|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
20.3.2008 18:03:07   
san
VSEM MAMICAM, KI STE NA NOVO RODILE ČESTITAM IN VAM ŽELIM VELIKO LEPIH TRENUTKOV S SVOJIMI OTROČKI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
20.3.2008 18:04:26   
mergetka
EJ, ZAKON!!!!

Tko bi se ti pridružilauser posted image ....

Mogoče me pa res kaj zgrabi!

Želim ti popadke, ki te bojo fajn odpiral in nič velik bolel (sam tko kot menza na primeruser posted image ) , pol pa cartanje in  vse, vse najboljš!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
20.3.2008 18:06:16   
san
JOJ, MARGETKA, KO BI SE VSE TVOJE ZGORNJE ŽELJE USLIŠALEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
20.3.2008 18:07:59   
san
me je pa prej tko zbadal pa špikal in trebuh je bil skoz trd, sem mislila, da bom že kar šla prej od doma, zdej pa ničuser posted image . je vse minilo, upam, da ne od strahu oz. živcev

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
20.3.2008 18:11:00   
mergetka
IZVIRNO SPOROČILO: san

me je pa prej tko zbadal pa špikal in trebuh je bil skoz trd, sem mislila, da bom že kar šla prej od doma, zdej pa ničuser posted image . je vse minilo, upam, da ne od strahu oz. živcev

Tud, če je od strahu in živcev, itak se bo danes zvečer začel!!!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
20.3.2008 18:13:50   
san
jap, to pa res, sam verjetno je hitreje, če si sproščen

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
20.3.2008 18:20:12   
mergetka

To se pa strinjam! Sam ti si bla itak skoz tko aktivna, da ti bo zihr fajn šlo!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
20.3.2008 18:27:27   
Tejka.387
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

IZVIRNO SPOROČILO: perp

A ti pa še ne veš katerega spola bo? A nista hotla vedet al user posted image  ni hotel-a pokazati, kaj ima med nogami user posted image user posted image

Nisva hotela vedet spola, ker meni je to bistvo nosečnosti, da do zadnjega ne veš kaj bo. Mojemu sem rekla, da če želi vedeti, da naj se zmeni z G, vendar je rekel, da tudi on noče vedeti in da naj bo to presenečenje.

Tudi pri nas bo presenečenje, glede spola. Takoj ko sva izvedela za nosečnost, sva se odločila da za spol pa ne bova vprašala. Se mi zdi da je vse bolj v pričakovanju če spola ne veš. Je pa res da je težje izbirat oblekice, voziček in ostale pripomočke.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
20.3.2008 18:29:17   
Tejka.387
Taaja user posted image  user posted image  user posted image  za punčico Sanjo. Zdej pa uživajte v skupnih objemih, pa veliko zdravja vam želim.

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
20.3.2008 18:30:14   
san

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

To se pa strinjam! Sam ti si bla itak skoz tko aktivna, da ti bo zihr fajn šlo!

joj, upamuser posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
20.3.2008 18:30:50   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Tejka.387

A ti pa še ne veš katerega spola bo? A nista hotla vedet al user posted image  ni hotel-a pokazati, kaj ima med nogami user posted image user posted image

Nisva hotela vedet spola, ker meni je to bistvo nosečnosti, da do zadnjega ne veš kaj bo. Mojemu sem rekla, da če želi vedeti, da naj se zmeni z G, vendar je rekel, da tudi on noče vedeti in da naj bo to presenečenje.

Tudi pri nas bo presenečenje, glede spola. Takoj ko sva izvedela za nosečnost, sva se odločila da za spol pa ne bova vprašala. Se mi zdi da je vse bolj v pričakovanju če spola ne veš. Je pa res da je težje izbirat oblekice, voziček in ostale pripomočke.

dobre ste, da zdržite, mene bi pobral od radovednosti

Neposredna povezava do sporočila: 4561
20.3.2008 18:31:13   
Tejka.387
San: user posted image  user posted image  user posted image  da bo zvečer vse dobro in brez zapletov potekal.

Mergetka: no danes sem bila spet sama na AD. Zgleda da je ena odpovedala al pa šla v Rim.

Neposredna povezava do sporočila: 4562
20.3.2008 18:53:39   
mergetka

Mergetka: no danes sem bila spet sama na AD. Zgleda da je ena odpovedala al pa šla v Rim.

Hvala, Tejka, bom kaj poklicala!

Neposredna povezava do sporočila: 4563
20.3.2008 19:33:18   
perp

dobre ste, da zdržite, mene bi pobral od radovednosti

ja ampak res. dobri ste user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil perp -- 20.3.2008 19:34:05 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
20.3.2008 19:34:47   
perp
san user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
20.3.2008 19:37:17   
perp

Polna luna name kar rada vpliva. Sem bolj zgovorna ponoč (če me razumete ), pa malo se sprehajam rada po stanovanju pa tko ... No sam je lih včer moj rekel, da odkar sem noseča, da me ne meče. Bomo videli, kaj bo z lunco.

te bo v P odpeljala na sprehoduser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iz tvojih ust v božja ušesa

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
20.3.2008 19:39:40   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Moj dragi je pa od danes naprej z mano doma, pa ne da bi se mu že začel očetovski dopust, ampak si je natrgal vez na desni roki, na zapestju in ima vneto tetivo....bogi, je fasal longeto pa so mu tko orng zavil prst, da ko je prišel domov je rekel: jaz imam pa punčko (prst) ti pa fantka user posted image ....zdej bo pa mogoče svojega prvorojenca povil s to longeto user posted image ...no, on pravi, da se je že zmenil z user posted image , da počaka še en teden....bomo videli.....user posted image ...bom imela pa vsaj družbo doma, pa jutri bo šel z mano k G user posted image ...sam sem mu že dala vedeti kakšna je moja jutranja rutina sedaj ko sem na porodniški in da mi jo ne sme podreti user posted image

Tudi ja temu pravim sreča v nesreči. zdej pa izkoristita še zadnje dni v dvoje, npr.  user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
20.3.2008 19:40:03   
Sonnja
ojla. vidim da vas še kar  nekaj čaka, novim mamicam čestitke. mi super napredujemo rastemo smo zrastli za 6 cm (ob rojstvu 44,5 zdaj 50,5) pa redimo se (ob rojstvu 1850 zdaj 3080)user posted image user posted image user posted image
ste že odprle ki novo temo da bomo nadaljevale čvek kot mamice marčevke? js vas še vedno čakam.
pa lep pozdrav mamice lepo se cartajte nosečke pa božajte bušije dokler še lahkouser posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
20.3.2008 19:41:44   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Ojla, user posted image !

Še ena čvekica se oglaša, Perp user posted image ! Res, da se nisem še danes oglasila. Sem imela na obisku mamico in štirimesečnega user posted image . user posted image Kak se je lepo smejčkal..

Joj a tebe sem tudi spregledala. Pa sem šla gledat seznam, pa sem te očitno spregledala. Ups. zgleda, da sem z miskimi že čist na Šlajmerjevi (porodnišnica). Sorry mergetka.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
20.3.2008 19:44:37   
perp

ojla. vidim da vas še kar  nekaj čaka, novim mamicam čestitke. mi super napredujemo rastemo smo zrastli za 6 cm (ob rojstvu 44,5 zdaj 50,5) pa redimo se (ob rojstvu 1850 zdaj 3080)user posted image user posted image user posted image
ste že odprle ki novo temo da bomo nadaljevale čvek kot mamice marčevke? js vas še vedno čakam.
pa lep pozdrav mamice lepo se cartajte nosečke pa božajte bušije dokler še lahkouser posted image

sonnjauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa res lepo ratsete in se redite. lih dones sem napisala, da bo ttvoj tamauček čez 9 dni star že 2.meseca user posted image .

drugače pa že teče debata marčevk na forumu DOJENČEK pod temo zakladi marčevk. Tam te čaka že več kot pol marčevskih mamic in njihovih nadobudnežev. Pa srečno!

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
20.3.2008 19:57:32   
janet
San- držim pesti, pol pa le naj nekdo javi, kako ste? Pa pošiljam ti user posted image user posted image user posted image za srečo!!!

Taaja - iskrene čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
20.3.2008 20:00:22   
Sonnja
perp hvala za smerniceuser posted image

ful lepo da s pomnala na mojga fantkauser posted image user posted image a je velik strani nazaj ko sem bolj slabo brala.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
20.3.2008 20:14:04   
perp
Sonnja na strani 181 bolj proti koncu. ja veš da se spomnimo nate. sej ti si bila tista,ki si nam marčevkam dala "vetra" - v smislu ko smo prebrale, da si rodila, smo vse začele na veliko hodit v trgovine, pa prati, pa likati cunjce, pa sobe pleskati .... Vidva bosta vedno prva .... Pa drugače, ste zdravi, je vse ok?

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
20.3.2008 20:36:30   
mergetka

Sonnja, user posted image user posted image za pridobivanje cm in g!

sej ti si bila tista,ki si nam marčevkam dala "vetra" - v smislu ko smo prebrale, da si rodila, smo vse začele na veliko hodit v trgovine, pa prati, pa likati cunjce, pa sobe pleskati .... Vidva bosta vedno prva ....

user posted image user posted image user posted image se spomnim tega...

Perp, ni panike. Boš dala za user posted image , če bomo skupi v P user posted image .

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
20.3.2008 20:47:25   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
...jaz sem bila danes še na sončnem sprehodu, je blo tok luštno kljub temu, da je bilo malce bolj mrzlo....sem hodila dobre pol ure pa sem imela že čist trd trebuh. Sem si rekla, če lahko San na zadnji dan pred porodom, moram pa še jaz....gremo!......pa sem šla user posted image

user posted image  jaz sem si danes tudi to rekla user posted image , sem šla 2x na sprehod, no - tadrugič v vrtec po sinkota ... pa me je taka revma v noge zagrabla user posted image , ko da sem ena staaaaaaaaaaaaara gospa, ne pa user posted image !

Sem se potem doma zavila v kovter, debelo jopo oblekala, da sem zdaj vsaj toliko, da malo počekiram katera user posted image  je že srečnica ....

SAN: srečno PEŠ pot do porodnišnice, ne pozabit na kresničko! user posted image user posted image  držimo pesti zate!! in za tvojega user posted image !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa je res težko sledit, kdo je in kdo ŠE ni dobil letošnjega marčico ali pa marčeka v naročje ... user posted image  nas je kar precej ... npr. MARGETKA, pa GAYA sta po mojem spominu že bili med srečkami ...

No, noč je še dolga ... polna luna sije ... super, če bi bila noč jasna, bi prišparali na elektriki ...

user posted image  me v mižavle vleče ... komaj čakam da bo jutri ... bo spet nekaj dojenčkov več user posted image user posted image !

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?