perp
|
Zofy čestitke za malo princesko JULIJO. Želim vam čim več cartanja, čim več prespanih noči ter objemčkov in poljubčkov. san ti imaš pa res pestro ta teden. Ja, pa ne, pa ja pa ne. Ampak, če pohitiš boš mogoče pred prazniki doma. No če jutri rodiš, se vrneš domov v nedeljo. Malček smotano. Ampak bi bila pa doma s tavelkima vsaj po ponedeljek. Jaz bom zase videla. Od kar sem bolj intenzivno začela rzmišljati o porodu, sem si zamislila, da bom rodila 4 dni prej. To naj bi bilo jutri. Pa vse sem v glavi splanirala, kako ga bo očka zažural, pa dedki pa babice. prov fino sproščujoče bi bilo za njih čez praznike. Vendar .... žal v življenju ne gre po planu. Bo že. Bolj ko razmišljam o vsem skupaj, bolj ugotavljam, da ratam zamorjena. Se bom probala predata pa kar bo. Katj13 ja sem ostala sama na ta PDP. sicer imam po zadnji rok 23 tko kot san, pa zgleda da mi bo tudi ona pobegnila. Vilma, Gaya pri vama zgleda, da se nekaj dogaja IZVIRNO SPOROČILO: POMLAD; KATY, PERP, TEJKA, pa še katera : če sem si prav zapomnila, bomo me zadnje izstopile iz avtobusa ... vsaj kar se kakšnih znakov zaenkrat tiče, pa itak imamo PDPje drug teden, ne? Je treba praznike še prej praznovat, kot se spodobi .
|