|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
22.3.2008 11:13:04   
perp
Če bomo še tako čvekale, bomo kmalu napolnile novo 200-tko. Sej se lahko naš čvek zavleče tja do ene 05.aprila. danes pa smo "šele" 22.03.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
22.3.2008 11:21:08   
Katy13
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
 Pisanica, pisanka,
kakor mini risanka,
zajčki se na njej igrajo,
veselijo, se trkljajo.
V koških nosijo pogače
in velikanske krače.

Pisanica, pisanka,
zavijati na levo zna,
zavijati na desno zna.
Moja pa le trmoglavi,
vedno obtiči na travi.
Se trkljati več ne grem,
jo olupim in pojem.
 user posted image

< Sporočilo je popravil Katy13 -- 22.3.2008 11:28:19 >

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
22.3.2008 11:21:28   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Aja, sem vas mislila vprašat, če  prakticirate  user posted image kot spodbujevalnik poroda.

Pri nas user posted image  ne prakticiramo, se je user posted image  odločil, da bomo čakali, da pridemo na vrsto .. brez prehitevanja in gužvanja. user posted image

Tudi pri nas ne prakticiramo več tega user posted image . Pa moram rečt, da jaz kar bi....jaz na trenutke tko pogrešam user posted image  med nama, ampak sedaj čisto na koncu pa tudi moj več noče, pa moram rečt, da sva kar še dolgo časa prakticirala user posted image , nisva dolgo časa brez....zdej bom morala pa počakati dokler ne bo na svet prijokal najin user posted image  pa da se mami mal skp sestavi, seveda user posted image . Pol pa AKCIJA user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
22.3.2008 11:24:10   
Katy13

Ja, Katy13, kr neki punc se že en cajt ni oglasilo. Mogoč nam je pa polna luna vzela več marčevk, kot je sprva kazalo!

Kje je pa Dinki, ponavad je bla prava čvekica!  Mogoč pa še spi...

Ja, Dinki je prava čvekica, sam je pa res, da ponavadi malo bolj dolgo spi. Al pa nam jo je luna odnesla user posted image

Ja, nekatere so se prej oglašale, sedaj pa ne. Nekatere pa so se samo enkrat javile in smo jih dale na seznam, sedaj pa ne vemo kaj se z njimi dogaja. Tiste, ki imajo PDP na isti dan kot jaz, ni nobena aktivna čvekica. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
22.3.2008 11:25:18   
Katy13

Jaz bi pa kr šla rodit!!! Sploh, ker vem, da je moj user posted image že tko težak. Sej trebuha mi ni še tko težko nosit. Se mi zdi, da sem se že kr navadila, sam rada bi, da se ne bi preveč matral ven prit... in jaz z njim...

Jaz pa ne vme koliko je težak user posted image , sva ga z G nazadnje tehtala na morfologiji. Tako, da bom videla pri porodu. user posted image  Mogoče ej bolje, da ne vem.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
22.3.2008 11:25:41   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Tejka.387

O super. Midva greva ponavadi v Šiško v hipermarket - no zdej bo pa lažje k je bliže nas. Pa dobro da so tudi ostale trgovinice notri, se meni tudi ne da hodit v BTC.

Tejka.387 za nas iz tega konca je vsekakor super. Tudi jaz sem prej za večje nakupe šla zmeraj v HM Šiška, ampak če je bila kdaj sobota ali pa nedelja sem pa ravno zaradi tega, ker se mi ni dalo iti tako daleč, šla tudi v E Leclerc, zdej bom pa raje šla v Mercator, ker imava tudi Pika kartico. Je pa lep HM, zelo podoben temu v Šiški le malo manjši, tko da je bolj prijazen za nakupovanje.

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
22.3.2008 11:27:24   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

zdej bom morala pa počakati dokler ne bo na svet prijokal najin user posted image  pa da se mami mal skp sestavi, seveda user posted image . Pol pa AKCIJA user posted image

Ja, še posebej to, da se mami skup spravi. user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
22.3.2008 11:28:16   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: perp

Če bomo še tako čvekale, bomo kmalu napolnile novo 200-tko. Sej se lahko naš čvek zavleče tja do ene 05.aprila. danes pa smo "šele" 22.03.

Po moje bomo že v naslednjem tednu napolnile 200-tko in potem na 3. del. user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
22.3.2008 11:29:49   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

in res prišla je z luno in pomladjo ...

danes (22.3.)  ponoči ob 1.26 se je rodila
deklica julija. težka 3010g in velika 50 cm ...

lepo cartanje in čestitke mamici vilmi
.

Vilma, čestitke za punčko Julijo user posted image user posted image user posted image ....pa nam je še ena marčevka pobegnila user posted image .....
celotni družinici želim veeeeliko zdravja, medsebojnega crkljanja in nepozabnih trenutkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
22.3.2008 11:31:25   
Katy13
Še 250 postov in bomo na 200-tki. user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
22.3.2008 11:32:10   
Katy13
Dinki - ti napišeš še smao 7 postov in bom pridobila novo user posted image . user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
22.3.2008 11:36:35   
Dinki

Ja, Katy13, kr neki punc se že en cajt ni oglasilo. Mogoč nam je pa polna luna vzela več marčevk, kot je sprva kazalo!

Kje je pa Dinki, ponavad je bla prava čvekica!  Mogoč pa še spi...

user posted image user posted image user posted image  Mergetka....sej sem res spala danes k hrček user posted image ....sem vstala šele ob 10h....jaz tako dobro spim zadnje dni (da potrkam), ne vem a si delam zalogo za naprej, al kaj user posted image user posted image ....ob kakih 11h sem pa ravno jajčka barvala, se mi jih včeraj ni dalo. Uglavnem sem še v enem kosu, nas ni luna nič presenetila, tudi kaže ne nič....moj tamauček se edino tko noro preteguje v trebuhu, mu je pomojem že prav tesno notri...jaz in moj dragi pa se samo smejiva kakšne oblike trebuha se delajo ob tem user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
22.3.2008 11:37:40   
Katy13
Jaz grem pa danes zvečer na en dobrododelni koncert, ki ga prireja vrtec, in sicer zbirajo sredstva za fantka, ki je slep, da mu bodo lahko kupili didaktične pripomočke. user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
22.3.2008 11:37:58   
meridaub
na srečo mene velikost malčka ne skrbi, ker je bil ocenjen, da je majhen, ravno na spodnji meji. G me je celo poslala v P na UZ, ker je mislila, da gre za zastoj rasti, pa so tam z bolj natančnim UZ ugotovili, da ima cca. pol kile več, kot je mislila moja G, še vedno pa je bil ocenjen za malega. V 34 tednu je imel tako cca 2400 gramov, medtem ko je moja G z manj natančnim UZ ugotovila v 33 tednu 1900 gramov. Zato si kar želim, da ostane malo dlje v trebuščku, samo ne predolgooo...user posted image Jaz imam pa posebej zadnja dva tedna občutek, da imam težji trebuh. Pa čutim, da se najbrž z glavico tišči ob kost na desni spodnji strani medenice.

aja, pa naj bi bil fantek in ne pučnka, kot mi je G rekla na nuhalni. na morfologiji je bil že fantek user posted image Mi je blo pa že dvakrat na ctg hecno, ko sta me dve sestri tko retorično vprašali, vi pa nosite punčko, ne... Prej sta mi pa pretipali trebuh. Pa tko prepričano je zvenelo. Me prav zanima, kdo ima prav...user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
22.3.2008 11:38:53   
Katy13
Kaj je zdaj punce, a sedaj bova pa samo z Dinki čvekale.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
22.3.2008 11:41:44   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: meridaub

A ima katera od vas določen PDP glede na UZ in ne na zadnjo M?Oziroma so vam datume še kaj spreminjali na morfologiji?Ena mislim, da je pisala, da ja.

Meridaub, dobrodošla ponovno med nami user posted image .
meni moja G od samega začetka ni nič spreminjala PDP, čeprav so mi parkrat ocenili (tudi na 3D UZ, ki ga je delala druga G), da znam biti malo dalj časa že user posted image , torej da bi lahko prej rodila. Pa tudi kot kaže sedaj, bi bilo spreminjanje PDPja nesmiselno, ker imam rok čez 6 dni pa še nič ne kaže da bi bilo prej.

Katty123 glede na to, da si ti že 5 dni čez rok in se ti je sedaj odluščil čep, bi jaz vsekakor vsaj poklicala v P.

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
22.3.2008 11:45:03   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: perp

Ja Dinki ???? Zna še spati, ker zelo rada potegne. Če nam je pa še ona ušla, potem pa ....

user posted image user posted image user posted image  hvala punce, hvala...je lepo videti, da se spomnite name user posted image ....sem se šele sedaj prebila čez vse vaše poste, grem kar lepo po vrsti, da kaj ne spustim user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
22.3.2008 11:45:58   
katty123
hojla punce

sem zdle klicala v P pa so mi rekli da se mi je definitivno odluščil čep, da naj spremljam otrokove gibe, pa naj pridem ko bodo popadki redni, lahko pa da je to v eni uri ali pa dveh dneh...........user posted image

sej ne vem ali me naj bo strah ali ne, zaenkrat me še ne daje panika, skoz mislim da je drugi porod lažji, oz. sem se že kar nekako prepričalauser posted image user posted image

lepo se imejte in vsem srečno ko bodo šle v rim čez veliko noč, ostale pa uživajte in dobor jejte

kattyuser posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
22.3.2008 11:48:03   
mergetka
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
.jaz tako dobro spim zadnje dni (da potrkam), ne vem a si delam zalogo za naprej, al kaj user posted image user posted image ....ob kakih 11h sem pa ravno jajčka barvala, se mi jih včeraj ni dalo. Uglavnem sem še v enem kosu, nas ni luna nič presenetila, tudi kaže ne nič....moj tamauček se edino tko noro preteguje v trebuhu, mu je pomojem že prav tesno notri...jaz in moj dragi pa se samo smejiva kakšne oblike trebuha se delajo ob tem user posted image

Jaz tud ful dobro spim in dolgo časa. Upam, da se res nabira zaloga. Da ne bomo pol me zaspanke čist boge, ker se bomo zdaj razvadile user posted image user posted image ....

Moj trebušček je tud včasih prav čudnih oblik. user posted image

Katy13, včasih je res boljše, da ne veš, kolk je težak dojenček... Jaz sem bla prej čist prepričana, da je ok, če rodim 30., zdaj si pa ful želim, da bi blo prej in sem postala zelo neučakana.

Novega centra na Rudniku sem pa tud jaz ful vesela. Mogoče boma šla danes kaj pogledat, da se razhodim... Sam lahko, da bo preveč gužva in se mi ni zdaj s tem bušijem za gužvat!
Končno mamo še en H&M v Lj, ker je v onem v Ciyparku res vedno ful gužva. Pa še Muller je zravenuser posted image user posted image

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
22.3.2008 11:51:22   
Dinki
Katty123, no vsaj veš kako in kaj...vsekakor upoštevaj njihov napotek, torej bodi pozorna na gibe, popadki ti pa tko ne bodo ušli ne da bi jih zaznala user posted image ...želim ti veliko sreče pa da se ti ne bi predolgo zavleklo tole čakanje user posted image user posted image user posted image

Evo, moj dragi me že preganja s svojo longetko, da je lačen.....moram it kosilo kuhat. Bomo imeli rižoto s špargljčki user posted image .....se javim še kasneje...

NČK, kje pa si res???? sem se zdejle spomnila nate ob misli na šparglje user posted image

(odgovor članu katty123)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
22.3.2008 11:52:38   
Katy13
Pazite, da se vam ne bo zgodilo kaj podobnega:

Petletnik v vrtcu razdelil 9.000 evrov
Vzgojiteljica v vrtcu na hrvaškem otoku Rab je opazila, da se skupina otrok igra z evrskimi bankovci.

Petletni deček je namreč tisto jutro namesto sličic nogometašev malim prijateljem razdelil evre. Vzgojiteljica je otrokom takoj pobrala denar in po preštetju ugotovila, da je deček od doma prinesel 9.000 evrov.
Vodstvo vrtca se je takoj povezalo s starši, ki pa niso želeli povedati, kako je otrok neopazno prišel do tako velike vsote denarja, piše četrtkov Jutarnji list.
Vir: RTVSLO 

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
22.3.2008 11:54:10   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: katty123

hojla punce

sem zdle klicala v P pa so mi rekli da se mi je definitivno odluščil čep, da naj spremljam otrokove gibe, pa naj pridem ko bodo popadki redni, lahko pa da je to v eni uri ali pa dveh dneh...........user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Veliko sreče na potovanju, ker bo res slej ko prej.

(odgovor članu katty123)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
22.3.2008 11:55:11   
mergetka
IZVIRNO SPOROČILO: meridaub

aja, pa naj bi bil fantek in ne pučnka, kot mi je G rekla na nuhalni. na morfologiji je bil že fantek user posted image Mi je blo pa že dvakrat na ctg hecno, ko sta me dve sestri tko retorično vprašali, vi pa nosite punčko, ne... Prej sta mi pa pretipali trebuh. Pa tko prepričano je zvenelo. Me prav zanima, kdo ima prav...user posted image

Nama so tudi na nuhalni rekli, da bo user posted image , pol čez neki tednov pa da bo user posted image . Neki tednov sma se  torej "menla" s punčko . upam, da mali ne o zameril...user posted image

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
22.3.2008 11:56:23   
Naja31
Ojla punce,

pri meni nič novega. Zjutraj sme imela mal pižamo mokro, ampak sem prepričana, da je spet izcedek, ker je bil tak značilen vonj. Ma, na trenutke sem sita vsega, ker se ne počutim preveč dobro.
Ponoči obupno spim. Če se že ne zbujam zaradi mojega 3 letnika, pa težko spim ker imam čisto zamašen nos. Pa full mi je vroče, me kar obliva. Ja, no, saj bom preživela.

Mene velikost bodočega dojenčka kar precej skrbi. Že starejši sin je bil velik, 3850 gr in 53 cm, obseg glave pa je imel 38 cm in je prav težko ven prišel. Poleg tega da so mi prerezali presredek, sem bila notranje zelo visoko raztrgana in so me potem šivali v polni anestiziji. Včeraj je pa sestra rekla, da bo glede na velikost trebuha, ta dojenček verjetno še večji. Res me malo skrbi. Če je prevelik, upam, da bodo to pravočasno ugotovili.

Česttile vsem ki so rodile od večraj do danes!!!!!

Lp, Naja

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
22.3.2008 11:56:39   
Katy13
Midva bova dane simela malo bolj pozno kosilo, ker sva tudi zajtrkovala bolj pozno. user posted image  Bova pa imela postrvi in pa solato. NIsva pa se še odločila, ali bova naredila zraven krompir ali neuser posted image  Bova videla kakšna bo potreba. user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?