|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
18.3.2008 18:53:59   
eya
Ojla!

Pri nas mali zna povedat, da bo star dva prstka, pokaže pa kakor kdaj, običajno vse kaj drugega kot samo dva prsa.user posted image

Uh, dopust se mi zdi pa svetlobna leta dalečuser posted image  Smo pa ravno danes dobili določbo, koliko dopusta nam pripada.

Prstne barve bi se znale na jajca prijet...sploh če bi bolj na debelo namazaliuser posted image . Jaz še ne vem, kaj bova z malim ustvarjala, če ne drugega, mi bo pomagal slikice lepit gor. Drugače bi pa tudi s prstnimi malo packala po jajcih, samo ne vem, če ne grejo preko lupine? Ker bi kar na kuhana barvala, ker izpihat jih pa tudi jaz ne znamuser posted image

Pri nas Žiga pravi včasih sam sebi Diga...včasih je pa tudi Žiga...

Miaxxx, lepo da si se oglasila... Te je pa že pred mano Nenya (se mi zdi) tudi pogrešalauser posted image

Midva z mojim pa se spravljava v nabavo koles. Če imate kake predloge, kaj ja in česa ne, prosim kar na plano z njimi.

Gremo pripravit večerjo, lp!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
18.3.2008 21:06:06   
Marelica
Krista, eno vprašanje imam zate, pa za Maychiko tudi, če je že kaj razmišljala...

Odločam se za nakup drugega avtosedeža. Po dolgem razmisleku bom kupila za Katarino nov sedež iz skupine I,II,III, mali pa bo poerbal njenega Romer Kinga. Se mi zdi zdaj malo potratno kupovat skupino od 9-18 kil zdaj novega za malega. Se pa odločam zdaj med Britax-Romer Evolvo in STM-Recaro. Malo mi bolj na Evolvo vleče, ker jo ima BC ravno v akciji. Pa nekak ne bo prevelike razlike za Katarino, ko je ista firma.user posted image

Kaj boste pa vi kupili zdaj, ko boste počasi lupinico prerasli?

Lahko noč!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
18.3.2008 21:50:31   
Krista28
Marelica, mi imamo izkušnje z Romerji in so super. Mali ni nikoli prešvican po hrbtu in ful rad se vozi v njem (itak mu je pa-pa, avto zakonuser posted image ).  Tudi moja sestra je za nečaka vzela Romerja (tistega od 15kg naprej) in ga je pohvalila. Jaz sem sicer gledala, da bi tudi za naprej imeli pet točkovno zapenjanje (9-36kg), pa se mi tisti sedeži ne zdijo v redu. Od 9kg naprej se ne dajo poležat, od 15kg naprej gre pa tud naslonjalo stran in je samo jahačuser posted image . Vsekako manj varno. Skor sigurno bomo mi kupili Romerja, sam čim kasneje oz. šele takrat, ko bo mala res prerasla lupinico (2cm od glave do roba ali pa prenizki paščki). Jaz jih imam čim dalj v teh sedežih.

Zdaj pa jaz nujno rabim informacijo, da lahko jutri odnesem vlogo. Tiste, ki imate otroke v privat varstvu.....kako to napišete v vlogi za otroški dodatek. A napišete da je vključen v vrtec ali da ni?user posted image user posted image Kristjan je sicer v varstvu, samo občina nič ne daje zraven pa tudi varstvo ni javno...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
18.3.2008 22:18:00   
eya
Krista, jaz napišem, da ni v vrtcu, ker v bistvu ni. Mislim pa, da je potem otr. dodatek za 5% višji.

Mene pa zanima, kam vam nakazujejo otroški dodatek? A lahko kar pod prejemnikov račun napišem Žigov račun? Ker v bistvu piše, da naj bi navedli vlagateljev račun? Menda ne komplicirajo in lahko nakažejo tudi na otrokov račun? A kaj veste? Joj, pa zdaj moram nekje zbrskat najine dohodke iz leta 2006user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
18.3.2008 22:20:50   
maychika
hi hi eya...dokler ne pokaže samo enega prstka, pol je še dobro...hi hi

mi ne vemo kako bo z morjem. pred prvomajskimi gremo za en teden v terme olimia (komaj čakam), poletje pa je bolj loterija. če ne drugače bomo skakali čez vikende in čez dopust kar v izolo k tašči. je poceni in gremo lahko kadarkoli...

joj kake torte boste malčkom delale, naročile? jaz sem mislila narest kar nekaj z vlakcem, pa mi je zdaj dal (ne spomnim se kdo...če ne ravno mož), da bi naredila torto fifi. pa mi je ideja ful všeč. če mi bojo sam dal 2 ure časa, da jo nardim...

joj marelica...jaz se na modele avtosedežev ful slabo spoznam. če rečejo, da je varen in tako tudi izgleda, probam še če je dovolj mehek in če je cena v redu...pol je dober...hi hi...po domače.

krista, žal ti ne morem pomagati pri tej zagati...

joj mi smo pa jutri bli zmenjeni za ogled ene hiše, pa me je (oz. neli) pediatrinja na vrat na nos poslala k dermatologu, ker ima tako grozno kožo...tako suho, da je kaj. in smo že enkrat bli pa dermatologinja ni nič pametnega povedala...sploh pa meni ni nič govorila ampak vse je govorila eni, ki se je "priučevala", dala nam je enih žavbic da smo mazali in ni pomagalo. uboga neli pa se do krvi spraska, ker jo tako koža srbi. no in morava iti jutri...tko da bo mož šel sam s tio, pa če bo lahko bo še mami šla. mene pa tko firbec matra. ehhh... nič...upam, da vseeno jutri opraviva in da se koža porihta

je prišel možek domov. pridne bodite...pa pa

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
18.3.2008 22:22:11   
Krista28
Marelica, zdaj sem se šla še v sedeže poglabljat. Jaz sem gledala Concorde pa se morajo razstavit in mi to ni všeč, da na koncu ostane samo jahač. Tvoja oba zgledata bolje. Jst bi jih sprobala....je pa Romer preizkušen... 

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
18.3.2008 22:24:48   
Krista28
Eya, vlagatelj za otroški dodatek je vedno starš, razen če je otrok polnoleten. Tako da moraš svoj oz. možev račun navest. Tudi na začetku zahteva priimek in ime vlagatelja - pa si verjetno to ti, a ne?

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
18.3.2008 22:30:38   
eya
Ja, saj, ampak se mi zdi, da je enkrat ena aprilka pisala, da otroški dodatek nakazujejo direkt na račun od malega/maleuser posted image

Po moje bom pustila prazno, pa potem na centru vprašala, če lahko kar račun od malega dam.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
18.3.2008 22:44:18   
Marelica
Hvala za nasvete, sploh tebi Krista. Ja, jaz sem ful zadovoljna z našim Romer kingom, zato pa mi najbolj vleče na Evolvo. Je pa res, da najbolje v živo vidiš. Crash test ima sicer res malo slabši, ker je pač kombiniran, ampak je zadovoljiv.

Aja, to pa nisem preveč razumela, kako lahko tako dolgo uporabljate lupinico. user posted image Pri nas pri Katarini ni bila problem glava, ampak noge. Že pri osmih mesecih je čisto poživčkala, ker se je z nogami upirala v sedež in smo jo predčasno selili v Kinga. Pri malem zaenkrat še ni problem,ker se spredaj vozi in je naklon sedeža nagnjen, drugače mu nogice tudi že prek lupinice silijo.

Maychika, a Neli tudi s kožnimi problemi? Ravno zadnjič sem na Mami brala Ksenijo. Njena Blaž in Iztok imata tudi probleme... pa naša Katarina, sploh po ličkih. Pa nam tudi dermatologinja ni nič predpisala, smo morali kar v lekarni za eno izmed vlažnih krem povprašat. Lekarnarka sploh ni vedela, kaj naj nam da, mi je potem Eucerin prodala. Pa sploh ne pomaga. Ksenija ima isto slabe izkušnje, mora tudi brez recepta kreme kupovat pa upat, da bo kaj pomagalo.user posted image  Se kar znebiš dnarja v lekarnah.

A sem že rekla lahko noč?user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
18.3.2008 22:51:24   
eya
Aja, Maychika-pri nas bo po mouje kar Nodi-torta, samo ne bom sama delala. Ti misliš sama naredit Fifi? Jaz se v take podvige raje ne spuščamuser posted image

A ni suha koža dostikrat znak za kako alergijo na mleko? Upam, da ni nič takega pri vas in da je samo trenutnega značaja.

Lahko noč tudi od mene...

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
19.3.2008 9:27:13   
alička
Joj, joj, spet sem nas našla na drugi strani.

Marelica, Katrina je pa dolgo zdržala v lupinici, Živa je že predno je bila stara polne štiri mesece dobila sedež, ker je lupinico naravnost sovražila. Se je vedno drla v avtu, šele ko smo jo dali v sedeže je bila vožnja zanimiva in je tudi kdaj zaspala (v lupinici nikoli, tudi ko je bila čisto majhna). Sedež ima pa od Brevija do 18kg. Zdaj gremo v nakup novega, ker kot sem že pisala, ne sedi več v njem lepo. Verjetno bo kar Romer.
Krista, zakaj ni dobro če se razstavi in na koncu ostane samo jahač? Jaz sem pa želela prav takšnega user posted image .

Prijeten dan, tiste ki ste doma šibajte ven je takooo lepo zunaj! user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
19.3.2008 9:31:26   
alička
Joj torta... Jaz še ne vem kakšna bo. Kupljene še nisem jedla take, ki bi bila dobra kot domača (a ima kakšna dobre izkušnje?) So pa lepe!!user posted image

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
19.3.2008 11:58:48   
barba
Alička - moja soseda dela v Kraljevem minjonu v KR in doma peče fantastične torte. Tako, da se tam pozanimaj za tortico.

Za Meto bo verjetno letos kar Fifi oz. en iz risanke mogoče Krtek al pa Čebelica Maja. Odločitev še ni padla.user posted image user posted image user posted image

Samo tolk, da se javim user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
19.3.2008 12:47:29   
Marelica
Hojla!

S Katarino sva preživele zunaj dve čudoviti sončni urici. Namesto iz peska, sva delali potičke iz snega, pa še dva snežaka povrhu. Pri nas ga je napadlo 10 cm, zdaj pa ga sonce ful pospešeno odtaja in imamo po travi prave vele-luže. Katarina si je izbrala najbolj blatno in tako veselo skakala po njej, kot pujsa Pepa v risanki Blatne luže.user posted image  No, sem ji lep čas tolerirala, potem je pa postala že preveč razposajena. Ne rabim razlagat, da je priša noter čist mokra in umazana. Še goretex škornji in kombenizon so ji premočili. Mali je pa vse prespal, pa še zdaj spi ko polhek zunaj v vozeku.

Alička, vi pa res hitro menjavate avtosedeže.user posted image  A ciljaš tudi na Evolvo zdaj? Jaz imam še 8 eur bonusa v BC, pa bo verjetno res drugi teden "padla". Upam samo, da bomo kako lepo barvo dobii. Ko smo kupovali Kinga v akciji so imeli same čudne barve na zalogi. Ko sem šla pa samo dan kasneje ponj, pa so "tagrde" vse razprodali in je prišla runda normalnih barv.user posted image

Eya, meni noben ni omenjal kake alergije na živila zaradi suhe kože. Edino ena prijateljica, katere sin je imel podobne probleme je reka, da bi lahko bila jajca. Se še nisem toliko zdisciplinirala, da bi ji to hrano ukinila. Enostavno pozabim pa ji mimogrede kaj od tega dam za jest, potem se šele spomnim.user posted image  

Tortice, tortice... Jaz bom najverjetneje kar klasično okroglo spekla pa primerno "okičala" s figuricami. Se preveč bojim, da bi se mi kaka zahtevnejša oblika sfižila, pol bom pa samo slabe volje. user posted image  Drugače sem pa najboljšo kupljeno torto jedla na svoji poroki. Bo prišla v poštev iz te slaščičarne za kako večjo obletnico. No, slaščičarna je pa v MB, tako da vam večini nič ne koristi ta podatek.

Lep preostanek dneva žeim!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
19.3.2008 13:40:18   
Krista28
Marelica, saj za nogice ni važno, lahko čist čez gledajo. Na glavo je treba gledat. Tu na RR sem našla en link - filmček.....se vid da sm dopoldne sama doma, pa tuki šnofamuser posted image ....sej se bo hmal nehal.....jutri sem že na porodniškiuser posted image user posted image .

Evo en link sem našla: http://autosjedalice.info/cms/
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2473627

Unga filmčka pa nikakor ne najde. V glavnem fora je v tem, da avtomobilski pasovi ne zategnejo takoj in če je otrok bolj droben oz. ne sedi čist zravnano, lahko zdrsne izpod pasov in je to isto kot nič, v sedežih z strasnkimi oblogami pa ga bolj zadrži. Je pa prav, da se vsak starš zase odloča. Poznam ljudi, ki imajo 5 in 8 let stare otroke, pa sedežev že dolgo časa ne uporabljajo, pa imajo otroci po 18kg (se mpravi so majhni in drobni), pa denar še zdaleč ni problemuser posted image . Nečak je star 11 let, pa je še do pred kratkim lepo na jahaču sedel....je tud lepš ven vidu, pa je ful velik fant za svoja leta. Kakor kdo, zato nočem pametvat. Mi bomo v sedežih še kar nekaj čas...

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 19.3.2008 14:09:54 >

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
19.3.2008 14:05:57   
Marelica
Krista, ne razumem... če pa nima nog več kam stegnit, če bi ga na zadnji sedež dala. Saj pravim, funkcionira samo zato, ker se spredaj vozi in imamo srečo, da je avto toliko prostoren, da se sedež nazaj nagne. Pa še airbag smo morali odkopit zaradi tega.user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
19.3.2008 14:14:03   
Krista28
user posted image user posted image Marelica, za las sem te prehitela.

Moram povedat da sem dobila izvide od moje vode in je "samo" vnetjeuser posted image user posted image . Mi bo zdravnica kar po pošti recept poslala za vagisan....Jupi, ni treba v P. na opazovanje it.....

Pri nas je pa tak lep sonček. Grem kar z žogo po Kristjana, pa greva potem na igrišče.....zadnje čase ga sploh ne morem domov spravit - pol ga pa kar nesem. On bo šel sam z avtom pa-pa....user posted image . Čist je blažen če kam gremo....

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
19.3.2008 14:57:51   
ČebelicaMaja
Ojla... se mal javim po izpadu neta, samo obnove se mi pa ne da pisat...

Mareilca Britax Evolva je ful fajn sedež, mi bi ga tudi vzeli, samo sem preko e baya dobila MC toliko ceneje, da je izpadel... sem gledala crash teste na ADACovi, OEMC in AMZSjevi spletni strani, pa so zelo fajn. Je pa pettočkovni varnosti pas 100% bolj varen za otroka kot tritočkovni, ker pri določenih trkih tritočkovni pasovi povzročijo preščip otroka in izkrvavijo... je ena objavila na RRjul zanimiv članek o tem...

Eya otroški se nakazuje na račun vlagatelja... verjetno je tista aprilka mislila, da mu oni prenakažejo denar na otrokov račun. Vsaj pri nas je tako.

No po treh tednih doma, je šla miška spet v vrtec in po dveh dneh v vrtcu, je zopet doma- ponoči je začela bruhat, brez vročine... nimam pojma kaj bi bilo- sem pa klicala v vrtec in razsaja driska in rota virususer posted image user posted image  Jo bomo kar doma obdržali, da ne bo čez praznike bolna... hvala bogu za mojo taščico.

Zvezdica mi gremo tudi  v začetku junija na morje- apartma za 14 dni v Medulin... sem absolutno ZA kampiranje, ampak si same sebe ne predstavljam z trebuščkom in tamalo, kako bi posodo nosila prat in ta malo na wc vozila- še najbolj problem je pa spanje, ki je že zdaj na minimumuuser posted image ... zdaj sem še na komot... ampak komaj čakam, da bomo šli z otroci kampirat na Sardinijo in Korziko, pa z avtodomom v Skandinavijo...uh... me je kar odpeljalo user posted image

Sem pa za Hano kupila tiste medvedke- copatke iz Massa za doma in moram rečt da so super... jih priporočam, usnjene, malo debelejši podplat, stanejo 7 €... se mi zdijo še boljše kot Robezz, samo niso pa tko lepeuser posted image ...

Joj, da ne pozabim... sem vas hotela že zadnjič vprašat, kakšne pižamce nosijo vaši otroci...mi imamo pajacka z nogicami, samo sedaj iščem št.104, pa jo je kar kriza dobit, se pa bojim, da bi ji pri dvodelni takoj ledvička ven pokukala, ko toliko telovadi ponoči...bo dobrodošel kak nasvet... lp

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
19.3.2008 17:46:45   
Anonimen
Dan!

Tudi pri nas se sneg topi, s Kristino sva šle ven skakat v luže (tudi pri nas vpliv pujse Pepe user posted image user posted image user posted image ), zdaj me pa tako boli glava in oči, bom kar pod odejo zlezla.

Jajčka izpiham tako, da z očiščeno iglo za šivanje na zgornji in spodnji strani naredim malo večjo luknjico in z iglo prebodem rumenjak, da se vsebina zmeša. Potem brez problema izpiham, pa imam zelo slaba pljuča. Tako da bi moralo tudi drugim uspeti user posted image . Samo da ne boste izdihnile zraven user posted image . S celim rumenjakom pa je res težko izpihat.

Pižamice: jaz ji kar bodi oblečem in spodnji del pižame, čez hlačke nogavičke. Ima tudi eno malo večjo pižamo, kjer ji jopico zabašem v hlače in se ne sleče. JOj, cifre 104 že kupujete? Mi smo komaj prerasli št.86.

Krista, super za izvid user posted image user posted image user posted image .

Marelica, alergija se pa res lahko kaže kot suha koža, ponavadi za ušeski, pod koleni ali na komolcih. Je enkrat moja mami nekaj jedla, se ne spomnim več kaj, in čez pol ure se je začela kot nora praskati po komolcih user posted image

Tortice, mmmm. Moj tast je bil včasih v slaščičarski branži, je bilo fajn, dokler je bil še v službi, ker sem vsakič dobila kakšen višnjem gozdiček, božansko.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1169
19.3.2008 20:01:05   
Marelica
Dober večer!

Tako, oba fracka smo skopali in spravili spat. Danes sta kar popadala, kot že dolgo ne. Verjetno vpliv lepega vremena in posledično več uric preživetih zunaj.

Ankica, super, da si tole navodilo za izpihanje jajčk napisala. Jaz jih nisem še nikoli, pa bom mogoče letos le probala. 

Čebelica Maja, pižamice mi že kar dolgo časa uporabljamo dvodelne, pa sploh ni problema. Je pa res, da sem ji zdaj med zimo oblačila bodi spodaj. Zgornji del pižamice pa lepo poravnano v spodnji del. Ker jo potem damo v spalno vrečo, ki je brez rokavov, pa bi se mi en sam zgornji del zdel premalo. Drugače bom pa kasneje začela oblačit enako kot Ankica, kar bosi namesto zgornjega dela. Jaz si pa sploh ne predstavljam več oblačenja brez bodijev. To mi bo najtežje presedlat na dvodelno perilo, ko več dovolj velikih številk ne bo. Smo pa tudi na cifri 92-104 že.

Krista, hvala za link. Grem zdaj malo preštudirat, kaj piše. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
19.3.2008 21:05:43   
Marelica
Uf, ravno malo brskala za info... Krista, ti si me pripeljala do tega. In našla en dober filmček:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2DVfqFhseo&NR=1

Ko to vidiš, kar najraje ne bi prestavil svojih otrok v sedež za gledat naprej.user posted image  Samo, a pri nas sploh prodajajo take sedeže, kot je videt v filmčku: obrnjene nazaj pa za tako velike otroke???user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
20.3.2008 7:16:53   
Nenya
Ojla, se javljam po burni noči, sem šla pozno spat, Brina se je zbujala in vstati sva morali že ob 6h.

Eya, kolo, če nisem prepozna, meni so priporočali da ima torpedo zadnjo zavoro - kar pomeni 'na noge' na na balanci, ker tako majhni lažje tako zavirajo.

Torta - Mina je odločila da bo imela pikapoko, ni mi da bi sama čarala, imam blizu Mlinotest in bom tam naročila sadno smetanovo.

Avtosedeži, Mina ima MC priori - zelo zadovoljni, Brina je še v lupinici, ki gleda nazaj, je pa od Recara in bo v njej kakor dolgo bo šlo, pol gre v Mininega, Mina bo pa dobila novega, verjetno kar MC.

1. maj upam da bomo šli mal na morje, v Piran, poleti pa, nimam pojma, odvisno od Roka, njegovega doktorata itd. Najraje bi tamali in naju peljala v berlonski Zoo, bi Mina ful uživala, a je samo za to mal drag špas.

Krista super, da ti ni treba v P. in super za za četek porodniške.

Pižama dvodelna že kar nekaj časa, jo fajno pokrijem in obujem nogavičke.
Tolk zaenkrat, mi Brina na vsak način hoče pomagat tipkat user posted image user posted image user posted image

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
20.3.2008 7:49:06   
*zvezdica*
Dobro jutro!

Tud jaz dam Marcelu pod pižamco še body. Ponoči se itak tako premetava, da je več odkrit kot pokrit...pa se mi zdi, da bi ga v sami pižamici kar zeblo.

Kako bo, ko prerastejo največje št. bodijev pa tud mene skrbi. Sploh za pozimi je fino, ker res nič majčka izza hlač ne more zlezt.

Krista, super za izvide. Da bolnice še 1 mesec ne vidiš od blizuuser posted image .
Jaz sem imela včeraj posvetovalnico in je vse OK. Sedaj pa čakam še na morfologijo. Komaj čakam da spet vidim malo pikico (zdaj sploh ni več tako majhna:)).

Danes mormo pa še tole čudovito vreme izkoristit. Prazniki bodo baje spet bolj zimskiuser posted image

Tortico bom jaz za domače kar sama naredila (najbrž bolj kako klasiko, ker nisem ravno nek hud expert), za praznovanje z Marcelovimi prijateljčki pa jo bomo kar naročili. Imamo v bližini eno dobro slaščičarno, pa bomo kar tam naročili. Lani je imel pikapolonico, za letos pa še ne vem kaj bo na vrsti. Najbrž si bo mali kar sam izbral iz kataloga. Samo upam, da ne kakega "neprimernega" motivauser posted image .

Marcel in Zarja

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
20.3.2008 8:19:12   
eya
Dobro jutro!

Meni imajo ful dobre torte-take kot so domače v Zvezdi. Samo tako na kos so kar drage, tako da si ne predstavljam, koliko računajo še za večje torte.

Nenya, nisi še prepozna, hvala, bomo upoštevali tvoj nasvet.

Uh, mi še čisto nič ne razmišljamo o večjem sedežu, ta je itak do 18kg (MC Tobi), Žiga jih ima pa 11... Tudi prevelik mali še ni.

Krista, me veseli, da ni kakih večjih komplikacij in boš lahko lepo doma do The dayuser posted image

Aja, ČebelicaMaja, torej bi se mogla v banki zmenit, da prenakazujejo? Joj, še dobro, da sem ravno včeraj v banki stala pol ure, da sem si uredila en trajnikuser posted image  Hvala vseeno, ko bom naslednjič mogla stat v banki, pa uštimam še to.

Pižamico ima pa Žiga enodelno, pa mu nič spodaj ne oblečem. Mu je itak še tako ponavadi prevroče, sploh če je do vratu pokrit. Cifre oblačil ima pa tako 86 ali 92, tako da se še da najti enodelne pižamice.

Ankica, ful dobro, sploh nisem pomislila, da je treba rumenjak prej predreti.

Zvezdica, kako boste izvedli tole praznovanje za Marcelove prijatelje? Verjetno bodo starši tudi zraven? Me zanima, ker jaz tudi ravno razmišljam, kako bi letos praznovali Žigov RD.

Lep dan!

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
20.3.2008 8:50:52   
*zvezdica*
Ja, Eya seveda so tud starši zraven. Lani smo imeli ful srečo z vremenom, ker je bilo zelo zelo toplo in smo bili zunaj. Za hišo imamo velik vrt, tako da ni bilo problema...mali so uživali na zraku, pa še veliko prostora je bilo. Tud za letos sva razmišljala, da bi raje ene 14 dni kasneje praznovali in da bi bili lahko že zunaj.

Marcel in Zarja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?