|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
19.3.2008 15:38:18   
Vilma
San si tudi s pregleda. Odprta 3 cm, to pomeni, da si 30% dela že opravila user posted image  
Kmalu bo punce, kmalu pri vseh user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
19.3.2008 16:16:05   
gaya24
NČK- Ja sam sem res mal nervozna, če je to to. Zdaj pa čakam, če me bo kaj zagrablo. Itak pa vse pravite, da od odluščenja lahko traja tudi več dni.
Js bi pa jutri rodila. Je tak fajn datum pa še moja ful dobra kolegica ima rojstni dan, pa še ribica je jutri še edini dan v horoskopu.

Se mi zdi, da me je sam trebuh in, da bo moj user posted image ogromen. Komaj še racam po stanovanju. Se mi zdi, da sem prav neuporabna postala.
Da o wc-jih ne govorim, ker sem vsake pol ure tam. Mislim, da je postal najbolj obiskan kraj v celi hiši user posted image

Mene moja g. nič ne gleda vaginalno, tk da pojma nimam kolk sem odprta, če sem itd. Jutri imam CTG pa bomo vidli, če bo kaj pokazalo.

Pri nas je še vedno tak lep dan. Grem zdaj s psi na sprehod pa se še pol kaj javim.

user posted image user posted image user posted image Zofy ČESTITKE tebi, atiju in mali Julijiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
19.3.2008 16:23:52   
Nasy
Čestitke vsem novim mamicamuser posted image
No, počasi bomo vse na marčevskih zakladkihuser posted image srečno pot v Rim vsem, ki še čakate na to pot!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
19.3.2008 16:45:31   
*medica*
zofy čestitke tudi od mene..in seveda očku tudi..user posted image user posted image user posted image pridno cartajte..

san no pa bo pri tebi tudi nekaj..user posted image user posted image pa vilma tudi...prav vesela sem za vas..no upam da tudi ostale kmalu štartare..no samo ne me še do jutri prehitetuser posted image user posted image

nčk se nimaš kaj opravičevat..sej bo že se pripravljam psihično..mal me je zjutraj skrbel ampak zj vse manj in manj..bo že..samo da se rešim kakor koliuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
19.3.2008 17:12:00   
mergetka
MEDICA, VILMA in SAN, SREČKE STE!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA SREČO, KER ZDAJ STA PPA RES BLIZU!!!!

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
19.3.2008 17:16:22   
perp
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zofy čestitke za malo princesko JULIJO.

Želim vam čim več cartanja, čim več prespanih noči ter objemčkov in poljubčkov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

san ti imaš pa res pestro ta teden. Ja, pa ne, pa ja pa ne. Ampak, če pohitiš boš mogoče pred prazniki doma. No če jutri rodiš, se vrneš domov v nedeljo. Malček smotano. Ampak bi bila pa doma s tavelkima vsaj po ponedeljek.

Jaz bom zase videla. Od kar sem bolj intenzivno začela rzmišljati o porodu, sem si zamislila, da bom rodila 4 dni prej. To naj bi bilo jutri. Pa vse sem v glavi splanirala, kako ga bo očka zažural, pa dedki pa babice. prov fino sproščujoče bi bilo za njih čez praznike. Vendar .... žal v življenju ne gre po planu.  user posted image user posted image  Bo že. Bolj ko razmišljam o vsem skupaj, bolj ugotavljam, da ratam zamorjena. Se bom probala predata pa kar bo.

Katj13 ja sem ostala sama na ta PDP. sicer imam po zadnji user posted image  rok 23 tko kot san, pa zgleda da mi bo tudi ona pobegnila.

Vilma, Gaya pri vama zgleda, da se nekaj dogaja user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO:

POMLAD; KATY, PERP, TEJKA, pa še katera user posted image : če sem si prav zapomnila, bomo me zadnje izstopile iz user posted image  avtobusa ... vsaj kar se kakšnih znakov zaenkrat tiče, pa itak imamo PDPje drug teden, ne? Je treba praznike še prej praznovat, kot se spodobi user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
19.3.2008 18:31:10   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

San - user posted image  za pregled. No, pa boš le pred PDP-jem cartala. Kakšen je občutek ko veš približno kdaj to bo?

hm... ne vem še, ker poizkušam ne preveč mislit na to. oz. ful se veselim, ker bom končno škratka svojega v roke dobila, po drugi strani me je pa en majčkeno stah... no in zato ne smem mislit preveč na to, pa bo. sem pa prav vesela, da končno enkrat ne bom čakal čez rok, ker tisto mi je bilo pa res mal moreče, zaradi okolice, ne zaradi mene, ker so me vsi samo o tem spraševali kdaj že mislim it. in to počnejo tudi že sedaj in če bi to trajalo dva do tri teden se mi glih zmešauser posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
19.3.2008 18:34:09   
san
san ti imaš pa res pestro ta teden. Ja, pa ne, pa ja pa ne. Ampak, če pohitiš boš mogoče pred prazniki doma. No če jutri rodiš, se vrneš domov v nedeljo. Malček smotano. Ampak bi bila pa doma s tavelkima vsaj po ponedeljek.

joj, če mi jutri pred večerom ne uspe in če pol zvečer na hitr rodim, bi šla verjetno res že v nedeljo domov. to bi mi bilo superuser posted image , čeprav sem imela v planu bit doma že do pojutrišnjem, pa dete kar noče it venuser posted image .

sprehod je bil pa ok, celo samo enkrat me je lulat prijel in hodim spet dokaj ok. sej ne vem a naj bom vesela al ne. samo dol mi pa še tišči.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
19.3.2008 19:48:53   
Naša črtica koraka
Uf, uf, danes potem ne bo VERJETNO nič ... a mislite vse na jutri čakat, da bo imel moj sine konkurenco pri rezervacij gostiln za r. d. , npr. za 50-letnico ... !aja!, sej ne bo hkrati z vašimi user posted image  50 star ... user posted image  no, ena skrb manj na moja stara leta ...

danes sem komaj pripingvinala do trgovine ... tako je bilo, kot da bi me s pletilko skozi "vrata" noter zbadal, direkt v user posted image  ... joj, kaj to booooli. Sicer nobenih drugih znakov ne opazim, razen obilnejšega izcedka.

AAA, koliko je ura, jutrišnega slavljenca moram spravit spat!!!!

SREČNO vsem, ki greste rodit!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
19.3.2008 20:02:54   
Dinki
Joj, upam da ne bom kaj pozabila....se je tolk zgodilo....

Janet, čestitke za pregled user posted image , tudi pri tebi so že orng premiki user posted image

Zofy...bravo mami user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke za punčko Julijo....želim vam - tebi, Juliji in možu veeeeeliko zdravja, veliko crkljanja in čim več prespanih noči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

San, no pa si še vedno med nami in še kar vztrajaš pri nas user posted image ....čestitke za premike na G pregledu v P in upam, da do petka stopiš v akcijo user posted image

Vilma, čestitke tudi tebi za premike user posted image user posted image

....orng se je začelo dogajati pri nas punce user posted image
Mi mamo pa gugalnik oz. ležalnik za našega user posted image ...je tak lep....user posted image ....uglavnem punce moje, držte se, če bo kera pobegnila v Rim pa naj mine čim hitreje in čim lepše user posted image  user posted image user posted image user posted image
Medica.....user posted image user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
19.3.2008 20:40:09   
san
kopiram od noe iz rodili smo:

Z veseljem vam sporočam, da se je v nedeljo 16.3.2008, rodila naša Živa.
Tehtala je 3300g in velika 50 cm. Sva ok in danes prišle domov.
Aja, imeli smo rekorden porod- vse skupaj je trajalo 33 minut.

ČESTITKE MAMICI IN ATIJU ZA DEKLICO ŽIVO IN NAJ VAM BO VEDNO LEPO SKUPAJuser posted image user posted image . PA BRAVO MAMI ZA TAKO HITRO AKCIJO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
19.3.2008 20:41:57   
san
Jaz sem se zdel odločla, da jst tud jutri speljem v 33 minutah poroduser posted image , al pa tko kot kolegica v 10-tihuser posted image .

zdej pa še do konca otroke v postlo popokamuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
19.3.2008 20:45:02   
san
PA ŠE BALLALUNAuser posted image :

Da še jaz sporočim: v petek 14.3. sem ob 18.18 rodila sina Luka, ki je bil težak 3580g in velik 53 cm.

ČESTITKE MAMICI IN ATIJU ZA LUKCA, NAJ VAM BO VEDNO LEPO SKUPAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
19.3.2008 20:46:23   
san
no, pa zgleda, da je janet tudi že šla na potuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
19.3.2008 21:07:40   
urška76
Punce oprostite, ker skačem v vašo temo, sporočam vam samo, da je vaša max81 na poti v porodnišnico, ker ji je odtekla voda.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
19.3.2008 21:14:15   
marita
Bravooo Max!!!! Držimo pesti!

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
19.3.2008 21:18:35   
Tejka.387
Zofy: user posted image  user posted image  user posted image  za malo Julijo. Pa user posted image  tudi tebi in atiju. Sam da je vse vredu, pa da ste zdravi. Se nam je pa kar dozdevalo da si šla v Rimuser posted image .

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
19.3.2008 21:18:45   
Tejka.387
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Tejka, za predavanje o previjanju sem šele sedaj prebrala! Škodauser posted image , ker bi z veseljem šla....

Sem bila na predavanju, pa sem mislila, da je skupinsko pol je blo pa individualno. So 3 študentke iz Visoke šole za zdravstvo - smer babištvo in porodničarstvo imele predstavitev nege novorojenčka. Je ena govorila teoretično o preoblačenju, umivanju, ... jaz sem pa pol mogla to praktično pokazat. Sej če kej nisem vedla, mi je pa pokazala. Je bilo pa fajn, ker sem ponovila teoretično znanje iz MŠ še v praksi. Ena izkušnja več.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
19.3.2008 21:29:46   
Naša črtica koraka
UUU, dogaja!

user posted image user posted image Maxi, JAnet user posted image user posted image

pa še SAN, MEDICA,
ja, ja POLNA LUNA, drage moje, to bo to user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ZOFY in zofyn mož user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za JULIJO , vse lepo in srečno in zdravo in veselo v življenju!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
19.3.2008 21:32:14   
Tejka.387
Noe: user posted image  za punčico Živo.

Bellaluna: user posted image  tudi tebi za sinka Luka.

Želim vama veliko zdravja in cartanja.

Max81: user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
19.3.2008 21:33:26   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: san

PA ŠE BALLALUNAuser posted image :

Da še jaz sporočim: v petek 14.3. sem ob 18.18 rodila sina Luka, ki je bil težak 3580g in velik 53 cm.

user posted image user posted image user posted image ČESTITAM, ČESTITAM mamica Bellaluna in očka bellolun! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Luka naj bo velik in močan, kot je bil Martin Krpan!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
19.3.2008 21:38:06   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: san

Jaz sem se zdel odločla, da jst tud jutri speljem v 33 minutah poroduser posted image , al pa tko kot kolegica v 10-tihuser posted image .

zdej pa še do konca otroke v postlo popokamuser posted image

TO SO BESEDE! user posted image ,

se močno strinjam s tabo, skrajni čas je, da fanta "v roke primeš" ... in se pocrkljate. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
19.3.2008 21:41:05   
*medica*
noe in bella luna čestitke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veliko cartanja..

evo pa so šle z 11.3 vse samo še jest kle strašim...user posted image user posted image user posted image no upam da jutri več ne bomuser posted image ..da vas ne bom morila več kako mi je že mora...

max..user posted image user posted image user posted image user posted image želim ti čim lažji porod in da bo hitro za tabo ..no lahko pa da se jutri srečava v P

no no punce mislim pa da se je ta tedn pri nas marčevkah kar začelo dogajati..
user posted image user posted image user posted image kako lepo..

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Uf, uf, danes potem ne bo VERJETNO nič ... a mislite vse na jutri čakat, da bo imel moj sine konkurenco pri rezervacij gostiln za r. d. , npr. za 50-letnico ... !aja!, sej ne bo hkrati z vašimi  50 star ...  no, ena skrb manj na moja stara leta ...

danes sem komaj pripingvinala do trgovine ... tako je bilo, kot da bi me s pletilko skozi "vrata" noter zbadal, direkt v  ... joj, kaj to booooli. Sicer nobenih drugih znakov ne opazim, razen obilnejšega izcedka.

AAA, koliko je ura, jutrišnega slavljenca moram spravit spat!!!!

SREČNO vsem, ki greste rodit!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..sem se prav nasmejala..že v naprej razmišlaš...

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
19.3.2008 21:51:02   
*medica*
aja san pozabla sem ti zaželet srečo in upam da ti rata v tisith 33min spelat porod..user posted image user posted image da boš čez praznike doma...

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
19.3.2008 21:56:07   
janet
Drage moje!!

Janet je še kar tu!!

San- tud js sem probala z sprehodom, pa sam neko zbadanje in nič konkretnega, zdaj pa lahk tekmujema, sam men ni kdo obljubil, da lahk jutr zvečer pridem v bolnico, bi pa js tud rodila na jutrišnji datum- mi je všeč, pa še ribica je sam jutr še, pa 1.pomladni dan je -če se ne motim.user posted image

Dinki - hvala za čestitke!

No sem trenutno prišla izpod vročega tuša, pa tud ni učinka, razen otrdevanja in občasnega špikanja, mal me daje kake 4x na 10 min, pol pa eno uro nič, pol pa zopet otrdevanje in špikanje, js ne vem a me je res tolk razdražla na pregledu, no pa ne delam kake panike, ker malega tud čutim - premike, evo zdaj mi spet otrdeva trebuh, da komaj sedim, pa drži tam 30 sekund, pol pa 5-10 min nič, pa zopet. Eh, noč ima svojo moč,a ne?user posted image

Grem probat ležat,oz. spat, pa če me kaj zbudi, pol bo tapravo,pol bo alarm.

Se vam prej javim če bom kam šla, če ne bomo pa zjutraj noč predebatirale.user posted image

Laho noč, pa če katera gre v rim čimlažji in čimhitrejši porod vsem!!!!

Bellaluna-iskrene čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?