|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
20.3.2008 11:38:27   
alička
Živa ima pa že nekaj časa dvodelno pižamo, pa ne zato, ker enodelne ne bi dobila, ampak zato, ker pro enodelni  odpne vse drukerčke (gumbke) ali zadrgo in se sleče do plenic user posted image . Se jo parkrat dobila v sami plenici, ko sem šla pogledat če je pokrita. Zdaj prakticiram dvodelne, te ji niso tako interesantne za slačit, spodaj nič, pa tudi brez nogavičk, ker ji je itak vroče in se celo noč odkriva (če je brez nogavičk, se ponavadi odkrije samo enkrat, pa še takrat zelo hitro pokliče: mami krit).

Barba, sem se sponila, da sem v Kraljevem Mignonu enkrat jedla eno pito in je bila njami, bomo šli enkrat sprobat tortico, sem se pa spomnila še na slaščičarno Slonček (Zlato polje).

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
20.3.2008 14:01:56   
barba
Pa u Britofu v Vili Čiračara (saj mislim,da se tko lokal imenuje) majo ful dobre tortice, probaš jih pa lahko tud v Kranju v Cukrarni. Za druge v KR pa jst ne vem.

Drgač jih je moja kolegica ful pekla k je slaščičarka, sam se je preselila v LJ in ne peče več tort. 

Nimam več kej napisat ...user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
20.3.2008 20:11:17   
eya
Živjo!

Nam se je pa kar naenkrat ponudila možnost, da damo Žiga v vrtec. Gre za en privatni vrtec v Domžalah, ki ima te ta mlajše skupine koncesionirane. Glede na to, da imamo v "navadnem" vrtcu zelo malo možnosti za sprejem jeseni, ga bomo verjetno kar v ta privatni dali. Se moramo do jutri odločit. Sicer sem hotela Žiga imet še do jeseni pri tej varuški.

Mojčika, kako ti je šlo? A nisi imela enega predavanja enkrat v teh dneh?

To je ful fajn, če lahko RD praznuješ kar zunaj, ta mali so itak najraje zunaj. Pri nas na žalost nimamo te možnosti.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
21.3.2008 8:36:29   
alička
Eya, se mi zdi tole za vrtec kar super. Verjamem, da ga imata gospa in gospod, ki ga čuvata zelo rada in lepo skrbita zanj, samo v vrtcu se bo pa še kaj naučil, pa pojejo, plešejo rišejo...

Uf, za mano je maksimalno naporen teden, v ponedeljek izpit, torek, sreda in četrtek pa pisanje in prestavitev seminarske in to v skupini, predstavljajte si kako smo se težko vskladili za srečanja, ker smo vsi trije v službah, popoldan predavanja... No zdaj je za mano, čakam samo še rezultat ponedeljkovega izpita in tale viken bo malo bolj umirjen. Potem pa učenje za drug predmet.

Lepe praznike  user posted image   in prijetno barvanje pirhov  user posted image  vam želim, če se slučajno nič več ne oglasim.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
21.3.2008 12:45:26   
*zvezdica*
Hej hej!

Vam moram povedat kakšen lep obisk sem dobila danes v službo! Krista z družino je prišla user posted image . Jej, sem je bla vesela. Odkrito pa lahko rečem, da odlično izgledauser posted image . Kristjan pa itak ful faca...je odkrival skrivnosti naše avleuser posted image .
Sam tolk na hitrco...dosm mam ful gužvo, da bom potem lahko 3 dni doma..jupi!

Marcel in Zarja

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
21.3.2008 13:43:33   
mojčika
Mojčika, kako ti je šlo? A nisi imela enega predavanja enkrat v teh dneh?

Eya izšlo se je zeloooo dobro, bili smo ekstra pohvaljeni. Nisem imela treme, prisluhnili so nam, bilo je zelo dinamično. Pripravljam pa se za dan šole, polna dela, zato vas berem malo zvečer user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
21.3.2008 14:40:12   
ČebelicaMaja
Ojla!
Tudi pri nas je danes ful noro... vsi hočejo vse urediti pred prazniki, kot da bi bili 14 dni doma, ne pa samo podaljšani vikend!

Sem pod vtisom včerajšnjega Trenja (je katera gledala?), katastrofa od države, kako počasne postopke imamo... enako je pri nas pri hiši, sodišče ima 6 letno zamudo, mi naj bi pa čakali kakor vemo in znamo...da ne govorim o primerih, ki so jih pokazali- sem prav slabo spala včeraj...

No ja, sem pa fuuuullll vesela, ker naša miška spet je in ji gre na bolje- včeraj je spala vsega skupaj po moje kakih 19 ur... ampak zgleda, da je pomagalo, da bomo lahko med prazniki malo okoli šibal...

Joj, sem vesela za praznike, pa čeprav gre le za 4 dni... a ne, kako se spremeni, ko imaš družino- vsak trenutek, ko si lahko sproščeno skupaj šteje...

Jaz sem za RD praznovanje kar eno telovadnico rezervirala... ni poceni- 2h je 90€, dobiš še animatorja in glasbo, sam prineseš hrano in pijačo...pri nas doma nimamo dovolj prostora, pa je to edina nevtralna rešitev...

bodite lepo in lepe praznike vsem
maja

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
21.3.2008 19:10:33   
eya
Alička, držim pesti, da je bil izpit uspešen. Si imela pa res naporen teden.

Pri nas smi imeli danes uradno delavnik samo do 12ih, nam je dekan tako vsem po mailu poslaluser posted image  Ful dobr, bi lahko več petkov tako bilo. Čeprav potem nisem šla ravno ob 12ih domov, ampak kako dobro uro prej kot ponavadi pa vendarle.

Trenj pa ponavadi ne gledam, ker preveč vpijejo en čez drugega.                                     

< Sporočilo je popravil eya -- 21.3.2008 19:12:22 >

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
21.3.2008 21:28:14   
Krista28
Dober večer mamice,

Evo, mi smo imeli dons izlet na Bled, sprobali kako grejo vozički v avto, slišali par odkritih nasvetov.....tile pri sonček.si so kar face. Tip je čisto odkrito povedal, pa čeprav mogoče sebi v škodouser posted image . Odločitev je padla.....vezli bomo quinny speedy SX, košaro bom pa kar rabljeno vzela, lupinico imam od Kristjana še. Celo oba vozička mi gresta lepo v prtljažnik, pa še kaka potovalka pa nahrbtnik zravenuser posted image user posted image Upam samo da ne bo preveč moteče, da se sedež ne obrača v obe smeri vožnje
.user posted image

Potem smo šli pa še na kavico in kremšnice in vmes sem se spomnila, da bi presenetili Zvezdico. Je moj hotu da pokličem, pa sem rajš kar tko nardilauser posted image user posted image Da bi ve vidle kolk je pogledalauser posted image user posted image . Ja hvala za komplimente, sam si ti velik boljš zrihtana kot jaz.....

Alička user posted image user posted image si pa pridna. Vsa čast....Tko bodo tud izpiti narejeni.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
22.3.2008 14:22:10   
Krista28
Dober dan,
Ja kaj je zdaj, imate veliko dela s poticami, pirhi in drugimi dobrotami.....Zunaj itak tolk naletava sneg, da bi blo bolj primerno zaželet lepe božične praznikeuser posted image user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
22.3.2008 21:47:32   
*zvezdica*
Ojoj, jes sm tko nažrta da komej diham...teli prazniki me bodo pokopal. Včeraj zvečer sva z možekom že 3/4 čist sveže potice pred televizijo pojedla..pomoje vsak ene 5-6 kosov....pol se je pa dons vse samo še nadaljevaluser posted image . Še dobr da sem noseča, da bom mal lažje vse plus kilce zakamuflirala user posted image .

Marcel je ful užival ob barvanju jajčk in je komaj čakal, da jih popoldan razdeli med bratranca in sestrično. Seveda je dobil od žlahte mesečno zalogo raznih čokoladnih jajčk in zajcev, tako da res ne vem kdaj bo vse lahko pojedel. Mali je k žegnu nesel tudi svojo minijaturno košarico z enim pirhcem...pa ful se je veselil...potem pa še preden se je ceremonija sploh začela je zacel na ves glas vreščat "Mami pejva mov", tako da smo v minuti zadevo zaključiliuser posted image

Zdejle pa prav fletno poležavam na kavču, mali spi, možek je šel pa na hokej. Ramišljam, da bi se kar spat spravla..da vsaj mal nadoknadim zamujeno.

Marcel in Zarja

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
23.3.2008 8:48:46   
mojčika
Zdejle pa prav fletno poležavam na kavču, mali spi, možek je šel pa na hokej. Ramišljam, da bi se kar spat spravla..da vsaj mal nadoknadim zamujeno.

He he tudi moj večer je bil takšen. No sem pa včeraj praznovala RD in sem se tudi jaz nažrla do škode, a ne jajcuser posted image , smo se imeli lepo, zvečer je pasal počitek, mož je šel na koncert, pa ga je zamedlo, ga še ni domov, zaradi letnih gum, ki sva jih dala gor pred tremi dneviuser posted image   me je pa možek presenetil z lepim darilom, pisalna miza, velika, in udoben usnjen stol zraven, kot mali direktorček bom, ko bom delala za službouser posted image .

Včeraj sem voščila tudi Maychiki, je praznovala dan pred menoj, sta menda z Neli že od srede v bolnici, na dermatološki, pozdravita seuser posted image

Tako, lepe praznike vsem...

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
23.3.2008 10:08:55   
barba
Najprej VSE NAJBOLJŠE Mojčika in Maychika!user posted image user posted image user posted image  in vsem lepe velikonočne praznike.

Jaz sem vse napekla že v petek popoldne, včeraj smo pa še pospravili in nesli k žegnju. Meta mi je med žegnjem zaspala, tko da sem kar pošten kvihtala. Je bla taka gužva, da smo čisto zadaj stali.user posted image  Je pa Meta čist nora na potico. Dons je za zajtrk zmazala oreng kos orehove potice.user posted image user posted image
Lani sem za te praznike čist preveč hrane naštimal letos pa bolj normalno količino.user posted image  Sva z Meto barvali jajca, pa ji je blo bolj fajn nalepke gor popat. Zdej jih hodi pa 100x na dan gledat.user posted image

Krista - jaz sem imela za Meto ta voziček. Ful se fajn zloži, edina stvar ki me je motila je ta, da se ni dal čisto poležat in dat čist v pokončen položaj. Pa naš model še ni imel sprednjega loka. Pri novem modelu je zdej tud lok, ane? Drgač je pa super vozek.user posted image  Jst sem ga kolegici prodala s košaro skupi.

Lepo preživite praznike ...

LP, barba

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
23.3.2008 12:45:55   
Krista28
Vse najboljše Maychika in Mojčika. Pa čim lepše leto vama želimouser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli tud velikonočni zajtrk pri njegovih spodaj, zdaj pa bolj počivamo. Za kosilo pa kar ne vem kaj naj nardimuser posted image Jst bi sam kake testetine s sirom pa solato, moj se pa itak neki grdo drži, k pravi da mu je slabo....

Ja Barba, sej lok se da zdej tud čist samostojno dokupit. Se samo gor pripne. Zdaj pa gledam kje bi dobila kako košaro, ker nova je 180 EURuser posted image user posted image , pa do zdej nism nič pametnega našla. Kakšna se vam je pa zdela tista pisana (zelena, rumena, oranžno obrobljene...)??

Aja, Barba, kako pa z Zappom shajate? A so tolk majhna kolesa kar moteča?

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 23.3.2008 12:50:48 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
23.3.2008 19:49:56   
mojčika
Hvala za čestitkeuser posted image

Vidim, da te dni vsi nekaj pečemo, tudi jaz sem začela, a le za v službo, je navada, da kaj prinesemo. Sem pa tako vesela, da vse testa delam v avtomatu, je tako fino, pa tako simpl, samo zavijem, ocvirkovica in potica sta njami nastali danes. Tudi kruh zamesim v avtomatu, potem pa vzamem ven in naredim žemljice v pečici, so nam tako všeč.

Trenutno pa gledam plavanje, naši so danes res fenomenalniuser posted image

Vidim, da se še vozite v vozičkih, mi se že od poletja ne več, mala pa vse bolj kaže interes, da bi se vozila, ko vidi pri bratrančku, danes mi je še v voziček za punčke zlezlauser posted image , kaj menite, a naj malo popustim in aktiviram spet marelo.

Tako zdaj pa malo pred televizijo...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
23.3.2008 20:10:43   
Krista28
Moj nečak bo maja 4 leta star, pa še vedno vzamejo vozek s sabo, če grejo na daljši sprehod (več km), ali pa na izlet za cel dan. Čeprav je že velik za tja notr, še vedno veselo zadrnjoha, če mu zapaše.....itak so že težki za nosit....meni se ne zdi nič narobe...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
23.3.2008 20:50:59   
Marelica
Ojla!

Čestitke Mojčiki in Maychiki za nazaj!!!user posted image  

A Neli je pa kar v bolnici pristala med temi prazniki?user posted image  Ji želimo, da se čimprej pozdravi, da bodo lahko pri Maychiki še ujeli zadnje urice praznika skupaj. user posted image  No, upam, da je tako že doma. Res me razžalostijo take novice.user posted image

Ha, saj vam ne rabim razlagat... tudi pri nas se veselo je in pije. Jaz sem letos spekla celo 2 potici: eno lešnikovo in eno makovo (samo zaradi luštov po malo drugačnem). Pri babicah smo se pa še potratne in orehove nadegustirali.user posted image  Šunke mi pa še ne gledajo ven pri ušesih, ker ravnokar mlatim kos kruha s šunko.user posted image  Saj, še malo pa bomo te kile do spravljali... nekak... še ne vem kak.user posted image

Ko ste ravno pri debati o vozičkih. Katarine ne damo več noter oz. vsaj zdaj je nismo, ko je bila zima. Razmišjam že o prodaji Buggypoda, ker nam večinoma ne pride v poštev. Zadnjič sem ga imela poleg, ko sem šla sama z obema po nakupih, pa ga niti sestavila nisem. Sem po premisleku kar malega z lupinico dala v vozek, Katarino pa v nakupovalni voziček in sem malega vsake toliko sparkirala nekam v vidno polje, s Katarino pa krosala okoli polic. Saj bi jo mirne volje pustila pešačit, ampak tako je bolj pridna in mi je ni treba lovit. Ker zadnje čase rada "sedi na ušesih". Postanem kar živčna, če se oddaljuje od mene in jo moram skoz klicat ali po njo hodit. Ker se ne bolji čisto nič in nikogar. Pa eno figo ji je mar, če me izgubi izpred oči.user posted image  A so vaši tudi taki pogumneži?

Drugače je bila pa ful pridna pri žegnu in danes pri maši. Sedi do pol ure v naročju brez težav, potem ji pa že postane tečno (razumljivo, oz. celo presenetljivo, da vzdrži tako dolgo). Pol je pač malo krosala okoli in plezala po nekih lesenih stopničkah. Je bila ravno maša za mojega očeta in sem jo zato vzela zraven, drugače je k tako dolgi maši verjetno ne bi. Pri navadnih nedeljskih mašah je namreč zelo pridna, če ne pride še njen "lupček"user posted image user posted image  , ki jo skoz nekaj objema in vlači za sabo, da ubogo punco čisto zmeša. 

Aja, no, Katarina je letos s takim veseljem barvala jajčka. Sem kupila one želatinaste barve in je napacala prav krasne pirhe. Jih prav s težkim srcem razbijam in lupim.user posted image

Zdaj pa že celo večnost ta tekst pišem. Sem morala vmes parkrat nekaj za pod zob it iskat.user posted image

Lepo preživite preostanek praznikov!!!user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
23.3.2008 20:59:16   
Marelica
Joj, aja, sem še nekaj hotela pokomentirat...

Danes sem zgrožena ugotovila, da Dominika še komaj stlačim v jajčko. Paske ima do maksimuma zunaj pa jih komaj-komaj zapnem (pa tudi če ni nevemkak gor oblečen). Poleg tega so paski tudi na najvišji možni višini pa mu segajo že pod ramena. To pa ziher ni vredu. user posted image Kje je še 9. mesec... Saj je res velik za svojo starost, ampak se mi zdi malo čudno. Me pa res zanima, če so vse jajčke take kot naša. Mi imamo Chiccotovo, ker nam paše na vozek, drugače bi verjetno kako Romerjevo ali pa od Maxi Cosi raje imela. Ne vem, če ne bom šla v torek z njim malo v otroško trgovino probat še druge modele. Kaj slučajno katera ve za kak AS, ki je za naslednjo starostno skupino in se da naštelat v nasprotni smeri vožnje???? A to sploh obstaja v SLO? Ker po onem filmčku, katerega link sem zadnjič dala sem, Američani take sedeže očitno imajo. user posted image
No, toliko... Bom vesela kakega deljenja mnenj z vami!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
23.3.2008 21:58:55   
Krista28
Dominik je pa ta prav "dec"user posted image user posted image   Sej men se zdi, da smo mi našga tud tam pri 8 al 9ih mesecih dali v večji sedež. Kolk gre cajt hitr.....

Jst grem pa zdaj še loto številke pregledat pol pa spat. Sem zadnjič enkrat vplačala, pa čist pozablauser posted image

Lepo se imejte.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
24.3.2008 10:34:23   
barba
Krista - Zapp je ful fajn, lahek in čist na majhno se zloži. user posted image Zdej ga rabimo sam še 2x na mesec mogoče. Meta je zaspala zlo malokrat v zappu in je blo takrat zanjo zoprno, ker se ne da poležat. Drgač je pa super, edin po kakšnem hudem makadamu na gre, če so res kakšne bolj grobe skale.
Mi smo imeli košaro enobarvno bež. Dej poglej na bolho in podobne strani. Sem pred kratkim vidla, da prodajajo te košare.

Joj, Krista jst še nisem noseča, pa si me kar podkurila s temi vozički.user posted image  Imam že skor zbranega za naslednjega člana.user posted image user posted image user posted image  Ma sem smotana.user posted image user posted image user posted image  

Meta je zdej ratala tok pridna glede kahlice, da kar ne morem verjet. Jo damo po zajtrku in ko vstane oz. po kosilu na kahlo in se vedno pokaka. Pol je vsa vesela k je "klobaso nardila".user posted image  Sem ji prejle rakla, da bi pa mi vseen dojenčka imel ker je ona že tolk velika in zna sama jest in pridno kaka na kahlico. Mi je rakla:"Mami plov, bomo mel dojencka ati, mami pa Meta." user posted image user posted image user posted image  Mal jo moram hecat.

Marelica - ne govor o korajži. Meta se je do nedavnega ful mojega očeta bala. Drgač ga je skoz klicala in težila, da hoče k atu Dušanu. Ko ga je pa vidla, je blo pa konc. Zdej da vsakemu roko in gre kar z njim. Mojemu očetu se kar okrog vratu obesi, ga objema in lupčka.user posted image  Sploh se nobenga ne boji.user posted image

Jst morem pa neki za službo nardit ...

Uuuu, spet ful sneži user posted image , halo jst sem zadnjič že skor bunde pospravla user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 24.3.2008 10:36:14 >

LP, barba

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
24.3.2008 11:07:36   
Krista28
user posted image user posted image Barba, jst sm itak usekana na te vozeke. Bi mela kar 4. Še dobr da se K. ful rad vozu. Dons je kar v predsobi v svojem vozeku seduuser posted image user posted image Zdele sta se šla pa z mojim sankat....pri nas je ful snega, jst se pa z E-buyem ubadam. Bom kar tam noričila nov vozek, pa košaro (sam če pošiljajo v Slo). Pride ista cena kot pri nas z rabljeno košarouser posted image . Katerga imaš pa ti ogledanga?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
24.3.2008 17:49:57   
eya
Živjo!

Najprej vse najboljše Maychiki in Mojčiki za RD.

Mi smo bili pri naših med prazniki in smo tudi preveč jedli. Sploh potice in mesa je bnilo čisto preveč...

Žiga je tudi ful priden kar se kahlice tiče...kakat gre takoj po kosilu in je zdaj tri dni vedno kolabso naredil. Pri varuški je pa enako, če se ne motim. Je pa zadnje dni prava tečka postal, ker vsakič ko mu kaj ni prav (in to je pogosto), začne piskat... je prav nadležno. Upam, da ga čimprej mine tole piskanje.

Joj, si ne predstavljam, da bi Žiga zdržal pri celi maši...ful imate pridne otroke, pri nas ni šans, da bi toliko časa zdržal pri miru.

Maychika, upam, da ste z Neli že doma. Potem je bila pa njena suha koža precej urgentna? Upam, da ni hujega.

Vozička pa tudi mi ne uporabljamo od poletja več, pa še takrat se je pritoževal nad njim.

Aja, Žiga je potem jajčka za stare starše kar s prstnimi barvami pobarval, so luštni izpadli.

Lep preostanek dneva...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
25.3.2008 7:30:52   
Marelica
user posted image  Čestitke ob našem, materinskem dnevu! user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
25.3.2008 8:28:07   
eya
Čestitke vsem mamicam tudi v mojem imenu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
25.3.2008 8:36:16   
Krista28
No, eno lepo sončno jutro vsemuser posted image . No moj objemček je zgleda paraliziranuser posted image . Meni rokic ne pokaže. Včeraj sem bila čist fuč in sem samo čakala večer. Danes pa že likam. Men je vse ful lažje, če je lepo, svetlo vreme. Tako komaj čakam toplo vreme, pa da se res že začne pomlad. ...

Dons sploh nimam kaj pametnega povedat, tko da je boljš, da grem nazaj likat...user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?