ČebelicaMaja
|
Ojla... se mal javim po izpadu neta, samo obnove se mi pa ne da pisat... Mareilca Britax Evolva je ful fajn sedež, mi bi ga tudi vzeli, samo sem preko e baya dobila MC toliko ceneje, da je izpadel... sem gledala crash teste na ADACovi, OEMC in AMZSjevi spletni strani, pa so zelo fajn. Je pa pettočkovni varnosti pas 100% bolj varen za otroka kot tritočkovni, ker pri določenih trkih tritočkovni pasovi povzročijo preščip otroka in izkrvavijo... je ena objavila na RRjul zanimiv članek o tem... Eya otroški se nakazuje na račun vlagatelja... verjetno je tista aprilka mislila, da mu oni prenakažejo denar na otrokov račun. Vsaj pri nas je tako. No po treh tednih doma, je šla miška spet v vrtec in po dveh dneh v vrtcu, je zopet doma- ponoči je začela bruhat, brez vročine... nimam pojma kaj bi bilo- sem pa klicala v vrtec in razsaja driska in rota virus Jo bomo kar doma obdržali, da ne bo čez praznike bolna... hvala bogu za mojo taščico. Zvezdica mi gremo tudi v začetku junija na morje- apartma za 14 dni v Medulin... sem absolutno ZA kampiranje, ampak si same sebe ne predstavljam z trebuščkom in tamalo, kako bi posodo nosila prat in ta malo na wc vozila- še najbolj problem je pa spanje, ki je že zdaj na minimumu ... zdaj sem še na komot... ampak komaj čakam, da bomo šli z otroci kampirat na Sardinijo in Korziko, pa z avtodomom v Skandinavijo...uh... me je kar odpeljalo Sem pa za Hano kupila tiste medvedke- copatke iz Massa za doma in moram rečt da so super... jih priporočam, usnjene, malo debelejši podplat, stanejo 7 €... se mi zdijo še boljše kot Robezz, samo niso pa tko lepe ... Joj, da ne pozabim... sem vas hotela že zadnjič vprašat, kakšne pižamce nosijo vaši otroci...mi imamo pajacka z nogicami, samo sedaj iščem št.104, pa jo je kar kriza dobit, se pa bojim, da bi ji pri dvodelni takoj ledvička ven pokukala, ko toliko telovadi ponoči...bo dobrodošel kak nasvet... lp