začneva takoj naslednji mesec po M.

Zelo mi je hudo za vse ki morajo čez to, pa ne samo IMN, tudi splave in potem čakanja, dolgi postopki umetne oploditve, ko čakajo in upajo..............nevem se mi zdijo svetnice ker vem da trpijo. Vse bi dala da bi lahko kateri to bilo prišparano.

Polnaluna želim ti da čimprej  postaneš nosečka, držim pesti zate.

Lahko mi pišeš tudi na ZS user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu polnaluna)
Neposredna povezava do sporočila: 43
24.3.2008 17:07:08   
CIPRESA
Aja pa še nekaj priznam da sem ta mesec pila 2X na dan čaj krvomočnice - zjutraj in zvečer,  zjutraj sem spila tisti matični mleček ki sem ga kupila v sanolaborju in je v škatli 10 ampul za spiti, in jemala vitamin E. Tako sem prav čutila ovulacijo ki jo prej nikoli nisem.

Vso srečouser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 44
24.3.2008 17:09:02   
pike
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO!!! ISKRENE ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 45
24.3.2008 17:19:38   
Dadi
user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE, pa zdravo dete naj bo..

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 46
24.3.2008 19:15:47   
lunica 85
čestitam bravo me ti bomo pa sledile.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

Neposredna povezava do sporočila: 47
24.3.2008 19:18:56   
sonček33
cipresa čestitam

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 48
24.3.2008 19:36:57   
Anonimen
BRAVOuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
25.3.2008 9:50:24   
polnaluna
Cipresa zdravo

Polepšala si moj dan in teden, morda celo mesec in leto.
Imela sem popolnoma enako kot ti. Desni jajcevod so mi odstranili. Meni so rekli, da naj počakam 3 mesece. Malo še počakam pol pa akcija :). Verjamem, da bom kar kmalu srečna mamica. Še vedno mi je ful hudo, ko pomislim na preteklo dogajanje, a izvlekla sem se iz nenehnih razmišljanj o tem, iz joka, iz psihične nestabilnosti. Funkcioniram normalno. Sem pa slaba uporabnica forumov, ker ne vem kaj je ZS :) kamor bi ti lahko pisala.

Morda ne veš, vendar z vsem srcem sem vesela zate, pa kaj če te ne poznam, ful ti privoščim, ti si moja lučka v tunelu in še verjetno marsikateri drugi deklici, hvala, da si odgovorila na moja vprašanja.

Upam, da boš dobila najbolj zdravega in naj naj angelčka na celem svetu.

Polnaluna

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?