Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 18:03:07
|
|
|
|
san
|
VSEM MAMICAM, KI STE NA NOVO RODILE ČESTITAM IN VAM ŽELIM VELIKO LEPIH TRENUTKOV S SVOJIMI OTROČKI
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 18:04:26
|
|
|
|
mergetka
|
EJ, ZAKON!!!! Tko bi se ti pridružila .... Mogoče me pa res kaj zgrabi! Želim ti popadke, ki te bojo fajn odpiral in nič velik bolel (sam tko kot menza na primer ) , pol pa cartanje in vse, vse najboljš!!!!
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 18:06:16
|
|
|
|
san
|
JOJ, MARGETKA, KO BI SE VSE TVOJE ZGORNJE ŽELJE USLIŠALE
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 18:07:59
|
|
|
|
san
|
me je pa prej tko zbadal pa špikal in trebuh je bil skoz trd, sem mislila, da bom že kar šla prej od doma, zdej pa nič . je vse minilo, upam, da ne od strahu oz. živcev
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 18:11:00
|
|
|
|
mergetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: san me je pa prej tko zbadal pa špikal in trebuh je bil skoz trd, sem mislila, da bom že kar šla prej od doma, zdej pa nič . je vse minilo, upam, da ne od strahu oz. živcev Tud, če je od strahu in živcev, itak se bo danes zvečer začel!!!!!
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 18:13:50
|
|
|
|
san
|
jap, to pa res, sam verjetno je hitreje, če si sproščen
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 18:20:12
|
|
|
|
mergetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: san jap, to pa res, sam verjetno je hitreje, če si sproščen To se pa strinjam! Sam ti si bla itak skoz tko aktivna, da ti bo zihr fajn šlo!
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 18:27:27
|
|
|
|
Tejka.387
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13 IZVIRNO SPOROČILO: perp A ti pa še ne veš katerega spola bo? A nista hotla vedet al ni hotel-a pokazati, kaj ima med nogami Nisva hotela vedet spola, ker meni je to bistvo nosečnosti, da do zadnjega ne veš kaj bo. Mojemu sem rekla, da če želi vedeti, da naj se zmeni z G, vendar je rekel, da tudi on noče vedeti in da naj bo to presenečenje. Tudi pri nas bo presenečenje, glede spola. Takoj ko sva izvedela za nosečnost, sva se odločila da za spol pa ne bova vprašala. Se mi zdi da je vse bolj v pričakovanju če spola ne veš. Je pa res da je težje izbirat oblekice, voziček in ostale pripomočke.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 18:29:17
|
|
|
|
Tejka.387
|
Taaja za punčico Sanjo. Zdej pa uživajte v skupnih objemih, pa veliko zdravja vam želim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 18:30:14
|
|
|
|
san
|
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka IZVIRNO SPOROČILO: san jap, to pa res, sam verjetno je hitreje, če si sproščen To se pa strinjam! Sam ti si bla itak skoz tko aktivna, da ti bo zihr fajn šlo! joj, upam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 18:30:50
|
|
|
|
san
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejka.387 IZVIRNO SPOROČILO: Katy13 IZVIRNO SPOROČILO: perp A ti pa še ne veš katerega spola bo? A nista hotla vedet al ni hotel-a pokazati, kaj ima med nogami Nisva hotela vedet spola, ker meni je to bistvo nosečnosti, da do zadnjega ne veš kaj bo. Mojemu sem rekla, da če želi vedeti, da naj se zmeni z G, vendar je rekel, da tudi on noče vedeti in da naj bo to presenečenje. Tudi pri nas bo presenečenje, glede spola. Takoj ko sva izvedela za nosečnost, sva se odločila da za spol pa ne bova vprašala. Se mi zdi da je vse bolj v pričakovanju če spola ne veš. Je pa res da je težje izbirat oblekice, voziček in ostale pripomočke. dobre ste, da zdržite, mene bi pobral od radovednosti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 18:31:13
|
|
|
|
Tejka.387
|
San: da bo zvečer vse dobro in brez zapletov potekal. Mergetka: no danes sem bila spet sama na AD. Zgleda da je ena odpovedala al pa šla v Rim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 18:53:39
|
|
|
|
mergetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejka.387 Mergetka: no danes sem bila spet sama na AD. Zgleda da je ena odpovedala al pa šla v Rim. Hvala, Tejka, bom kaj poklicala!
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 19:33:18
|
|
|
|
perp
|
IZVIRNO SPOROČILO: san IZVIRNO SPOROČILO: Tejka.387 IZVIRNO SPOROČILO: Katy13 IZVIRNO SPOROČILO: perp A ti pa še ne veš katerega spola bo? A nista hotla vedet al ni hotel-a pokazati, kaj ima med nogami Nisva hotela vedet spola, ker meni je to bistvo nosečnosti, da do zadnjega ne veš kaj bo. Mojemu sem rekla, da če želi vedeti, da naj se zmeni z G, vendar je rekel, da tudi on noče vedeti in da naj bo to presenečenje. Tudi pri nas bo presenečenje, glede spola. Takoj ko sva izvedela za nosečnost, sva se odločila da za spol pa ne bova vprašala. Se mi zdi da je vse bolj v pričakovanju če spola ne veš. Je pa res da je težje izbirat oblekice, voziček in ostale pripomočke. dobre ste, da zdržite, mene bi pobral od radovednosti ja ampak res. dobri ste
< Sporočilo je popravil perp -- 20.3.2008 19:34:05 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 19:34:47
|
|
|
|
perp
|
san
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 19:37:17
|
|
|
|
perp
|
IZVIRNO SPOROČILO: san Polna luna name kar rada vpliva. Sem bolj zgovorna ponoč (če me razumete ), pa malo se sprehajam rada po stanovanju pa tko ... No sam je lih včer moj rekel, da odkar sem noseča, da me ne meče. Bomo videli, kaj bo z lunco. te bo v P odpeljala na sprehod iz tvojih ust v božja ušesa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 19:39:40
|
|
|
|
perp
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Moj dragi je pa od danes naprej z mano doma, pa ne da bi se mu že začel očetovski dopust, ampak si je natrgal vez na desni roki, na zapestju in ima vneto tetivo....bogi, je fasal longeto pa so mu tko orng zavil prst, da ko je prišel domov je rekel: jaz imam pa punčko (prst) ti pa fantka ....zdej bo pa mogoče svojega prvorojenca povil s to longeto ...no, on pravi, da se je že zmenil z , da počaka še en teden....bomo videli..... ...bom imela pa vsaj družbo doma, pa jutri bo šel z mano k G ...sam sem mu že dala vedeti kakšna je moja jutranja rutina sedaj ko sem na porodniški in da mi jo ne sme podreti Tudi ja temu pravim sreča v nesreči. zdej pa izkoristita še zadnje dni v dvoje, npr.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 19:40:03
|
|
|
|
Sonnja
|
ojla. vidim da vas še kar nekaj čaka, novim mamicam čestitke. mi super napredujemo rastemo smo zrastli za 6 cm (ob rojstvu 44,5 zdaj 50,5) pa redimo se (ob rojstvu 1850 zdaj 3080) ste že odprle ki novo temo da bomo nadaljevale čvek kot mamice marčevke? js vas še vedno čakam. pa lep pozdrav mamice lepo se cartajte nosečke pa božajte bušije dokler še lahko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 19:41:44
|
|
|
|
perp
|
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka Ojla, ! Še ena čvekica se oglaša, Perp ! Res, da se nisem še danes oglasila. Sem imela na obisku mamico in štirimesečnega . Kak se je lepo smejčkal.. Joj a tebe sem tudi spregledala. Pa sem šla gledat seznam, pa sem te očitno spregledala. Ups. zgleda, da sem z miskimi že čist na Šlajmerjevi (porodnišnica). Sorry mergetka.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 19:44:37
|
|
|
|
perp
|
ojla. vidim da vas še kar nekaj čaka, novim mamicam čestitke. mi super napredujemo rastemo smo zrastli za 6 cm (ob rojstvu 44,5 zdaj 50,5) pa redimo se (ob rojstvu 1850 zdaj 3080) ste že odprle ki novo temo da bomo nadaljevale čvek kot mamice marčevke? js vas še vedno čakam. pa lep pozdrav mamice lepo se cartajte nosečke pa božajte bušije dokler še lahko sonnja , pa res lepo ratsete in se redite. lih dones sem napisala, da bo ttvoj tamauček čez 9 dni star že 2.meseca . drugače pa že teče debata marčevk na forumu DOJENČEK pod temo zakladi marčevk. Tam te čaka že več kot pol marčevskih mamic in njihovih nadobudnežev. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 19:57:32
|
|
|
|
janet
|
San- držim pesti, pol pa le naj nekdo javi, kako ste? Pa pošiljam ti za srečo!!! Taaja - iskrene čestitke!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 20:00:22
|
|
|
|
Sonnja
|
perp hvala za smernice ful lepo da s pomnala na mojga fantka a je velik strani nazaj ko sem bolj slabo brala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 20:14:04
|
|
|
|
perp
|
Sonnja na strani 181 bolj proti koncu. ja veš da se spomnimo nate. sej ti si bila tista,ki si nam marčevkam dala "vetra" - v smislu ko smo prebrale, da si rodila, smo vse začele na veliko hodit v trgovine, pa prati, pa likati cunjce, pa sobe pleskati .... Vidva bosta vedno prva .... Pa drugače, ste zdravi, je vse ok?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 20:36:30
|
|
|
|
mergetka
|
Sonnja, za pridobivanje cm in g! IZVIRNO SPOROČILO: perp sej ti si bila tista,ki si nam marčevkam dala "vetra" - v smislu ko smo prebrale, da si rodila, smo vse začele na veliko hodit v trgovine, pa prati, pa likati cunjce, pa sobe pleskati .... Vidva bosta vedno prva .... se spomnim tega... Perp, ni panike. Boš dala za , če bomo skupi v P .
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 20.3.2008 20:47:25
|
|
|
|
Naša črtica koraka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki ...jaz sem bila danes še na sončnem sprehodu, je blo tok luštno kljub temu, da je bilo malce bolj mrzlo....sem hodila dobre pol ure pa sem imela že čist trd trebuh. Sem si rekla, če lahko San na zadnji dan pred porodom, moram pa še jaz....gremo!......pa sem šla jaz sem si danes tudi to rekla , sem šla 2x na sprehod, no - tadrugič v vrtec po sinkota ... pa me je taka revma v noge zagrabla , ko da sem ena staaaaaaaaaaaaara gospa, ne pa ! Sem se potem doma zavila v kovter, debelo jopo oblekala, da sem zdaj vsaj toliko, da malo počekiram katera je že srečnica .... SAN: srečno PEŠ pot do porodnišnice, ne pozabit na kresničko! držimo pesti zate!! in za tvojega !!!! Drugače pa je res težko sledit, kdo je in kdo ŠE ni dobil letošnjega marčico ali pa marčeka v naročje ... nas je kar precej ... npr. MARGETKA, pa GAYA sta po mojem spominu že bili med srečkami ... No, noč je še dolga ... polna luna sije ... super, če bi bila noč jasna, bi prišparali na elektriki ... me v mižavle vleče ... komaj čakam da bo jutri ... bo spet nekaj dojenčkov več !
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?