nyna84
|
Sayuri: Danes, ko v svoji knjigi življenja obračaš novo stran, naj ti na tistih, ki so že za tabo, ostanejo samo lepi spomini... Na novega, še nepopisanega, pa ti želim, da dodaš še lepše in srečnejše trenutke... Vse najboljše! Sicer pa lep pozdrav vsem skupaj po dolgem času. Mi je zelo žal, da nimam več časa, da bi lahko tudi jaz bolj pogosto delila z vami te čudovite mesece... Enostavno mi ne znese. Pri nas je tudi bilo te dni praznično, smo praznovali veliko noč, pa moj rojstni dan (vse na isti dan ), tako da sem do grla polna hrane. Pa mi je tašča naredila ODLIČNO potico in sem ugotovila, da me po njej grozno peče zgaga. Sem si pa zato privoščila dva kosa mamine torte nutele z jagodami in smetano. Njami! Drugače je pri nas vse po starem, veselo brcamo in danes je celo moj prvič čutil našega . Ponavadi se je prej naveličal kot dočakal kakšno brciko. Komaj čakam, da bo četrtek in bom imela po dolgem času spet pregled (se mi zdi da je od prejšnjega pregleda minila že cela večnost). Da bom lahko videla in slišala našega malčka. Če bo vse po sreči, bom končno izvedela tudi ali bo ali . Naša Gaja vsem govori, da bo imela sestrico . No, če bo res, bomo nekaj privarčevali, ker ne bo treba nabavljati veliko novih oblačilc, čeprav po drugi strani komaj čakam, da bom šla v šoping za . Za tiste ljubke pajacke bi zapravila celo premoženje. Karkoli že bo, bomo zelo veseli, važno je samo, da bo vse ok. Zadnje čase tudi mene dajejo hormoni. Slišim lepo pesem in se mi začne kar cmok nabirati v grlu. Se zdim sama sebi smešna. Vzadnjič sva se zaradi neke čisto banalne malenkosti sporekla s in sem planila v jok. Sem se komaj potolažila, pa še povedat nisem znala, zakaj sploh jočem. Sem se zdela sama sebi smešna. Spet sem napisala roman. Prav meni podobno - ko končno pridem na forum, bi lahko napisala tri strani, potem pa spet cel teden nič. Se bom probala poboljšat. Lep pozdrav vsem , uživajte v teh prelepih mesecih, pa čimveč božajte svoje bušije (sem videla slikce, imate zelo lepe). Nočko!