ninocka
|
Dober vecer, mi smo bli danes na posvetovalnici in UZ kolkov. Je rekla, da so ful lepi (kolki) in da se po kolkih vidi, da bo ful velik. Sem jo vprasala, ce ga kr ze na kosarko vpisemo, pa je rekla, da naj ze zacnemo iskat ekipo Sva se pa prej z mojim pogovarjala, kaj bi bla fora, da bi bil res kosarkas, pa da bi igral v NBA ligi in to pri Washington Wizzardih, ker mu je moj lih njihov dres prnesu, ker je bil na tekmi Bomo vidli cez 20 let Tamal se je pa ful smeju zraven, kot da bi vedu, da se o njemu pogovarjamo Kilaza je 6100 (celih 50 g se je zredil od prejsnjega ponedeljka ), velik je pa kao 64.5 (prejsnji ponedeljek 65 ). Dons ponoci se mi je spet dojil na 2 uri, pa vmes sem mogla se vstat pa Evanu dat ventolin (ko mi je zadnjic prvic budilka na telefonu zvonila, sploh nisem vedla kaj je to in kaj to piska ). Zjutraj pa ugotovim, da mu je plenicka spustila in se je zato revez tolk stisku k men. Ce pa nisem cutila cez siroko povijanje, pa pizamo in se vreco... Kaselj se pocasi izboljsuje, pljuca so se zmeraj cista Sej najbolj me skrbi, da ne bi kaksne pljucnice al pa bronhiolitisa fasal, ze Evan ga vedno dobi, sam da parkrat pokaslja A sem se kaj hotla napisat? Pridno jemo 1 gosti obrok (mlecna kasica) vsak dan ob 6ih zvecer (dons je zacel prav nergat, ko sem pozabila). S sajem in zelenjavo bom pa pocakala do 6 meseca. Spat hodimo ze ob 7:30 in pol tud dost hitr zaspi (po 10 min dojenja). Kravice pase zdej ze s stegnjenimi rokicami, v nedlejo se je prvic stegnu po eno igracko, prekotali se ze iz kravic na hrbet in iz hrbta na bok, pol mu pa mal zmanjka, da bi se do konca obrnu Je pa zdej v fazi, ko intenzivno vlece na glavo, vse kar mu pride pod roke in pol se v usta in cuzi - od stumfkov, bodijev, plenick do brisac in raznih igrack. Pa ful mu je dobr, se tolk smeji zraven Vceraj ga pa dam popoldan spat, je ful jokal in si manu ucke, pol ga pa slism prek babyfona, kolk krici in kao vriska. Men ni blo nic jasno, ga laufam gledat, kaj je narobe, sem mu pa obesla od Chiccota eno sanjsko knjigico in je tam spegu in je sebe not vidu in je bil to cel sou Tanayya, jst se tud se spomnem prvega kr neki...ce bi bil se zdej tak, bi ga nehala prakticirat Nana liza, jst tud upam, da boste sle po plavanju se na kaksno kavico, ker tam se vam pa lahko pridruzim Potepinka, kako je Mark? Verjetno ma kaksno virozo, zdaj ko rasajajo na polno...upam, da bo cimprej zdrav Scuba, fajn se mejte na dopustu Ne morem verjet da smo za na drugem delu...kaj naj recem - cveke, srecno do nove 200ke PS: a boste kaj barvale jajca?