Anonimen
|
še malo od mene, da veste, da še obstajam altati- kje je to,kaj je to, to je poceni......bi šla takoj maxica- ja oblečeš tako bundo in poveš, da je to najnovejša moda arabela- čist preveč nam lušte delaš, je Sergej že komu podoben? Pa ime mi je skoz bolj všeč evo jaz naj bi se učila, no sej zdej se, ampak zjutraj pa zmeraj nekaj vmes pride...v pon sem avto peljala k mehaniku, pa mojga še prej v službo in tinkaro v vrtec in je bila ura 10 ko sem domov prišla, včeraj šla iskat avto, pa sem mogla it še na kavo k njim...se poznamo, da ne bo pomote , danes me pa zjutraj mami kliče, da ima sosedov maček zatečeno taco, če pridem, pa še njo spotoma v službo peljem in sem bila doma ob 10.30 Tinkara je ful dobra, zdej skoz govori moje moje, vse je njeno in zdaj v vrtcu skoz vpije moje, moje in nič ne da drugim, se vidi, da je edinka . Pa postavi se pred omaro s knjigicami in govori pa kaže- tole, pa ji daš dol in reče ne to!, pa spet- tole- pa daš drugo knjigo in ne to.....potem jo pa dvignem, da si sama izbere in je vsa vesela. Ko vidi kahlico se začne slačit- sem ugotovila, da ji je za izgovor, da je lahko naga potem pokaže kje so ušesa, oči, nos, usta, zobje, jezik, lasje in popek govori še zmeraj bolj po svoje, pa kako se včasih krega pa rada pospravlja, briše in seveda poliva, da lahko pobriše........čevlje pospravi na svojo poličko, sej je kar pridna, takrat ko ni trmasta , ko je pa trma, se pa slini kot uni buldogi, potem te še vsega posmrka, solze tečejo v potokih........ko vidi kaj je naredila, gre pa po robček in te obriše! sej bo dovolj za 1x, papa
|