Alina_alin
|
Nekako vas zadnje dni niti prebrat ne utegnem, kaj šele napisat kaj. Edini čas imam zvečer, ko naša dojenčica zaspi. Ampak jo moram prej 3 runde uspavat, da se malo pocarklja še na meni. Torej - mi še vedno "slabo" kakamo. Od cepljenja, prejšnji teden je nikakvo: najprej 2 dni ni, potem spet 2 dni ni, danes je minil 3. dan, ko še vedno ni. Ja, sem prebrala kao 10 dni je še ok, samo meni se zdi to malček predolgo, in upaaam, da bo jutri kaj, če ni blo danes. Pa saj ne vem, al je od cepljenja, amapk nobene druge spremembe nismo uvajali, nič GH še. Pred tem, pa tako kot mamao6, vsak dan po 3-5x. Kaj mama06, vi ste že porihtali v plenico kaj? Aja, pa dojiva se samo.l Drugače, pa je naša zadnje dni tudi taki jokec. V nedeljo sem ji slučajno videla, da ima spodnji enki že čist na vidiku. Je sonček posijal pod kotom, ona usta odprta, in sem mislila da sta že zunaj. Me skor kapp. Pa po otipu še nista. Tak, da je verjetno to krivo, da je naša bolj razdražljiva. Ji po žlički pridno dajem vodiko in mislim, da ji pomaga. Šment je edino, ko sva na terenu in ji ne morem. Ampak zobki in akanje pa menda ni povezave? Ker sedaj mi samo še ta prebava hodi po glavi, zakaj ni tak kot je bilo. Maja Zarja, vesela sem za vas, da spite celo noč. Bravo Zarja! MI še zagotovo en čas ne bomo. Mehurčica, škoda za službo, pa ko si še zadnjič omenjala, kak si želiš, da še se porodniški odpoveš...Pa saj še bo zagotovo v bližnji prihodnosti priložnost. Noa,ti pa namesto, da nabaviš kamp opremo raje mahni na Kubo, pa mene daj v en žepek od rukzaka Lane, pri vas pa je ta glavni maček al kaj? ker ponavadi so ta glavni dojenčki/dojenčice.... Kak si te dovoli it k Aneti... Suzanamai, če nisem prepozna, in je proizvodnja končana, bi tudi jaz en ribež pandica, sedaj mi je ob 20h pozno, smo pa svoj čas hodili vsak dan spat ob 2 zjutraj,ko smo še imeli kolike. Samo sva takrat spale do 12h. Sedaj imamo uro od 19-20. Odvisno, kdaj odspi zadnjo dnevno rundo. Ste pisale, da je 7 otrok veliko. Poglejte to: http://www.duggarfamily.com/photos.html Pa, da me ne boste imele za čudno: ta link sem dobila pri čestitki ob rojstvu Tjaše, ko me je kolega vprašal ali razmišljamo še o enem in sem ga vprašala, naj mi obrazloži najprej, kako on fura s 3 . In sem dobila v odgovor ta link. Sedaj pa grem ajo ajo. Sem čist nenaspana. Naša 2,5 letnica se namreč zbuja ob 5h zadnje dni in reče, da ne bi več ajala. Ker je zunaj svetlo in ni več tema.... Joj, po kom ima to - midva pa bi še oba rada doooolgo spala.... Ja, saj vem, rana ura zlata ura - mogoče pa razmišlja v to smer... Kateri senčnik paše na Quiny spedy sx? Mi katera lahko pomaga? Aja, pa še nekaj: za našo prvorojenko sem včeraj kupila trampolin za RD - tretji. To bo veselje. Je čist nora na skakanje na trampolinu Pst! Da ne izve prej - Teka to je tebi namenjeno, da ne pisneš Zari! Me prav zanima al bo ostal trampolin v škatli do junija, ko je RD. Ali bo mamin firbec pripomogel, da ga bomo zmontirali prej.... Nočka
|