Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ionizator oz. čistilec zraka 23.3.2008 22:35:54
|
|
|
|
* Mateja *
|
Čau! Mi imamo vse kar rabi otrok z problematičnimi dihali!! V sobi imamo ionizator, ga imamo že od prihoda domov iz bolnice in ga nikoli ne sklopimo. nekaj mora biti na njem, ker se okol njega vedno znova nabira prah in umazanija, tako da mislim, da nek učinek ima. Smo ga pa kupili prek ene revije, bi mogla prav pogledat, Imamo pa tudi vlažilec, ki letos ni bil v uporabi. Lani in leta pred tem smo ga pa meli ful vžganega zaradi nejca, da je bil zrak max. vlažen. To pozimi, drgač ga nismo meli upaljenga. Smo ga pa kupili V medigo trgovini, je bil precej drag. Je pa ful velik, tako da ga moram meti na pultu. je pa tudi čutit kdaj je bil vžgan. Mi smo meli vsako posebi, ma mislim, da se da kupit vse v enem kosu, pa še vse skupaj pride ful majhno in lepo na pogled. Mal pošnofej na internetu, boš kej dobila!
|
|
|
|
RE: Ionizator oz. čistilec zraka 23.3.2008 22:46:59
|
|
|
|
Janeja
|
Saj glih to je moj trenuitni problem. Je na internetu poplava raznih ionizatorjev in vlažilcev in se enostavno ne moreva odločit katerega. Zato pa upam, da dobim kakšne konkretne predloge in izkušnje. Mateja, prosim poglej katero firmo imaš in javi. OK?
|
|
|
|
RE: Ionizator oz. čistilec zraka 24.3.2008 8:31:08
|
|
|
|
*pepelka*
|
http://www.potencial.si/ No tukaj je tale za katerega je na piki vedno veliko povedanega. Mi ga imamo tudi namen kupiti.
|
|
|
|
RE: Ionizator oz. čistilec zraka 24.3.2008 9:30:37
|
|
|
|
paris
|
Tak ionizator (kot v linku) imamo mi že kakšnih 7 let in smo zadovoljni.
|
|
RE: Ionizator oz. čistilec zraka 24.3.2008 13:27:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Sva imale ionizator, BV, vlažilec je pa fajn, večinoma ga štekam ponoči, če kdo od nas kašlja.
|
|
|
|
RE: Ionizator oz. čistilec zraka 25.3.2008 10:54:31
|
|
|
|
luka jan
|
Tudi mi imamo tega črnega, kot si ga navedla v linku in smo zelo zadovoljni. Imamo ga v spalnici kjer spimo in je fajn zadeva. Samo delovanje le-tega najbolj opazim takrat ko čistim, saj je v spalnici neprimerno več praha po tleh kot v drugih prostorih. Imamo pa še vlažilec zraka, ki ga uporabljamo predvsem pozimi ko je zrak suh in pa takrat ko je mali prehlajen. Tud s tem smo zelo zadovoljni. Firme ne poznam, smo kupl enga ki so nam ga svetoval v trgovini. Aja, pa tud vlažilec ima neko funkcijo negativnih ionov.
< Sporočilo je popravil luka jan -- 25.3.2008 10:55:31 >
|
|
|
|
RE: Ionizator oz. čistilec zraka 26.3.2008 15:51:21
|
|
|
|
petrcamg
|
Tudi mi imamo ta ionizator že nekaj časa in sem z njim zelo zadovoljna. V spalnici npr. se pozna če pogledaš proti oknu da ni v zraku nobenih lebdečih delcev, po tleh v stanovanju pa se prah nabira kar po kupčkih . Ni lepo za videti (zgleda kot da nisi pospravil že celo večnost ), prahu je pa v zraku občutno manj. Dolgo časa sem imela ta ionizator v veži na omari in čez čas je stena okoli omara postala ful siva . Vlažilec bi pa tudi jaz potrebovala, pa tudi ne vem za katerega naj se odločim?
|
|
|
|
RE: Ionizator oz. čistilec zraka 29.3.2008 12:36:32
|
|
|
|
pikecpokec
|
Zadnjič sem gledala eno oddajo o ionizatorjih. Ja pa takole: ionizator ''izdeluje'' negativne ione, ki se lepijo na prah v zraku in jih potegne na tla. Tako da če imaš majhne otroke, ki se plazijo po tleh, ni najboljše, ker se prah zbira pri tleh. Potem je boljše kupit ionizator s hepa filtrom, ki hkrati še čisti tisti prah, tako da ga v bistvu sesa v sebe.
|
|
RE: Ionizator oz. čistilec zraka 29.3.2008 22:42:59
|
|
|
|
Roberta69
|
Mi2 imava ionizator (iz Top Shopa), ampak mislim, da je isti kot v zg. linkih in ni ne vem kakšne revolucije in baje, da tudi ti z ogljikovo nitko niso najboljši... sicer pa je tisoč različnih mnenj. Mi2 namerava kupit vlažilec in sicer takega, ki deluje kot vetrnica v vodi, ki vleče zrak skozi vodo in ga pri tem prečisti - baje da je ta starinska tehnika najboljša, stane pa okrog 300 eur (pravijo, da če že kupuješ to zadevico, je tu bolje odšteti kak evro več). Zaenkrat pa imava takega plastičnega, ki stoji na radiatorju, ki nama ga je priporočil strokovnjak za les.. no in glede tovrstnih vlažilcev strokovna mnenja niso najboljša, pa tudi jaz ne opazim drastične izboljšave. Drugače se bova pa najprej spustila v nakup vodnega sesalca in sicer sva se odločila za Hylo, ker jo vsi alergiki ful pohvalijo in še nimajo neke poplave reklam ter samo en izdelek, pa tudi predstavitev se nama je zdela v redu in še uporabljaš ga lahko za čiščenje zraka.
|
|
|
|
RE: Ionizator oz. čistilec zraka 30.3.2008 22:14:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj izgleda kot posoda za limonado. Prepihuje zrak skozi vodni slap. Za tega sem jaz brala, da je med boljšimi. Jaz sem z njim zelo zadovoljna, res je super zadeva, je vlažilec in ionizator.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?