|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
21.3.2008 9:03:45   
Linda25
ojla pikovit, hvala za vzpodbudo. a kolegica je prav krvavela na 8. in 9. dan?

Darja,
niče še ni izgubljeno. počakaj še malo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 401
21.3.2008 9:30:35   
pikovit
Linda ja prav krvavela in to do 10.12 al 13 dan je naredila test in je bil+.Krvavitev ni bila tako močna kot M.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 402
21.3.2008 9:30:36   
ANIME
dobro jutro drage punce!

Včeraj popoldne sva imela pregled, kjer sta se lepo videla oba srčka. Enega smo full dobro slišali, enega pa samo od daleč, ker ga enostavno ni mogel naštimat (in se je odločil, da ju ne bo več vznemirjal). In je rekel, da sva pri njemu (Reškotu) zaključila in naj se samo še za NS dogovorim pri sestri.
In da naj čez nekaj časa prideva še po zmrznjenčke (2). Pa kaj misli, da bomo nogometno ekipo sestavili user posted image user posted image user posted image . Sem se samo zasmejala.

Od zdaj naprej sem pri svoji ginekologinji. ...

Samo še v info. Lekarna na mejnem prehodu je odprta do 18:30 in dela tudi ob sobotah.

Želim vam lepe praznike!!!!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu lorby007)
Neposredna povezava do sporočila: 403
21.3.2008 9:43:12   
mismis
Anime
bravo za srčka user posted image user posted image

Pikovit, sej jest vem, da ti nisi jokica, zato pa sem tudi tisto napisala, malo za spodbudo. user posted image  Ker ti se znaš razjezit in celotno zadevo po svoje narediti. Kot je bilo s tem tvojim zadnjim postopkom, ko ti ni uspelo, si že celo akcijo naredila (genetika, MB). Torej malo sem te spodbujala. Drugač pa ni bilo mišljeno nič slabega z moje strani, sej to veš...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 404
21.3.2008 9:45:52   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pikovit, sej jest vem, da ti nisi jokica, zato pa sem tudi tisto napisala, malo za spodbudo. user posted image  Ker ti se znaš razjezit in celotno zadevo po svoje narediti. Kot je bilo s tem tvojim zadnjim postopkom, ko ti ni uspelo, si že celo akcijo naredila (genetika, MB). Torej malo sem te spodbujala. Drugač pa ni bilo mišljeno nič slabega z moje strani, sej to veš...

Mismis vem,vem ni bilo nobene zamire.Sam včasih ti res kakšna stvar prekipi.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 405
21.3.2008 10:06:04   
mismis
a potem smo ql, jupi I'm so happy

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 406
21.3.2008 10:07:56   
pikovit

a potem smo ql, jupi I'm so happy

user posted image

Hallooo a kdaj nisva bleuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 407
21.3.2008 10:08:41   
pikovit
Mismis sej si se hecal z zgornjim postom?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 408
21.3.2008 10:23:38   
mismis
Lahko rečeš, da smo se hecali.

Ampak sej veš kako je s tem pisanjem po forumih. Ti napišeš nekaj, kar misliš da bi lahko na drugega delovalo tolažilo, spodbudno, ... na koncu pa čisto nekaj drugega ven pride iz tega.  Ljudje berejo tisto, kar hočejo prebrati, včasih pa je resnični namen daleč od prebranega.

Tak, da...ti me že malo poznaš in veš da imam dobro user posted image   in veliko rit

JUPI DANES JE PETEK in pa še 3 dni ni treba iti v službo  user posted image user posted image   user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 409
21.3.2008 10:27:40   
Tia-na
Tile naši splošni ginekologi ga malce serjejo.  Bi človek od njih pričakoval, da bodo tudi področje neplodnosti v nulo poznali, čeprav ne delajo na tem področju, vednar žal ni tako.
Že če se spomnim svojih začetkov ...
Dajo nas na UZ pa pravjo, da je vse OK in naj kar lepo naprej delamo. Potem nam dajo klomefen, veliko puncam sploh ne spremljajo z UZ reakcije ...
Me zdaj že vemo, da bi bilo pred klomifenom fajn pregledat prehodnost jajcevodov, pa kake hormonske teste narest. Se pa lotijo vedno iz neke napačne strani. Ah ...

Sigurno te hornoske terapije niso najbolj zdrave, tega se najbrž vse zavedamo, bomo pač bolj skrbele v prihodnosti in večkrat obiskale ginekologa, da nam pregledajo stanje podvozja, da se kaj ne kuha dol. Če pa bi bilo tako grozno, da bi bile obsojene na raka ali kaj podobnega, bi nas pa tudi na kliniki prej ustavili in rekli, punca, dovolj je bilo, od zdaj naprej si delate več škode kot koristi. Tako pa se bomo borile naprej ... dokler se nam bo pač zdelo smiselno. Sama zase vem, da z glavo skozi zid ne bomšla, nekaj časa se pa sigurno še mislim ukvarjati s postopki ... če bodo seveda jajčkna in plavalčki kazali, da se spača. če pa ne ... so pa še druge opcije ... ali darovane celice ali pa bo otročiček prišel z avionom.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 410
21.3.2008 10:29:59   
pikovit

Lahko rečeš, da smo se hecali.

Ampak sej veš kako je s tem pisanjem po forumih. Ti napišeš nekaj, kar misliš da bi lahko na drugega delovalo tolažilo, spodbudno, ... na koncu pa čisto nekaj drugega ven pride iz tega.  Ljudje berejo tisto, kar hočejo prebrati, včasih pa je resnični namen daleč od prebranega.

Tak, da...ti me že malo poznaš in veš da imam dobro user posted image   in veliko rit

JUPI DANES JE PETEK in pa še 3 dni ni treba iti v službo  user posted image user posted image   user posted image

Se podpišem pod tale post.user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 411
21.3.2008 10:55:36   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Petek, 21.03.
Bambi75 - UZ

Sobota, 22.03.
Jadrnica - ET
Teja* - ET
Mavrica 72 - UZ

Nedelja, 23.03.
Andreja07 - UZ

Ponedeljek, 24.03.
Tia-na - ET

Torek, 25.03.
Kikaa - ET

NAŠE NOSEČKE

Četrtek, 20.03.
Anime - UZ
Pajčolanka - UZ 

Torek, 25.03.
Mihi78 - UZ

Torek, 01.04.
Tejki - UZ 

Četrtek, 03.04.
Špelka12 - UZ 
Lorby007 - UZ 

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

user posted image
                            user posted image    Shuka user posted image          

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

m.rudovic greje   user posted image user posted image   - TEST 24.03.2008
Konina greje    user posted image user posted image   - TEST 25.03.2008
Darja* greje     user posted image     - TEST 26.03.2008
Linda25 greje     user posted image user posted image   - TEST 27.03.2008
Iannia greje       user posted image user posted image   - TEST 28.03.2008
Barbarella77 greje  user posted image   - TEST 28.03.2008
        Ozone greje   user posted image   - TEST 28.03.2008
      Sabsa greje  user posted image user posted image   - TEST 31.03.2008    
    Goldy greje    user posted image user posted image   - TEST 01.04.2008 
  Žirafca greje   user posted image user posted image   - TEST 01.04.2008 

user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Sabsa (Menupur)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • Žirafca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Barbarella77
  • Anabanana
  • Lorby007
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • Sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
    Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič), 21.03. pri ses. Blanki
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) 
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Pajčolanka user posted image , Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image

user posted image  NOVE NOSEČKE marec user posted image  

user posted image    Mijavček user posted image user posted image
user posted image   Gugu user posted image
user posted image   Mihi78  user posted image
user posted image   Pajčolanka user posted image
user posted image  Tejki  
user posted image  Špelka12
user posted image  Lorby007
user posted image   Konina
user posted image     Jelka123

user posted image  Orka

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

user posted image     

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 412
21.3.2008 11:12:36   
andreja 07
Anima super za user posted image user posted image  srčka sama dobro vem kak je občutek ko ju vidiš kakao lepo bijeta in nenehni strah ali je vse ok?

Me pa zanima kako ja postopki kdaj greš lahko v nov postopek ,po kolikem času in ali hoče Reš plačilo al je na zzzs pa še nekja ima katera kaj menogona za prodat? Kolegica bi g anujno rabila,ker baje ga tudi v I ni za dobit zdej so pa še tile prazniki tko ,da je res v stiski.Sama imam Menopur tko d aji ne orem nič pomagati.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 413
21.3.2008 12:11:32   
konina
mismis, jaz imam pa v torek, 25.3. test na GK. Za seznam, ker vidim, da me ni. Sej bi sama popravila, pa ne znam.user posted image   PA še ne bom se mešala v delo strokovnjakinje. user posted image

Moje slabosti so še kar tukaj, me je pa strah, če bo vse v redu. Sem v službi, danes imam dvojni šiht, ker eno nadomeščam. Sem že sedaj utrujena. Komaj čakam UZ, da vidim pikici in da vidim, da sta v redu.

Anime, čestitke za srčka. 
LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 414
21.3.2008 12:14:13   
mismis
Konina

saj vem, da imaš v torek 25.03.2008 krvni test na GK LJ, ravno zato si še vedno uvrščena med trepetalke user posted image

Vse, ki morajo še narediti teste, ali samo s CB ali pa krvni test, so uvrščene na seznamu do dneva testa

Pa držim pesti, da bo čimboljši BHCG user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 415
21.3.2008 13:17:40   
konina
mismis, se opravičujem. Ne vem kaj me je zmedlo. Pa saj že kar nekaj časa spremljam tale naš seznam. user posted image   Hja, se bom začela kar na nosečniške muhe zgovarjat. user posted image  V prvi nosečnosti sem bila grozno pozabljiva. Bomo videli kaj me bo tokrat doletelo.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 416
21.3.2008 13:43:54   
sapi
Pozdravček punce ... sem hotela vsaki nekaj malega napisati pa ni šlo tako, da user posted image  za vse žalostne in user posted image  za vse vesele ...

Jaz sem danes dobila celo vrečo brizg in igel (sem se počutila kot bi šla v šoping) tako, da začnem s superfactom v nedeljo prvi UZ imam 7.4. ... trening špikanja sem obdelala teoretično in praktično user posted image  sicer bom pa nalogo s treningom dodelila mojemu možičku user posted image  ... sedaj se pa začenja svet drogerašice ...

sapi

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 417
21.3.2008 13:55:31   
DaisyE
Babuške, se pardoniram, ker se tolk časa nisem javila in vas hkrati obveščam, da se še nekaj časa ne bom. Pa ni to nič povezano s kako depresijo ali čim podobnim. Sem kar precej dobro, trenutno v fazi, ko ne mislim na otroke. U glavnem kompjuter se mi je razsul - verjetno ni prenesel vsega pira, ki sem ga z njegovo pomočjo požrla. user posted image user posted image user posted image

Zdaj se iz šihta javljam, moram to hitro, da me ne zasačijo.

Abra, takoj ko dobim kompjuter, bomo tole p  i  z  d  a  r  i  j  o predelale. Jaz prinesem pir in sok, dajamaja pa dobro voljo. Dajamaja, nič nisem posebej brala, ampak če se prav spomnim maš v začetku aprila sestanek pri našmu atu, ne? Bom navijala.

V postopku žal ne bomo skupaj, midva sva bla pri njemu z genetiko, pa je rekel naj maja pridem. Najprej me je hotu kar v nov postopek dat, pol je pa reku, pa saj ste šele bila in me prestavil na maj. Mi kar paše. Sem bila čisto tečna, ko sva šla tja, v stilu... človek se ravno fajn navadi, da neha na user posted image  študirat, pol mora pa spet začet...

Pikovitek, ti pa kar pusti vse tiste tvoje sestre in dohterce. Dokler ti vztrajaš, tolk časa lahko hodiš na postopke. Tak plan mam vsaj jaz. Ko bom enkrat prišla do točke, da se mi ne bo več dalo, bom nehala, prej pa ne. Pa če bo to 20 postopkov, jih bo pa dvajset! Upam, da mam dost energije.

U glavnem, ko dobim kišto nazaj, častim pir. Za vmesni čas pa želim vsem špikarkam mirno roko, vsem novim nosečkam čestitam, vsem, ki jim pa ni uspelo pa pošiljam enga user posted image .

Pridne mi bodite.

AJA ŠE TO iz http://www.ivf.net/ivf/embryo_development-o2591-en.html 

MORULA
user posted image
Day 4 after insemination (Morula)

BLASTOCISTA
user posted image
Day 5 after insemination (Blastocyst)

in HATCHING
user posted image
The picture shows two blastocysts, the one on the left is an expanded blastocyst, the one on the right has expanded and is hatching from the shell (zona pellucida) and is getting ready to implant.

Čim več vgnezditev in srečnih donositev.user posted image  Lepe praznike.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 418
21.3.2008 15:20:56   
Mijavček
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Pikovitek, ti pa kar pusti vse tiste tvoje sestre in dohterce. Dokler ti vztrajaš, tolk časa lahko hodiš na postopke. Tak plan mam vsaj jaz. Ko bom enkrat prišla do točke, da se mi ne bo več dalo, bom nehala, prej pa ne. Pa če bo to 20 postopkov, jih bo pa dvajset! Upam, da mam dost energije.

user posted image  Tako se govori!

Punce tud jaz se opravičavam, ker bolj mal napišem, ampak preberem pa vsak dan. za kakšno poglobljeno pisanje pa nimam energije. pravzaprav nimam energije na sploh. Slabosti so še tukej!

Navijam za vsako od vas. Lepo praznujte!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 419
21.3.2008 15:41:16   
jelka123
pozdravljene,tudi mene so začele "mučiti" nosečniški znaki tako da sem zelo utrujena
prijavim se za 1.uz 1.apila,komaj čakam da vidim kaj se dogaja v trebuščkuuser posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 420
21.3.2008 16:30:58   
pikovit
Dan,

Dejzi lepo,da si se javila.Si žemed pogrešanimi.Kje je pa kaj Mlinčka?Pozdravi jo.

Imam novico
Napisal: Tomaž Babič Datum: 20.03.2008 16:06

Pravkar mi je gospa Pirnat sporočila dokaj slabo novico in sicer: govorila je s poslovno sekretarko ZZZS in ta ji je povedala, da bodo Pravila začela veljati s 1.6.2008 (tako za izvajalce kot za upravičence). Kaj to pomeni? Verjetno bo mogoče uveljavljati pravice do 6 postopkov šele po 1.6.2008. Bolj natančno pa po objavi v Uradnem listu, ko bomo videli, kakšno je besedilo Pravil. Napisal: lorra Datum: 20.03.2008 16:09

Zdaj so tudi že na spletni strani www.zzzs.si objavili, kopiram zaključek

"Skladno z zakonom je na spremembe Pravil marca 2008 podala soglasje tudi ministrica za zdravje. Na tej podlagi bodo spremembe Pravil uveljavljene 15. dan po objavi v Uradnem listu RS, predvidoma konec meseca aprila 2008. Spremembe Pravil ter veljavni neuradni čistopis Pravil so objavljeni tudi na spletni strani ZZZS."

Bravo!!!  Nekaj se je začelo premikatiuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 421
21.3.2008 16:59:16   
dajamaja
Oj, Daisy!!! Maja bodo lepi sončni dnevi, vse bo cvetel, vključno s tabo user posted image . Ja jst grem na začetk aprila po municijo. Tko kot sem prej bila neučakana, tko mi je zdej hitro minilo. Pač se naštelaš na datum, vmes pa še kaj drugega počneš. Ti le glej, da boš PC do takrat usposobila, da bomo folikle zalivale. Skupaj s Pijo, Abro in stalimi pomladanskimi kokami.
Kaj je pa na genetiko rekel ... nič? .. kr naprej v postopek po ustaljenih recepturah al bo kakšnega jokerja iz rokava potegnil?

Abra, si ok? Plan postavljen, gremo dalje.

Pija, ti se nič ne javiš. Zdej boš šla kmal po municijo, ne?

Mišmiš, kosmatinca imamo že doma user posted image

Pikovit, maš že vse za ohcet, da gremo deklišno dogovarjat?

Vsem uspehov, lepe praznike, pa naj vam zajček kaj lepega prinese user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 422
21.3.2008 19:32:26   
kikaa
Jadrnica in Teja* - srečno jutri!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 423
21.3.2008 20:00:32   
mismis
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sobota, 22.03.
Jadrnica - ET
Teja* - ET
Mavrica 72 - UZ

Nedelja, 23.03.
Andreja07 - UZ

Ponedeljek, 24.03.
Tia-na - ET

Torek, 25.03.
Kikaa - ET

Ponedeljek, 07.04.
Sapi - UZ

NAŠE NOSEČKE

Četrtek, 20.03.
Anime - UZ
Pajčolanka - UZ 

Torek, 25.03.
Mihi78 - UZ

Torek, 01.04.
Tejki - UZ
Jelka123 - UZ

Četrtek, 03.04.
Špelka12 - UZ 
Lorby007 - UZ 

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

user posted image
                            user posted image    Shuka user posted image          

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

m.rudovic greje   user posted image user posted image   - TEST 24.03.2008
Konina greje    user posted image user posted image   - TEST 25.03.2008
Darja* greje     user posted image     - TEST 26.03.2008
Linda25 greje     user posted image user posted image   - TEST 27.03.2008
Iannia greje       user posted image user posted image   - TEST 28.03.2008
Barbarella77 greje  user posted image   - TEST 28.03.2008
        Ozone greje   user posted image   - TEST 28.03.2008
      Sabsa greje  user posted image user posted image   - TEST 31.03.2008    
    Goldy greje    user posted image user posted image   - TEST 01.04.2008 
  Žirafca greje   user posted image user posted image   - TEST 01.04.2008 

user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Sabsa (Menupur)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • Žirafca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Barbarella77
  • Anabanana
  • Lorby007
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič), 21.03. pri ses. Blanki
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • Sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) 
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Pajčolanka user posted image , Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image

user posted image  NOVE NOSEČKE marec user posted image  

user posted image    Mijavček user posted image user posted image
user posted image   Gugu user posted image
user posted image   Mihi78  user posted image
user posted image   Pajčolanka user posted image
user posted image  Tejki  
user posted image  Špelka12
user posted image  Lorby007
user posted image   Konina
user posted image     Jelka123

user posted image  Orka

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

user posted image     

< Sporočilo je popravil mismis -- 21.3.2008 20:08:41 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 424
21.3.2008 20:06:22   
mismis
Dajamaja, JUPI za kosmatinca Chakija, sedaj pa le uživajte z njim, taki pri 9 tednih so najlepši... Dam pa brezplačen nasvet, takoj postaviti pravila glede tega kaj lahko in kaj ne, in vsi se jih držite. S tem si boste ogromno olajšali delo v prihodnje.  Zdeje začetek aprila pa špikice kaj? user posted image user posted image user posted image

Jadrnica in Teja
, držim pestke user posted image za jutrišnji ET. GOOD LUCK
Mavrica72, tudi tebi user posted image za jutrišnji ET

Daisy, I say hay

Jelka123, imaš torej prvo aprilski UZ user posted image user posted image

Pikovit, torej če bo vse posreči, bo tvoj naslednji postopek na račun zavarovalnice. To je tudi dobra novica

Mijavček, ti 'boga reva, da te tako mučijo slabosti, kot kaže so se slabosti preselile od Sayuri k tebi

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.